|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Witam jak zwykle z pracy
![]() No to po wizycie wszystko ok, cukrzycy nie ma, toksoplazmoza też sie nie pojawiła, żyć nie umierać coś tylko mało krwinek czerwonych mam, mniej niż norma a wogole co coś mi się pojawiło pod lewą pachą, jakieś jakby gózki czy coś i boli czasem przy dotykaniu. Trzeba po ciaży sie przebadać, bo sporadycznie coś takiego ujawniało mi sie jeszcze przed ciążą ale jak sie zbagatelizowało, to tak jest. Jak to ost któraś napisała, Lece Was przelecieć odezwę się pewnie zaraz znowu
|
|
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
Heloł
![]() Ja już na nogach od 7:30 chociaż do pracy na 12:00 dopiero, ale Małż wyjeżdża na weekend, to wstałam razem z nim, co by jeszcze wspólne śniadanko zjeść , bo się dopiero w niedzielę wieczorem zobaczymy.A jutro muszę wstać o 4:30 Pisałyście tu o muzyce dla bobasa, a mi się podoba taka - bardzo delikatna. http://www.youtube.com/watch?v=kxkwnBX6LGg Właśnie sobie z synkiem słuchamy ![]() A te chusty... masakra jaką cenę to może mieć! 209zł! Ciekawe, czy ta chusta jest dużo lepsza od tej za np. 80zł. Ale i tak planuję dzidzia w czymś takim nosić, więc pewnie zainwestuję. Choć kompletnie nie mam pojęcia jak to się wiąże
Edytowane przez runaway_star Czas edycji: 2013-11-22 o 08:30 |
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia na pewno wszystko będzie dobrze.
Smarita brawo za wizytę! Gratki! Witam z pracy! Dzisiaj dzień bez słodyczy, jutro ta nieszczęsną glukoza :/
|
#2704 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Znowu na szybko, bo lecę do lumpka Cytat:
Cytat:
Trzymam Cytat:
Ale duże stopy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja znajoma miała kiedyś taki guzek pod pachą. Okazało się, że to węzeł chłonny, ale na szczęście "znormalniał" po antybiotyku Okazało się, że to chyba od golenia pach maszynką
|
|||||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ela, Koziemleko zazdroszczę!!! Ją też chce do lumpkaaaaaa!
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapisałam się na warsztaty Co prawda zupełnie nie wiadomo o czym dokładnie one będą, bo nic nie napisali no ale zaryzykuję , do Wrocławia mam niedaleko.
|
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wyniki!Cytat:
|
||
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i Ja
![]() Co prawda jeszcze z łóżka gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Dzisiaj jak dobrze pójdzie powinny dotrzeć meble do salonu
|
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dziś mam super dzień bo zaczynam 25 tydzień i mam urodzinki ![]() Życzę wam miłego dnia i brawa za pierwszą udaną wizytę w tym dniu ![]() Ah i Mona na takie spotkanie z położną (warsztaty) chciałam iść jak byłam ostatnio w Poznaniu ale źle się czułam tego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png Edytowane przez filupka Czas edycji: 2013-11-22 o 08:53 |
|
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze w życiu
Byłam może ze dwa razy w życiu, ale nie umiem szukać ![]() A kto Ci zabrania? Idź ![]() Cytat:
![]() i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
|
|
#2712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba umówię się z położną, bo akurat na tej liście jest jedna z mojego miasta, o której slyszałam dobre opinie i chciałam ją wybrać, a teraz skoro okazuje się, że taka opieka mi się należy chyba się zdecyduję
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! w końcu odnalazłam wątek mam marcowo- kwietniowych;-) bardzo mi miło będzie spotykać się tu z Wami i wymieniać poglądy na temat przygotowań oraz rozwoju ciąży;-)
Troszkę o sobie, jestem w 21 tygodniu ciąży, już wiem, że będzie chłopczyk;-) imię jeszcze nie wybrane, ale chodzą po głowie trzy: Bartuś, Sebastian i Dawid;-) może pomożecie?;-) ciąża przebiega bez problemów, mam dużo poweru i nie uskarżam się na razie na nic oprócz wieczornego bólu pleców czasem;-) przyjmiecie mnie?;-) |
|
|
|
#2714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
stópka mojego małego miała 4 cm jak byłam w 21 tyg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
A ja sobie przypomniałam że dzisiaj mam 23 tydz i zaczynam 6 miesiąc
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-22 o 09:11 |
||||
|
|
|
#2715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez runaway_star Czas edycji: 2013-11-22 o 09:13 |
|
|
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozgość się Cytat:
teraz poleci
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2718 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :wi nko: STO LAT!!Cytat:
witaj jak dla mnie Bartek jest fajnie!Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym Bartka najbardziej obstawiała z tych trzech.
|
#2720 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Czytam Was na bieżąco w telefonie. filupka wszystkiego najlepszego Smarrita gratuluje udanej wizyty. ![]() Ja dzisiaj zaczynam 27tc. Ale te tygodnie szybko mi mijają zostało mi juz tylko 11-13 tygodni do rozwiazania. Mam takie pytanie do Was. Czy na kazdej wizycie lekarz Was bada na samolocie? Mnie ostatnio ginka badała w 12 tc a tak to zawsze robi mi usg. Troche sie martwie bo mam mocno popekana szyjke po poprzednim porodzie i kiedys inna ginka mi powiedziała ze może byc problem z donoszeniem ciazy. Wizyte mam 2 grudnia i teraz na pewno sie upomne o badanie na samolocie i zapytam o stan szyjki. Wziełam sie za porzadki w pokoju. Mamy taki pokój nie używany, trzymamy w nim dosłownie wszystko. Strasznie duzo zabawek w nim było po córci wszystko powynosiłam. Ubranka po córce popakowałam i musze zawieśc do siostrzenicy, bo nam sie juz nie przydadzą. Będziemy ten pokój remontowac i zrobimy z niego sypialnie dla nas i dla małego. Zmykam sprzatac!
|
#2721 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z Twoich propozycji najbardziej podoba mi się DawidCytat:
gratki
|
||
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
nie wątpię, brzuch już od tygodnia mi ostro poleciał
![]() 111kicia111 gratuluję mnie gin bada co wizytę
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-22 o 09:25 |
|
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam je właśnie w takiej kolejności jaki mi się najbardziej podobają, ale widzę, że podobnie myślicie;-) jeszcze jest trochę czasu, ale ten czas tak szybko leci;-) że do kwietnia zleci jednych tchem..a poród mam na 8 kwietnia ;-) zapomniałam wcześniej napisać
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam nad nosidłem zamiast chusty. Chustę mam i owszem, fajna sprawa,ale mnie osobiście wkurzało wiązanie poza domem, bo wtedy szurałam końcami chusty po ziemi i musiałam często ją prać. Po prostu kocham cuda szyte przez tę firmę: https://www.facebook.com/WOOLLOOMOOLOO/photos_stream Ale pewnie cena mnie zastopuje... A ja się witam w 5 miesiącu
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
ile dzisiaj imprez
lutien
|
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Całe życie wyobrażałam sobie że ja mam chłopca i jak mi powiedział gin że dziewczynka to dwa dni było takie z d**py ale juz oswoiłam się a do tego każdy mi mówi, że będzie chłopiec i weź tu bądź mądry Teścio pierwszą spłodził córkę, Tż siostra też, to i może mój Tż musi spłodzić córkę a poźniej bedzie syn ![]() A pytanie, ten cukier zamiast białego to jaki stosują dwie Panie? Kandyz? Bo kupiłam wczoraj sobie, czasem mam że lubie sie zdrowo po odżywiać
|
|
|
|
|
#2728 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie tak mówię, ale mi się dłuży niby szybko zleciał czas od testu, ale jeszcze tyle mi zostało ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Jak mogłam jeść cukier, to kupowałam trzcinowy, ale teraz mam Ksylitol, bo to jedyny cukier, który mogą jeść cukrzycy
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wczoraj wsadził palca, patrzy na mnie i pyta "Dobrze?" na co ja "Noo to nie nie? Bardzo dobrze" Wczoraj byłam nieznośna, nawet u lekarza nie mogłam sie powstrzymać ![]() filupka;43830025] Najlepszego |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

a wogole co coś mi się pojawiło pod lewą pachą, jakieś jakby gózki czy coś i boli czasem przy dotykaniu. Trzeba po ciaży sie przebadać, bo sporadycznie coś takiego ujawniało mi sie jeszcze przed ciążą ale jak sie zbagatelizowało, to tak jest.
odezwę się pewnie zaraz znowu 

Już się stresuje
To z nią dzisiaj jadę, później na zakupy spożywcze, zabiorę męża z pracy i do domu 
za wyniki!

:wi nko:
STO LAT!!
klask i: