Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-28, 10:54   #2701
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

bardoja Zawsze się super czyta, jak piszesz o swoim synku Ale z Was musi być dobrana para! My mieliśmy jedną spowiedź, staraliśmy się trzymać wcześniej, aczkolwiek z różnym skutkiem Paznokcie piękne, rzęsy też! <3 A na tych zdjęciach... No wow, ale z Ciebie kameleon Śliczna jesteś!
Aż się zawstydzilam ! Dziękuję
A dobrani jesteśmy chyba jak wSzyscy którzy się kochają.

Kalinbardorja,

zdecydowanie lepiej w ciemnych włosach![/QUOTE]

ja też się lepiej czuje w ciemnych

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Bardorja mi tez sie w ciemnych podobasz, a paznokcie i rzęsy piękne

A ja wlasnie zamowilam oprawe muzyczna do kościoła babka jest muzykiem w teatrze, gra pięknie zagra nam na skrzypcach w kościele za 200zł i będzie Ave Maria Schuberta i moze Hallelujah Cohena (tak to sie pisze )
Hallelujah jest piękna piosenka ale mi się źle kojarzy.
Moja nie doszła teściowa (kochana i fantastyczna kobieta) uwielbiała ta piosenkę. Zmarła na raka. Nie doszły teść zamówił jakąś babke która w kościele na potrzebie śpiewała ta piosenkę acapella
A potem jeszcze na cmentarzu.
Więc nie potrafię myśleć inaczej o tej piosence. Ale koleżanka mi mówiła że nawet jak się wsłuchać to jest to smutna piosenka.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dostałam dziś zdjęcia od fotografa przez to od rana nie mogę się skupić na pracy i setny raz oglądam wszystko od początku zdjęcia są świetne, zwłaszcza te z pleneru wyszły idealnie tak, jak chciałam

naprawdę, nie ma co żałować na fotografa
Poka poka poka!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:01   #2702
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a kiedy miałaś ślub/?
2 sierpnia
Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
A zdradzisz tu albo na priv kto u Ciebie focił?
zaraz wyślę pw
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:06   #2703
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mój ma to samo ja wiem, ze on sie bedzie musial upic na wlasnym weselu bo inaczej bedzie ciezko wiadomo, ze nie tak, zeby sie tarzać, ale no...wypic musi

A ja wlasnie zamowilam oprawe muzyczna do kościoła babka jest muzykiem w teatrze, gra pięknie zagra nam na skrzypcach w kościele za 200zł i będzie Ave Maria Schuberta i moze Hallelujah Cohena (tak to sie pisze )
Mój nie wypije więcej niż 2 kielony, bo mu po alkoholu niedobrze.. a lepsz Pan Młody deptający PMkę, niż Pan Młody, który całe własne wesele spędzi tuląc się do wc

Super z ta oprawą muzyczną

Cytat:
dostałam dziś zdjęcia od fotografa przez to od rana nie mogę się skupić na pracy i setny raz oglądam wszystko od początku zdjęcia są świetne, zwłaszcza te z pleneru wyszły idealnie tak, jak chciałam

naprawdę, nie ma co żałować na fotografa
Ja się wcale nie dziwię Podziel się fotkami

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:41   #2704
Sunset89
Rozeznanie

bardorja bardzo podoba mi się Twoja stylizacja wywaliłabym kokardę bo dla mnie byłoby już za dużo, ale Tobie bardzo pasuje!

