|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
|
|
|
#2702 |
|
Rozeznanie
|
prawniczka999, jak się boisz to daj sobie definitywnie spokój z tym smsem, bo to odkładanie nie ma najmniejszego sensu
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
ale powiem Wam, że jestem b. miło zaskoczona. Nie sądziłam, że pamiętacie..
cieszę się naprawdę, że tu trafiłam i jestem razem z wami w tych cięzkich chwilach. a teraz bijcie! należy mi się
|
|
|
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Mówiła, że między 19 a 20 z tego, co pamiętam
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Chyba błąd... Tzn ja ogólnie jestem przeciwna odzywania się do eksów. Ale powinna to być Twoja DECYZJA, a nie tylko lęk. Bo jeśli nie wyślesz tylko dlatego, że się boisz, to będzie to za Tobą łaziło. Albo podejmujesz decyzję, że odcinasz się całkiem i budujesz nowe życie, albo zadręczasz się myślami " a co by było, gdyby..." - Twój wybór.
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
|
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
I żeby przeciągnąć sytuację nawet w dobry humor wpadła. Ot zadziora...
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to po prostu lęk, strach a ten humor pojawił się pewnie dlatego, że boje się wysłać tego cholernego smsa. Boje się nie otrzymać od niego żadnej wiadomości lub jej treści ![]() wiem powinnam napisać bo teraz będzie to za mną chodziło znów dzień w dzień.. |
|
|
|
|
#2707 |
|
Raczkowanie
|
Weź się dziewczyno w garść.
Telefon w łapę. Głęboki oddech. Wyślij. A teraz, bez względu na to, co i czy w ogóle odpisze, TY zaczynasz nowe życie. Długa droga przed Tobą, ale mnóstwo kobiet przez nią przebrnęło, a czy Ty jesteś od nich gorsza?
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
błagam dajcie mi jeszcze jeden dzień.Wezmę się w garść, obiecuję.. Jeśli nie wyślę tego smsa jutro to napiszcie, że nie będziecie odpisywać mi na wiadomości- będzie to szantaż, który mnie zmotywuje dodatkowo
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kilkanaście postów napisałaś o tym, że się do niego nie odezwałaś w klubie, ze chcesz wysłać smsa i tak w kółko i w kółko i jeszcze raz w kółko - weź to wreszcie zrób, jeżeli uparłaś się, że musisz, i żyj dalej jak nie zrobisz tego teraz, to jutro znowu znajdziesz kolejną wymówkę
|
|
|
#2710 |
|
Raczkowanie
|
Guzik wyślesz
![]() Ja Cię do niczego nie motywuję już, bo nie ma sensu po prostu. Twoje życie, Twój świat, Twoje kredki. Chcesz tak żyć- żyj. Powodzenia
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co jest ciężkiego w napisaniu jednego smsa ? Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
a mnie już wkurza ten motyw prawniczki z wysyłaniem sms albo nie. Jedyne wpisy jakie widzę na tym wątku prawniczki, to dzisiaj wysle sms, nie jednak nie dzisiaj, moze jutro, a może pojutrze.Nudne to naprawdę. Weź dziewczyno wyslij tego sms a nie żyjesz nadzieją na to, że narazie nie, jutro wysle napwno jutro będzie miał czas i się do mnie odezwie. Totalnie bez senu. Wyslanie takiego sms to jest kilka sekund. Będzie chciał odpisać, będzie czekał na wiadomość to zrobi to w przeciągu kilku minut,jesli nie poprostu nie chce mieć z tobą nic do czynienia. Wydaje mi się że człowiek który kocha nie unosi się dumą i nawet jakby bardzo tego nie chciał, to i tak by nie wytrzymał i napisał! Więc naprawde ogarnij się
|
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
a czemu sms?
nie mozesz napisać mejla na przykład? ja tak robiłam, na telefon ani razu się nie odezwałam już do niego. |
|
|
|
#2714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zresztą pojawiasz się tu po raz pierwszy i od razu jesteś uszczypliwa.. ewidentnie nie rozumiesz mnie/nas. Gdyby od Ciebie odeszła osoba, którą kochasz nawet wbrew pozorom głupi sms faktycznie staje się problemem.. ale to trzeba przeżyć. Edytowane przez prawniczka999 Czas edycji: 2014-02-19 o 21:22 |
|
|
|
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi tak bardzo źle. Dziś się widzieliśmy, musiał odwieźć mnie do domu, było fajnie, żartowaliśmy, śmialiśmy się, ale... to wszystko. Potem pa i tyle. A teraz umieram, bo to spotkanie wszystko pogorszyło. Przepraszam, że tak wyskakuje teraz z moim eks związkiem, a tak to nie piszę, ale ... Nie umiem tego wytłumaczyć
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|||
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze łatwiej wypowiadać się osobom które nic nie wiedzą o tym co czujemy. Nie przejmuj się Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2719 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Prawniczka, o mnie nie powiesz, że nie wiem jak to jest kiedy ukochana osoba odchodzi, bo wiem bardzo dobrze. I dla mnie też problem z sms-em jest trochę niezrozumiały. Wyślij tego sms-a wreszcie i koniec. Co ma być to będzie. Dziś masz dobry humor - nie wyślesz, jutro będziesz miała gorszy - znów cały dzień będziesz rozważała wysłanie sms-a itd. Bez sensu, co Ci da to odkładanie? Lepiej wysłać teraz, TERAZ, a nie jutro o 8 albo za 2 tygodnie o 15:15..., dowiedzieć się na czym stoisz i zakończyć sprawę.
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i pomyśl, że jeśli zrobisz to teraz, od jutra będziesz mogła układać sobie życie na nowo.
|
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że tak to odebrałaś jak napisałam i faktycznie może nie jestem osobą która czuje to samo co ty. Ja z powodu byłej mojego faceta, też jestem bardzo mocno raniona. Poczytajcie też wątki dziewczyn, które muszą zmagać się z byłymi swoich facetów, które są wielkimi manipulantkami. Większość z was tutaj, jest zupełnie inna niż ona. Mam wrażenie że ona pozbawiona jest honoru. Potrafi mnie oczerniać do mojego faceta, wypowiadac jakies dziwne wyzwiska, których ja nigdy nie słyszałam. Często problemy są tak nasilone, że mam wrażenie ze niedługo dołączę do was w tym wątku. Czytam go dzień w dzień.
Nie wiem co czujesz, ale wiem jedno że zycie w nieswiadomośći jest milion razy gorsze od czystej prawdy. Nie ważne czy to w tematach sercowych czy biznesowych. Zycie jakimi kolwiek wyobrażeniami powoduję że nie potrafimy pogodzić się z rzeczywistośćią i ciągle czekamy na coś. Wiem bo w swoim życiu miałam tak samo. Też w sprawach sercowych, zwlekałam z czymś żeby poźniej upaść na samo dno. Wez do ręki telefon i wyślij tego sms. Nie wmawiaj nam że zrobisz to dzisiaj, jutro w poniedziałek itp. Chyba że robisz to tylko po to żebyśmy ci pomogły podjąć decyzję. Jesli nie, to napisz nam za jakiś czas, czy się odezwał czy nie, ta informacja nam wystarczy. |
|
|
|
#2723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda z nas z tygodnia na tydzień robi postępy i idzie do przodu , a Ty przez tego smsa i to ciągłe robienie sobie nadziei stoisz w miejscu. Rozumiem, że się boisz. Ale Ty nigdy nie zaczniesz normalnie żyć. Jestem przeciwna odzywaniu się do swoich byłych, bo uważam, ze trzeba im pokazać, że umiemy sobie bez nich poradzić ale widzę, że bez tego Ty sobie po prostu nie poradzisz. Dlatego zrób to. Nie chciałabyś w końcu się uśmiechać, być szczęśliwą, czuć się wolną od tego potwornego uczucia tęsknoty ? Jesteś młoda, a przez takie coś po prostu tracisz życie. |
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
dziwczyny glowa do gory!
wszytsko siedzi w glowie, pozytywne myslenie i rozsadne podejscie do sprawy to podstawa. Ja tez zostalam porzucona po 5 latach sielanki. Po tym jak odkrylam konto ex na stronie randkowej uswiadomil mnei ze jest nieszczesliwy, chce poznawac inne kobiety i mimo ze mnie kocha nie jestem ta jedyna. WYlam przez jakies 10 dni, a potem powiedzialam sobie ze nikt nie jest wart moich lez.nie to nie. za dobra chyba bylam ![]() Pitem musielismy jeszcze mieszkac razem jakies neicale 2 meisiace,a ja jak gdyby nigdy nic zylam dalej, wychodzilam z znajomymi itp I wiecie co ? dzien (!) po wyprowadzce ex wrocil z lzami w oczach ze popelnil blad,ze jestem najwazniejsza itp tylo ze to juz bylo za pozno takze dziewczyny dacie rade. nie zamykajcie sie w 4 scianach. Ja nie mowie ze to jest bardzo latwe, bo nie jest ale nie dajcie sie krzywdzic.
|
|
#2726 |
|
Rozeznanie
|
Haha... ja dzisiaj w ogóle miałam nie wchodzić na wizaż bo mam zły dzień (zaraz napiszę dlaczego), ale stwierdziłam teraz że muszę wiedzieć czy odpisał prawniczce999
No i klops...nawet nie wysłała smsa ![]() Ja jak wiecie od niedzieli chora, wczoraj miałam się lepiej a tu....39,5 dziś rano... Tata miał dziś operację - 7h - dodatkowe stresy I...straciłam pracę. Trzeba więcej? |
|
|
|
#2727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
albo całe życie
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
poprostu trzeba myslec o sobie przede wszytskiem i o swoim dobrze.
Moglam dac druga szanse, bo owszem caly czas czuje cos do tego czlowieka. Ale za duze ryzyko , trzeba wszytsko przemyslec na trzezwo dojsc do pewnych wnioskow i trzymac sie ich konsekwentnie, mimo chwil zlamania![]() zaczynam zycie od nowa, tez sie obawiam bo 27 lat na karku, i zaczynac od ),ale lepiej 27 niz 32! trzeba myslec o sobie i byc pozytywnym to przyciagniemy pozytywnych ludzi
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

Widzę, że wszyscy czekają na jakąś informację
jak nie zrobisz tego teraz, to jutro znowu znajdziesz kolejną wymówkę

Ostateczny, ostatni i kończący wszystko.