|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Czasem trzeba.
Pisze z tel i ciezki tu wszystko cytowac. SANTOM mam nadzieje ze juz tulisz mala Lilianke ![]() Gratuluję nowych tygodnu i 9 miesiecy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A było tak dobrze.. Wiedziałam, że taki stan idealny kiedyś się skończy.... ![]() Idę się przejść do Lidla (lepsze to niż prasowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Pamieta mnie ktos?? Poprosze o streszczenie jakies ostatniego tygodnia... Boze ale tesknilam ![]() ![]()
#2704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
KASIABKU w domku juz? Z olenka??? Super ze jestes!
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#2706 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() u nas chyba jesień zawitała leje od rana i są tylko 2 stopnie ![]() a ja po całym mieście szukałam dziś czynnego laboratorium bo sobie wszyscy długie weekendy porobili .. masakra, ale w końcu znalazłam jedno czynne ![]() santom kciuki są zaciśnięte, mam nadzieję że tulisz już małą ![]() kasiab witaj kochana w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() U nas też chłodno.. I zaraz pewnie lunie.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Niestety dziewczynki ja nadal w szpitalu i w dwupaku. Dzis mam usg i moze cos podejma... juz sie przyzwyczailam tu byc. Latwo nie jest i mam chwile zalamania. Najgorsze to czekanie.
Opowiedzcie co o jak bo ja nie nadrobie...
#2709 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć mamuśki po nieprzespanej nocy
![]() ![]() właśnie zjadłam arbuza ale kurcze jeszcze nie jest taki pyszny jak w lato ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super opis i fajnie, że tak dobrze Ci poszło ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że już tulisz swoją kruszynkę w ramionach ![]() Cytat:
nie szalej mamuśka ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry!
Bardzo mało sie udzielam ale zaglądam i podczytuje Was. Wszystkim mamusiom gratuluję! Wpadam poinformować, że Antoś przyszedł na świat 24.04.2014 przez cc. W czwartej dobie wyszliśmy do domku, wyszlibyśmy wcześniej ale mały za dużo stracił na wadze a ja miałam powikłania po znieczuleniu. Ale teraz już wszystko ok. Tosiek je i śpi, mały aniołek. Cała ciążę chciałam rodzic naturalnie i gin mi pozwolił ale decyzja należała do mnie. Po przyjęciu do szpitala na patologie ordynator kazał mi podjąć męską decyzję i bez wahania powiedziałam ze chcę cesarkę. I jak sie okazało to była najlepsza decyzja, ciął mnie mój gin i jak mnie zszywał powiedział, że gdybym rodziła naturalnie mogło by sie to źle skończyć bo sciana macicy była bardzo cienka. Na szczęście wszystko jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Mak gdzie Ty do lekarza chodzisz że takie późne wizyty są ??
Paulka miałam dokładnie to samo napisać co Agaaga więc się nie powtarzam :P Kasiab pamiętamy i trzymamy mocne ![]() Mszpilka gratuluję i witamy Antosia ![]() Dobrze że jednak zdecydowaliście się na CC. Ja już połowę pograbiłam, 1 pranie schnie, drugie się pierze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Mszpilka gratulacje mamusiu
![]() Kasiabku ![]() Ja tam srednio na bierząco ale najważniejsze to Santom wody w nocy odeszły ![]() Kasianek jest nad morzem to też nie streści ![]() A ja cycuje właśnie :p Oliś pojechał do ciotki na majówke teoretycznie do nd ale czy ciocia wytrzyma ![]() Jej Patyś narazie jest bardzo podobny do Olisia za maleńkości, równie duży żarłoczek i musimy do snu owijać bo wierzga, boje sie co to moze oznaczac za pół roku... ![]()
#2714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
aldrin to maja być koszule już do domu
![]() ![]() kasiab miło mieć od Ciebie wieści, szkoda że dalej w dwupaku. Ważne, że obie z Olą macie się dobrze ![]() ilkas pierwsze kroki to musi być wspaniałe przeżycie ![]() santom ![]() ![]() Witam się w ten pochmurny, mroczny i deszczowy dzień ![]() Za oknem mgła jak mleko, ledwo dom po drugiej stronie ulicy widać. ![]() Dobrze, że wczoraj udało się wyjść z tżtem na spacer, bo dziś na pewno cały dzień będzie gnił przed tv oglądając discovery ![]() Nad ranem miałam mały kryzys, prawie chciałam płakać z niemocy jaką odczuwam. Przewracanie się z boku na bok wykonuję w 4-6 etapach i nigdy nie wiem, czy pójdzie mi sprawnie, czy znów mnie jakiś skurcz np. pośladka złapie ![]() Teraz na szczęście jest już lepiej. Najlepszy jest geniusz umysłu mojego faceta, który radzi mi, bym się oszczędzała i może mniej chodziła skoro mi nogi puchną, co jest pomysłem świetnym, nie powiem. Pewnie byłoby to bardziej wykonalne, gdyby bystrość jego umysłu dostrzegła potrzebę zdjęcia naczyń z suszarki, zrobienia prania albo wyprasowania ostatniej partii dziecięcych ciuszków ![]() Czyli wiecie: Ty się kochanie oszczędzaj ale oczywiście nie wymagaj ode mnie, że coś za ciebie zrobię ![]() krew się we mnie gotuje w takich chwilach ![]()
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
santom powodzenia, czekamy na wieści!
Myska0 bardzo chętnie, a trochę przed 15.05 reflektujesz? Bo ja bardzo ![]() kasiab trzymam kciuki bo przerabane z tym szpitalem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Rozeznanie
|
kasiab no cześć kochana, trzymam kciuki za rozwinięcie akcji!!
Cytat:
![]() ciekawe czy santom już rozpakowana.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
To zależy.. Jak dalej moje noce będą wyglądały tak jak dwie ostatnie to możliwe, że będę chciała wcześniej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Też jestem mocno ciekawa..... Trzymam kciuki! Aaaaa i zapomniałam Wam napisać, że jutro najprawdopodobniej będę na badaniu u położnej ze szpitala, w którym chce rodzić. To jedyna osoba, którą znam w tym szpitalu. Mam nadzieję, że uda mi się z nią rodzić.... ![]() Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2014-05-02 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
BAN stały
|
Santom, jesli jeszcze nie urodziłaś to
![]() Trzymam kciuki! ![]() Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje odnośnie Milki. I tak..macie racje...to cudne uczucie ![]() ![]() ![]() Dziś pogoda u nas paskudna ! I jestem zła bo mieliśmy taaakie plany na tą całą majówkę. Chcieliśmy tak fajnie ją spędzić we trójkę ![]() ![]() Mszpilka, gratuluję synka ! ![]() Kasiab, trzymam kciuki żeby coś tam ruszyło wreszcie. Także teraz specjalnie dla Kasib i Justnki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czytam WAS, ale nie udzielam się, bo prostu jakoś mój zapał do wizażowania znikł - gdy mała śpi - patrzę na nią, na małego aniołka ![]() ![]() Wczoraj mąż zabrał mnie do fryzjera ![]() ![]() Odwiedziliśmy drugą babcie - goście na majówkę przyjechali, Milenka dostała mnóstwo prezentów, i pieniędzy. ![]() ![]() ![]() Gratuluję nowych tygodni, nowych dzieciaczków. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Wtajemniczenie
|
Santom
![]() ![]() Kasiab ![]() ![]() mszpilka gratulacje ![]() Hej Ja już po lekarzu. szyjka bez rozwarcia trochę się skróciła, ale ponoć ok jak na 36 tydzień. Antybiotyk który brałam nie powinien zaszkodzić Małej bo ponoć ta grupa trudne przenika przez łożysko. Za tydzień idę na pobranie GBS. Złożyłam właśnie zamówienie w Gemini więc jedno z głowy ![]() Myska my się zastanawiamy nad rezerwowym szpitalem w razie braku miejsc. I od gina i położnej słyszałam bardzo dobre opinie o Świdniku... A wy macie jakiś rezerwowy?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() santom ![]() ja dzis wyjazdowo z rana, byłam z tż w mieście, kupiłąm jeden biustonosz do karmienia, bo te bez fiszbin mi nie pasowały ![]() ![]() luknę zaraz sobie na allegro czy mają takie i po ile, to sobie bym zamówiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super że taka Mała grzeczna ![]() ![]() Ja posprzątałam, obiadek wstawiony i pogoda dopisuje jak na razie. ![]() Pranie schnie, a ja się relaksuje przy Wizażu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Gosius - super, że malutka jest grzeczna
![]() Cytat:
![]() O Świdniku słyszałam też dobre opinie i jeszcze Lubartów bierzemy pod uwagę.. Ale mam wieeeeeelką nadzieję, że te plany awaryjne się nie przydadzą.. ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Idę coś zjeść i się zdrzemnąć.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
BAN stały
|
Gosius, super, że z Wami wszystko dobrze
![]() ![]() Karolkya, a ile cm ma teraz Twoja szyjka? Lucynka, najbardziej to ja zazdroszczę pogody ![]() Ja właśnie nastawiłam pomidorówkę..i dziecię mi się budzi ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Aaa właśnie, Justiwi!. Wiesz, że dziś mamy 38 tc i w takim razie już donoszoną ciążę ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No oby taka pozostała póki co ;D I gratuluję 38 tc ![]() ![]() Justiwi Tobie również ![]()
![]() |
#2728 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście okropne z tym grillem...
![]() ![]() Ale dieta pomogła i kupę zrobiłam bez problemu po 5 dniach od cc. Muszę się pochwalić, bo tak się bałam co to będzie ![]() Cytat:
![]() Też się w ostateczności cieszyłam i cieszę, że wybrałam cc, chociaż teraz cierpię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I widzę, źe masz małego pomocnika do opieki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale Cię tam męczą ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratki za 38 tydzień ![]() Edytowane przez karolkya Czas edycji: 2014-05-02 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Madziula przynajmniej się nudzić nie będziesz
![]() Myska w sumie ja też już mam dość ![]() Na razie odpoczywam bo młody śpi ![]() Justiwi coś wiem na temat kilku etapów przewracania się ;/ A co do TŻ to powiedz mu ![]() Gosius bardzo ładna fryzurka ![]() Co do pieniędzy to radzę założyć dziecku książeczkę oszczędnościową ![]() My taką założyliśmy i większe kwoty co dostaje synek tam wpłacamy i potem mu damy na 18stkę lub na ślub. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.