|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Bylam przed pracą. Kupilam orzechy laskowe, migdaly, mak, mase makową, figi suszone, zestaw old spice, zel kolastyna, krem i serum do rzęs l'biotica.
Kasjerka sie smiala z mojego paragonu win nie bylo, moreli nie bylo, plynu do plukania tezZnaczy moze wina byly na polce ale nie mialam czasu szukac
|
#2702 |
|
Pani Mizantrop
|
Zazdroszczę Wam, że mogłyście sobie z rana pójść po zakupy, ja od 6:40 w pracy siedzę
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, że poszłam rano. Nic ekstra nie było, ale wzięłam 2 zestawy Glosima 70 tabl. i płyn do czyszcz. za 5 zł, wodę Elode za 5 zł, Bi-es za 3 zł i winko. Wody były po 1 sztuce, win tylko kilka i zestawy do zmywarki 3 sztuki. Poza tym tylko szampony, peelingi. Bez szału, ale bardzo się cieszę z Glosimy.
|
#2704 |
|
Rozeznanie
|
Rzeszów ul. Przemysłowa
Byłam około 8.20, produktów sporo, przy kasie sami pracownicy co przyszli sobie odebrać swoje rzeczy pozostawiane na magazynie, ale podobno kierowniczka się wkurzyła i im powynosiła. Były majonezy, sporo win, orzeczy, morele, sporo kosmetyków, manti. Scholla nie widziałam |
|
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
A jak Biedronki w Warszawie? Była już któraś z Was?
|
#2706 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
pozatym są tam figi , mydełka i niepamiętam co jeszcze Na ryskiej kupiłam 3 majonezy winiary po 3 zł , szampon arganowy za 3 zł i maskę ostatnią za 5 zł ( zostały odżywki pelling soraya , ale arganowe i pelling ceny nie zmienione ![]() było dużo róży i cieni z bell , dużo cler+rexona i szamponów z elseve , olejek arganowy za 5 zł - win brak , a i pełno mydełek glicerynowych za 3 zł Pogodna 2 wina różowe i jedno czerwone wytrawne pozatym puchy , tylko dużo cler + rexona ![]() Ktoś ma coś jeszcze o innych biedronkach w białym?
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez kasia2209 Czas edycji: 2014-07-23 o 09:52 |
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Lublin magnoliowa: bieda ,nic nie ma za 3zł ,po 5 były toniki ,zele ,peelingi kolastyny, jakies zabawki dla dziewczynek, małe szampony clear ,orzechy ,mach 3 nie wchodziło też .. kupilam 2 kartony grzeskow ,leżały na słodyczach ,18+2 ,zostało z 7 kartonów, win trochę zostało
Edytowane przez kasia1608 Czas edycji: 2014-07-23 o 09:49 |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy zrobilam na mlocinach. Byly jeszcze pilingi i toniki kolastyny, kremy scholl.. nie pamietam co jeszcze
|
#2712 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ogólnie jestem zaskoczona bo się obkupiłam, wracałam obwieszona siatami jak jakaś baba z bazaru Głównie win nabrałam, bo spory wybór i od groma tego. I chyba winami zainteresowanie największe, ludzie brali ilości hurtowe ![]() W ogóle to w jednej B. juz o 8 były panie z wydrukowanymi listami, co były tu wklejane. Oczywiście z wizażu, więc ja bym się nie cieszyła, że wie "tylko" wizaż ![]() Kupiłam 8 win po 5zł, peeling soraya 3zł, tusz + kredka Maybelline 5zł, 3x zestaw Cler + antyperspirant 5zł, żel Nivea + antyperspirant w kulce 7.60, Strepsils Junior 3 zł, napoje Vitalls z wit C 1.49 dużo Tabletki Vitalls Rutyna 5.99, tusz Bell 5zł, korektor Bell 5zł, szampon Elseve 5ł (maski i odżywki nie wchodziły).Od groma lezy cieni, róży, kredek, eyelinerów, tuszy, wszystko z Bell. A Pani na sklepie mówiła, że przyjechało im tego od groma i jest tyle tego na magazynie, że nie wyłożą na raz. Więc proponuję wrócić tam wieczorkiem, czy jutro, jak ktoś się czuje zawiedziony ![]() A po wyjściu z B. w tym samym budynku mam Kolportera, a tam na wystawie dostrzegłam Party z żelem Luksja za 2.49. Capnęłam ostatnie 3 Możecie sobie wyobrazić jak wyglądałam z tymi siatami. Wracałam parkiem, żeby nikt znajomy mnie nie zobaczył
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
http://fanbiedronki.pl/files/g/2_Pro...1028_55_21.jpg taki widziałam u mnie
|
|
|
|
#2714 |
|
Zadomowienie
|
U mnie ogólnie też szału nie było. Maski do włosów w ogóle nie były przecenione
W jednej biedronce pani kasjerka była zdziwiona o jaką promocje ją pytam. Zastanawiam się czy jest możliwe, że jutro dolożą nowe produkty, które dzisiaj były po normalnych cenach albo nie było ich wcale. |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde u mnie nie ma zadnych slodkosci na wage, albo jestem slepa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie dużo rzeczy jest nieoznaczonych- przeszłam się jeszcze raz i mimo iż jest kosz z przecenionymi produktami, to z półek wzięłam jeszcze peelingi i balsam antycellulitowy lirene, peeling Soraya- to po 3zł i szampon elseve za 5zł
|
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam na Tamce: w koszach oznaczonych jako wyprzedażowe 5 artykułów na krzyż, potem podjechałam na Grzybowską i znalazłam tylko wina po 5 zł (na półce cena regularna, dopiero pod czytnikiem sprawdziłam, że po 5). Żenada a nie wyprzedaż.
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj wieczorem w wyprzedażowej była cała paleta płynów eden 2x2l, które dziś miały być po 3 zł, dzisiaj o 7 nie było żadnego - szkoda, że pracownicy nie zostawili klientom żadnego, wszystko wzięli sobie :/[/QUOTE]
No właśnie o to mi chodziło... Niech sobie pracownicy kupują, ale w normalnej ilości, a nie że wszystko... tak jak u mnie ![]()
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Na Targowej w wawie nie ma nic,jestem zla na siebie ze pojechałam :/
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
To ja moze zajde jeszcze raz z nazwami tych win.
|
#2721 |
|
Pani Pech
|
ja szybka akcja 7.04 byłam 7.18 juz na bus czekalam
na 12 mam lekarza , więc i na radzymińską zajdę :P Niewiem czy iśc teraz na transportową i tam do tej za torami ? Bo jak było 3za3 to ani w jednej ani drugiej nic nie widziałam :/ Mam pytanko , ktoś może widział u siebie te rękawice lateksowe ? Ew. Mógłby mi kupić z 3 opakowania i wysłać ? Bo ja ich ciągle używam a normalnie 100 szt ok. 20 zł ;/
Edytowane przez xxxescapismxxx Czas edycji: 2014-07-23 o 10:12 |
|
|
|
#2722 |
|
Be Strong. ☑️
|
byłam na chwilę obecną w jednej biedronce niebawem wybieram się do drugiej
pare rzeczy z tej listy było, część nie oznaczona (wina).. spisałam sobie wczoraj z tej listy na kartkę w ogóle jedna pani mówiła do drugiej że większość win pojechała do innej biedronki.Kupiłam: - tabletki do pralek 40szt 1.49zł - wino różowe Sun Gate 5zł - miód pitny 5zł - szampon clear + rexona 5zł - płatki kosmetyczne 60szt + patyczki dla niemowląt 3zł - szampon Eveline Argan + Keratyna 3zł (były 2 ostatnie, jeden wzięłam ja a drugi taka pani za mną od razu )- foremki zosia na muffinki 69gr - migdały w płatkach 3zł - puder rozświetlający LadyCode by Bell 3zł (ostatni, 3 do kolekcji )-szampon Elseve Sun Defense x2 5zł (były 3 ostatnie sztuki) - lakier ladycode by bell różowy 1.49zł - mydełko glicerynowe hand made 3zł x2 były jeszcze tusze Bell, tusze do brwi, DD, pianki do włosów Nivea, cienie Celii i błyszczyki, tusze MF2000, tusze Maybelline z kredką, dużo słodyczy na wagę, bombonierki jakieś, orzechy itd. ciekawe czy w drugiej B. coś znajdę ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- aaa i na czytniku pokazują się normalne ceny jakby co ![]() i Pani mówiła że mają tego mega dużo na magazynie więc będa dokładać bo nie są w stanie tak na raz wszystko wyjąć. W ogóle jak przyszłam to dopiero przywoziły panie te rzeczy i zaczynały nabijać cenówkę ![]()
'Live a life you will remember. ◢◤ '.wiem co mam teraz robić. oddychać dalej. bo jutro znów wzejdzie słońce. kto wie co przyniesie przypływ.' Edytowane przez mon_soleil Czas edycji: 2014-07-23 o 10:12 |
|
|
|
#2723 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm, a może to jest tak, że niektóre produkty będą dopiero jutro poprzeceniane? Bo skoro parę stron temu czytałam, że wyprzedaż 23-24?
Na pewno o jeden produkt nie musicie się martwić: objechałam kilka B. w moim mieście i wszędzie od groma tych płynów dwufazowych do demakijażu...
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
pracownicy też mają rodziny, znajomych itd
![]() Ja tam rozumiem że ludzie korzystają z przywilejów swojej pracy, bo sama bym korzystała i tyle w tym temacie. Jak dla mnie to właśnie oni mają pierwszeństwo w zakupie promocji |
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W internecie też nie ma zdjęć tych zestawów.
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi że te pakowane nie na wagę
ale nie bardzo kojarzyłam ile ich jest w opakowaniu.
|
#2727 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Też tam byłam zaraz po otwarciu, ale rano były tylko wina wystawione :/
|
#2728 |
|
Moderator
|
Rozpakowałam swoje Strepsil Junior, bo gardło mnie boli to sobie myślę: a pojem.
Patrzę a tam Listek 12 sztuk, jedna wyżarta, zostało 11. No ludzie to mają tupet
|
|
|
|
#2729 | |
|
Be Strong. ☑️
|
Cytat:
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
aniolek880402 co to tabletki do pralki, bo wdziałam ale nie miałam okazji zwrócić uwagi i ile ich jest w środku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

win nie bylo, moreli nie bylo, plynu do plukania tez

bo nie wiem czy warto tam jechać ??

Wracałam parkiem, żeby nikt znajomy mnie nie zobaczył

tp

w ogóle jedna pani mówiła do drugiej że większość win pojechała do innej biedronki.
06.09.2014