|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części naszego wątku ?? | |||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa ![]() |
11 | 17,46% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.16 |
1 | 1,59% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.16 |
5 | 7,94% |
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.16 |
3 | 4,76% |
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
0 | 0% |
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
4 | 6,35% |
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
5 | 7,94% |
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
1 | 1,59% |
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
9 | 14,29% |
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.16 |
2 | 3,17% |
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. |
10 | 15,87% |
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 |
6 | 9,52% |
Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
nadal boli ale nie az tak..ciezko i brzucho napiety.. mala po kolacji pofikala troche ale spokojniusia..
to juz do konca chyba tak bedzie ![]() i byle wszystko bylo dobrze ![]() ale mam takie przeczucie...że na dniach będę juz z małą.. Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-05-04 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Raczkowanie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha.
niunka fizycznie jesteśmy daleko... psychicznie jesteśmy z Tobą,,,
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Cytat:
![]() Strasznie długo to wszystko trwa ![]() Trzymam mocno ![]() A kiedy Jacek lub ktoś z rodziny będzie mógł Cię odwiedzić ? wiesz... jak przeczytam jakiś post od Ciebie, to mam ochotę wsiąść w pociąg i tam przyjechać żeby choć na moment Cię przytulić... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
no to nieźle cię malenstwo oklada jak ci się robią siniaki ![]() Cytat:
powodzeni ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() czekamy na dalsze wiadomości i mocno zaciskamy kciuki, kochana ![]() Cytat:
![]() ooooo, zapowiada się tydzień tylko we dwoje, być może pomożecie Sofci dawkując naturalną oxy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
podbijam ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Pawie oczko, Nelka- GRATULUJEMY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
J + D = H ![]() Edytowane przez happy blue Czas edycji: 2013-05-04 o 21:24 |
||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tydzień we dwoje spędzimy pewnie głównie w alkowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- spędziłam na necie jakiś tydzien na szukaniu, czytaniu, porównywaniu i wybrałam kompakt samsung ex2f.. po czym poszliśmy do saturna i facet nam pokazał Olympusa z wymienną optyką to taka hybryda między kompaktem a lustrzanką, pokazał kilka fajnych opcji i zamowiliśmy z netu ten - Olympus E-pl3.. jest 100 zł droższy od samsunga a o wiele ładniejsze zdjecia.. ale już nie mialam siły szukać innego z wymienną optyką i nawet nie porównywałam innych ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2
Cytat:
![]() Cytat:
A może postaraj się teraz zasnąć, odpoczynek na pewno dobrze Ci zrobi.. No i czas szybciej minie i rano Jacek już Cię przytuli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha.
Cytat:
![]() === pawie oczko- WIELKIE GRATULACJE !! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- happy- ja dopiero niedawno odebrałam wypis ze szpitala i tam było zaświadczenie do macierzyńskiego, które trzeba wysłać do pracy razem z aktem urodzenia dziecka i zgłoszeniem dziecka do ZUSU. Dopiero w poniedziałek to wszystko wyślę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nadrobiłam kilka stron ale nie mam siły więcej dziś, mąż ma "nockę" z Małym a ja idę spać. byliśmy dziś u dziadków męża, 3h w jedną stronę, Przemek dzielnie zniósł podróż, spał całą drogę, tam w domku też cały czas spał, obudził się tylko dwa razy na karmienie i zaś zasypiał w trakcie jedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za info, muszę zajrzeć do teczki co mi tam zapakowali, nie przypominam sobie zaświadczenia. też się zajmę tym w przyszłym tygodniu ![]()
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
taaaa...nie ma jak pobudka na siku i szybka zachcianka: kisiel zurawinowy z ogromna iloscia jezynowego musu, a jak on zniknie to jeszcze pigwowy przecier do herbatki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- wcisnelam w siebie z wielka przyjemnoscia obie porcje (a wlasciwie wedlug info z opakowania cztery ![]() ![]() nie cytowalam, bo szkoda nocy, ale zapamietalam kilka "wiekszych wydarzen" ![]() Pawie- GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo czekalam na wiesci o malej Nelci ![]() ![]() ![]() ![]() Lonely - ksiezniczko na palacowych wlosciach! podziel sie choc jednym ![]() Sharp - grillowe towarzystwo do bani. podziwiam za cierpliwosc! Antoinette - rozne sa praktyki w ciazy. moj gin tez za czesto nie badal mnie na fotelu. jesli nie mowie mu o jakis niepokojacych objawach to mi tam nie majstruje ![]() Banieczka - kciukasy zebys szybko doszla do siebie ![]() Motylku - mam nadzieje, ze lekarze zajma sie Wami i uporaja sie z cisnieniem. doczytalam, ze to gestoza - nie czekaj, zatrucie ciazowe to ciezki temat. popros swojego lekarza o cc. trzymam kciuki, zebysmy jutro poznaly nowa mala forumowiczke ![]() Niunka - przytulam najmocniej jak umiem ![]() Agnes - 2 imienia raczej nie bedziemy dawac, pierwsze tez nie jest swiete ![]() nadrobilam, moge isc spac. kolorowych! |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
hej niedzielnie
ja standardowo nieśpie od 3 w nocy ![]() Pawie gratulacje ![]() ![]() ![]() Loney trzymam kciuki by wasze "sprawy" które macie na głowie z Tż sybko się zakończyły pomyślnie i byś już niemusiała się o nic martwić Machewka my z tż też zastanawiamy się ank kupnem nowego aparatu i kamery.....i nastawieni byliśmy na kamerke bo niemamy ale tż sie spodobała lustrzanka nikona d5000 i teraz mamy dylemat co wybrać ![]() ![]() Agnes my nienadajemy drugiego imienia, ja mam 2 i tylko problem z nim miałam jak trzeba było wypisywać gdzieś dokumenty bo raz sie podaje drugie imie raz nie... Karbie1984 no to blisko tp masz ![]() ![]() Axelka i jak tam bóle ?? przeszły?? kciuki zaciśniete byś z Zu na dniach już była Kalka imie Natalka najładniejsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
świetna godzina na wstawanko,nie ma co
![]() bóle minęły.. mała nadal spokojnie,tzn fika jak ją zaczepiam ale sama z siebie nie ![]() ![]() bez czopa,szyjki,z duużą Z w środku.. duuużo kilometrów, zero oszczędzania... i nic ![]() ![]() boję się,że jak tak dalej pójdzie to skończy się cc i nie poradzę sobię sama w domku bo tż już wrócił do pracu ![]() do tego mam dziwne wrażenie,że młoda się przełożyłą w poprzek ![]() ![]() myślę,by dziś położną zaprosić,niech serduszko sprawdzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zadomowienie
|
A co u mnie słychać.....nudy.....term in porodu wg Om mam na 17, wg Usg na 25 maja (i tego terminu się z gin trzymamy) ale chciałabym już powiedzmy wpołowie maja urodzić
![]() ![]() Dziś może namówie tż byśmy pojechali na galerie póki mam choć namistke siły by poprzymierzać cokolwiek--->chce sobie kupić jakiś stanik do karmienia bo mam tylko jeden teraz z mama alles ale miseczka już po porodzie pewno zamała bedzie wiec kupie sobie moze o rozmiar wieksza miseczke czyli 70H (przed ciąża 65 E nosiłam) Pogoda za oknem naazie ok, mgła była i chyba słoneczko chce wyjść pomału...i fajnie bo chciałabym nad zalew do lasu jechcac z tż po obiedzie posiedzieć na świeżym powietrzu. Na tyg kupiliśmy z tż mate edukacyjna za 30 zł (a ta mata w smyku kosztuje prawie 120 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Atena564 Czas edycji: 2013-05-05 o 04:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a wielkością brzuszka się nie martw,każdy jest inny.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak masz tylko taka możliwość to zadzwoń po położna -zawsze to bedziesz spokojniejsza co tam u Zu słychać ![]() ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszelkie pytania dobijaja... a pytania "czy już urodziłaś?" są świetne... ![]() ![]() ![]() co do brzucha to u gina się dowiesz,ale na bank jest ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- eh..ta laska od mojego tż z pracy urodziłą.. 2ttyg wczesniej,10pkt, w 3h od dojazdu do szpitala.. wszystko ok. a palila i do 20tc o ciazy nie wiedziala.. nie zyczylam jej zle,bron boze! ale jakie to niesprawiedliwe.... że inne,ktore tak pragną,dbają... eh.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny. Dla nas sądny dzień, może za trzy godziny będziemy już z Nikosiem w formie dwuosobowej, zobaczymy co lekarz powie po 9 będzie podjęta decyzja, a ja dostosuję się. Co ma być to będzie.
Jestem na czczo, obudziłam się o 3.30 głodna jak cholera, potem jeszcze zasnęłam do 5 i tak wegetuje, ale bez stresu narazie ![]() ![]() Edytowane przez barwineczek Czas edycji: 2013-05-05 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też będe sama w domku jak urodzę, tzn tż przyjedzie w ciągu dnia obiad zrobić i zakupy, bo teraz ma masakre w pracy i nie może wziąć wolnego, rozmawiałam wczoraj z ciotką swoją i jakbym miała cc to przyjedzie do mnie na pierwszy tydzień lub dwa. Jutro śmigam na ktg, ciekawe czy jakiś skurczybyk wyjdzie, a w środę do doktorka. a no i oczywiście pawie oczko ogromne gratulacje mamusiu!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eeeh, bede musiala do ginawe wtorek.. ciekawe czy kaze mi czekac czy co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę schizuję,czy wszystko ok... :< leci mi z cyców strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15
Dzien dobry
![]() U mnie tez w nocy byly jazdy. Brzuch mnie bolal bardzo. Jak na okres tylko w wiekszym natezeniu. I co? Do rana sie uspokoilo. W sumie to modlilam sie,zeby przeszlo bo mi sie spac chcialo i nie dawalam rady liczyc skurczy ![]() ![]() Dzis piekne sloneczko, mamy troszke planow. Idziemy na angielska Msze, a potem na kawke i male co nieco do sheratona (tz ma tam cos zalatwic pracowego, to hotel z tej samej sieci co jego). Jak zaczne rodzic to w palacach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.