Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-05, 22:07   #2701
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zrób te zdjęcia chociażby skarpetką, byleby tylko kolory były dobrze oddane
poprawiłaś mi humor. masz za to dzisiejsze zdjęcie z pomadką 07
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_7000.jpg (56,0 KB, 318 załadowań)
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:10   #2702
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
http://katosu.blogspot.co.uk/2014/02...te-golden.html

Katosu wrzuciła zdjęcia tych szminek, którymi ostatnio się podniecałyśmy po filmiku Hani. Kusi mnie 02, ale obiecałam sobie, że nie będę kupowała pierdół, tylko odłożę na jedną, porządną szminkę .

Ja mam 11 i 19, obydwie fajne. Moim zdaniem nie wszystkie kolory ze zdjęć Katosu oddają rzeczywistość (z tego co mam, i co oglądałam w sklepie). Szminki jak najbardziej polecam, warto na żywo obadać kolorki, bo te na stronie Golden Rose też nie za bardzo "prawdziwe".
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:14   #2703
divide
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Cale szczecie że Golden Rose jest daleko ode mnie, bo bym zbankrutowała mnie kusi 02,04,07,10,20
sklep.goldenrose.pl ;P ja właśnie poległam i kupiłam 3 sztuki; przesyłka tylko 6 zł

Strach się Was bać, bo jak youtuberki coś polecają to im nie wierzę i już nie reaguje na żadne zachwyty, a przez Was już parę rzeczy niepotrzebnych kupiłam ;P.

Przy okazji się witam, bo to chyba mój pierwszy post tutaj .
divide jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:15   #2704
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
tylko u niej wszystkie kolory na ustach wyszły jaśniejsze niż w rzeczywistości. chyba za bardzo rozjaśniła zdjęcia

dokładnie, mam 10 i wcale nie jest taka jasna :/
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:16   #2705
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
dokładnie, mam 10 i wcale nie jest taka jasna :/
no właśnie
Stary 2014-02-05, 22:17   #2706
Labirynth
Zakorzenienie

A ja muszę dodać od siebie, że AC wcale nie wygląda na 10 lat mniej, widać u niej wyraźnie zaostrzenie rysów twarzy, zmianę konsystencji skóry na bardziej wiotką, jest szczupła i ma ostre rysy twarzy, trzeba się tylko przypatrzeć, makijaż robi swoje, ale na bank nie ma typowo pucułowatej buźki 20 latki. Zero jędrności i kompletny brak świeżości, ja widzę dojrzała kobietkę z miłym głosem, głos robi swoje.
Stary 2014-02-05, 22:29   #2707
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez divide Pokaż wiadomość
sklep.goldenrose.pl ;P ja właśnie poległam i kupiłam 3 sztuki; przesyłka tylko 6 zł
NIe kuś
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:32   #2708
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
A ja muszę dodać od siebie, że AC wcale nie wygląda na 10 lat mniej, widać u niej wyraźnie zaostrzenie rysów twarzy, zmianę konsystencji skóry na bardziej wiotką, jest szczupła i ma ostre rysy twarzy, trzeba się tylko przypatrzeć, makijaż robi swoje, ale na bank nie ma typowo pucułowatej buźki 20 latki. Zero jędrności i kompletny brak świeżości, ja widzę dojrzała kobietkę z miłym głosem, głos robi swoje.

Zresztą styl ubierania się ma całkiem w porządku no może z tymi kocimi uszami tak nie bardzo ale tutaj
Po mimo tych swoich wywodów o Polsce czy kocich uszek, przedstawia swoje zdanie kulturze azjatyckiej w całkiem przystępny sposób, i dla mnie czepianie się tego jest mocno przesadzone

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:50   #2709
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
naturalne rzęsy ? co stosujesz, jaki tusz?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 22:56   #2710
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
naturalne rzęsy ? co stosujesz, jaki tusz?
naturalne, jednak po serum Inveo. na zdjęciu mam akurat tusz Ados, ale on daje bardzo subtelny efekt
http://kulkaowszystkim.blogspot.com/...cji-serum.html
Stary 2014-02-05, 23:03   #2711
Takajakaya
Wtajemniczenie

Przez Was chce mi się pomadki GR... choć wcale nie lubię tej firmy. (Miałam tylko lakiery, ale w ogóle się u mnie nie trzymają...) Polecacie coś od nich jeszcze?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 23:09   #2712
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
tylko u niej wszystkie kolory na ustach wyszły jaśniejsze niż w rzeczywistości. chyba za bardzo rozjaśniła zdjęcia
Cytat:
Też mam 7, fakt faktem moje usta bardzo podbijają kolory, jednak efekt jest podobny do twojego (ciemniejsza u mnie) a zdjęcia Katosu to porażka.
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 23:17   #2713
patycek
Rozeznanie

Cytat:
No bez przesady AC wygląda na 20 lat a gdyby mi ktoś powiedział że ma 18 to bym tez uwierzyła :P w ogóle nie wygląda na 30.

Jak dobrze że nie lubię pomadek i wystarcza mi tylko błyszczyk, inaczej już bym zamawiała te całe GR ale całe szczęście, na mnie wrażenie nie robią
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 23:36   #2714
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Nie każda 20-stka czy nawet nastolatka ma pucołowatą twarz. Ba, wiele dziewczyn (młodych) ma dość ostre rysy twarzy. Akra w PL dosc powszechny jest okrągły kształt twarz. Jak ktoś ma pociągłą, szczupłą twarz to bardzo często ludzie mówią, że ma końską twarz.

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Dokładnie
a czas mija bardzooooo szybko i ani się nie odwrócą a będą zaniedbanymi 30-tkami
Ja jestem ową 30-tką już prawie. Tu nie chodzi o metrykę, ale np. taka pchełka śmieszka jest esencją tego, co pisałam.

Te włosy, makijaż (za mocny i za ciemny podkład) robi z ładnej kobiety taką stereotypową mamuśkę (i mi tu nie chodzi czy ktoś ma 5 dzieci, czy jedno albo w ogole). Chodzi mi o pewien styl ubierania sie/malowania

Porównajcie np. Azjatycki Cukier a Margot Robbie (dziewczyna z Wilka z Wall Street). Ja myślalam, wręcz byłam pewna, ze to moja rówieśniczka, a nawet starsza ode mnie kobieta. A ona rocznik 1990.

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2014-10-09 o 11:45
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-05, 23:50   #2715
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Nie każda 20-stka czy nawet nastolatka ma pucołowatą twarz. Ba, wiele dziewczyn (młodych) ma dość ostre rysy twarzy. Akra w PL dosc powszechny jest okrągły kształt twarz. Jak ktoś ma pociągłą, szczupłą twarz to bardzo często ludzie mówią, że ma końską twarz.

Ja jestem ową 30-tką już prawie. Tu nie chodzi o metrykę, ale np. taka pchełka śmieszka jest esencją tego, co pisałam.

Te włosy, makijaż (za mocny i za ciemny podkład) robi z ładnej kobiety taką stereotypową mamuśkę (i mi tu nie chodzi czy ktoś ma 5 dzieci, czy jedno albo w ogole). Chodzi mi o pewien styl ubierania sie/malowania

Porównajcie np. Azjatycki Cukier a Margot Robbie (dziewczyna z Wilka z Wall Street). Ja myślalam, wręcz byłam pewna, ze to moja rówieśniczka, a nawet starsza ode mnie kobieta. A ona rocznik 1990.
To chyba nie jest problem wieku a jednak jakiegos stylu który sie ma lub nie. Wstawiłaś zdjęcie dziewczyny z wyskubanymi brwiami, za ciemnym podkładem, przerysowanym makijażem oczu i tlenionymi włosami. Ona gdyby miała 20 lat też wyglądałabym co najmniej dziwnie
A co do Margot Robbie, to prawda, wygląda na ponad 30 lat ale to nie kwestia jej makijażu i stylu tylko rysów twarzy.

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2014-10-09 o 11:45
Stary 2014-02-06, 00:01   #2716
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
To chyba nie jest problem wieku a jednak jakiegos stylu który sie ma lub nie. Wstawiłaś zdjęcie dziewczyny z wyskubanymi brwiami, za ciemnym podkładem, przerysowanym makijażem oczu i tlenionymi włosami. Ona gdyby miała 20 lat też wyglądałabym co najmniej dziwnie
A co do Margot Robbie, to prawda, wygląda na ponad 30 lat ale to nie kwestia jej makijażu i stylu tylko rysów twarzy.

Taki styl ma mnóstwo 30-latek w PL. To jest opozycja do szarej myszki, zaniedbanej kuchty domowej. Dlatego tak wiele kobiet wpada we własne sidła. Nie chcą wyglądać na zaniedbane, walą mocny makijaż, eksperymentują z geometrycznymi cięciami i do tego mocne kolory i nawet wyzywające fasony ubrań. Ja taki styl obserwuje wśród wielu 30-stek. Niektóre 20-stki tez walą taką tapetę, ale mają zwykle dłuższe włosy.

Co do Margot Robbie - tak, ona ma takie rysy. Dlatego obalam mit, że każda 20-tka wygląda na tyle, ile ma lat. Poza tym u Robbie widać, że jak nie jest sfajczona na mahoń, nie ma tlenionego blondu, a ciemniejszy i minimalny makeup to duzo zyskuje. Gdyby AC zafundowała sobie podobny look to też wyglądałaby kiepsko i dużo starzej.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 00:11   #2717
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Taki styl ma mnóstwo 30-latek w PL. To jest opozycja do szarej myszki, zaniedbanej kuchty domowej. Dlatego tak wiele kobiet wpada we własne sidła. Nie chcą wyglądać na zaniedbane, walą mocny makijaż, eksperymentują z geometrycznymi cięciami i do tego mocne kolory i nawet wyzywające fasony ubrań. Ja taki styl obserwuje wśród wielu 30-stek. Niektóre 20-stki tez walą taką tapetę, ale mają zwykle dłuższe włosy.

Co do Margot Robbie - tak, ona ma takie rysy. Dlatego obalam mit, że każda 20-tka wygląda na tyle, ile ma lat. Poza tym u Robbie widać, że jak nie jest sfajczona na mahoń, nie ma tlenionego blondu, a ciemniejszy i minimalny makeup to duzo zyskuje. Gdyby AC zafundowała sobie podobny look to też wyglądałaby kiepsko i dużo starzej.
Oczywiście że tak, wszystko jest kwestią stylu. Nie każda 20 latka wygląda młodo i nie każda 30 latka staro, bo sa dziewczyny obdarzone specyficznymi rysami twarzy i mając nawet 18 lat będą wyglądały starzej niż ich koleżanka 30 latka. Co nie zmienia faktu że mając 30 lat trzeba uważać i nie wpadac jak to napisałaś we własne sidła przesadzając ze wszystkim ,tylko po to żeby jak najdłużej zachować "młodzieńczy" styl, to nigdy nie wygląda dobrze.
Stary 2014-02-06, 00:30   #2718
sylwoha
Zakorzenienie

wow! myslalam, ze margot ma kolo 30

ale nie zmienia to faktu, ze jest przepiekna!
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 04:56   #2719
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Magazyn zapełniony

ja się obkupię w kaufie, jakdobrze kojarzę, od jutra są w promo

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
nowy filmik u maxi:
piękny i taki "mój"makijaż. tylko się lekko czepnę kreski - ja wolę jak kreska się trochę wcześniej odbija...

