|
|
#2701 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Bezdzietne z wyboru / Nie chcę mieć dzieci cz II
O boże, frezja. .. to chyba takie coś działa ze "takie obrzydliwe ze aż fascynujące" i dlatego obejrzałas.
|
#2702 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak ja wrzucę filmik z moimi piersiami na yt to mnie wyśmieją. a jak babka wrzuca filmik jak karmi dziecko to spoko. Albo jedna wstawiła, jak się bawi z dzieckiem (2-3 lata) z cycem na wierzchu. nie włączę yt przez najbliższe 10 lat Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2014-09-24 o 21:43 |
|
|
|
|
#2703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
To tak jak ja, obrzydzenie mnie bierze szczerze mówiąc...
|
#2705 |
|
Konto usunięte
|
Uwaga, nie piszmy tak! Zaraz wpadnie jedna z drugą i będą mówić, że nie mamy prawa tak mówić, przecież to piękne, intymne połączenie matki i dziecka, a odczucia które temu towarzyszą to mistyczne emocje niedostępne dla nie-dzieciatych.
A w ogóle to nie zrozumiemy tego. |
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Zakonna dokładnie, inne wytłumaczenia nie mogę znaleźć, długo siedziałam po tym wpatrzona w monitor xd
Tinkerbell no przecież karmienie piersią jest takie cudne ![]() Pracowałam kiedyś w przychodni. Pierwsza sytuacja: poczekalnia, pełno ludzi bo to godziny szczytu a młoda mama z dużym cycem na wierzchu i karmi. Pomijam, że pierś średnio ładna, bo wielka i z żyłami, ale że ona się nie krępowała że każdy widzi, każdy chodzi no ludzie. Druga sytuacja: podchodzi do mnie kobieta i mówi że jest sprawa bo chce dziecko nakarmić i gdzie by mogła. Zaprowadziłam na poczekalnię (akurat pusto tam było, bo lekarza brak) i kobitka jeszcze nakryła ramię chustą. Do czego zmierzam, karmienie jest naturalne i jest ten "mus" że trzeba tu i teraz ale można to zrobić nachalnie lub bardzo dyskretnie. Każdy wiedział co się pod chustą działo, ale nikt cycka nie widział. A na myśl o karmieniu piersią aż mnie sutki bolą xD |
|
|
|
#2707 |
|
Konto usunięte
|
dla ludzi o mocnych nerwach
https://www.youtube.com/watch?v=px1b3KCQ3oY |
|
|
|
#2708 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wytrzymałam do sceny jak dziecko puściło cyca i ulało się trochę mleka fuj(przypomina mi to koszmary dzieciństwa w stylu "kożuch na mleku" , miałam podobny odczucie jak na to patrzyłam ).Mówi się, że dzięki internetowi można zobaczyć ile wariatów na świecie - uważam, że ich największe skupisko jest na youtube. Odkąd rozpoczęła się moda na vlogi i inne filmy tego typu, dopiero można ujrzeć ogrom dziwactw i głupoty .
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja takich rzeczy nie oglądam. Potem mam takie obrazy przed oczami
|
#2711 |
|
Konto usunięte
|
Ale wytlumaczcie mi - PO CO wrzucac to na neta? Ba, po co robic o tym caly kanal
|
|
|
|
#2712 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Tinker czepiasz się. Po pierwsze są ludzie których to interesuje. Po drugie, nie musisz tego przecież oglądać. Internet to jeden wielki smietnik, ludzie wrzucają tutaj wszystko. Na szczęście nie ma przymusu oglądania
|
#2713 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie sobie odpuściłam oglądanie
|
|
#2714 |
|
koci świat
|
ja tego nie zamierzam oglądać
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;4827548 0]
Mówi się, że dzięki internetowi można zobaczyć ile wariatów na świecie - uważam, że ich największe skupisko jest na youtube. Odkąd rozpoczęła się moda na vlogi i inne filmy tego typu, dopiero można ujrzeć ogrom dziwactw i głupoty .[/QUOTE]Dla mnie nie ma roznicy pomiedzy tymi co to nagrywaja i tymi co to ogladaja. Jedno i drugie dziwactwo. Edytowane przez OYE Czas edycji: 2014-09-25 o 11:07 |
|
|
|
#2716 |
|
Konto usunięte
|
Nie wierzę. Dostałam punkty od sublime za to, że kazałam się jednej użytkowniczce odpierdzielić.
Ale jak ona stwierdziła, że mam "problemy psychiczne" i to zgłosiłam, to nic -.- |
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak pisałam wcześniej, towarzyszyłam siostrze w porodzie, ten proces 12 godz.porodu,traktowanie jak rzecz ....( po 12 godz wymuszania porodu i tak cesarka)tak sobie wtedy pomyślałam że trzeba naprawdę mieć straszne parcie by mieć dziecko,bo jeśli nie rodzi sie prywatnie ,to okropnie to wszystko wygląda,(obok rodziła inna mama i nikt z bliskich jej nie towarzyszył, też ciężki poród, skakała na golasa na tej piłce,3 lekarzy się gapi,ona płacze bo już sił nie miała a lekarz z tekstem ''było nie dawać'') jest sie ograbionym z intymności i prywatności, nie muszę oglądać filmików na yt,bo ten straszny widok bedzie mi towarzyszył jeszcze długo,
Wiem mamy jeśli chcecie coś napisać to,tak zdaję sobie sprawę że w różnych szpitalach zupełnie inaczej to może wyglądać ![]() I te suty....... o nie nigdy! NIGDY
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straszne...😱 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
Ach, poród...
Ja się nie identyfikowałam z wizażankami, które tu na wątku pisały, że panicznie boją się porodu, dopóki pół roku temu nie uczyłam się o nim szczegółowo. Wcześniej myślałam, że no trudno, da się przeżyć. Cóż, odmieniło mi się (ha, ha, nie w tą stronę, co to mnie niektórzy zapewniali, że się odmieni ). W porównaniu z tą RZEZIĄ inne operacje na otwartych bebechach wydały mi się przyjemne i czyściutkie. Nigdy nie zrozumiem ludzi, który twierdzą, że cud narodzin jest piękny (tak od strony estetycznej, jak i ze względu na umęczoną bólem kobietę).
|
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
Nie zaprzeczam, że lepiej mi się żyło w nieświadomości
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
Jak was czytam, to coraz bardziej sie uswiadamiam ze instynktu nie mam. Rodzenie i karmienie mnie przeraza...
Ale ciekawa jestem czy np dla kobiety z instynktem ale nie posiadajacej jeszcze dzieci te wszystkie ceregiele zwiazane z karmieniem sa tez takie hm.. piekne? Ja siebie nie widze w ciazy ani z malym dzieckiem.. ale czasem lapie sie na tym, ze mysle o tym jak bym rozmawiala ze swoja nastoletnia corka, albo ze chciala bym zeby moje dziecko skonczylo szkole muzyczna etc.. a potem sobie uswiadamiam ze jeszcze 5 min temu wcale tego nie chcialam.
|
|
#2723 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I można z nim pogadać i coś porobić, a takie grube łyse śliniące się bobasy są dla mnie obrzydliwe ![]() Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : ) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Albo surogatka 😜 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#2726 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie, ja dziękuję za funkcję rozmnażania, jeśli tak ma wyglądać wydanie na świat nowego obywatela. Nie życzę sobie czegoś tak upokarzającego w moim jednym, jedynym życiu. A co do filmiku Tinker z cyckiem - w pewnym momencie pomyślałam: "Co za idiotka!" A swoją drogą - obleśne jest wysysanie cudzych wnętrzności. Bycie homo sapiens nie należy do zaszczytów.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
|
#2728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=XuKjBIBBAL8 tutaj grzyb przejmuje kontrolę nad mózgiem mrówki. If you know what I mean
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Moderator
|
Rozumiem że mleczka od krówki i jego przetworów nie spożywasz?
|
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Ale nie krowie prosto z cycka.
(Tak, zaraz będzie tekst, że mamie też ssałam. Na szczęście nie pamiętam, a mama nie nakręciła filmiku). Robimy dużo obleśnych rzeczy, np. miesiączkujemy. Taka konstatacja.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Haters Gonna Hate