|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
ooo to chociaż tyle będę wiedziała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Konto usunięte
|
Jeszcze bardziej mi pomieszała...
![]() Pocieszam się, że instynktownie może wybieram takie kolory zimowe, jak biel, czerń, wyrazista czerwień, turkus, fiolet, ostry róż... W takich mi najlepiej. A nie cierpię rozmytych brązów, pomarańczy, żółci, szarości... Oczy mi błyszczą, jak Zimie. Ale żółta opalenizna... Chociaż, gdzieś czytałam, że szara żółć skóry, to też Zima. A połysk włosów? ![]() Najlepiej jakby ktoś mnie obejrzał i obiektywnie obejrzał, bo sama nie dojdę do tego, kim jestem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
kosmita jakiś normalnie
|
nie ma za co ![]() i przypomniało mi się, że jeszcze trzeba sprawdzić, w dziennym świetle, dobrym, ale nie ostrym bardzo, co to za biel bo jeśli żółtawa, blisko ecru, i wyglądasz w niej sino jak jesteś blada, to napewno Lato ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak napisałam - wybierałam zawsze określone kolory/tonacje, a pierdylion lat potem dowiedziałam sie, że zgodne z typem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
kosmita jakiś normalnie
|
czarny, szczególnie jako total look jest ... bardzo wygodny
![]() ale sformułowanie czuję sie przypomniało mi o jednej ważnej sprawie otóż wiele tak słyszałam i po badaniu in vivo stwierdzałam, ze to fakt, ze bardzo dobrze mi w jadowitych różach tylko że oczywiście ![]() ![]() ale teraz, czasem się odważam i faktycznie jest sehr gut ![]() więc to jak się w czymś czujemy, nie musi być tożsame z tym, jak wyglądamy w takim znaczeniu, że na ogól dobrze się czujemy w tym w czym dobrze wyglądamy, ale czasem zapominamy o kolorach, w których też wyglądałybyśmy ekstra, tylko nam jakoś ideologicznie nie pasują ![]()
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Ja też, większość ubrań mam czarnych
![]() Lubię też szarości (ale właściwie ten kolor polubiłam ze 2-3 lata temu dopiero), róż (ale raczej taką mocną fuksję i róże wpadające w fiolet, a nie te cukierkowe i barbiowe ![]() Rok temu dostałam fazy na kolor koralowy i mam parę ciuchów w tym odcieniu. Nie wiem czy pasuje do mnie, ale go lubię ![]() Nie lubię za to zielonego (ciemna, butelkowa zieleń i taka militarna jeszcze ujdzie, ale żywa i taka trawiasta - nie ![]()
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
kiedyś nie cierpiałam czarnego, a teraz moja szafa to w większości różne odcienie czerni i bieli
![]() A ja dziś czuję się bardzo piękna, i w ogóle taka wspaniała, bo smażąc naleśniki z głupia wysłałam smsa na konkurs, nawet nie czekając na pytanie, ot pan podał nazwę zespołu, a ja wysłałam pierwszą myśl. Pani oddzwoniła i podarowała mi 2 karnety na Open'era ![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | ||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() moje kolory, to: czarny/szary brąz/taupe (czasem beż) granat/błękit białe góry, ale raczej tylko latem czyli nudnawo ![]() ![]() najmniej trzeciej grupy (poza dżinsami), bo niekoniecznie lubię połączenia bękitu i granatu z innymi, ale bardzo błękit kocham ![]() kiedyś bardzo lubiłam fiolet, w takich sino-zgaszonych wersjach, teraz jest go bardzo malutko (1-2 sztuki) za to nie cierpię zieleni, żółci i złota, brrr ... ![]() no chyba, że zakwalifikujemy do zieleni khaki, to ok ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-06-24 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Rozeznanie
|
Hej, moj dzień dzisiaj tragedia
![]() Ale powiem wam ze tyle co sie dzisiaj naplakalam to nie pamietam kiedy, chyba jak moja kotkę musiałam uśpić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Konto usunięte
|
Zielonego też nie lubię, kupiłam jedną bluzkę w szmateksie, na próbę i to nie to
![]() Musztardowy to jakaś porażka w ogóle, nie spotkałam nikogo, kto by w nim dobrze wyglądał. Nie cierpię go... W ogóle, nie lubię ciepłych barw i kolorów złamanych szarością (polecanych dla Lata), podoba mi się tylko malinowy. Z mniej intensywnych kolorów, to przepadam za pudrowym różem ![]() W sumie, ja już nauczyłam się, co jest dla mnie, a co nie. Wiem, że świetnie wyglądam w turkusowych cieniach, wbrew pozorom w brązach również... Mam jeszcze tylko mały problem z pomadkami. No i nie wiem jaki róż do policzków. Nigdy nie miałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i ![]() (bo jak słowami napiszę, to sama sobie za słownictwo karniaki wstawię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Rozeznanie
|
Dyrektorce powiedzieli że to sa rozbierane zdjęcia
![]() Sama dyrektorka powiedziała że ona nuc przeciwko nie na, ale dla świętego spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gdybym ja miała jedynkę na koniec, to ja bym dostała bęcki, rodzice by nawet nie pomyśleli, żeby robić problemy nauczycielce, mają do nich szacunek. Jak ja nie cierpię takich rodziców... A znając życie, to mamusie, znudzone życiem, plociuchy, wredne baby, zapuszczone, wpadły na taki pomysł... No aż się zagotowałam, choć Cię nie znam. Nie daj się. Ja nie wiem, nauczycielka musi się równać zakonnica w golfie? ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Co za ludzie?! Brzydkie baby kompleksy dopadły, przy okazji. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
Szczerze? Noszę spodniczki tylko do kolan, krótsze nie mogą być, zero dekoltow, dlatego nam zazwyczaj koszule, zapinane pod szyje, albo ubrana pod bluzeczke. Pamietam ze raz jedna stara nauczycielka rzucala sie o moj makijaz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak to jest - najpierw rodzice mają w ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2013-06-24 o 19:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Polecam jeszcze zajrzeć tu: http://urugwajska-kontrolerka-parkom...czna-cz-i.html
http://www.truth-is-beauty.com/index.html http://www.prettyyourworld.com/ Ja patrzałabym na te wszystkie tabele kolorystyczne z pewną nieufnością ![]() ![]() Słyszałam kiedyś, że zima ma od urodzenia ciemne włosy... Ja się z tym akurat zgadzam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Czy typ południowej zimy to nie jest taki latynoski bardziej ![]() Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2013-06-24 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
Dzieci miały przez cały rok same jedynki, ale to zawsze wina nauczycielki, co z tego ze z innych przedmiotów tez maja jedynki.
Rodzice uznali że zdj sa nieetyczne, nauczyciel ma dawać przykład a nie demoralizowac. Zaczynam sie naprawdę zastanawiać czy nie zacząć pracować jako trener na siłowni, i mieć szkole daleko i głęboko... Wychodzi na to że nic nam nie wolno, jeszcze straszyli dyrektorke TVN ze nasla ( na co powiedziałam ze darmowa reklamę mi zrobią :p ) a rodzice albo niedoksztalceni albo zakompleksione stare baby. |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Rozeznanie
|
Dlatego na basen z dziećmi nie pojadę, bo jak to, będę ich demoralizowala w bikini. Chyba muszę zainwestować w strój arabki do kąpieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Konto usunięte
|
Dokładnie
![]() ![]() I właśnie podobnież one nadal sprawiają wrażenie zimnych. Tu mój problem - wyglądam jak Arabka, ale mam wrażenie, że mam ciepły połysk włosów i ciepły odcień skóry i nie wiem czy jestem Zima, czy ostre Lato. Cytat:
![]() Dzieci wychowują rodzice, nie nauczyciel. Rola szkoły jest przeceniana, traktowana jako wymówka lenistwa i nieudolstwa, bo przecież pedagodzy wychowują. Guzik prawda. I nauczyciel, człowiek jak każdy inny, ciekawe, czy szanowni rodzice dają taki dobry przykład dzieciom, no bez przesady. A zakompleksione stare baby, to na bank, ja mam non stop z takimi jakieś akcje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
Mnie sie juz nawet nie chce mówić, dyrektorka liczy ze wszystko ucichnie, i dała mi pomysł, tylko nie wiem czy sie da, aby brać udział w zawodach nie pod moim pierwszym a pod drugim imieniem, wtedy sie nie połapią. Jutro zapytam mojego trenera czy tak sie da, bo nie mam zamiaru rezygnować z marzeń, tym bardziej ze tyle juz w to wlozylam.
Teraz ide sie odstresowac i oglądać Grę o tron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałaś, że nie lubisz jesiennych kolorów- wiec myslę, że sama wiesz w czym się lepiej czujesz, w czym lepiej wygladasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() i na odwrót, ja o pewnym pogrzebie, przez prawie 10 lat nie nosiłam czerni, ukochanej kiedyś i teraz znów nawet sobie byłam w stanie wmówić, że nagle mi w niej źle ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- misianka a ja brązu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo dobrze czuję się w mojej miętowej sukience, jak mudżynek ![]() Lubię też pudrowy róż. Błękit... Wiem, że wiem, pasuje mi wszystko, co zimowe, ale mam obiekcje do mojej temperatury, kto wie, może ubieram się źle całe życie, może jestem jesienią? ![]() A do gwiazd, to tak, np. C. Zeta-Jones bywa i Zimą i Jesienią... Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-06-24 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.