|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42395046]W liceum u mnie też był ochroniarz, taaa ochroniarz powiedzmy, najczęściej jakiś starszawy pan z zerową kondycją i wagą wyższą [/QUOTE]U mnie zmieniali się, jeden był zboczony Cytat:
|
||
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda, prawda. Dlatego ja wolę kuszę i pie.rdolnięcie
Łuk bloczkowy jeszcze jest zaj.ebisty, też ma moc. Ja jestem bardziej brutalna niż dostojna, sory
|
#2703 |
|
Ha ha ha ha ha
|
To prawda, dlatego lubię oba w zależnosci czy mam ochotę na moc, czy na dostojność
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
Mnie ta dostojność i wyniosłość jednocześnie kręci i wkurza, ale w sumie wściekły seks też jest dobry
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdziwy, tradycyjny łuk dobrze wygląda w rękach elfa lub Indianina, jestem zakonserwowana stereotypami. Ale oni naprawdę fajnie z nim wyglądają.
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zboczonego faceta od PO. Cały czas mówił obleśne komplementy, był BARDZO seksistowski (poglądy typu żona nie ma mózgu i ma robić mięcho), wielokrotnie opowiadał nam (jakby nas to interesowało..) jakie to młode dziewczyny są fajne, a jego żona taka stara i marudna... i takie tam. Ale nigdy żadnej nie tknął ani nie gadał do niej po lekcjach - co dziwne po zajęciach lekcyjnych był... normalnym facetem. Wiem bo było jakieś tam wyjście dodatkowe i chciałam się odratować (niska frekwencja) no i gadałam z nim, zupełnie inna osoba
![]() A przed nim (jego dopiero w 3 kl miałam) miałam faceta takiego no dość młodego, obleśnego. Ten za to zachowywał się normalnie, ale wyleciał za romans z uczennicą blee
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
A kusza czy łuk bloczkowy w rękach brutalnego obdartusa
|
|
#2708 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie pogląd że matka powinna zabierać niemowlę ze sobą nawet do kibelka żeby postawić kupkę, bo inaczej dziecko przeżyje psychiczną traumę
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Poruszyłaś najbardziej zadziwiający mnie temat, ta schiza wiecznego pilnowania dziecka i noszenia go ze sobą przypiętego do szyi bez przerwy, jak breloczek. Bo inaczej dziecko UMRZE.
|
#2710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42396675]Pierwsze pytanie: kto to tak właściwie jest? Drugie pytanie: kto jej robił makijaż i jakimi kosmetykami? chcę wiedzieć kogo i czego się wystrzegać Trzecie pytanie: czy jest nawet taka możliwość aby nałożyć na siebie większą ilość tapety czy jest to fizycznie niemożliwe?[/QUOTE] Mialam to samo napisac, znowu te same bledy. Ona wyglada zle, ale Marcela ma za mocne konturowanie, jak wiekszosc osob na pudlu, bialo pod oczyma i ciemny braz na poliki. Zamiast konturu z tego wychodzi cos dziwnego. Co do powstania itd. to ja znam wersje, że ludzie mysleli ze to ich ostatnie dni i nie chcieli umierac nie wiedzac, jak to jest. To samo bylo w okresie stanu wojennego, byl boom demograficzny nagle. Jeden z moich dziadkow urodzil sie akurat w 43, moja babcia i jej rodzenstwo urodzili sie w niemieckim obozie pracy. W Auchwitz tez bylo sporo urodzen. Takze z tego co wiem, to raczej bylo tam bardzo duzo seksu, ludzie sie bali i potrzebowali bliskosci. |
|
|
|
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
Nie umrze, ale jeśli nie będziesz dziecku wiecznie wisiała na tyłku, to na pewno w przyszlości będzie miał traumę i musial się leczyć, bo matka go nie kochała czy coś
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- MonikaFaustyna, widzę cię! |
|
|
|
#2712 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Mówicie tak, bo nie macie dzieci
|
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
MonikaFaustyna, czy brałaś dziecko do kibelka gdy robiłaś kupę?
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
wyjdź!!
przepraszam, popłakałam się Cytat:
![]() oo tak tak, dla mnie aaaaahaaa, dziwi mnie dziwny, zdziwiony wzrok ludzi, kiedy sobie siedzę w parku i piję grzecznie piwo. Nie dre japy, nie wyzywam, nie zaczepiam, ot siedzę, piję i gadam ze znajomą.
