Rozstanie z facetem XXXI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-03, 17:28   #2701
euphora721
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

ahahaha, ja tak sobie pomyślałam, że zamiat faceta znajdę sobie kobietę ...xD

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
euphora721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:44   #2702
nairdazalg
Raczkowanie

moje drogie panie jest nowy wątek w mojej sprawie kto pamięta to zachęcam do odwiedzin tematu bo nie chce tutaj powielać treści

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=728438&page=20
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 17:54   #2703
Ka87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość

Niestety muszę to powiedzieć: większość z was to mali chłopcy w ciałach dorosłych facetów. Stać was jedynie na słowa, obietnice i dawanie nadziei. A potem milczenie, zerwanie kontaktu albo głupie wymówki gdy się wam odwidzi. Milczysz, mężczyzno i masz święty spokój, a zastanawiałeś się nad tym, co ma ona? Otóż, ma ranę w sercu i poczucie zawodu, bycia oszukaną, olaną. Wybrałeś sposób skuteczny, ale dla serca kobiety najokrutniejszy. Możesz się po niej przejechać czołgiem, a mniej będzie cierpieć niż wskutek Twojego milczenia. Tak, tak! Nie rozumiesz tego mechanizmu? Nie wiesz jak postępować z kobietami? To wracaj do piaskownicy i ucz się na nowo relacji międzyludzkich, a takie drastyczne rozwiązania stosuj sobie na swoich gruboskórnych kolegach, nie na delikatnych kobietach. Mężczyzno drogi! Bierzże wreszcie odpowiedzialność za swoje słowa! Jeśli zrywasz kontakt coś uprzednio obiecawszy, a jej w jakikolwiek – JAKIKOLWIEK – sposób na Tobie zależało to miej pewność, że ona teraz przez Ciebie cierpi, a jej ból to Twoja wina. Ukróć go przynajmniej i powiedz o co Ci chodzi, a nie milcz jak głupi cap. Za te smutne dni, które spędziła na zadręczaniu się jesteś jej winien chociaż tyle!
Dziewczyny ja po przeczytaniu tego tekstu zdecydowałam się spotkać z "eks" ( nie był to normalny związek o czym pisałam już wcześniej) i zapytać go wprost co takiego się stało, że nagle mu się odwidziało. Wcześniej chciałam udawać twardą i po prostu też przestałam się odzywać, ale teraz postanowiłam go zapytać czy ja coś źle zrobiłam, czy on po prostu się znudził. Jeszcze rano byłam pewna, że chcę takiej konfrontacji, bo bez tego nie będę mogła iść dalej, ale teraz sama nie wiem czy mam na taką rozmowę siły. Jestem bliska odwołania tego spotkania, znowu się rozczaruję i będę płakać po kątach cały weekend. Doradźcie
Ka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 18:17   #2704
Wikolek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Czytam ten wątek już jakieś 4 lata i oprócz swoich, w wielu przypadkach identycznych doświadczeń (łącznie z maksymalną głupotą i dokarmianiu męskiego ego do stanu dużo powyżej krytycznie wysokiego ), mam jeszcze w pamięci historie wielu dziewczyn, które tutaj się pojawiły. Wyciągnęłam wnioski z jednego i z drugiego
Dokładnie, mi też moje pierwsze rozstanie dało mi dużo do myślenia. Wiem, czego mogę wymagać i co muszę zmienić w sobie, skorygowałam stare błędy i mój drugi związek jest dzięki temu dużo bardziej udany. No i z perspektywy czasu widzę, że pierwszy chłopak zwyczajnie się o mnie nie starał...

Cytat:
Taki chudzielec jak ja to raczej pewne ze nie znajdzie nikogo

Te przyzwyczajenia nie są fajne, wspólne prysznice, zakupy, czy jak u nas oglądanie seriali i filmów po pracy.. Jeszcze źle jak masz na czym oko zawiesić ja pozbylam sie jego rzeczy, kazałam mu je zabrać i sama cześć zawiozlam wtedy nie patrzysz i nie przypomina Ci się nic... Chociaż do pokoju w którym najwięcej czasu spędziliśmy nie wchodzę w ogóle. A przemeblowalam i kupiłam parę rzeczy...
Żeby to było łatwiejsze...
Daj spokój, to nie od wagi zależy czy się kogoś ma czy nie! Ja aktualnie nie ważę nawet 50 kilogramów (fakt, na własne życzenie - zmagam się trochę z akceptacją siebie) a mój chłopak i tak uważa, że jestem idealna Tak samo mówiłby gdybym była cięższa czy lżejsza. Docenia mnie za to jaka jestem, a nie czy jestem ciężka czy lekka.

Cytat:
Dziewczyny ja po przeczytaniu tego tekstu zdecydowałam się spotkać z "eks" ( nie był to normalny związek o czym pisałam już wcześniej) i zapytać go wprost co takiego się stało, że nagle mu się odwidziało. Wcześniej chciałam udawać twardą i po prostu też przestałam się odzywać, ale teraz postanowiłam go zapytać czy ja coś źle zrobiłam, czy on po prostu się znudził. Jeszcze rano byłam pewna, że chcę takiej konfrontacji, bo bez tego nie będę mogła iść dalej, ale teraz sama nie wiem czy mam na taką rozmowę siły. Jestem bliska odwołania tego spotkania, znowu się rozczaruję i będę płakać po kątach cały weekend. Doradźcie
Wiesz, trudno cokolwiek doradzić. Jeśli uważasz, że to ci pomoże się wewnętrznie oczyścić, to powinnaś iść. Ale jeśli jednak masz co do tego wątpliwości, to może lepiej zrezygnować, bo dodatkowo takie spotkanie cię tylko zdołuje.
Wikolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 18:34   #2705
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ka87 Pokaż wiadomość
Jeśli czujesz, że coś Ci to da, to można się z nim spotkać

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

A ja jestem z siebie dumna. Jem Może dla Was to trochę śmieszne, ale dla mnie to dużo. Chociaż żołądek mi się nie zaciska ajk półtorej tygodnia temu i nie wymiotuję

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Gorąco polecam makaron z pieczarkami i szpinakiem

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 18:42   #2706
Ka87
Raczkowanie

Tylko co mi to da? Wiadomo, że najbardziej chciałabym żeby jednak się wytłumaczył i błagał na kolanach o powrót. Ale tak to nie będzie. Bardziej chciałabym wiedzieć czy Wy spotkałyście się ze swoimi "eks" tylko po to żeby oczyścić atmosferę, żeby nie czuć takiej niesprawiedliwości, żeby nie zadawać sobie pytań, na które nie znamy odpowiedzi. Czy nie będzie to przypominało histeryzowania i błagania, czego bardzo bym nie chciała, a co już wielokrotnie było przytaczane w tym wątku. Nie wiem czy logicznie to napisałam, ale mam tyle myśli i wątpliwości.
Stary 2014-07-03, 18:46   #2707
Tatty Teddy
Rozeznanie

Jeśli mowa o jedzeniu to ja polecam smalczyk roślinny ,,Smakowita Pajda", Boże jakie to pyszne! Jak jadłam mięso to nienawidziłam smalcu, a teraz smalcem roślinnym się zajadam

Tak sobie teraz pomyślałam, że ex... On chyba chce mnie poinformować, że spotyka się z kimś
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 18:48   #2708
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Tylko co mi to da? Wiadomo, że najbardziej chciałabym żeby jednak się wytłumaczył i błagał na kolanach o powrót. Ale tak to nie będzie. Bardziej chciałabym wiedzieć czy Wy spotkałyście się ze swoimi "eks" tylko po to żeby oczyścić atmosferę, żeby nie czuć takiej niesprawiedliwości, żeby nie zadawać sobie pytań, na które nie znamy odpowiedzi. Czy nie będzie to przypominało histeryzowania i błagania, czego bardzo bym nie chciała, a co już wielokrotnie było przytaczane w tym wątku. Nie wiem czy logicznie to napisałam, ale mam tyle myśli i wątpliwości.
Ja z moim mniej więcej czyściłam atmosferę przy rozstaniu. Jutro jesteśmy umówieni, ciekawe co z tego wyjdzie... w sumie to ja już powoli nie wiem czy chcę żeby coś z tego wychodziło, i chyba im szybciej to sobie wmówię to lepiej dla mnie, szybciej się podniosę. Mój mi może powie, że mnie kocha sam z siebie, ale jak ja o to zapytam to powie : może tak, a może nie

Jeżeli jakoś spokojnie będziesz z nim rozmawiać to nie będzie to przypominało błagania.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Jeśli mowa o jedzeniu to ja polecam smalczyk roślinny ,,Smakowita Pajda", Boże jakie to pyszne! Jak jadłam mięso to nienawidziłam smalcu, a teraz smalcem roślinnym się zajadam

Tak sobie teraz pomyślałam, że ex... On chyba chce mnie poinformować, że spotyka się z kimś
Ale to chyba ułatwi Ci sprawę, przecież chciałaś żeby się przestał odzywać?

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 18:53   #2709
Tatty Teddy
Rozeznanie

Tak, na chwilę obecną tak, ale myślałam, że za kilka miesięcy może na siebie wpadniemy i że może ja się zmienię, on się zmieni i coś z tego wyjdzie. A jak już kogoś ma, to wszystko stracone bo co jak co, ale wierny i lojalny to on jest
Stary 2014-07-03, 18:56   #2710
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Tak, na chwilę obecną tak, ale myślałam, że za kilka miesięcy może na siebie wpadniemy i że może ja się zmienię, on się zmieni i coś z tego wyjdzie. A jak już kogoś ma, to wszystko stracone bo co jak co, ale wierny i lojalny to on jest
Hmm, nie obraź się, ale ja już sama się pogubiłam i nie wiem już czego Ty chcesz bo z jednej strony wolałabyś z nim porozmawiać, poczekać i zejść się z nim, a z drugiej olać gościa kompletnie i mieć święty spokój. Ja nie liczę na to, że mój się zmieni, ale mu życzę tego z całego serca bo inaczej ciężko mu będzie. Ja w sumie też powinnam się zmienić. Możesz wymagać od niego zmiany, ale nie wiem czy coś to da.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Jeszcze nie wiadomo czy kogoś ma i na jakim etapie ewentualnie jest ta znajomość. Nie martw się na zapas.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 18:56   #2711
Tatty Teddy
Rozeznanie

Jakoś przeboleję, ale wiecie jaką będę mieć minę jak chce porozmawiać o czymś w tym stylu? Chyba tam się rozpadnę na cząstki składowe
Stary 2014-07-03, 18:59   #2712
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś przeboleję, ale wiecie jaką będę mieć minę jak chce porozmawiać o czymś w tym stylu? Chyba tam się rozpadnę na cząstki składowe
Trzymaj się, nie daj po sobie poznać, że rozmowa Cię smuci czy coś. Ja się jutro ubiorę w 'patrz buraku co straciłeś' uśmiech numer 55, cyc do przodu, garb do tyłu i jazda I nie dam się rozwalić.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

I Ty też nie daj się wyprowadzić z równowagi bo być może on na to liczy

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 19:03   #2713
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez euphora721 Pokaż wiadomość
Hmm, nie obraź się, ale ja już sama się pogubiłam i nie wiem już czego Ty chcesz bo z jednej strony wolałabyś z nim porozmawiać, poczekać i zejść się z nim, a z drugiej olać gościa kompletnie i mieć święty spokój. Ja nie liczę na to, że mój się zmieni, ale mu życzę tego z całego serca bo inaczej ciężko mu będzie. Ja w sumie też powinnam się zmienić. Możesz wymagać od niego zmiany, ale nie wiem czy coś to da.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Jeszcze nie wiadomo czy kogoś ma i na jakim etapie ewentualnie jest ta znajomość. Nie martw się na zapas.
Wiesz czym to jest spowodowane? Tym, że... On ma dwie osobowości. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale coś jak rozdwojenie jaźni. Zresztą chyba same to zaobserwowałyście. Jeden z tych chłopaków to jest ten chłopak, którego poznałam i z którym chciałabym się zejść a drugi... Nie znam go w ogóle i z kimś takim bym się nie związała. Kocham go tylko i wyłącznie dlatego, że czasami w jego oczach widzę tamtego faceta sprzed lat, bardzo irracjonalne doświadczenie i nie życzę nikomu takiego, ale tak to widzę.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Trzymaj się, nie daj po sobie poznać, że rozmowa Cię smuci czy coś. Ja się jutro ubiorę w 'patrz buraku co straciłeś' uśmiech numer 55, cyc do przodu, garb do tyłu i jazda I nie dam się rozwalić.

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

I Ty też nie daj się wyprowadzić z równowagi bo być może on na to liczy
Haha skąd ja to znam jak się z nim widuję to jestem tak odpierdzielona jak choinka w Boże Narodzenie, jak z nim byłam to olewałam jak wyglądam
Stary 2014-07-03, 19:06   #2714
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz czym to jest spowodowane? Tym, że... On ma dwie osobowości. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale coś jak rozdwojenie jaźni. Zresztą chyba same to zaobserwowałyście. Jeden z tych chłopaków to jest ten chłopak, którego poznałam i z którym chciałabym się zejść a drugi... Nie znam go w ogóle i z kimś takim bym się nie związała. Kocham go tylko i wyłącznie dlatego, że czasami w jego oczach widzę tamtego faceta sprzed lat, bardzo irracjonalne doświadczenie i nie życzę nikomu takiego, ale tak to widzę.

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Haha skąd ja to znam jak się z nim widuję to jestem tak odpierdzielona jak choinka w Boże Narodzenie, jak z nim byłam to olewałam jak wyglądam
Tak, rozumiem, mój też ma takie podwójne fazy. Jeden człowiek, a jakby dwa charaktery.
Ja przy nim zaczęłam się bardziej stroić i dbać o siebie. A teraz to już w ogóle

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Nie dość, że stracił dobrą kobietę to jeszcze ładną :P:P (przy nim zrobiłam się baaardzo skromna )

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 19:08   #2715
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Tak, rozumiem, mój też ma takie podwójne fazy. Jeden człowiek, a jakby dwa charaktery.
Ja przy nim zaczęłam się bardziej stroić i dbać o siebie. A teraz to już w ogóle

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Nie dość, że stracił dobrą kobietę to jeszcze ładną :P:P (przy nim zrobiłam się baaardzo skromna )
To ja mam dokładnie na odwrót, ale obie mamy jutro ciężki dzień, od razu opowiedz co się działo, ja dopiero będę mogła po 21
Stary 2014-07-03, 19:16   #2716
euphora721
Rozeznanie

Ja około 13 jak już będę w domu. Od razu zdam Wam relecję ze spotkania. Myślę, że wróce albo z tarczą albo na tarczy... nie wiem w sumie co bardziej mnie zadowoli

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Ciekawe co okaże się po jutrzejszym dniu. Za chwilę chciałam się z nim skonsultować w sprawie pomocy przy wyborze laptopa.

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 19:19   #2717
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Ja około 13 jak już będę w domu. Od razu zdam Wam relecję ze spotkania. Myślę, że wróce albo z tarczą albo na tarczy... nie wiem w sumie co bardziej mnie zadowoli
Z tarczą albo na tarczy jezu xD mówisz o tym jak o ważnej bitwie ja też sama nie wiem, raz, że nie wiem czego on chce, a dwa, że ja nie wiem czego chcę. Chociaż nie... Teraz bym obejrzała jakiś fajny film, ale brat siedzi na kompie
Stary 2014-07-03, 19:25   #2718
euphora721
Rozeznanie

Ostatnio oglądałam fajny film z moją Natalie Portman i Milą Kunis <3 Czarny łabędź. Film świetny. Oglądałam z mamą, dobrze, że ciemno w pokoju było bo spaliłam buraka, bo było kilka scen erotycznych. A wcześniej czekałam na ten film i zarezerwowałam sobie na ten czas telewizor :P

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 20:08   #2719
Tatty Teddy
Rozeznanie

Jestem ciekawa jak się rozwinęła sytuacja u Klaudiax89x, czy ten facet ją zdradza czy jednak nie i jego kolega jest idiotą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-03, 20:13   #2720
szukajac
Raczkowanie

Cześć wszystkim! Ja się chyba też tutaj zamelduję, chociaż nie wiem czy będę tu regularnie pisać i czytać.
Kochałam do tej pory dwóch facetów. Po jednym "leczyłam się" trzy lata, teraz, po drugim (na 4 związki), sama nie wiem ile mi zejdzie...
Czułam, że to Ten Jedyny. Nosiliśmy obrączki, przysięgaliśmy sobie "nieoficjalnie" (nie w kościele, a sam na sam ze świadomością, że Bóg to słyszy), był moim pierwszym partnerem seksualnym a zawsze uważałam, że zrobię to dopiero z kimś, z kim będę do końca życia...
Wiele przestrzałów mieliśmy, wiele zlotów i upadków, rozstań z mojej winy, rozstań z jego winy, powrotów.
Powiedział patrząc mi w oczy, że już mnie nie kocha.
Wiem, że to już ostateczny koniec, chociaż jeszcze do mnie to nie dociera. Wciąż czuję się jakbyśmy "byli razem" tylko "nie mieli czasu się spotkać".

Czym jest miłość?
On twierdzi, że jest procesem.
Ja twierdzę, że albo jest albo jej nie ma (skoro się skończyła to czy w ogóle kochał?)
Kolega twierdzi, że jest wyborem (postanawiam cię kochać = postanawiam być z tobą).
Ja już sama nie wiem...
szukajac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 20:25   #2721
Ka87
Raczkowanie

Cytat:
Powodzenia życzę w takim razie. Żeby spotkanie poszło w dobrą stronę. Ja się waham cały czas. Ale wytłumaczenie wszystkiego mam nadzieję pozwoli mi przestać zadręczać się dlaczego tak się wszystko potoczyło. Będę znała brutalną prawdę, ale lepsze to niż niedomówienia w każdym razie. Potem będę odliczać dni i może w końcu stanę na nogi za jakiś czas zamiast wracać do tego toksycznego układu i robić sobie nadzieję, że może już tym razem będzie dobrze.
Stary 2014-07-03, 20:31   #2722
euphora721
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia życzę w takim razie. Żeby spotkanie poszło w dobrą stronę. Ja się waham cały czas. Ale wytłumaczenie wszystkiego mam nadzieję pozwoli mi przestać zadręczać się dlaczego tak się wszystko potoczyło. Będę znała brutalną prawdę, ale lepsze to niż niedomówienia w każdym razie. Potem będę odliczać dni i może w końcu stanę na nogi za jakiś czas zamiast wracać do tego toksycznego układu i robić sobie nadzieję, że może już tym razem będzie dobrze.
Mam nadzieję, że jeśli nic się nie rozwinie to chociaż, że będzie spokojnie. Jedno jest pewne, wrócę ze Skyrim'em

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

hah, w sumie jak mnie pierwszy raz do siebie zaprosił to uczył mnie grać w tą grę

Znów dbam o włosy
10.2014-12.2014 JUDO
12.2014 ćwiczę jak dzika
Stary 2014-07-03, 20:49   #2723
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim! Ja się chyba też tutaj zamelduję, chociaż nie wiem czy będę tu regularnie pisać i czytać.
Kochałam do tej pory dwóch facetów. Po jednym "leczyłam się" trzy lata, teraz, po drugim (na 4 związki), sama nie wiem ile mi zejdzie...
Czułam, że to Ten Jedyny. Nosiliśmy obrączki, przysięgaliśmy sobie "nieoficjalnie" (nie w kościele, a sam na sam ze świadomością, że Bóg to słyszy), był moim pierwszym partnerem seksualnym a zawsze uważałam, że zrobię to dopiero z kimś, z kim będę do końca życia...
Wiele przestrzałów mieliśmy, wiele zlotów i upadków, rozstań z mojej winy, rozstań z jego winy, powrotów.
Powiedział patrząc mi w oczy, że już mnie nie kocha.
Wiem, że to już ostateczny koniec, chociaż jeszcze do mnie to nie dociera. Wciąż czuję się jakbyśmy "byli razem" tylko "nie mieli czasu się spotkać".

Czym jest miłość?
Ja twierdzę, że albo jest albo jej nie ma (skoro się skończyła to czy w ogóle kochał?)
Kolega twierdzi, że jest wyborem (postanawiam cię kochać = postanawiam być z tobą).
Ja już sama nie wiem...
Witamy wśród nas Udzielaj się jak najwięcej Przykro mi z powodu Twojego związku. Z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego jak: ,,już Cię nie kocham" albo się kogoś kochało i kocha albo nie kochało i nie kocha. Różnie może z tym Twoim ex być.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że jeśli nic się nie rozwinie to chociaż, że będzie spokojnie. Jedno jest pewne, wrócę ze Skyrim'em

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

hah, w sumie jak mnie pierwszy raz do siebie zaprosił to uczył mnie grać w tą grę
Ja się nie wypowiadam bo ja tylko w Kangurka Kao popylałam
Stary 2014-07-03, 21:41   #2724
eN90
Raczkowanie

Cytat:
Witamy wśród nas Udzielaj się jak najwięcej Przykro mi z powodu Twojego związku. Z doświadczenia wiem, że nie ma czegoś takiego jak: ,,już Cię nie kocham" albo się kogoś kochało i kocha albo nie kochało i nie kocha. Różnie może z tym Twoim ex być.
A ja się nie zgadzam. Uważam, że miłość może się wypalić. Jak nie będzie odpowiednio pielęgnowana, jak nie będziemy dbać o tą 2 osobę, to przestaje nam na partnerze zależeć i już nie kochamy jak dawniej.
Ale w sumie, co ja tam wiem, sama płaczę w poduszkę

Byłam dziś biegać z koleżankami. jak to fantastycznie poprawia nastrój!
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 21:48   #2725
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jest taka możliwość, ale po co taka dramaturgia?
Cytat:
Napisane przez szukajac Pokaż wiadomość
Czym jest miłość?
Ja już sama nie wiem...
Zgadzam się z jego opinią, miłość jest procesem, który w zależności od warunków trwa lub wygasa.

Poglądy kolegi bardzo mi się nie podobają.
Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
Najgorzej, że ja mam plastyczną wyobraźnię i autentycznie widziałam go oskórowanego na tych kolanach xD Już sobie nawet nie miał czego pozdzierać.
Stary 2014-07-03, 22:15   #2726
CheriCheriLady2
Raczkowanie

A ja dowiedziałam się , że były jest nadal w związku (ach ten facebook ) . Czyli już jakieś pół roku... zabolało. Oglądam stare zdjęcia , czytam rozmowy. Bez sensu... To już zostanie we mnie na zawsze ten sentyment.
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-03, 23:11   #2727
losiento
Raczkowanie

sluchajcie, jak wy zabilyscie nadzieje? to oczekiwanie, ze moze sie odezwie, ze moze jednak kocha? da sie?
Stary 2014-07-03, 23:58   #2728
pati949414
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez losiento Pokaż wiadomość
sluchajcie, jak wy zabilyscie nadzieje? to oczekiwanie, ze moze sie odezwie, ze moze jednak kocha? da sie?

Da się. Ja przejrzałam na oczy, po tym wszystkim jak ochłonęłam z emocji doszło do mnie jakim to eks był typem i jakoś odechciało mi się jego powrotów.

"To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013

_________________________ __________

Odchudzam się z Wizażem!

luty 2013:
83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg

CEL: 75 kg!!
pati949414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 00:12   #2729
losiento
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pati949414 Pokaż wiadomość
Da się. Ja przejrzałam na oczy, po tym wszystkim jak ochłonęłam z emocji doszło do mnie jakim to eks był typem i jakoś odechciało mi się jego powrotów.
czyli czas.. boze juz ponad miesiac, a ja ciagle w miejscu. On juz pewnie dawno ruszyl dalej pewnie ma kogos na oku, a ja ciagle ....
Stary 2014-07-04, 06:36   #2730
Katka20
Rozeznanie

GG do Katka20

Cytat:
Ja się spotkałam, wygadalam. Na początku czułam się lepiej a potem gorzej. Samo spotkanie na plus, samopoczucie w dol

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez losiento Pokaż wiadomość
czyli czas.. boze juz ponad miesiac, a ja ciagle w miejscu. On juz pewnie dawno ruszyl dalej pewnie ma kogos na oku, a ja ciagle ....

Ja pewnie też będę czekać i czekać
Katka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości