|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 11 i 19, obydwie fajne. Moim zdaniem nie wszystkie kolory ze zdjęć Katosu oddają rzeczywistość (z tego co mam, i co oglądałam w sklepie). Szminki jak najbardziej polecam, warto na żywo obadać kolorki, bo te na stronie Golden Rose też nie za bardzo "prawdziwe".
|
|
|
|
|
#2703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Strach się Was bać, bo jak youtuberki coś polecają to im nie wierzę i już nie reaguje na żadne zachwyty, a przez Was już parę rzeczy niepotrzebnych kupiłam ;P. Przy okazji się witam, bo to chyba mój pierwszy post tutaj .
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Karo
|
|
|
|
|
#2705 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę dodać od siebie, że AC wcale nie wygląda na 10 lat mniej, widać u niej wyraźnie zaostrzenie rysów twarzy, zmianę konsystencji skóry na bardziej wiotką, jest szczupła i ma ostre rysy twarzy, trzeba się tylko przypatrzeć, makijaż robi swoje, ale na bank nie ma typowo pucułowatej buźki 20 latki. Zero jędrności i kompletny brak świeżości, ja widzę dojrzała kobietkę z miłym głosem, głos robi swoje.
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą styl ubierania się ma całkiem w porządku no może z tymi kocimi uszami tak nie bardzo ale tutajPo mimo tych swoich wywodów o Polsce czy kocich uszek, przedstawia swoje zdanie kulturze azjatyckiej w całkiem przystępny sposób, i dla mnie czepianie się tego jest mocno przesadzone
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2710 |
|
w krainie snu i marzeń
|
naturalne, jednak po serum Inveo. na zdjęciu mam akurat tusz Ados, ale on daje bardzo subtelny efekt
![]() http://kulkaowszystkim.blogspot.com/...cji-serum.html |
|
|
|
#2711 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez Was chce mi się pomadki GR... choć wcale nie lubię tej firmy. (Miałam tylko lakiery, ale w ogóle się u mnie nie trzymają...) Polecacie coś od nich jeszcze?
|
#2712 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AC wygląda na 20 lat a gdyby mi ktoś powiedział że ma 18 to bym tez uwierzyła :P w ogóle nie wygląda na 30. Jak dobrze że nie lubię pomadek i wystarcza mi tylko błyszczyk, inaczej już bym zamawiała te całe GR ale całe szczęście, na mnie wrażenie nie robią
|
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie każda 20-stka czy nawet nastolatka ma pucołowatą twarz. Ba, wiele dziewczyn (młodych) ma dość ostre rysy twarzy. Akra w PL dosc powszechny jest okrągły kształt twarz. Jak ktoś ma pociągłą, szczupłą twarz to bardzo często ludzie mówią, że ma końską twarz. Cytat:
Te włosy, makijaż (za mocny i za ciemny podkład) robi z ładnej kobiety taką stereotypową mamuśkę (i mi tu nie chodzi czy ktoś ma 5 dzieci, czy jedno albo w ogole). Chodzi mi o pewien styl ubierania sie/malowania Porównajcie np. Azjatycki Cukier a Margot Robbie (dziewczyna z Wilka z Wall Street). Ja myślalam, wręcz byłam pewna, ze to moja rówieśniczka, a nawet starsza ode mnie kobieta. A ona rocznik 1990. Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-10-09 o 11:45 |
||
|
|
|
#2715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do Margot Robbie, to prawda, wygląda na ponad 30 lat ale to nie kwestia jej makijażu i stylu tylko rysów twarzy. Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2014-10-09 o 11:45 |
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki styl ma mnóstwo 30-latek w PL. To jest opozycja do szarej myszki, zaniedbanej kuchty domowej. Dlatego tak wiele kobiet wpada we własne sidła. Nie chcą wyglądać na zaniedbane, walą mocny makijaż, eksperymentują z geometrycznymi cięciami i do tego mocne kolory i nawet wyzywające fasony ubrań. Ja taki styl obserwuje wśród wielu 30-stek. Niektóre 20-stki tez walą taką tapetę, ale mają zwykle dłuższe włosy. Co do Margot Robbie - tak, ona ma takie rysy. Dlatego obalam mit, że każda 20-tka wygląda na tyle, ile ma lat. Poza tym u Robbie widać, że jak nie jest sfajczona na mahoń, nie ma tlenionego blondu, a ciemniejszy i minimalny makeup to duzo zyskuje. Gdyby AC zafundowała sobie podobny look to też wyglądałaby kiepsko i dużo starzej. |
|
|
|
|
#2717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
wow! myslalam, ze margot ma kolo 30
ale nie zmienia to faktu, ze jest przepiekna! |
|
|
|
#2719 | ||
|
maskott
|
ja się obkupię w kaufie, jakdobrze kojarzę, od jutra są w promo ![]() piękny i taki "mój"makijaż. tylko się lekko czepnę kreski - ja wolę jak kreska się trochę wcześniej odbija... wojny polskosingapurskiej (Selfish ) nie komentuję, tylko cieszę się, że jestem wśród tych, które mają nadal urok dziewczęcy, oby na jak najdłużej :PCytat:
podczas nadrabiania zauważyłam zmianę avka, ale kurna no. co za ludzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2720 |
|
Konto usunięte
|
Sasabina, masz sesję czy żyjesz w innej strefie czasowej?
|
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się zdziwiłam jak zobaczyłam jej wiek i jaką ma symetryczną twarz!Cytat:
Mlodnieje!
|
||
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
Przeszłam na koniec wątku licząc, że temat AC i wieku już się wyczerpał, ale widzę, że jeszcze trwa, dlatego od siebie napiszę, że nie mogę oglądać niessi25! Nie wiem co się z nią stało, ale chyba wyleci z subów, nic sensownego już nie znajduję na jej kanale.
|
|
|
|
#2723 | |
|
maskott
|
a przestań, mój organizm szaleje jeśli chodzi o to kiedy chce mu się spać
Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
U mnie np. nie chodzi o bezsenność, tylko o... rozregulowanie takiego codziennego cyklu. Mogę nie spać, innym razem tak jak Sasabina, praktycznie co drugi dzień, czasami śpię 3 godziny, nie śpię 9, śpię 3, a czasami jak w weekend padnę to np. na 12 godzin. Nie mam problemów z zasypianiem, tylko z organizacją. |
|||
|
|
|
#2726 | ||
|
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2727 |
|
Podróżniczka
|
Laski kilka dni wstawania do pracy o 5:30 i gwarantuje, że nie będziecie mieć problemów ze spaniem i zasypianiem
|
|
|
|
#2728 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś wstawałam ok 5 i potem jak przychodziłam do domu spałam po południu, nie dawałam rady wytrzymać do wieczora, tak więc później i tak nie mogłam zasnąć. Ogólnie wstawanie o tak wczesnej porze to katorga |
||
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja niestety też wiem aczkolwiek wiem także, że lekarze ignorują często problem bezsenności i polecają 'napić się meliski' ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
ja niestety mam tak, że im wcześniej muszę wstać, tym bardziej nie mogę zasnąć koło się nakręca, bo zamiast spać, spinam się, że zostały mi już tylko 4h snu, więc będę jutro nieprzytomna i tym samym nie umiem zasnąć do rana :< pracuje nad tym, ale jednak z mózgiem często trudno wygrać |
||
|
|
|
#2730 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
...czasami zdarza mi sie do pracy na 9 dowlec...ale to rzadko bo szkoda mi popołudnia..wole isc na siłke, saune, zumbe,squasha, zakupy, plotki z przyjacióła i inne takie niż siedzieć w biurze. Tak wiec organizm do takiego trybu i spania po 4,5 godzin dziennie juz sie przyzwyczaił |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

.

) nie komentuję, tylko cieszę się, że jestem wśród tych, które mają nadal urok dziewczęcy, oby na jak najdłużej :P
podczas nadrabiania zauważyłam zmianę avka, ale kurna no. co za ludzie