wojny polskosingapurskiej (Selfish) nie komentuję, tylko cieszę się, że jestem wśród tych, które mają nadal urok dziewczęcy, oby na jak najdłużej :P

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę, że ktoś tak bardzo mnie lubi, że aż chce być mną.
http://instagram.com/p/kAeGjhtP14/#
TO NIE JA KOMENTUJĘ U HANI, TO NIE MOJE KONTO.
Szkoda, że ktoś wziął sobie i nick, i avatar. Dziewczyny, trochę oryginalności, to naprawdę NIE jest fajne. :/

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Aż się odechciewa...
o ja yeti podczas nadrabiania zauważyłam zmianę avka, ale kurna no. co za ludzie

Cytat:
jakoś mnie to nie dziwi, katosu szaleje z przekłamanym oświetleniem i kolorami :/ ja idę wkrótce na zwiady tych pomadek, jeszcze na wyspach gr się nie pojawiły
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 07:08   #2720
201607131106
Konto usunięte

Sasabina, masz sesję czy żyjesz w innej strefie czasowej?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 07:12   #2721
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
wow! myslalam, ze margot ma kolo 30

ale nie zmienia to faktu, ze jest przepiekna!

też się zdziwiłam jak zobaczyłam jej wiek i jaką ma symetryczną twarz!

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

ja się obkupię w kaufie, jakdobrze kojarzę, od jutra są w promo

piękny i taki "mój"makijaż. tylko się lekko czepnę kreski - ja wolę jak kreska się trochę wcześniej odbija...

wojny polskosingapurskiej (Selfish) nie komentuję, tylko cieszę się, że jestem wśród tych, które mają nadal urok dziewczęcy, oby na jak najdłużej :P
Ja mam 23 lata a często dziwią się, że już 18 skończyłam kak miałam 15-16 to dawali mi koło 20 Mlodnieje!
Stary 2014-02-06, 07:30   #2722
apple1602
Zadomowienie

Przeszłam na koniec wątku licząc, że temat AC i wieku już się wyczerpał, ale widzę, że jeszcze trwa, dlatego od siebie napiszę, że nie mogę oglądać niessi25! Nie wiem co się z nią stało, ale chyba wyleci z subów, nic sensownego już nie znajduję na jej kanale.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 08:28   #2723
Sasabina
maskott

Cytat:
Sasabina, masz sesję czy żyjesz w innej strefie czasowej?
a przestań, mój organizm szaleje jeśli chodzi o to kiedy chce mu się spać ostatnio funkcjonuję, że śpię co drugą noc. albo oszaleję albo padnę na serce

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Ja mam 23 lata a często dziwią się, że już 18 skończyłam kak miałam 15-16 to dawali mi koło 20 Mlodnieje!
u mnie to samo z tym, że ja mam 26 lat. ze wstydem napiszę, że wcale tego nie odczuwam, czuję się na 21-22
Stary 2014-02-06, 08:33   #2724
kustraczek
-ist

Cytat:
a przestań, mój organizm szaleje jeśli chodzi o to kiedy chce mu się spać ostatnio funkcjonuję, że śpię co drugą noc. albo oszaleję albo padnę na serce
To niestety nie jest wykluczone, może warto byłoby wybrać się do lekarza? Wiem z własnego doświadczenia, że olewanie bezsenności nie prowadzi do niczego dobrego
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 08:37   #2725
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Mam tak samo.
Cytat:
u mnie to samo z tym, że ja mam 26 lat. ze wstydem napiszę, że wcale tego nie odczuwam, czuję się na 21-22
Mam tak samo.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
To niestety nie jest wykluczone, może warto byłoby wybrać się do lekarza? Wiem z własnego doświadczenia, że olewanie bezsenności nie prowadzi do niczego dobrego

U mnie np. nie chodzi o bezsenność, tylko o... rozregulowanie takiego codziennego cyklu. Mogę nie spać, innym razem tak jak Sasabina, praktycznie co drugi dzień, czasami śpię 3 godziny, nie śpię 9, śpię 3, a czasami jak w weekend padnę to np. na 12 godzin.
Nie mam problemów z zasypianiem, tylko z organizacją.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 08:46   #2726
Sasabina
maskott

Cytat:
ja ogólnie wiem czym to jest spowodowane - nerwy i stres. do lekarzy mam uraz, prędzej kupię te olejki ułatwiające zasypianie, które agnieleczka ostatnio polecała

Cytat:
Mam tak samo.

Mam tak samo.

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

U mnie np. nie chodzi o bezsenność, tylko o... rozregulowanie takiego codziennego cyklu. Mogę nie spać, innym razem tak jak Sasabina, praktycznie co drugi dzień, czasami śpię 3 godziny, nie śpię 9, śpię 3, a czasami jak w weekend padnę to np. na 12 godzin.
Nie mam problemów z zasypianiem, tylko z organizacją.
klonie!
Stary 2014-02-06, 08:58   #2727
moniczorek
Podróżniczka

Laski kilka dni wstawania do pracy o 5:30 i gwarantuje, że nie będziecie mieć problemów ze spaniem i zasypianiem
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 09:58   #2728
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
jakoś mnie to nie dziwi, katosu szaleje z przekłamanym oświetleniem i kolorami :/
Tak samo jest u Brunetki - wszystko prześwietlone:/ Pamiętam jak kiedyś pokazywała cień w filmiku - miałam dokładnie taki sam i kolor w jej filmiku był o wiele jaśniejszy niż mój, wyszedł jej ciemnawy beż i to dość chłodny, a był to brąz-miedź.

Cytat:
Laski kilka dni wstawania do pracy o 5:30 i gwarantuje, że nie będziecie mieć problemów ze spaniem i zasypianiem
U mnie wstawanie o tak wczesnej porze działa na odwrót. Kiedyś wstawałam ok 5 i potem jak przychodziłam do domu spałam po południu, nie dawałam rady wytrzymać do wieczora, tak więc później i tak nie mogłam zasnąć. Ogólnie wstawanie o tak wczesnej porze to katorga
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:03   #2729
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja niestety też wiem
aczkolwiek wiem także, że lekarze ignorują często problem bezsenności i polecają 'napić się meliski'

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:

ja niestety mam tak, że im wcześniej muszę wstać, tym bardziej nie mogę zasnąć
koło się nakręca, bo zamiast spać, spinam się, że zostały mi już tylko 4h snu, więc będę jutro nieprzytomna i tym samym nie umiem zasnąć do rana :<
pracuje nad tym, ale jednak z mózgiem często trudno wygrać
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:12   #2730
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
U mnie wstawanie o tak wczesnej porze działa na odwrót. Kiedyś wstawałam ok 5 i potem jak przychodziłam do domu spałam po południu, nie dawałam rady wytrzymać do wieczora, tak więc później i tak nie mogłam zasnąć. Ogólnie wstawanie o tak wczesnej porze to katorga
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

ja niestety mam tak, że im wcześniej muszę wstać, tym bardziej nie mogę zasnąć
koło się nakręca, bo zamiast spać, spinam się, że zostały mi już tylko 4h snu, więc będę jutro nieprzytomna i tym samym nie umiem zasnąć do rana :<
pracuje nad tym, ale jednak z mózgiem często trudno wygrać
Dla mnie to wciąż jest katorga i nie ważne czy musze wstać o 5:30 czy o 7 ...czasami zdarza mi sie do pracy na 9 dowlec...ale to rzadko bo szkoda mi popołudnia..wole isc na siłke, saune, zumbe,squasha, zakupy, plotki z przyjacióła i inne takie niż siedzieć w biurze.
Tak wiec organizm do takiego trybu i spania po 4,5 godzin dziennie juz sie przyzwyczaił
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości