|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 20
spotkamy się
idę może zrobię coś pożytecznego
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze mam starego fejsika. Nie chcę nowego Mam naprawdę głupie sny Przed snem myślałam o tym, że bym mogła właśnie przemeblować troszkę, jak znajdę chwilę wolną![]() Mówiłam Wam, jak ostatnio zostałam dziewczęciem sponsora poszukującym?
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#2703 |
|
❤ bee happy ❤
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4553259 6]Śpiąc z Tż śniłam, jak mnie zostawia. Przebudzić się w nocy wystraszona i sprawdzać ręką, czy nadal śpi koło mnie - ave ja.
Ja mam tak często. Nawet dzisiaj śniło mi się, że TŻ się obraził na mnie i odjechał gdzieś i nie odbierał moich telefonów. Przebudziłam się akurat jak wrócił z nocki i od razu do niego w półsnie " Nie opuszczaj mnie" , a ten mnie pyta co znowu za koszmary mi się śniły i że nigdzie się nie wybiera
|
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś we śnie miałam prawdziwą gonitwę myśli, jak ja sobie poradzę bez niego, że naprawdę mam szczęście, że mam takiego faceta i aż zlałam się potem na myśl, że może tak po prostu zniknąć. Ależ się rozleniwiłam, mam 24 lata a mogłabym leżeć całymi dniami w łóżku, jeść w łóżku, spać i oglądać Grey's Anatomy z lapkiem na brzuchu. Gdzie ta energiczna dziewczyna się podziała? ![]() Drugi dzień bez fajki, a to tylko dlatego, że wczoraj zapomniałam zapalić ![]()
|
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa tygodnie temu był u mnie J. Kolega nas na mieście widział i przy najbliższej okazji zapytał o niego. Zapytał też, ile ma lat. Jak odpowiedziałam, to stwierdził, że J. musi w takim razie dużo zarabiać. Zaraz poleciały pytania ile, czy ma mieszkanie etc. Wszystko z głupim uśmieszkiem. I ze zdziwieniem, kiedy powiedziałam, że ja facetowi do portfela nie zaglądam
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#2707 |
|
❤ bee happy ❤
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4553477 5]To straszne!
Dziś we śnie miałam prawdziwą gonitwę myśli, jak ja sobie poradzę bez niego, że naprawdę mam szczęście, że mam takiego faceta i aż zlałam się potem na myśl, że może tak po prostu zniknąć. Ależ się rozleniwiłam, mam 24 lata a mogłabym leżeć całymi dniami w łóżku, jeść w łóżku, spać i oglądać Grey's Anatomy z lapkiem na brzuchu. Gdzie ta energiczna dziewczyna się podziała? ![]() [/QUOTE] Mam to samo. Zawsze taka przestraszona się budzę ![]() A co do drugiego to też podobnie, rozleniwiłam się. Chociaż w sumie poszłabym gdzieś na spacer czy coś, ale samej mi się nie chce, a TŻ ciągle pracuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Kurierze, no gdzie jesteś?
Czekam i czekam.Jest źle.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
#2710 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A kolega niech sprawdzi czy mu w mózgu piątej klepki nie brakuje. Jak można koleżance zadawać takie pytania i insynuować, że jest z kimś dla jego pieniędzy. W tym momencie Cię zwyczajnie obraził.
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Skrzat leśny
|
Cytat:
![]() Chce mi się żyć, tak bardzo kooocham Cię słońce, świeć świeć świeć!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
Na tapczanie siedzi leń, nic nie robi cały dzień...
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4553578 9]Na tapczanie siedzi leń, nic nie robi cały dzień...
[/QUOTE]Kiedy teraz idziesz do pracy? ![]() Ja też zawsze mam ogromnego lenia jak siedzę w domu, nie chce mi się nic robić, nie chce mi się wychodzić. I potrafię tak zmarnować cały dzień zamiast zrobić coś pożytecznego/ gdzieś pojechać/ z kimś się spotkać. |
|
|
|
#2715 |
|
❤ bee happy ❤
|
Chyba nie pójdę na te bezsensowne ćwiczenia
![]() Pójdę dopiero na 14.
|
|
#2716 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do pracy mam jutro na 15.30, dziś muszę odbębnić badania do pracy (nie wiem czy przejdę okulistę ). Wizytę u lekarza mam o 16.30 i babka powiedziała na infolinii, że mam być na czczo bo dr może chcieć krew Myślę sobie jaaaasne, do 16.30 o pustym pysku? No way, powiem, że nikt mi nic nie powiedział. Poza tym dowiadywałam się, że zabiegowy i laboratorium są otwarte do 12 więc... |
|
|
|
|
#2717 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
żegnajcie długie, rude włosy
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że kolega obraził to wiem. Wkurzył niesamowicie. Później ta sytuacja trochę zaczęła mnie bawić. My się tylko tak spotykamy, znamy niedługo, niespecjalnie też się obnosić z tym chcę. Szczególnie teraz, kiedy spotkałam się z takim tekstem. Że się z nim spotykam wie kilka osób. Te kilka osób całkiem normalnie podchodzi do sprawy. Teraz się zastanawiam, czy dla innych nie będzie to wyglądało tak, jak dla tego kolegi nieszczęsnego ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Co z nimi robisz? Podeślesz później zdjęcie?
|
|
|
|
#2719 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
niech ten miesiąc szybko zleci
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Dość...
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
śniadanie o 12:p
|
|
|
|
#2723 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4553599 7]O to to!
Do pracy mam jutro na 15.30, dziś muszę odbębnić badania do pracy (nie wiem czy przejdę okulistę ). Wizytę u lekarza mam o 16.30 i babka powiedziała na infolinii, że mam być na czczo bo dr może chcieć krew Myślę sobie jaaaasne, do 16.30 o pustym pysku? No way, powiem, że nikt mi nic nie powiedział. Poza tym dowiadywałam się, że zabiegowy i laboratorium są otwarte do 12 więc...[/QUOTE] Też bym na Twoim miejscu coś zjadła. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ _ Ciekawe czy do 21 dostanę wypłatę. Pewnie nie. ![]() To może chociaż zwrot podatku? ![]() Chciałabym pójść sobie w przyszły czwartek do fryzjera i odmienić swój wygląd. Edytowane przez 201701300922 Czas edycji: 2014-03-11 o 12:43 |
||
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Co ze mną będzie....co z nami będzie
|
#2725 |
|
Wtajemniczenie
|
Oby to była jakaś spoko stażystka
będę skazana na jej towarzystwo średnio 7,5h dziennie, więc oby, oby.
|
|
#2726 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Ceny fryzjerów w Warszawie są totalnie z kosmosu, ale tak to nie będzie mi szkoda hajsu Uwielbiam jak mnie ktoś smyra po głowie
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, uwielbiam firmy, które na czas nie wypłacają kasy
|
|
|
|
#2728 |
|
❤ bee happy ❤
|
Mój promotor leci sobie w kulki
![]() Wysłałam dwa e-maile w tym 1 rozdział, odczytał i milczy. Nosz kurde ![]() Przecież nie pójdę do niego i nie powiem : Panie , weź Pan mi odpowiedz co?! Przecież to jemu zależało żebym napisała pracę do maja, a nie mi.
|
|
#2729 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja zamierzam wybrać się do fryzjera w moim mieście rodzinnym, bo w Wawie ceny zwalają mnie z nóg. Za zwykłe podcięcie chcieli ode mnie 50-60 zł. ![]() Cytat:
![]() A co do szufladkowania - zgadzam się z Tobą. Na szczęście już coraz mniej jest takich ograniczonych ludzi, którzy oceniają po pozorach, jednak ciągle gdzieś to tkwi w ludzkiej mentalności. Moja mama mnie ostatnio rozbroiła. Już nie pamiętam o czym rozmawiałyśmy, ale stwierdziła że każdy (?!) Anglik to flegmatyk. No to by było ciekawe, jakby wszyscy Anglicy mieli jeden typ osobowości. A jak jej powiedziałam, żeby nie leciała stereotypem bo równie dobrze ktoś mógłby stwierdzić wedle stereotypu, że każdy Polak to złodziej - czyli ona też, to się oburzyła, bo to przecież nieprawda.
|
||
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też w zeszły tydzień nic nie ćwiczyłam ![]() Ja jeszcze mam stary, ale widziałam u TŻ. Jakoś dziwnie się będzie przestawić na drugą stronę. Chyba oni muszą co jakiś czas zmiany wprowadzać, podobnie było z osią czasu... ![]() Niech ten dzień będzie łaskawy. Niech się wszystko niedługo wyjaśni i okaże... Niech się coś ruszy, proszę Chcę do Ciebie!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

.

macie jakiś pomysł 
W tym momencie Cię zwyczajnie obraził.