Wczoraj miałam przymiarkę, niby wszystko ok, ale mam teraz mieszane uczucia, tzn suknia nadal mi się podoba tylko zastanawiam się, czy nie za skromna, czy dobrze wybrałam i td.... Nie wiem skąd mi się to nagle wzięło :P
Jesteśmy 2 dni po terminie potwierdzeń. Na 205 zaproszonych gości na dzień dzisiejszy potwierdziło nam 72 osoby od TŻ i 61 ode mnie. 38 osób nadal milczy :P Nie wiem, chyba się już dzisiaj wieczorem rozgrzeszę nad tą listą i sama zadzwonię bo mnie wkurza taka sytuacja, tym bardziej że od TŻ mamy 30 osób a u mnie 5 na liście rezerwowej i w sobotę mamy jechać jeszcze z zaproszeniami :P
Masakra, powoli czuję, jakbym traciła nad tym kontrolę
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:42   #2705
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

A ja się psychicznie wykończenie.... z salonu nie odbierają 2tyg do ślubu a ja sukni na oczy nie widziałam od lutego ; (
Stary 2014-08-28, 11:47   #2706
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
A ja się psychicznie wykończenie.... z salonu nie odbierają 2tyg do ślubu a ja sukni na oczy nie widziałam od lutego ; (
Dziewczyno jedź tam! Wydaje mi się, że za długo zwlekasz, ja już dawno bym tam była

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 11:47   #2707
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja mam tak jak Twój TŻ-nie wiem czy wyjdę na pakiet trzeźwa :-(
Hahah ja jeszcze gorzej - wyjdę bez problemu, ale co z tego, skoro mam dwie lewe nogi To jakaś parodia będzie i najchętniej odpuściłabym przynajmniej pierwszy taniec, nie lubię robić z siebie pośmiewiska

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
bardorja,

zdecydowanie lepiej w ciemnych włosach!
Zdecydowanie popieram, w ciemnych wyglądasz sexy
A manicure masz świetny, zwłaszcza kropeczki
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 11:50   #2708
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziewczyno jedź tam! Wydaje mi się, że za długo zwlekasz, ja już dawno bym tam była
Dziś nie odbierają w tamtym tygodniu rozmawialam z babkami i wszystko bylo ok
Stary 2014-08-28, 12:41   #2709
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
bardorja bardzo podoba mi się Twoja stylizacja wywaliłabym kokardę bo dla mnie byłoby już za dużo, ale Tobie bardzo pasuje!

Wczoraj miałam przymiarkę, niby wszystko ok, ale mam teraz mieszane uczucia, tzn suknia nadal mi się podoba tylko zastanawiam się, czy nie za skromna, czy dobrze wybrałam i td.... Nie wiem skąd mi się to nagle wzięło :P
Jesteśmy 2 dni po terminie potwierdzeń. Na 205 zaproszonych gości na dzień dzisiejszy potwierdziło nam 72 osoby od TŻ i 61 ode mnie. 38 osób nadal milczy :P Nie wiem, chyba się już dzisiaj wieczorem rozgrzeszę nad tą listą i sama zadzwonię bo mnie wkurza taka sytuacja, tym bardziej że od TŻ mamy 30 osób a u mnie 5 na liście rezerwowej i w sobotę mamy jechać jeszcze z zaproszeniami :P
Masakra, powoli czuję, jakbym traciła nad tym kontrolę
Dziękuję
Dzwon ją bym dzwoniła

Cytat:

od lutego?
????????
To chyba żart?
Jedź tam kiedy one chcą robić poprawki jak zostały 2 tygodnie do ślubu?

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość

Zdecydowanie popieram, w ciemnych wyglądasz sexy
A manicure masz świetny, zwłaszcza kropeczki
Dziękuję

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-28, 12:55   #2710
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

no twierdzi, ze jej tyle wystarczy, poza tym to ze tam pojadę to nic nie zmienia bo suknini tak moze nie byc w salonie tylko na pracowni...
A zeby było smieszniej to na 5 mam mieć odbiór wiec zobaczymy jak będzie...najwyzej w dresie pójdę
Stary 2014-08-28, 13:00   #2711
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
no twierdzi, ze jej tyle wystarczy, poza tym to ze tam pojadę to nic nie zmienia bo suknini tak moze nie byc w salonie tylko na pracowni...
A zeby było smieszniej to na 5 mam mieć odbiór wiec zobaczymy jak będzie...najwyzej w dresie pójdę
Ja miałam przymiarkę w zeszły piątek, a kolejną będę mieć dopiero 5 września jak zrobią poprawki jakie ustaliłyśmy. Więc u Ciebie to bardzo dziwnie, panie będą mocno bardzo szybko musiały się uwijać...

Są moje kolczyki

Chyba muszę im skrócić ten drucik z tyłu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 13:06   #2712
Konkardia
Wtajemniczenie

say-hello Ja też poproszę!

Sziket Zatańczcie więc przytulańca, trochę się pobujajcie i poobracajcie. Będzie dobrze!

Linaewen Bardzo ładne i do tego nietuzinkowe!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 13:37   #2713
sensuall
Zadomowienie

Dziewczyny z 25 października! jak Wam idą przygotowaia? Ja melduję, że wszystkie zaproszenia rozdane!!! a miałam już dość. Myślałam, że to takie fajne a okazało się moim koszmarkiem
W niedzielę jedziemy na dalsze polowania na buty na przebranie i marynarkę dla mnie byłam ostatnio w galerii i okazuje się, że jest 30 sklepów i ani jednej marynarki w kolorze bieli wszystko ecru

W następną sobotę planujemy polowanie na obrączki i garnitur dla tż.

Dziś oglądam księgi gości, wczoraj byłam zorientowac się o ceny w kwiaciarni.
100zł mój bukiet
100zł samochów
10 zł kwiatki do garnitórów x3 (tż, świadek i nasz synek)
25 zł kwiatek na branzoletce dla światkowej
100zł kosz kwiatów dla mam x2
25zł ozdoba do włosów
Ceny ok czy drogo?

Bardorjami tez strasznie podoba się Twoja stylizacja! Miałaś od początku pomysł i świetnie to zrobiłaś. A Wesele też będzie w takim stylu? Jak planujecie ustroić salę?

Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała grzebyczki do włosów z all?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Bachara podziwiam Cię za cierpliwość! Ja już bym tam w tym salonie dawno była. Chyba są niepoważni tam!

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Aaa zapomniłam Wam napisać, ze byłam na próbnym makijażu... Co za porażka!!! Lepsze kosmetyki mam w swojej kosmetyczce to raz, a dwa... Nie no szkoda gadać. Ja amatorsko lepiej bym się wymalowała. Dobrze że zrobiłam próbny bo chyba bym przepłakała cały ślubny dzień w takim makijażu.
I mam pytanie. Może ktoś z okolic Bydgoszczy, Torunia, Grudziądza zna dobrą kosmetyczkę? Najlepiej taką co dojedzie do klientki?
Stary 2014-08-28, 13:45   #2714
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ja pokaze a co!
blond, baleyage (ja z tż, ci...... jutro rano usune) i brąz
A mi się blond podoba

Cytat:
WIECIE CO? ja o sie boje ze sie zaczne śmiac przy ołtarzu i nie bede mogła przestac. mam takie napady czasami podobno tak tez sie objawia stres
Ja śmiałam się pod koniec przysięgi ale ja miałam ataki śmiechu od chwili jak tż przyjechał, chyba tak zareagowałam na stres.
Z dwojga złego to wolałam się śmiać niż płakać :P

Cytat:
Ja mam tak jak Twój TŻ-nie wiem czy wyjdę na pakiet trzeźwa :-(
A ktoś Ci karze wyjść trzeźwa?
My całe wesele normalnie piliśmy wódkę.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 13:55   #2715
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam przymiarkę w zeszły piątek, a kolejną będę mieć dopiero 5 września jak zrobią poprawki jakie ustaliłyśmy. Więc u Ciebie to bardzo dziwnie, panie będą mocno bardzo szybko musiały się uwijać...

Są moje kolczyki

Chyba muszę im skrócić ten drucik z tyłu...
Piękne ! ale drucik musi być krótszy

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 25 października! jak Wam idą przygotowaia? Ja melduję, że wszystkie zaproszenia rozdane!!! a miałam już dość. Myślałam, że to takie fajne a okazało się moim koszmarkiem
W niedzielę jedziemy na dalsze polowania na buty na przebranie i marynarkę dla mnie byłam ostatnio w galerii i okazuje się, że jest 30 sklepów i ani jednej marynarki w kolorze bieli wszystko ecru

W następną sobotę planujemy polowanie na obrączki i garnitur dla tż.

Dziś oglądam księgi gości, wczoraj byłam zorientowac się o ceny w kwiaciarni.
100zł mój bukiet
100zł samochów
10 zł kwiatki do garnitórów x3 (tż, świadek i nasz synek)
25 zł kwiatek na branzoletce dla światkowej
100zł kosz kwiatów dla mam x2
25zł ozdoba do włosów
Ceny ok czy drogo?

Bardorjami tez strasznie podoba się Twoja stylizacja! Miałaś od początku pomysł i świetnie to zrobiłaś. A Wesele też będzie w takim stylu? Jak planujecie ustroić salę?

generalnie będzie w kolorach biało niebieskich ~ciemny niebieski
moja mama znalazła granatowa organze w białe kropki więc jest nawiązanie do sukni

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A mi się blond podoba

Ja śmiałam się pod koniec przysięgi ale ja miałam ataki śmiechu od chwili jak tż przyjechał, chyba tak zareagowałam na stres.
Z dwojga złego to wolałam się śmiać niż płakać :P
Też wolę się śmiać choć myślę że wzrusze się na pewno

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-28, 13:58   #2716
asiulek8
Wtajemniczenie

My wczoraj mieliśmy sesję. Ogólnie spoko. Wydaje mi się, że wyjdzie ekstra znając możliwości naszego fotografa Na koniec tylko zaczął padać deszcz, ale foto jeszcze bardziej się nakręcił i kazał nam w tym deszczu stać... ale czego się nie robi dla dobrego efektu

Linaewen - ja myślałam, że nie da się przetrwać swojego wesela bez kropli alkoholu (wiem, wiem brzmi to jak słowa nałogowej alkoholiczki hehehe), normalnie nie pijemy dużo, ale dla odwagi. Okazało się, że na własnym weselu ani ja ani TŻ nie możemy pić. Ja ciąża a TŻ jest na kuracji. Powiem Ci, że jeszcze lepiej się bawiłam jak na weselach na których piłam

sensuall - ja na samochód robiłam, sama i uważam że wyszło całkiem przyzwoicie. Łączny koszt wyniósł z 50 zł.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-08-28 o 14:00
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:04   #2717
cornflower_girl
Zakorzenienie

ewelinka Bardzo przykra sytuacja. Jak się trzyma Wasz świadek? Czy da radę pojawić się na weselu i podjąć swoje obowiązki?

bardorja Świetne pazurki, rzesy gęste jak firanki I najlepiej Ci w ciemnych włosach, jesteś bardziej wyrazista.

tinyheart Użyjesz, zobaczysz - wierzę w to mocno

mysza Wolę nie pytać, ile w tamtej parafii daje się za sam ślub...

Anesthesoa Pomysł z zamówieniem na panieński jest ekstra Powiem tak, że przez przygotowania zapomniałam o fatałaszkach na noc, ale dziewczyny idealnie wstrzeliły się w mój gust i dostałam taką uroczą piżamkę - haleczka, szorty. A tak w ogóle - kiedy Twój wieczór ?

Sesja miejska nie jest kiczem - chyba, że państwo młodzi gustują w takich klimatach. Albo fotograf wybitnie nie ma pomysłu na zdjęcia

Glodomorek Gratuluję zaklepania fotografa - zobaczysz, nie będziecie żałować, że wybraliście kogoś z fajnym portfolio

Dotka Oj, faktycznie TŻ się przejmuje

Kamilka Wszystkiego najpiękniejszego dla Was - miłości, radości i szczęścia

Ad rem Nam instruktorka radziła wypić jednego shota na odwagę - ale nie za dużo, bo wtedy koordynacja całkiem pada - myślicie, że jesteście świetnymi tancerzami, a wygląda to dla widzów komicznie. Mówila nam, żeby tuż przed wyjściem na parkiet znaleźć jakieś ustronne i spokojne miejsce - tam przećwiczyć na sucho układ.

pysia Same dobre wiadomości Dobrze, że zamówiłaś skrzypaczkę, będzie niesamowicie wzruszająco.

say Ja Ci zazdroszczę tych zdjęć, że tak szybko je dostaliście i że świetne. U nas pewnie z 3 tygodnie czekania Aż taka frustracja mnie ogarnia, że mam takie realistyczne sny, że już dostaliśmy te zdjęcia

Sunset89 Spokojnie, na pewno suknia będzie idealna na Tobie. To tylko stres przedślubny. Powodzenia z potwierdzeniami

sensuall A co nie tak z tym makijażem? A nie lepiej znaleźć makijażystkę - bo kosmetyczka średnio mi się kojarzy z profesjonalnym makijażem (tzn. są pewnie takie panie, ale ciężko je znaleźć).

Lin Piękne

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:08   #2718
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ja np nie musze pic, zeby sie dobrze bawic jestem odwazna, towarzyska i lubie byc w centrum zaintetesowania ale mój Tż- tragedia na trzeźwo zaszyl by sie w kącie najlepiej, nic nie gadał itp już nie mówiąc o tanczeniu, wtedy nawet zwykły przytulaniec odpada. Jest mega nieśmiały. A po alkoholu....dusza towarzystwa zabawny, ma ogromne poczucie humoru, jest w centrum zainteresowania i mu to nie przeszkadza :P jak nie ten sam człowiek dosłownie po pijaku wszyscy go uwielbiaja bo na trzeźwo jest troche bucowaty ale ja Go kocham w każdej wersji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:15   #2719
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jak ja się już na pracynie umiem skupić
przedostatni dzień pracy , 2 tygodnie do ślubu ja już nie miem myśleć o niczym innym jak tylko co mam załatwić, czego jeszcze nie mam...zaczyna mnie to przerażać
Ja dziś ostatni dzień w pracy, ślub za 9 dni Także łączę sięw bólu

Cytat:
Jedź tam kiedy one chcą robić poprawki jak zostały 2 tygodnie do ślubu
Przecież spokojnie zdążą,nie przesadzaj. Ja miałam na sobie sukienkę pierwszy raz dopiero w poniedziałek, a wcześniej 30.11 jak ją kupowałam.
Czyli na 1.5 tygodnia przed ślubem. Dopiero teraz robią poprawki (długość),szyją bolerko,prasują ją itd. A odbiorę 3 dni przed ślubem i tyle.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:56   #2720
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cornflower, a wiesz może skąd ta piżamka, którą dostałaś? Bo ja mam rzucić wskazówką dla koleżanek, a tu kurczę nigdzie nie mogę trafić na właśnie seksowną piżamkę z krótkimi lub długimi spodniami... A co do mojego panieńskiego to najprawdopodobniej będzie tydzień przed ślubem, ale nie chcę nic "wow", po prostu spotkanie z moimi psiapsiółkami i tyle

Dotka, ale zazdroszczę urlopu! Będziesz mogła tak na maxa poczuć przygotowania ślubne Ja niby mam luz w pracy, no ale jednak póki mogę to powinnam pracować i akurat tuż przed moim ślubem jest kilka wydarzeń mobilnych z którymi muszę być na bieżąco i pisać artykuły "na wyścigi" Mam nadzieję, że koledzy mnie trochę zastąpią...

Bachara, dzwoń do skutku, ale nie panikuj, krawcowe w salonach są przyzwyczajone do prac "na czas" i jak trzeba to i w jeden dzień przerobią Twoją suknię na ideał

Zrobiłam pierwszy pompon, jestem z siebie dumna Wyszedł o wiele lepiej, niż się spodziewałam!

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-08-28 o 16:15
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 15:09   #2721
Glodomorek
Zakorzenienie

cornflower_girl, Jeszcze niezaklepany, ale wybrany i zaakceptowany przez tż. Teraz musimy się podszkolić, żeby dobrze umowę podpisać i wpłacić zaliczkę.

Linaewen , śliczne kolczyki
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 17:58   #2722
TysiaBB1989
Rozeznanie

byłam dzisiaj kupić buty mają być uszyte na 2.10... no cóż. trochę drogo to wyszło myślałam, że będą tańsze... 300 zł
http://www.akces2.com/tina-damskie-slubne.html kupiłam te ale stacjonarnie i jestem trochę zła bo przepłaciłam
Stary 2014-08-28, 18:21   #2723
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
poka poka poka foty !!!!!

a ze spraw ślubnych NIC
poziom stresu wciąż zero
reszta dziewczyn z 30.08 jak u Was?
W rudych foty nie mam, mam w czerwonych
załączniki. wszystkie zamazane, jedno z twarzą

edit: kurde w czerwonych też nie mam

Ja też nic

Cytat:
biedne włosy .
A no

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Jestem, żyje, to już dziś!!!
Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mysza Wolę nie pytać, ile w tamtej parafii daje się za sam ślub...
"tylko" 900zł

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-09-03 o 11:48
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 18:46   #2724
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj kupić buty mają być uszyte na 2.10... no cóż. trochę drogo to wyszło myślałam, że będą tańsze... 300 zł
http://www.akces2.com/tina-damskie-slubne.html kupiłam te ale stacjonarnie i jestem trochę zła bo przepłaciłam
No to faktycznie trochę drogo. Ale u mnie w mieście salon, który sprzedaje buty taneczne też ma niezłą przebitkę.
Ja za Tinę + dopłata za materiał + wysyłka zapłaciłam bodajże 230zł.

Wyklejaliśmy album ślubny. Na razie 50 zdjęć, które dostaliśmy od foto. Resztę musimy sami wywołać. Zajęło nam to prawie 2 godziny a to dopiero początek
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 19:07   #2725
Anesthesia
Wtajemniczenie

Pochwalę się Mam na sali 8 belek, planuję na każdej zawiesić 9 pomponów naprzemiennie małe i duże Jak na moje dwie lewe łapki jestem z siebie zadowolona Jeszcze 9 razy tyle (plus dwa nie zmieściły się na fotce)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10647765_903412873006924_1341872061_n.jpg (87,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10588658_903412863006925_738899374_n.jpg (75,4 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-08-28 o 19:18
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 19:33   #2726
Lemon_Drop
Zadomowienie

Bardorja mi też bardziej podobasz się w ciemnych włosach w sukni wyglądasz świetnie, choć ta kokarda ciągle mnie nie przekonuje

Lin fajne kolczyki, widziałam też w klubie i dobrze prezentują się na uchu Też mi się wydaje, że ten drucik z tyłu można by skrócić.

ewelinka wyrazy współczucia dla świadka i sla was i co w tej sytuacji? będzie świadkował?

Say jeszcze raz powtórzę - wasze zdjęcia są boskie!

An ja też będę mieć spokojny wieczór panieński w kameralnym gronie nie mam parcia na imprezy, ew. na kręgle bym się wybrała
Fajnie wyszły te pompony

Ja po ostatnim ataku paniki, że się nie wyrobimy do wesela podgoniłam wczoraj i dziś kilka spraw i od razu humor mi się poprawił
- załatwiony autobus spod kościoła i bus dla przyjezdnej rodziny
- umówiłam się na hennę brwi, depilację wąsika
- umówiłam TŻ na manicure
- pomału rozglądam się też za prezentami dla rodziców, chociaz część rzeczy chcemy kupić jeszcze w tym tygodniu
Stary 2014-08-28, 20:16   #2727
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja dziś ostatni dzień w pracy, ślub za 9 dni Także łączę sięw bólu

Przecież spokojnie zdążą,nie przesadzaj. Ja miałam na sobie sukienkę pierwszy raz dopiero w poniedziałek, a wcześniej 30.11 jak ją kupowałam.
Czyli na 1.5 tygodnia przed ślubem. Dopiero teraz robią poprawki (długość),szyją bolerko,prasują ją itd. A odbiorę 3 dni przed ślubem i tyle.
Nie przesadzam. Ja kupowałam w lutym. pierwsza przymiarka w czerwcu, druga w lipcu i trzecie tydzień przed ślubem. W międzyczasie za każdym razem jak przymierzałam coś oddawałam coś oddejmowalam nawet między przymiarkami dzwoniłam i o różne rzeczy pytałam czy mogą zrobić coś tak a coś inaczej. Nie wyobrażam sobie mieć pierwsza przymiarkd 2 tygodnie przed
Jestem zbyt wymagająca

Daję z siebie 200%

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 20:50   #2728
moskit30
Raczkowanie

Dziewczyny ratujcie,jestem zalamana dzisiaj odebralam suknie i w ogole sie w niej nie czuje,tak na nia czekalam,snila mi sie po nocach a tu...jak ja zobaczylam w sie w niej nie zakochalam,pomyslalam ze suknia jak suknia ale szalu nie ma moze to wina stresu? prosze o szczere opinie na temat sukni...

Edytowane przez moskit30
Czas edycji: 2014-08-29 o 14:04
moskit30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 20:55   #2729
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moskit30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie,jestem zalamana dzisiaj odebralam suknie i w ogole sie w niej nie czuje,tak na nia czekalam,snila mi sie po nocach a tu...jak ja zobaczylam w sie w niej nie zakochalam,pomyslalam ze suknia jak suknia ale szalu nie ma moze to wina stresu? prosze o szczere opinie na temat sukni...
stres na bank w dniu ślubu bedziesz w niej zakochana!

osobiscie nie lubie takiego dołu i mi sie nie podobaja

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
W rudych foty nie mam, mam w czerwonych
załączniki. wszystkie zamazane, jedno z twarzą

edit: kurde w czerwonych też nie mam
kurcze ciężko stwierdzic jak nie widac twarzy
ale na tym jednym co widac mi sie podoba!!!

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-28, 22:49   #2730
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przesadzam. Ja kupowałam w lutym. pierwsza przymiarka w czerwcu, druga w lipcu i trzecie tydzień przed ślubem. W międzyczasie za każdym razem jak przymierzałam coś oddawałam coś oddejmowalam nawet między przymiarkami dzwoniłam i o różne rzeczy pytałam czy mogą zrobić coś tak a coś inaczej. Nie wyobrażam sobie mieć pierwsza przymiarkd 2 tygodnie przed
Jestem zbyt wymagająca
Ja też jestem wymagająca. Po prostu nie robię sobie problemu tam, gdzie go nie ma, bo w mnóstwie salonów przymiarki są tak późno i nic się nie dzieje.
Nie wiem, kompletnie nie rozumiem czemu problemem jest przymiarka 2 tygodnie przed ślubem. Może jest jakiś logiczny powód, ja go nie widzę. I tak kupiliśmy suknię, nic nie zmienimy, więc 2 tygodnie czy 2 miesiące przed, to bez różnicy.

Mnie by się nie chciało chodzić tak co chwilę do salonu, bo nie mam na tyle czasu.

Moskit, skoro ją kupiłaś to widocznie Cię czymś urzekła, przypomnij sobie co to było i na tym się skup
Na temat sukni sie nie wypowiadam, bo to kompletnie nie mój styl
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości