|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
wpadlam na chwilke pochwalic sie ze jestesmy juz z agatka po randce
![]() ![]() agatka jest przesliczna kobietką z klasą i non stop gadalysmy ![]() ![]() uwielbiam ja i czekam na kolejne spotkanie w realu ![]() a teraz znikam do tz... weekend od jutra mam grillowo imprezowy wiec nie wiem kiedy ile i czy bede ![]() takze jak ktos ma cos do mnie na gwalt to mnie lapac na pw albo pisac wołami ![]() buziaki sliczne! ![]()
#2702 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() miłego weekendu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie musze dowiedziec jak zepsuc kase fiskalna w pracy tak,żeby to wygladalo na wypadek losowy ![]() ja ma Androida ale mam tel z Plusa, to tez mam w tym sklepie szukac? Nawet mnie nie denerwuj z tym Kaufem ![]() ![]() Cytat:
![]() ja tez chce sie z Wami spotkac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() tak musisz mieć gdzieś aplikacje sklepu, logujesz się na swoje konto google i możesz pobierać aplikacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A ja dopiero w domu i już widzę że BUNNY mnie obsmarowała ![]() ![]() Spotkanie jak najbardziej udane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To odnośnie wyglądu "na zywo". Poza tym rozmowa jak pisałam super ![]() ciesze się ze się spotkalysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego ? mi całkiem niezle pasują ale nast. razem biorę nawilzajacy :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja Wam zazdroszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
Bunny to super laseczka nasza jest
![]() Ja bylam na zakupach i tez niezadowolona jestem bo nie bylo w biedro juz formy do tarty ![]() Princeska najpierw musze nowego maila na google zrobic...bo nie pamietam hasla do tego co mam a przypomnienie jak chce dac to chca np poprzednie haslo a ja tylko jedno mialam...a tel z androidem mam to jak juz zalatwie maila to sciagne te aplikacjwe
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Ide jutro do fryzjera
![]() Moje konce wolaja o pomste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przyjedźcie nad morzęęę ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko jak będziecie z TŻ na wakacjach to może odwiedzicie Trójmiasto? ![]() No i Ex, odwiedź swoją Mamusię ![]() Wróciliśmy od lekarza, z dzidzią wszystko ok, ale odwróciło się pleckami i ni hu hu nigdzie nie dał zajrzeć, także nie potwierdziliśmy, że chłopiec, czekamy kolejny miesiąc do następnej wizyty, ale bobo rozwija się dobrze, wszystko ma na miejscu, tylko ja muszę więcej odpoczywać i mam ograniczyć trochę aktywność fizyczną. No a włosy wyglądają tak, sama fryzurka jest bardzo fajna, ale ja się jeszcze w niej nie czuję ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Wy o zakupach
![]() ![]() ![]() ![]() Bo debetowe chyba nie działają na stronie, co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale kiedys wpakuje sie w autobus i do Princesski na kawe pojade ![]() Ciesze sie ,że z bambino wszystko dobrze ![]() Oby tak dalej, a Ty wypoczywaj i sie nie forsuj ![]() Fryzurka bardzo ladna i twarzowa, pasuje Ci bardzo ![]() Musisz sie do niej przyzwyczaic i zobaczysz, ze bedzie oki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kylie- same końce czy grzywa tez, bo cos ost.wspominałas? Ja mam nadzieje,ze jak bunny znajdzie chwile czasu to mi jeszcze odpowie jaki ja mam kształt twarzy i jakie grzywki i czy w ogole mi pasują bo ja nie wiem co robic ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Kitka- fryzurka jest swietna! Wiedziałam,że przesadzasz kobieto ![]() ![]() A w kwestii zakupów to ja tam TŻ nie pytam o zdanie, kupuje i potem informuje haha, ''no bo przeciez tak mi sie podobało i nalezy mi sie, Ciebie ciagle nie ma, ja tu sama tyram na sto etatów.. ![]() ![]() aaa, powiedz mi jeszcze, co Ty masz za farby teraz na włosach? podoba mi sie kolor.. ![]() Ej, a z opolszczyzny jakas jest? ![]()
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lubuskie ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyzwyczajam się ![]() farby na włosach to L'Oreal Excellence 7 i 8,13 ale ja już od ponad 2 miesięcy nie farbuję, więc kolor naprawdę nie jest ładny wg mnie ![]() A z butami to też bym tak zrobiła, ale nie wiem czy stacjonarnie jeszcze je dorwę, a ze strony to tak jak mówię - potrzebuję kredytowej TŻ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Brzuszka ci nie widać - ja mam większy bez ciąży ![]() A tak przy okazji masz gdzieś jeszcze foto tych okularów? Szukałam na wątku poprzednim, ale nie znalazłam ![]() Chciałam się im jeszcze przyjrzeć - chodzi mi o te korekcyjne ![]() Optyk proponował mi podobne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W sumie nie moja sprawa- chce to ma ![]() Mam inne poglądy - uważam, że dziecko zasługuje na posiadanie szczęśliwej i zadbanej mamy, bez względu ile ma lat ![]() Kylie u mnie nigdzie nie ma tej serii damage ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Idę do łóżka ![]() Miłej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A to dziwne,że nie ma tej serii ![]() Popatrz w Rossmanie, Auchanie...tam sa na pewno,bynajmniej powinny ![]() Ten Jasmin to u mnie tez jakas porazka jest ![]() Otworzyli chyba na poczatku tego tygodnia, wiec spodziewalam sie jakis fajnych promocji, a tu nic ![]() I regal z odzywkami tez jakas bida ![]() Co do tej kobiety...ja uwazam,że jak komus jest źle to robi wszystko co w jego mocy aby bylo mu lepiej ![]() ![]() ![]() Dobranoc Nine ![]() kolorowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle gdzie masz brzucha ![]() ![]() ![]() a co do fryzurki wg mnie bardzo ci pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny chciałam się Was spytać czy jak odstawiałyście tabletki anty miałyście jakieś skutki uboczne? W sensie problemy z cerą albo tycie czy cokolwiek? Bo ja właśnie odstawiam Yasminelle i troche sie boje jak mój organizm zareaguje... Jutro wogóle mam rozmowę o pracę w Tally Weijl :P
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-11 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz po odstawieniu dostalam takie wysypu ropnych,podskornych, pekajacych przy dotyku gul,że masakra ![]() ![]() Wlosy mi bardziej wypadaly przez pierwsze 2 miesiace, ale tak na granicy normy ![]() No i wiadomo biust mi w dol polecial, ![]() Pamietaj,to ,że ja tak mialam to nie znaczy,że u Cibie tez tak bedzie ![]() Powodzenia jutro ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale fajnie macie, ze miałyście możliwość się spotkać, aż Wam zazdroszczę
![]() Kitka ślicznie wyglądasz w takiej fryzurce, przyzwyczaisz się, poza tym włosy i tak szybko Ci odrosną ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na rozmowie ![]()
![]() |
#2722 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a fryzurka już Ci mówiłam,że piękna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale co tam kawka pójdziemy się nachlać ![]() A i miałam Ci napisać, byłam w Rossie i u mnie jest cała seria Damage ![]() powodzenia ![]() ![]() A ja wróciłam z zakupów kupiłam 2 pary jeansów w Bershce i sukienke ombre z New Yorkera ![]() I w ramach mojej diety zjadłam mac donalda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojdziem do Świstaka ![]() ![]() Jutro ide do fryzjera na miasto wiec i do Rossa zajde i sie zaopatrze w Damage ![]() Ja i moj alkoholizm mamy sie dobrze...własnie pije winko z Tż i kabarety ogladam jednym okiem ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-11 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ninedin nie mam tych fotek ale moge zrobic jutro nowe i Ci podesle
![]() Hehe brzuszek jest ale jak mam luzniejszy ciuch to nie widac, ostatnio i tak jest jakis mniejszy ![]() Princesska strzele jutro fotke ![]() Lavia powodzenia na rozmowie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() moje winko się chłodzi, zaraz będzie Tsunami na tvn to będziemy oglądać z winkiem ![]() a zakupy to takie http://avanti24.pl/moda/5,103632,136...wane.html?i=10 http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2BBershka/428 http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...inny%2BBSK/630 białe ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no dzięki laski zdam relacje jak mi poszło na rozmowie jak wrócę jutro ![]() Kylie, Milka troche przestraszyłyscie mnie z tymi syfami ![]() ![]()
![]() |
#2727 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja jeszcze powiem, ze masz cudowny biust hehe zerknelam pare razy w twoj gleboki dekolt ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tniesz na rowno czy w U ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i sie doigralam ![]() matko jak zle sie czuje...wymiotowalam juz kilka razy po herbacie (dalej ja w siebie wlewam) i brzuch i jelita daja mi ognia ![]() ![]() ale goraczki nie mam... tylko mi slabo... ![]()
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo podobaja mi sie jeansy te białe ![]() Jak mieszkalam w GW to do fryz do Bolemina jezdzilam ![]() Tanio pasemka robila i w miare dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() każda do fryzjera teraz a ja zarośnięta na maksa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyno cos Ty sobie narobila ![]() Przestan z ta herbata i z tym odchudzaniem, bo narobisz sobie takiej biedy,że zamiast do slubu to w szpitalu wyladujesz, czego z calego serca Ci nie zycze ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.