III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-04, 07:58   #2701
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47155896]Wita się z rana z kanapeczkami i koktajlem truskawkowym
Mecia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, na pewno będzie

Prześliczne!

Wczoraj wieczorkiem zawitali u nas teście i przywieźli nam świeżo zebrane grzyby i wiaderko jagód

Mam jagódki, mam jagódki A na obiad zupa grzybowa

Na 11:00 mam ginekologa Mam nadzieję, że wsio oki...

I na wadze już +12kg waga leży pod balkonem [/QUOTE]

Tyc dziewczyny tyc

Witam

Zdjęć nie widzę ale po śniadaniu zobaczę

My jeszcze lezakujemy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:03   #2702
allckarola
Zadomowienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47155896]Wita się z rana z kanapeczkami i koktajlem truskawkowym
Mecia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, na pewno będzie

Prześliczne!

Wczoraj wieczorkiem zawitali u nas teście i przywieźli nam świeżo zebrane grzyby i wiaderko jagód

Mam jagódki, mam jagódki A na obiad zupa grzybowa

Na 11:00 mam ginekologa Mam nadzieję, że wsio oki...

I na wadze już +12kg waga leży pod balkonem [/QUOTE]

Właśnie sie zwarzylam u mnie 8,5 na plusie jeszcze złe nie jest aż tak. Ale pocieszam sie ze to wszystko zrzucimy i bedzie wszystko u gina ;-)

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Tyc dziewczyny tyc

Witam

Zdjęć nie widzę ale po śniadaniu zobaczę

My jeszcze lezakujemy

Leniuch ;p Hehe odpoczywaj
Dzisiaj wychodzę na słońce i sie opalam bo opalenizna juz prawie zeszła ;-)
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:11   #2703
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
A no i wrzucam zdjęcie kołyski ale nie jest jeszcze gotowa w pełni... No i wrzucam zdjęcie rożka i pościelki... Resztę zakupów poźniej wrzucę jak porobię zdjęcia...
Super
Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Ja już od 6.30 na nogach. Obudził mnie normalnie głód:banghead: już po śniadaniu, zmywarka chodzi i czekam na Małza, aż wróci w pracy. Wczoraj byłam w optyku i miałam wymienić tylko szkła, ale zaszalałam i kupiłam sobie może okulary:-D o takie o
Dzisiaj mam w planach dokończyć allegrowe zakupy i będzie wszystko z głowy;-)
Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
Uuuu ladny kolor, odwazne okulary
Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ;-) witam sie w 31 tyg jeszcze 70 dni do końca.
Ostatnio mam jakieś głupie obawy czy wszystko ok z dzidzi. Chodź byłam we wtorek i widziałam ze jest dobrze i tak mi mówił gin. Ale wczoraj jakoś Maja mniej sie ruszala niż zawsze i jakoś sie martwilam dzisiaj więcej czuje ruchy ale obawy i tak mam. Dobrze ze juz nie długo bo przecież zwariuje z tej histerii. No nic wstaje z łóżka i idę na śniadanie

Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio przy użyciu Tapatalka
Tez mam takie obawy. Wczoraj malo co a dzisiaj tylko cos smyra na dole. A to jeszcze tyle czasu

Ja powinam sama sie biczowac
Jest krotko po 8 a ja juz pomylam okna, kurze wytarlam, kuchnia wysprzatana, kot wyczesany juz smiga po dworze,zmywarka chodzi, lazienka umyta jeszcze tylko wc i odurzyc. Jestem ciekawa ile ja jeszcze tak pociagne, w sumie sprzatac codziennie nie musze ale lubie jak jest czysto i na raz do sprzatania duzo nie ma bo jestem na bierzaco. Odkurzac katy jest mi coraz trudniej no ale trzeba. Niby o 5:30 wstalam a czuje sie extra. Ide konczyc ogarniac i zjem sobie ciacho
Stary 2014-07-04, 08:13   #2704
małaPaulina
Wtajemniczenie

hmm nie wiem czy by mi sie chcialo z tego korzystac mialam kiedys taki w domu
Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
A ja nie uwielbiam być w ciąży,normalnie dołuje mnie każde moje złe samopoczucie i czasem czuję,że ja nie jestem stworzona do rodzenia dzieci i do bycia w ciąży ;(

Skończyło się tak,że nie spałam całą noc,bo brzuch rwał,bolał,wszystko kłuło nie mogłam zasnąć i wyłam z bólu i jadę po 7 do ginka... Mój dzisiaj nie przyjmuje ale ktoś na pewno będzie. Wolę jechać nawet jeżeli to tylko panikowanie i tak na prawdę jest wszystko ok niż tłuc się do szpitala na weekend czy się martwiąc do 16 lipca,że coś będzie nie tak...
Trzymajcie kciuki,żeby to tylko było moje schizowanie się niepotrzebne i wszystko jest jak należy!
daj znac jak tam,na pewno wszystko okej

Cytat:
A no i wrzucam zdjęcie kołyski ale nie jest jeszcze gotowa w pełni... No i wrzucam zdjęcie rożka i pościelki... Resztę zakupów poźniej wrzucę jak porobię zdjęcia...
ale ten rozek ma super miśka

Witam się ja noc mialam okropną... ze wzgledu na te pachwiny, myslalam ze będę wyć do księzyca całą noc stękałam,biedny Tz...
I wiecie co mi pomoglo?jak zasnelam na plecach,no obudzilam sie rano i zadnego bolu!Tyle ze na plecach spac nie mozna i bądź tu czlowieku mądry
Jeszcze rozważam opcję spania na siedząco

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:16   #2705
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Niestabilna zazdroszczę tej chęci do sprzątania Ja sprzątać nie-na-widzę co zresztą widać np dzisiaj. Sprzątamy z mężem w piątki lub soboty tak dokładnie, w tygodniu to tylko na bieżąco co się nabrudzi. Także do nas najlepiej przychodzić w sobotę wieczór, ewentualnie w niedzielę
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:18   #2706
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Super

Tez mam takie obawy. Wczoraj malo co a dzisiaj tylko cos smyra na dole. A to jeszcze tyle czasu

Jest krotko po 8 a ja juz pomylam okna, kurze wytarlam, kuchnia wysprzatana, kot wyczesany juz smiga po dworze,zmywarka chodzi, lazienka umyta jeszcze tylko wc i odurzyc. Jestem ciekawa ile ja jeszcze tak pociagne, w sumie sprzatac codziennie nie musze ale lubie jak jest czysto i na raz do sprzatania duzo nie ma bo jestem na bierzaco. Odkurzac katy jest mi coraz trudniej no ale trzeba. Niby o 5:30 wstalam a czuje sie extra. Ide konczyc ogarniac i zjem sobie ciacho
O jej tak od rana sprzątać nieźle podziwiam ;-) ale tez mam w planach sprzątanie żeby jutro mieć mniej roboty. Siostra mi pomoże i bedzie ok
przypomniala mi sie sytuacja z nocy Hehe śpimy sobie z mężem a tu ktoś wchodzi do pokoju maz sie przestraszył ja sie domyslilam ze najmłodsza siostra wołam Iza Iza ona nic usiadła na łóżku i chciała sie położyć spac u nas nic sie nie odzywala. Wiec ja nie budzilam tylko zaprowadziłam do łóżka swojego i poszła spac. Hehe pierwszy raz tak zrobiła. Pewnie jak jej powiem to nie bedzie pamiętać.muszę zamykać pokój na klucz bo straszy w nocy nas
Stary 2014-07-04, 08:19   #2707
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47156076]Niestabilna zazdroszczę tej chęci do sprzątania Ja sprzątać nie-na-widzę co zresztą widać np dzisiaj. Sprzątamy z mężem w piątki lub soboty tak dokładnie, w tygodniu to tylko na bieżąco co się nabrudzi. Także do nas najlepiej przychodzić w sobotę wieczór, ewentualnie w niedzielę [/QUOTE]

Hehe moge pomoc :p

Stary 2014-07-04, 08:19   #2708
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Witam się ja noc mialam okropną... ze wzgledu na te pachwiny, myslalam ze będę wyć do księzyca całą noc stękałam,biedny Tz...
I wiecie co mi pomoglo?jak zasnelam na plecach,no obudzilam sie rano i zadnego bolu!Tyle ze na plecach spac nie mozna i bądź tu czlowieku mądry
No niby najlepiej spać na lewym boku, ale jak Ci wygodnie na plecach to śpij na plecach, co sie masz katować. Jak sie dobrze czujesz śpiąc na plecach to jest ok. Mi się najlepiej śpi na boku prawym, tak zwykle zasypiam, a budzę się też często leżąc na plecach
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:21   #2709
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
O jej tak od rana sprzątać nieźle podziwiam ;-) ale tez mam w planach sprzątanie żeby jutro mieć mniej roboty. Siostra mi pomoże i bedzie ok
przypomniala mi sie sytuacja z nocy Hehe śpimy sobie z mężem a tu ktoś wchodzi do pokoju maz sie przestraszył ja sie domyslilam ze najmłodsza siostra wołam Iza Iza ona nic usiadła na łóżku i chciała sie położyć spac u nas nic sie nie odzywala. Wiec ja nie budzilam tylko zaprowadziłam do łóżka swojego i poszła spac. Hehe pierwszy raz tak zrobiła. Pewnie jak jej powiem to nie bedzie pamiętać.muszę zamykać pokój na klucz bo straszy w nocy nas
Dobrze ze spaliscie a nie prowadzliscie dogłębnej rozmiwy

Stary 2014-07-04, 08:23   #2710
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze ze spaliscie a nie prowadzliscie dogłębnej rozmiwy

Hehe nie, przy takich sprawach drzwi byłyby zamknięte na klucz i nie o takiej godzinie. Chyba po1 w nocy bylo zresztą pewnie by nie pamiętała Hehe
A Ty co to za obawy masz ze sie nie nadajesz do ciąży ?? Hym chyba prawie każda tak ma obawy ciągle i w ogóle

Stary 2014-07-04, 08:23   #2711
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
juz widze
fajna kołyska i całe wnetrze

Cytat:
Hej Dziewczynki
Ja już od 6.30 na nogach. Obudził mnie normalnie głód:banghead: już po śniadaniu, zmywarka chodzi i czekam na Małza, aż wróci w pracy. Wczoraj byłam w optyku i miałam wymienić tylko szkła, ale zaszalałam i kupiłam sobie może okulary:-D o takie o
Dzisiaj mam w planach dokończyć allegrowe zakupy i będzie wszystko z głowy;-)
Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app
jakie energetyczne letnie oprawki
tez bym musiŁA nowe sobie kupic ale trza kase na razie na maluszka przeznaczyc

Ja nie wiem co wy tak codziennie sprzatacie
Ja po obiedzie ogarniam kuchnie, a tak wszystko czyste jest w sobote kurze, podłoga itd. czasami w tygodniu odkurze jak widze "koty" i juz

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-04, 08:24   #2712
Konto usunięte

Cytat:
Haha też mi się przypomniała taka anegdotka z życia wzięta
Parę lat temu po weselu mojej kuzynki obudziliśmy się z moim jeszcze wtedy nie mężem w łóżku z... moim przyszłym szwagrem
Do dziś nie wiemy jak się tam znalazł, byliśmy mocno wstawieni wszyscy, przypuszczamy, że poszedł w nocy siku i zamiast wrócić do wyra siostry walnął się do wyrka z nami
Stary 2014-07-04, 08:26   #2713
allckarola
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47156134]Haha też mi się przypomniała taka anegdotka z życia wzięta
Parę lat temu po weselu mojej kuzynki obudziliśmy się z moim jeszcze wtedy nie mężem w łóżku z... moim przyszłym szwagrem
Do dziś nie wiemy jak się tam znalazł, byliśmy mocno wstawieni wszyscy, przypuszczamy, że poszedł w nocy siku i zamiast wrócić do wyra siostry walnął się do wyrka z nami [/QUOTE]

Hehe dobrxe ze Ty potem nie pomylilas przyszłego męża ze szwagrem ;-) wtedy by było Hehe no czasami sie tak zdarza mialas niespodziewany trojkacik

Stary 2014-07-04, 08:26   #2714
88Ekaterina88
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47156099]No niby najlepiej spać na lewym boku, ale jak Ci wygodnie na plecach to śpij na plecach, co sie masz katować. Jak sie dobrze czujesz śpiąc na plecach to jest ok. Mi się najlepiej śpi na boku prawym, tak zwykle zasypiam, a budzę się też często leżąc na plecach [/QUOTE]
ja juz nie spie np. na prawym, bo moja mała jest na prawym i sie boje ze ja przycisne
Ale tez budze sie na plecach i dlatego pod plecy kladę sobie dodatkowo poduszki ktore nie pozwalaja mi sie obrocić

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-04, 08:30   #2715
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe nie, przy takich sprawach drzwi byłyby zamknięte na klucz i nie o takiej godzinie. Chyba po1 w nocy bylo zresztą pewnie by nie pamiętała Hehe
A Ty co to za obawy masz ze sie nie nadajesz do ciąży ?? Hym chyba prawie każda tak ma obawy ciągle i w ogóle

No obawiam
bo mało ruchliwy Justek wizyta dopiero 7, ciągle rozmyslam i sie zastanawiam czy wszystko ok z pempowina.

Cytat:
juz widze
fajna kołyska i całe wnetrze

Ja nie wiem co wy tak codziennie sprzatacie
Ja po obiedzie ogarniam kuchnie, a tak wszystko czyste jest w sobote kurze, podłoga itd. czasami w tygodniu odkurze jak widze "koty" i juz
Kasia ja mieszkam na wsi i mi sie nosi. Codziennie nie muszę ale lubię. A okna myje co tydzień bo nienawidzę osadu po deszczu a niestety zadaszenua nie mam no i te kupki od much no i oczywiście nie trwa to nie wiadomo ile bo nue codziennie sprzatam wszystko.

Stary 2014-07-04, 08:31   #2716
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
No obawiam
bo mało ruchliwy Justek wizyta dopiero 7, ciągle rozmyslam i sie zastanawiam czy wszystko ok z pempowina.

Kasia ja mieszkam na wsi i mi sie nosi. Codziennie nie muszę ale lubię. A okna myje co tydzień bo nienawidzę osadu po deszczu a niestety zadaszenua nie mam no i te kupki od much no i oczywiście nie trwa to nie wiadomo ile bo nue codziennie sprzatam wszystko.

Zobaczysz wszystko bedzoe dobrze a coś nie tak z pepowina jest ??

Stary 2014-07-04, 08:31   #2717
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej

Niestabilna podziwiam Cie za sprzątanie. Ja nie lubię, a najgorsze że lubię jak jest czysto
I okna też muszę umyć, ale zagonie do tego męża. Mimo mojego ogólnie dobrego samopomoczucia jestem pewna że nie mogę myć okien

Meta trzymam kciuki za wizytę

Elffirka no zalecenie to nie to samo co skierowanie. Wydaje mi się, że mogą tego nie respektować. Chyba, że jeszcze dostaniesz skierowanie, może inny lekarz wypisze. Nie mam pojęcia jakie sa procedury przy cc.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 08:35   #2718
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobaczysz wszystko bedzoe dobrze a coś nie tak z pepowina jest ??

Mam ta dwu a nie trzy naczyniowa. To jeszcze nic nie znaczy ale człowiek ma obawy
czy ja nie jestem ta z tych zagrożonych.

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej

Niestabilna podziwiam Cie za sprzątanie. Ja nie lubię, a najgorsze że lubię jak jest czysto
I okna też muszę umyć, ale zagonie do tego męża. Mimo mojego ogólnie dobrego samopomoczucia jestem pewna że nie mogę myć okien

Meta trzymam kciuki za wizytę

Elffirka no zalecenie to nie to samo co skierowanie. Wydaje mi się, że mogą tego nie respektować. Chyba, że jeszcze dostaniesz skierowanie, może inny lekarz wypisze. Nie mam pojęcia jakie sa procedury przy cc.

Hehe bo ja lubię sprzątać. Mi się nudzi.
Nie myj okien :p maz nuech myje, potem mu podziekujesz ładnie

Stary 2014-07-04, 08:38   #2719
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Mam ta dwu a nie trzy naczyniowa. To jeszcze nic nie znaczy ale człowiek ma obawy
czy ja nie jestem ta z tych zagrożonych.

Hehe bo ja lubię sprzątać. Mi się nudzi.
Nie myj okien :p maz nuech myje, potem mu podziekujesz ładnie

Rozumiem o co chodzi tez mialam tak ze było coś nie tak i musialam jechać na usg polowkowe. Gin miał obawy ze coś nie tak z małej kręgosłupem bo tak sie ułożyła ze miała strasznie zgiety kręgosłup, przez dwa miesiące była tak ułożona i okazało sie ze wszystko jest dobrze a ja tyle strachu sie najadlam i u Ciebie bedzie dobrze ;-) zobaczysz
Stary 2014-07-04, 08:41   #2720
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem o co chodzi tez mialam tak ze było coś nie tak i musialam jechać na usg polowkowe. Gin miał obawy ze coś nie tak z małej kręgosłupem bo tak sie ułożyła ze miała strasznie zgiety kręgosłup, przez dwa miesiące była tak ułożona i okazało sie ze wszystko jest dobrze a ja tyle strachu sie najadlam i u Ciebie bedzie dobrze ;-) zobaczysz
Też w to wierzę. Teraz będę miała usg 30 tyg u specjalisty. Bo chciał mnie zobaczyć jeszcze raz ( taka piękna jestem )
Zobaczymy co teraz powie. Mu bardziej ufam niz mojej dr ... ups

Stary 2014-07-04, 08:45   #2721
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Też w to wierzę. Teraz będę miała usg 30 tyg u specjalisty. Bo chciał mnie zobaczyć jeszcze raz ( taka piękna )
Zobaczymy co teraz powie. Mu bardziej ufam niz mojej dr ... ups

Tez jak byłam na usg polowkowym to był super lekarz. Aż mialam ochotę sie do niego zapisać ;-) ale mój tez nie jest zły poprostu mało.mówi wszystko trzeba sie pytać a jak powiedział ze możliwe ze jest coś nie tak to zamiast mnie pocieszać to mówił ze mam niespotykane ułożenie dziecka ze jak by prowadził w tym roku wykłady to bo wykorzystał to do opisania. Na szczescie juz jest ułożona jak wszystkie dzieci. Bedzie dobrze

Stary 2014-07-04, 08:57   #2722
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Super

Dziękuję ja to zawsze muszę mieć jakieś kolorowe oprawki

Cytat:
Powiem Ci, że też nie miałam w planach nowych okularów :P tylko szkła chciałam wymienić... ale akurat kupowałam w nowo otwartym salonie to miałam - 50% na oprawkach i -50 % na szkła więc za wszystko zapłaciłam 150 zł więc szkoda, aby z takiej promocji nie skorzystać

Co do sprzątania to ja to jakoś na raty sobie rozkładam najlepsze, że wczoraj pojechałam po okulary i Małż był w domu sam z 3 godziny to normalnie byłam w szoku po powrocie poodkurzane, rzeczy które parę miesięcy leżały i szału dostawałam - wyniesione, ogarnięty salon no normalnie szok muszę częściej Tżta zostawiać samego w domu
ja właśnie siadam na allegro i zabieram się za końcowe zamawianie i będzie z bani pranie Milenki wstawione i po allegro zabieram się za prasowanie...
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 09:03   #2723
agnes 20
Zadomowienie

Witam się w 30 tc

Ana
mnie też często po wizycie boli ten ząb który mi robił, potem jest już ok.

Cytat:
Meta dzięki,zapomnialam na śmierć o zwyczajnym zielonym ogorku bo akurat herbaty w domu to mam praktycznie tylko sypane...

co do podkrązonych oczu nie wiem,wygladam jakbym sie nie wysypiala... a co do żylek fakt,mi wyszly np na udach
A mi się jeszcze przypomniało że moja koleżanka która miała masakryczne wory pod oczami, kładła sobie na nie schłodzone w zamrażalce łyżeczki od herbaty. Ale czy to jej pomagało to nie mam pojęcia

Cytat:
Śliczna ta kołyska, zawartość też super

Cytat:
Matko, skąd Ty masz tyle siły, ja tyle roboty to bym musiała rozłożyć sobie chyba na 2 dni.

Cytat:
Ja też ostatnio śpię prawie całą noc na plecach, ale nie daję rady inaczej bo jak próbuje na boku to małą chyba wtedy ściskam i się chyba denerwuje bo boli mnie brzuch i twardnieje wtedy. Uśmiałybyście się jak byście zobaczyły w jakiej pozycji śpię. Pod głową rogal, śpię na plecach po przekątnej łóżka, nogi zgięte w kolanach przerzucone przez męża

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47156134]Haha też mi się przypomniała taka anegdotka z życia wzięta
Do dziś nie wiemy jak się tam znalazł, byliśmy mocno wstawieni wszyscy, przypuszczamy, że poszedł w nocy siku i zamiast wrócić do wyra siostry walnął się do wyrka z nami [/QUOTE]
Kurcze ja mam skłonności do lunatykowania w nocyNie raz szukałam rano kołdry u rodziców albo u rodzeństwa bo tak wędrowałam w nocy.Teraz już chyba mi przeszło.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 09:03   #2724
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję ja to zawsze muszę mieć jakieś kolorowe oprawki

Powiem Ci, że też nie miałam w planach nowych okularów :P tylko szkła chciałam wymienić... ale akurat kupowałam w nowo otwartym salonie to miałam - 50% na oprawkach i -50 % na szkła więc za wszystko zapłaciłam 150 zł więc szkoda, aby z takiej promocji nie skorzystać

Co do sprzątania to ja to jakoś na raty sobie rozkładam najlepsze, że wczoraj pojechałam po okulary i Małż był w domu sam z 3 godziny to normalnie byłam w szoku po powrocie poodkurzane, rzeczy które parę miesięcy leżały i szału dostawałam - wyniesione, ogarnięty salon no normalnie szok muszę częściej Tżta zostawiać samego w domu
ja właśnie siadam na allegro i zabieram się za końcowe zamawianie i będzie z bani pranie Milenki wstawione i po allegro zabieram się za prasowanie...
ile wy macie rzeczy dla dziecka ?
bo jak czytam to po kilka pralek pierzecie
Ja jeszcze sie za to nie zabieram, bo troche mam w pl ( pościele itd.) a ciuszkow mam hmm... same bodziaki, troszke śpiochów, brakuje kawtaników, pół śpiochów, pajaców - ale czekam z tym do usg w przyszły piatek, moze moja dziecina pokaze mi ciposzkę to odrazu zaszalaje z rózowym
A prac bede chyba wszystko na poczatku września

Co do imienia to chyba na pewno będzie Marika jak dziewczynka, no chyba że znowu powie mi że to chłopak to Oliver

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-04, 09:08   #2725
201610121609
Konto usunięte

Witamy i dziś rozpoczynamy 32 tydz

Blisko, blisko ... coraz bliżej
Ale musze tutaj dołączyć do tych dziewczyn, ktore dobrze przechodzą ciąże... u mnie tylko jak sie przeforsuje to czuje taki dyskomfort w dole brzucha ale to mnie wtedy bardziej martwi psychicznie niz doskwiera fizycznie a tak to jest naprawdę ok tz nawet mowi, ze bedzie mu dziwnie jak nie bede miała tego brzuszka

Mecia-trzymam kciuki ale bedzie dobrze...pewnie jakiś słabszy dzień ale ja tez bym poleciała sprawdzić

Elfirka-mam taki wzór na przewijaku jak Ty na pościeli

Niestabilna-normalnie szał sprzątania mam czasem takiego powera ale z naciskiem na słowo "czasem"

Katerina-tez tak mam ze sprzątaniem ogarnę codziennie kuchnie bo cos tam sie robi cały czas, odkurzacz i kurze jakos co 3 dni no i z głowy łazienkę z grubsza ogarniam w sumie na bieżąco a dokładne "chemiczne" mycie tz wziął na siebie zebym nie wdychala chociaż jak wyskakuje z wanny to i tak prawie codziennie łapie cilit bang i myje wannę

Dopiero od wczoraj czy przedwczoraj czuje jak chyba rozchodzi mi sie spojenie lonowe...lekko to czuje po całym dniu jak jakos dziwnie sie ruszę
Zaraz bułeczka pełnoziarnista z masełkiem i łososiem wędzonym no i zrobię ta herbatke na laktację... Katerina mam nadzieje, ze smak jest ok bo ona chyba składem jest bardzo podobna do Twojej

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 09:10   #2726
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
ile wy macie rzeczy dla dziecka ?
bo jak czytam to po kilka pralek pierzecie
Ja jeszcze sie za to nie zabieram, bo troche mam w pl ( pościele itd.) a ciuszkow mam hmm... same bodziaki, troszke śpiochów, brakuje kawtaników, pół śpiochów, pajaców - ale czekam z tym do usg w przyszły piatek, moze moja dziecina pokaze mi ciposzkę to odrazu zaszalaje z rózowym
A prac bede chyba wszystko na poczatku września

Co do imienia to chyba na pewno będzie Marika jak dziewczynka, no chyba że znowu powie mi że to chłopak to Oliver
hihi ciuchów mam ogrom nic nie musieliśmy z ciuchów kupować bo wszystko dostaliśmy na pewno Mili wszystkiego nie założy :P ja już chyba z 7 pranie Małej robię :P teraz jeszcze wrzuciłam ciuszki i do prania zostały mi tylko pieluchy tetrowe, rożki, kocyki i pościel i koniec...
ja wolę teraz poprać i poprasować bo już teraz trochę ciężko stać i prasować,a a co dopiero później. Zresztą jeszcze pogoda znośna do prasowania
Piękne imiona i niech Dzidzia się już ujawnia, a nie trzyma w niepewności
Stary 2014-07-04, 09:15   #2727
Asia19x
Zakorzenienie

Mecia kochana 3mam mocno kciuki

Dzień dobry Koleżanka dobra urodziła nad ranem, napisała mi i z wrażenia nie mogłam spać Jest duży i piękny, a mnie mimo radości smutek ogarnął czy aby na pewno z moim maleństwem wszystko będzie okej i znowu się zdołowałam moim wiecznie twardym brzuchem.. Przez to leżenie czuję się bezużyteczna, choć robię to dla mojej kruszynki. Głupio myślę, bijcie mnie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-04, 09:17   #2728
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Witamy i dziś rozpoczynamy 32 tydz

Blisko, blisko ... coraz bliżej
Ale musze tutaj dołączyć do tych dziewczyn, ktore dobrze przechodzą ciąże... u mnie tylko jak sie przeforsuje to czuje taki dyskomfort w dole brzucha ale to mnie wtedy bardziej martwi psychicznie niz doskwiera fizycznie a tak to jest naprawdę ok tz nawet mowi, ze bedzie mu dziwnie jak nie bede miała tego brzuszka

Mecia-trzymam kciuki ale bedzie dobrze...pewnie jakiś słabszy dzień ale ja tez bym poleciała sprawdzić

Elfirka-mam taki wzór na przewijaku jak Ty na pościeli

Niestabilna-normalnie szał sprzątania mam czasem takiego powera ale z naciskiem na słowo "czasem"

Katerina-tez tak mam ze sprzątaniem ogarnę codziennie kuchnie bo cos tam sie robi cały czas, odkurzacz i kurze jakos co 3 dni no i z głowy łazienkę z grubsza ogarniam w sumie na bieżąco a dokładne "chemiczne" mycie tz wziął na siebie zebym nie wdychala chociaż jak wyskakuje z wanny to i tak prawie codziennie łapie cilit bang i myje wannę

Dopiero od wczoraj czy przedwczoraj czuje jak chyba rozchodzi mi sie spojenie lonowe...lekko to czuje po całym dniu jak jakos dziwnie sie ruszę
Zaraz bułeczka pełnoziarnista z masełkiem i łososiem wędzonym no i zrobię ta herbatke na laktację... Katerina mam nadzieje, ze smak jest ok bo ona chyba składem jest bardzo podobna do Twojej

Mi tam ona smakuje
Chociaz na razie przestalam ja pić, bo jednak ma ziola a teraz to zapylenie i boje sie alergii, ale niech tylko pylenie zelżeje i znowu zaczynam picie

Cytat:
hihi ciuchów mam ogrom nic nie musieliśmy z ciuchów kupować bo wszystko dostaliśmy na pewno Mili wszystkiego nie założy :P ja już chyba z 7 pranie Małej robię :P teraz jeszcze wrzuciłam ciuszki i do prania zostały mi tylko pieluchy tetrowe, rożki, kocyki i pościel i koniec...
ja wolę teraz poprać i poprasować bo już teraz trochę ciężko stać i prasować,a a co dopiero później. Zresztą jeszcze pogoda znośna do prasowania
Piękne imiona i niech Dzidzia się już ujawnia, a nie trzyma w niepewności
No to fajnie macie
Ja to nic nie dostałam Chociaz jeszcze zyje nadzieja ze jak bedzie dziewczynka to moze kuzynka tż ta da nam ciuszki po swojej malej, ktora we wrzesniu bedzie miała 8 miesiecy - ale nadzieja matką glupich ona pewnie bedzie wolała sprzedać a nie oddać
Pokupuje jeszcze ta reszte po kilka sztuk i już, przynajmniej bedzie czesto nosic wszystko

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-07-04, 09:19   #2729
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Głupio myślę, bijcie mnie
:boks ::a tyaty::tasaczek :

no i chyba starczy Asia na pewno będzie wszystko dobrze
Stary 2014-07-04, 09:20   #2730
ircha06
Raczkowanie

Witam z rana.
Jestem, żyję, mam się w miarę dobrze, ale jakaś zabiegana cusik. Właśnie dzwonił Pan od neta, uzgadnialiśmy warunki przedłużenia umowy. Jakoś mnie złapał bakcylek na dłubanie i wczoraj wózeczek zrobiłam z pampersów, rejestracje dodrukuję dziś i będzie git. Jeszcze mam kilka zamówień, ale to już same kartki raczej, może się wyrobię w terminach. Wciągnęło mnie ostro, hehe. Jednak już zrobię co komu obiecałam i będę miała spokój i więcej czasu dla siebie i na przygotowywanie się od września, a tak jedno w międzyczasie w drugim.
Zaraz się zbieram do sklepu, bo mąż dziś kończy o 13, a obiadek trzeba ukręcić. Potem Was nadrobię, bo dziś jeszcze nic nie poczytałam, ale mówię wejdę dam znak, że nie przepadłam Trzymajcie się zdrowo i ciepło. Buźka
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości