![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Pewnie nie wolno im mówić o tym co jak potoczyły się ich losy aż TVP nie wyemituje odcinków. Raczej ktoś z otoczenia puścił farbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Wtajemniczenie
|
widziałam to zdjecie i nie ma tam dla mnie nic szczegolnego-kuba obejmuje anne ramieniem i szczerza zeby do aparatu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
racja w 100% .te zdjęcie jest normalnym zdjeciem.oni tam robili mnostwo zdjęć! ktoś puścił widocznie plotę i wszyscy łyknęli.jaki wybor będzie wie tylko Ania.Która jak to napisala : proszę sie tym zdjęciem nie sugerować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
sentimental animal
|
Jako, że leżę chora w domu, nadrobiłam zaległości w RSŻ
![]() U Eugeniusza strasznie denerwuje mnie pani Stasia, wydaje się prostacka, pani Krysia lubi dyrygować, ale w sumie lubię ją, choć najsensowniejszym wyborem wydaje się pani Lilianna. Robert ma bardzo fajne kandydatki, Krystyna jest bardzo ładna, ale mam wrażenie, że ona tam nie pasuje. O kandydatkach Grześka trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo wszystkie są podobne, pewne jest że wygra Ania. U Rafała polubiłam Kamilę, mimo że wydaje się bardzo chłodna i zdystansowana, ale faktycznie, w ogóle do siebie nie pasowali. Łukasz u Ani był bardzo irytujący i niemęski, dobrze że odpadł. Myślę, że wygra Mariusz, chociaż obaj panowie są bardzo pozytywni.
#2705 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Ty dziewczyno masz jakas obsesje na punkcie tego faceta, nie nakrecaj sie tak.
#2707 |
Raczkowanie
|
![]()
Dla Twojej wiadomosci NIE MAM.kszdy ma prawo wypowiedzi..
która może mi pomóc i powie jak się kasuje tzn usuwa posty? Z góry dziękuję Edytowane przez Onna_29 Czas edycji: 2015-10-15 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziewczyny, mozna gdzies zobaczyc pierwszy sezon?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Moderator
|
Cytat:
Wysłane przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ja nie ogladalam ostatnich odcinkow, ale w pierwszych Kamila robila takie troche "chamowate" wrazenie, i z zachowania i z urody. Moze sie myle, bo jak mowie, nie ogladalam dalej niz do "wyborow"
![]() Ja wole mile, dobrze wychowane, a nie jakies takie hop do przodu. To, ze ktos jest fajny i mily nie znaczy od razu, ze musi byc byc z zachowania czy charakteru taka troche gwazda a troche przekupa. Mnie sie zarowno z twarzy, jak i z figury i z charakteru podobala Mirella, mila, fajna, bardzo ladna dziewczyna, z zainteresowaniami, wlasnym zdaniem ale na szczescie bez tego rysu "bialego kozaczka" ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2015-10-16 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez Onna_29 Czas edycji: 2015-10-16 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Konto usunięte
|
na skrócie z następnego odcinka widać, że ktoś odchodzi z walizką (nie widać twarzy), podobno to Paulina od Grzegorza
Edytowane przez 201803120851 Czas edycji: 2015-10-18 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
|
Wątek Grzegorza i Rafała to totalne nuuuuuuuuuuuudy. Są młodzi i ładni, powinni mieć najciekawsze kandydatki i najwięcej pomysłów, a zamulają gorzej niż 75-letni pan Eugeniusz. Zero zaangażowania, zero energii, zero jakiejś iskry. Tego się nie da oglądać. Na dodatek wywalili najciekawsze kandydatki, które miały jakąś osobowość i zostały same mimozy.
Wątek Ani byłby bardziej interesujący gdyby nie to, że z góry wiadomo kogo wybierze. Najciekawiej jest wg mnie u Roberta - w zeszłym odcinku pocałunki z Krysią, w następnym z Agnieszką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Według mnie 2 sezon mega zamula, myślę że nie ma już takiej ogladalności. Podejrzewam, że będzie to ostatni sezon.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
II edycja dużo gorsza od poprzedniej- niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
Wątek Ani byłby bardziej interesujący gdyby nie to, że z góry wiadomo kogo wybierze. który ma zapewniony wybor i pozostanie przy boku Ani?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
U Rafała nie wiadomo kto zostanie. Ja jestem za Justyną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Konto usunięte
|
Boze, ta 'randka' Rafala i Justyny to jakas potazka... Totalna nuda jak dla mnie . Grzesiek i jego wybranka to strasznie mi sie wydaja jacys sztuczni. Eugeniusz i babeczki przynajmniej cos sie dzieje, u Roberta tez... U pozostalych nuuuuuuda. No i u Anki tez ciekawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
Szkoda by jej było
![]() A tak poza tym to Paulina pokazała klasę Edytowane przez Gosiurek Czas edycji: 2015-10-18 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Justyna była umazana tuszem, czy mi się wydawało?
![]() ![]() Randka jej i Rafała to porażka. On nie potrafi chyba rozmawiać z kobietami. Jestem zachwycona Lilianą od Eugeniusza. Może i nie ma talentu plastycznego, ale jest bardzo sympatyczna. U Grzeska ciekawa sytuacja, ja nadal do Ani nie jestem przekonana. Za mdła jak dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
Rafał jest beznadziejny. Zachowuje się jak jakiś dzikus. Nie potrafi rozmawiać z żadną dziewczyną - nie dziwie się, że jest sam !
Eugeniusz - nie wiem.. Wydaję mi się, że i tak wybierze samotne życie. Robert - Krysia zawróciła mu w głowie. Jest zauroczony jej wyglądem, wykształceniem. Sam do końca nie wierzy, że ktoś taki się do niego odezwał. Pewnie ją wybierze, ale ja w tym przyszłości nie widzę. Ona raczej chcę się wypromować (takie odnoszę wrażenie) Anna - Jakub jest super facetem. Zrównoważony i inteligentny. Biję od niego ciepło. Mariusz faktycznie "strzela fochami jaki dziewczynka". Nie podoba mi się to. No i Grzegorz.. Od początku wiedziałam, że wybierze przedszkolankę, bo chodziły pogłoski, że poznał ją przed emisją programu, a że nie mógł już zrezygnować z nagrań, to szybko wcisnęli Anie. Szkoda w tym wszystkim Mirelli i Pauliny. Paulina pokazała mega klasę życzę jej powodzenia. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Tak była. Pewnie był upał, słaby tusz no i ciach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat w domu już to zauważyłam. Zaraz po tym jak się pomalowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Przyczajenie
|
![]()
Wieje nudą pomimo że znam jedną z uczestniczek to jednak pierwsza edycja o wiele lepsza przy tej za każdym razem zastanwiałem się co mam w lodówce. Rafał najgorszy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
Ta pseudorandka Rafała i Justyny to porażka. Ciężko stwierdzić kogo wybierze, Marcie zależy ale on sprawia wrażenie takiego dzieciaka.
Grzegorz- tutaj nie ma w zasadzie zbyt wiele do powiedzenia, nudy straszne. Widać że Robertowi podoba się Krystyna, ale nie wiem czy coś z tego będzie. Wydaje mi się że ona jest dla niego zbyt niezależna. Eugeniusz- pojęcia nie mam co się u niego wydarzy, przypomina mi trochę Stasia z poprzedniej edycji. U Ani za to iskrzy, te słowa Mariusza o miłości od pierwszego wejrzenia to chyba trochę na wyrost, poza tym jego fochy i zazdrość- nie zyskał sobie.
![]() Edytowane przez Ammia Czas edycji: 2015-10-18 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.