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2013-08-22 o 22:25 |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj śmiałyśmy się z mamą, że mój brat jak dorośnie to popełni samobójstwo, uprzednio mając burzliwe nastolęctwo, ćpanie, chlanie, ucieczka z domu, samookaleczanie, bo rodzice go nie kochają. Raz zapomnieli go od razu odebrać z przedszkola, bo mama myślała, że ojczym odbierze, a ojczym, że mama. Mama wraca do domu, fajnie fajnie, ojczym wraca do domu i mama dziwi się "gdzie dziecko?"- "ale jakie dziecko?". No to lecą. To jest objaw braku miłości, on będzie miał traumę i umrze.
|
|
#2716 |
|
Konto usunięte
|
Ja będę złą matką
|
|
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety mam obawy, że będę jedną z tych szalonych matek co idą kupę z dzieckiem
choć tż by mi prędzej trepanację mózgu zrobił
|
|
|
|
#2718 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
a raczej czaszki trepanację.
No bo to szalone, latanie za dzieckiem bo np się wywali (no dziecko to dziecko, musi się wywalać) itd... moja ciotka zajmuje się swoim wnukiem większość czasu i jak raz do mnie przyszli to....... cały czas pytania kubusiu chcesz siusiu? chcesz piciu? kubusiu załóżę ci buciki, podam ci zabaweczkę... stara kobita czołgała się za nim i na siłę go siku zaprowadzała mimo, że on powiedział, że mu się nic nie chce a wuja jak poszliśmy na plac zabaw (oczywiście latają za nim krok w krok bo jeszcze się przewróci i mózg mu wypłynie) to wrócił ze zniesmaczoną miną mówiąc, że zjeżdżalnia ma tyle i tyle cm... (dokładna liczba) i jest niebezpieczna ![]() nie wspomnę o tym, że kubuś co odwiedził plac zabaw (mam 4 obok siebie) to cąły plac w ryk a oni zamiast powiedzieć "kubusiu przeproś" to się śmiali "ah bo to dziecko jeszcze" i głaskali po łbie
Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-08-22 o 22:36 |
|
|
|
#2720 |
|
Konto usunięte
|
Mnie kiedys rodzice zostawili na stacji benzynowej i sobie pojechali. Na szczescie mialam telefon, ale byli juz daleko jak sie dodzwonilam
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej było jak wrócił z placu i do wuja - wytrzep mi skarpetki!!! Ten klęka, kubuś go pospiesza albo mi się wydaje, albo prawie 4 latek chyba umie robić takie rzeczy sam? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w miescie babka wywalila wozek na sniegu, podniosla go i poszla dalej, ale dziecko zostalo.
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym była pewnie najgorszą matką ever, serio. Moje dziecko raczej nie darzyłoby mnie sympatią
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Taki mały OT - kojarzę, że niektóre z Was mieszkają nad morzem. Jestem obecnie we Władysławowie, jutro wybieramy się na Hel - kojarzycie może gdzie są takie plaże, żeby można było bez problemu pójść z psiskiem?
|
|
|
|
#2729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mały odcinek do Jastarni, chałupy-kuźnica (jeśli mogę podpowiedzieć: jeśli jedziesz samochodem, jedziesz w stronę Helu musisz minąć wybudowania w Chałupach i jechać dalej - w pewnym momencie po prawej stronie będzie strzeżony parking, oczywiście płatny ale to jest plaża niestrzeżona i prawdopodobnie nie dość że plażowiczów będzie tyle co nic, to prawdopodobnie piesek może tam biegać bez problemu), niestrzeżony fragment. Ale radziłabym zadzwonić się dowiedzieć czy nie ma zakazu na 100%, za samo wchodzenie na wydmy mogą dowalić taki mandat że głowa mała, co dopiero za wprowadzanie zwierząt ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Wiem że mało konkretnie tłumaczę ale inaczej się nie da. To jest odcinek chałupy-kuźnica, nie dam sobie ręki uciąć za numer wejścia, ale jeśli spytasz się parkingowego wskaże ci jak daleko masz odejść by znaleźć się na fragmencie przyjaznym pieskom, chociaż to prawdopodobnie będzie na wysokości tego parkingu.
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
A może było po prostu trochę mniej histerii w tym temacie, którą teraz nakręcają media...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

[/QUOTE]

a oni zamiast powiedzieć "kubusiu przeproś" to się śmiali "ah bo to dziecko jeszcze" i głaskali po łbie 

musisz minąć wybudowania w Chałupach i jechać dalej - w pewnym momencie po prawej stronie będzie strzeżony parking, oczywiście płatny ale to jest plaża niestrzeżona i prawdopodobnie nie dość że plażowiczów będzie tyle co nic, to prawdopodobnie piesek może tam biegać bez problemu), niestrzeżony fragment. Ale radziłabym zadzwonić się dowiedzieć czy nie ma zakazu na 100%, za samo wchodzenie na wydmy mogą dowalić taki mandat że głowa mała, co dopiero za wprowadzanie zwierząt