|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
wiecie jaka jestem madra?
ostatnio robie makijaz, podkrecam rzesy zalotka i patrze, wow kilka rzes mi wypadlo. Przez nastepne kilka dni to samo. Mysle, kurde, co tu zrobic, rzesy mi wypadaja!!No ale dalej maluje. W sobote chyba ta sama sytuacja, tylko, ze tym razem 6 rzes z jednego miejsca wypadlo i mam teraz przerwe miedzy rzesami!!! Mialam mini zawal. Odstawilam zalotke, zaczelam googlowac o co kaman. Nic nie znalazlam. Po jakims czasie postanowilam zbadac zalotke. Okazalo sie, ze ten gumowy pasek jest juz tak wyrobiony ze sobie po prostu wyrywalam rzesy na wlasne rzyczenie Brawo Opium! Juz mam nowa zalotke
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek
Trzymaj się, wszystko będzie dobrze. Dużo zdrówka! |
|
|
|
#2703 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem z Tobą ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
Najważniejsze, że nowa zalotka kupiona ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Napisz potem jak z TŻ...
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
Króliczku głowa do góry. Miałaś już robione jakieś badania? Chociaż krew? CRP? Lekarze lubią straszyć, sama pewnie wiesz jak z nimi jest.
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie z domu około 45 km, od Tż około 0,5 km. Z kościoła na salę jakieś 100 -200 m.
Błogosławieństwo będzie na sali skąd wszyscy idziemy do kościoła. Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-02-04 o 14:38 |
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Kroooliczku trzymaj się! WSzystko będzie dobrze
Informuj nas proszę!
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, was nadrobić to nie lada wyzwanie!
śliczne!
|
#2710 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko na pewno będzie dobrze! ![]() Cytat:
Ja nie mam zaufania do zalotek, używam tylko na większe okazje lub jak mam ochotę na bardzo minimalistyczny makeup i żeby rzęsy grały główną rolę.
|
||
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
ja uzywam od lat zalotki i nigdy nic sie nie dzialo.
trzeba wymieniac te gumki czesto i nic sie nie bedzie dzialo
|
|
|
|
#2712 |
|
BAN stały
|
Króliczku, jak zwykle trzymamy
![]() Uwaga - dziś pierwszy raz jadę autobusem do domu i to z przesiadką , trzymać kciuki, żebym dotarła bo nie kumam co i jak!!
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek jesteśmy z Tobą! Wierzę że wszystko będzie dobrze! Wracaj do nas szybko z dobrymi wiadomościami!
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
Kroooliczek89 - trzymaj się Kochana
Będzie dobrze, jestem pewna ♥Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#2715 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Atomoowkatrochę szkoda bukietu, jakby ktoś miał nie oddać później.. ale jak nie masz niczym innym to dawaj - laski będą łapać a nie zabijać się :P Cytat:
kroooliczek89 jestem z Tobą, bądź dzielna! na pewno będzie dobrze, informuj nas :cmok My nauki robimy u Dominikanów, 28.02 - 01.03, kurs weekendowy 150zł
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam jednak nadzieję, że dotarłaś
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Kroliczku
nie martw sie na zapas! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok ![]() Opium dobrze, ze gumki wymienione, bo szkoda rzes katowac ja zalotki od swieta urzywam ![]() Atomoowka mam nadzieje, ze z TZtem wszystko ok ![]() Ja tez bede rzucac bukietem zamiasy welonu ![]() A dzis pisalam z makijazystko/fryzjerka moja i umowilam sie na malowanie i czesanie na nasza sesje narzyczenska, czyli 25 marca a potem na probny pod koniec kwietnia Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak szukaliśmy z K. garnituru to jedna pani genialnie przygotowana do sprzedaży garniturów ślubnych jak wybraliśmy tańszy model marynarki to zaczęła nas namawiać, że co prawda można domówić spodnie w rozmiarze standardowym, ale lepiej od razu uszyć nowy, bo to nie wiadomo, czy będzie odcień spodni odpowiedni, bo może producent już nie ma, a w ogóle najlepiej to szyć od podstaw na wymiar, to tylko 400 zł drożej, a to przecież jedyny taki garnitur, na ślub to trzeba mieć taki porządny, bla, bla, bla...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
||
|
|
|
#2719 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem w trakcie robienia prawa jazdy.. 22h/30 do tej pory było super a dziś.. to była jakaś masakra w życiu nie byłam tak zestresowana nawet najprostsze manewry mi nie wychodziły;( nie mam pojęcia co się stało ale wszystkiego się bałam głupio mi przed instruktorem który twierdził do tej pory ze dobrze sobie radze i chciał mnie jak najszybciej na egzamin wysłać.. normalnie sama nie wierze w to co dziś się stało jedyne na co mam ochotę dziś to zamknąć sie w pokoju zgasić światło i tak sobie siedzieć/ spać;( ;(
|
|
|
#2720 |
|
Rozeznanie
|
ja też idę na weekendowy
u nas 100 od pary
|
|
|
|
#2721 |
|
Rozeznanie
|
Hej
positive rebel piękna sukienka ![]() iza b. ładne kolczyki ysia celujemy w podobne obrączki. Są bardzo eleganckie - Uwielbiam klasyczne, one zawsze będą w modzie. Króliczku Kochana, trzymaj się. Jesteśmy z Tobą! Wierzę, że będzie dobrze i na strachu się skończy ![]() Atoomówka jak z Tż? |
|
|
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Hej dziewczyny - jaki ja mam dziś masakryczny dzień. Zaczęło się fajnie, bo odezwała się babeczka od tortów -za taki na 80-100 osób liczy sobie ok. 400 zł, dowóz na salę gratis. Wysłała mi też zdjęcia swoich dokonań i jestem pod wrażeniem. Przesłałam jej moje inspiracje (nie chcę tortu w masie cukrowej) mam nadzieję, że okażą się wykonalne i cena nie skoczy do góry. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w weekend pojedziemy na degustacje ![]() Resztę dnia dobiła siostra mojego TŻta - dziewczyna ma pecha do facetów. Pożarła się z mężem, pokłócili się, doszło nawet do rękoczynów . Następnego dnia próbowała się pogodzić, pojechała do niego (maja dwa mieszkania i mieszkają na zmianę to tu, to tam), a jej kochany mąż wyrzucił ją z domu i stwierdził, że po tym wszystkim nie chce jej znać. Dziewczyna jest załamana. A mi serce pęka, gdy słyszę jak płacze w słuchawkę. I choć to samolubne to muszę przyznać, że w takich sytuacjach doceniam mojego męża. Nie jest idealny, tez się kłócimy, ale w naszych relacjach nigdy nie zabrakło szacunku do siebie nawzajem - żadnych wyzwisk, chamskich zachowań, itp. Bo jak raz przekroczy się tą granicę to później nie da się tego odbudować Moja mama kiedyś mi powiedziała, że w małżeństwie ważne są dwie rzeczy - miłość i szacunek do partnera. Bo często w tych małżeństwach, które cieszą się długim stażem miłość z czasem "zanika", ale szacunek sprawia, że są razem, wspierają się, opiekują się sobą na stare lata, itp. Przyznam, że kiedyś nie do końca to rozumiałam, ale byłam młoda i głupia.... Przepraszam za off topa
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Króliczku jesteśmy z Tobą!
![]() Zapisałam się na nauki. Zaczynam 10.03.14, idę sama bo Tż zrobi u siebie w mieście. A w sobotę będę śpiewała w "swoim" hotelu, w którym będziemy mieć wesele. Trochę mnie to stresuje, bo co jak okaże się że będzie do dupy? Ahh... Ja próbną fryzurę mogę mieć w każdej chwili bo czesać mnie będzie moja koleżanka, która też będzie potem na weselu
|
|
#2724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co co do siostry TŻta to faktycznie ciężka sytuacja, bardzo trudno jest, jak jest się takim bezsilnym... mam podobne przemyślenia do Twoich i Twojej mamy, ja przez długi czas też patrzyłam tylko przez różowe okulary - miłość i tyle wystarczy, a jednak tak solidne fundamenty jak szacunek, po prostu ogromna dobroć czy zaufanie przecież są równie ważne.Ogólnie wczoraj i dzisiaj jakieś kiepskie dni, widzę, że nie tylko u nas... pogoda piękna, ale niestety humory wręcz przeciwnie... z utęsknieniem czekam na weekend, mimo, że teoretycznie już mam serie, roboty zdaje się więcej, niż gdy chodziłam na studia
|
||
|
|
|
#2725 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak masz zaufanych ludzi to wtedy nie trzeba iść. Przynajmniej moim zdaniem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje..
|
|
|
#2727 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedz, że żadne z proponowanych przez nich nie spełniły Twoich wysublimowanych wymagań ![]() Cytat:
i fakt wiązanie daje ten komfort psychiczny, że zawsze w kieckę wejdziesz choć ja po ostatnich przebojach z krawcową w salonie, miałam ochotę zerwać koronkę i guziczki i mieć święty spokój ![]() Cytat:
Cytat:
jak ktoś mnie wkurzy to mu diamenty pokazuję;p ysia a my kiedyś o balecie dla dorosłych gadałyśmy, nieprawdaż? we wrześniu startuję jak nic! Cytat:
![]() Króliczku wszystko będzie dobrze!
|
|
#2728 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam żeby wyniki badań były ok! będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do obrączki, to ja mam z żółtego złota, a pierścionek z białego. Wydaje mi się, że wygląda to ok.
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam (nie chcę się chwalić) duży koszyczek (nie wiem jak to nazwać) bo mam 9 diamondsów - duży i 8 mniejszych dookoła i nawet jeśli byłby złoty to nie wiem, czy tak by dziko nie wyglądał z obrączką. Ale na środkowym też jest spoko
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Brawo Opium! Juz mam nowa zalotke

Ja nie mam zaufania do zalotek, używam tylko na większe okazje lub jak mam ochotę na bardzo minimalistyczny makeup i żeby rzęsy grały główną rolę.

, trzymać kciuki, żebym dotarła bo nie kumam co i jak!!
Będzie dobrze, jestem pewna ♥

nie martw sie na zapas! Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok