|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
A dobrani jesteśmy chyba jak wSzyscy którzy się kochają. Kalinbardorja, zdecydowanie lepiej w ciemnych włosach![/QUOTE] ja też się lepiej czuje w ciemnych Cytat:
Moja nie doszła teściowa (kochana i fantastyczna kobieta) uwielbiała ta piosenkę. Zmarła na raka. Nie doszły teść zamówił jakąś babke która w kościele na potrzebie śpiewała ta piosenkę acapella A potem jeszcze na cmentarzu. Więc nie potrafię myśleć inaczej o tej piosence. Ale koleżanka mi mówiła że nawet jak się wsłuchać to jest to smutna piosenka. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Poka poka poka!
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
2 sierpnia
zaraz wyślę pw ![]()
#2703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super z ta oprawą muzyczną ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
bardorja bardzo podoba mi się Twoja stylizacja
![]() ![]() Wczoraj miałam przymiarkę, niby wszystko ok, ale mam teraz mieszane uczucia, tzn suknia nadal mi się podoba tylko zastanawiam się, czy nie za skromna, czy dobrze wybrałam i td.... Nie wiem skąd mi się to nagle wzięło :P Jesteśmy 2 dni po terminie potwierdzeń. Na 205 zaproszonych gości na dzień dzisiejszy potwierdziło nam 72 osoby od TŻ i 61 ode mnie. 38 osób nadal milczy :P Nie wiem, chyba się już dzisiaj wieczorem rozgrzeszę nad tą listą i sama zadzwonię bo mnie wkurza taka sytuacja, tym bardziej że od TŻ mamy 30 osób a u mnie 5 na liście rezerwowej i w sobotę mamy jechać jeszcze z zaproszeniami :P Masakra, powoli czuję, jakbym traciła nad tym kontrolę ![]()
#2705 |
Rozeznanie
|
A ja się psychicznie wykończenie.... z salonu nie odbierają 2tyg do ślubu a ja sukni na oczy nie widziałam od lutego ; (
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Hahah ja jeszcze gorzej - wyjdę bez problemu, ale co z tego, skoro mam dwie lewe nogi
![]() ![]() Zdecydowanie popieram, w ciemnych wyglądasz sexy ![]() A manicure masz świetny, zwłaszcza kropeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Rozeznanie
|
Dziś nie odbierają w tamtym tygodniu rozmawialam z babkami i wszystko bylo ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzwon ją bym dzwoniła Cytat:
od lutego? ???????? To chyba żart? Jedź tam kiedy one chcą robić poprawki jak zostały 2 tygodnie do ślubu? Dziękuję
![]() |
#2710 |
Rozeznanie
|
no twierdzi, ze jej tyle wystarczy, poza tym to ze tam pojadę to nic nie zmienia bo suknini tak moze nie byc w salonie tylko na pracowni...
A zeby było smieszniej to na 5 mam mieć odbiór wiec zobaczymy jak będzie...najwyzej w dresie pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są moje kolczyki ![]() ![]() Chyba muszę im skrócić ten drucik z tyłu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Wtajemniczenie
|
say-hello Ja też poproszę!
![]() Sziket Zatańczcie więc przytulańca, trochę się pobujajcie i poobracajcie. Będzie dobrze! ![]() Linaewen Bardzo ładne i do tego nietuzinkowe! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z 25 października! jak Wam idą przygotowaia? Ja melduję, że wszystkie zaproszenia rozdane!!!
![]() ![]() W niedzielę jedziemy na dalsze polowania na buty na przebranie i marynarkę dla mnie ![]() ![]() ![]() W następną sobotę planujemy polowanie na obrączki i garnitur dla tż. Dziś oglądam księgi gości, wczoraj byłam zorientowac się o ceny w kwiaciarni. 100zł mój bukiet 100zł samochów 10 zł kwiatki do garnitórów x3 (tż, świadek i nasz synek) 25 zł kwiatek na branzoletce dla światkowej 100zł kosz kwiatów dla mam x2 25zł ozdoba do włosów Ceny ok czy drogo? Bardorjami tez strasznie podoba się Twoja stylizacja! Miałaś od początku pomysł i świetnie to zrobiłaś. A Wesele też będzie w takim stylu? Jak planujecie ustroić salę? Dziewczyny czy któraś z Was zamawiała grzebyczki do włosów z all? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Bachara podziwiam Cię za cierpliwość! Ja już bym tam w tym salonie dawno była. Chyba są niepoważni tam! ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Aaa zapomniłam Wam napisać, ze byłam na próbnym makijażu... Co za porażka!!! Lepsze kosmetyki mam w swojej kosmetyczce to raz, a dwa... Nie no szkoda gadać. Ja amatorsko lepiej bym się wymalowała. Dobrze że zrobiłam próbny bo chyba bym przepłakała cały ślubny dzień w takim makijażu. I mam pytanie. Może ktoś z okolic Bydgoszczy, Torunia, Grudziądza zna dobrą kosmetyczkę? Najlepiej taką co dojedzie do klientki?
#2714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z dwojga złego to wolałam się śmiać niż płakać :P A ktoś Ci karze wyjść trzeźwa? ![]() My całe wesele normalnie piliśmy wódkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
generalnie będzie w kolorach biało niebieskich ~ciemny niebieski moja mama znalazła granatowa organze w białe kropki więc jest nawiązanie do sukni ![]() Też wolę się śmiać choć myślę że wzrusze się na pewno
![]() |
#2716 |
Wtajemniczenie
|
My wczoraj mieliśmy sesję. Ogólnie spoko. Wydaje mi się, że wyjdzie ekstra znając możliwości naszego fotografa
![]() ![]() Linaewen - ja myślałam, że nie da się przetrwać swojego wesela bez kropli alkoholu (wiem, wiem brzmi to jak słowa nałogowej alkoholiczki hehehe), normalnie nie pijemy dużo, ale dla odwagi. Okazało się, że na własnym weselu ani ja ani TŻ nie możemy pić. Ja ciąża a TŻ jest na kuracji. Powiem Ci, że jeszcze lepiej się bawiłam jak na weselach na których piłam ![]() sensuall - ja na samochód robiłam, sama i uważam że wyszło całkiem przyzwoicie. Łączny koszt wyniósł z 50 zł.
21.01.2010 r. ![]() 27.07.2012 r. ![]() 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka ![]() TP: 25.08.2016 ![]() Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2014-08-28 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
ewelinka Bardzo przykra sytuacja. Jak się trzyma Wasz świadek? Czy da radę pojawić się na weselu i podjąć swoje obowiązki?
bardorja Świetne pazurki, rzesy gęste jak firanki ![]() tinyheart Użyjesz, zobaczysz - wierzę w to mocno ![]() mysza Wolę nie pytać, ile w tamtej parafii daje się za sam ślub... Anesthesoa Pomysł z zamówieniem na panieński jest ekstra ![]() ![]() Sesja miejska nie jest kiczem - chyba, że państwo młodzi gustują w takich klimatach. Albo fotograf wybitnie nie ma pomysłu na zdjęcia ![]() Glodomorek Gratuluję zaklepania fotografa - zobaczysz, nie będziecie żałować, że wybraliście kogoś z fajnym portfolio ![]() Dotka Oj, faktycznie TŻ się przejmuje ![]() Kamilka Wszystkiego najpiękniejszego dla Was - miłości, radości i szczęścia ![]() Ad rem Nam instruktorka radziła wypić jednego shota na odwagę - ale nie za dużo, bo wtedy koordynacja całkiem pada - myślicie, że jesteście świetnymi tancerzami, a wygląda to dla widzów komicznie. Mówila nam, żeby tuż przed wyjściem na parkiet znaleźć jakieś ustronne i spokojne miejsce - tam przećwiczyć na sucho układ. pysia Same dobre wiadomości ![]() say Ja Ci zazdroszczę tych zdjęć, że tak szybko je dostaliście i że świetne. U nas pewnie z 3 tygodnie czekania ![]() ![]() Sunset89 Spokojnie, na pewno suknia będzie idealna na Tobie. To tylko stres przedślubny. Powodzenia z potwierdzeniami ![]() sensuall A co nie tak z tym makijażem? A nie lepiej znaleźć makijażystkę - bo kosmetyczka średnio mi się kojarzy z profesjonalnym makijażem (tzn. są pewnie takie panie, ale ciężko je znaleźć). Lin Piękne ![]()
#2718 |
Zakorzenienie
|
Ja np nie musze pic, zeby sie dobrze bawic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czyli na 1.5 tygodnia przed ślubem. Dopiero teraz robią poprawki (długość),szyją bolerko,prasują ją itd. A odbiorę 3 dni przed ślubem i tyle. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Cornflower, a wiesz może skąd ta piżamka, którą dostałaś?
![]() ![]() ![]() Dotka, ale zazdroszczę urlopu! Będziesz mogła tak na maxa poczuć przygotowania ślubne ![]() ![]() Bachara, dzwoń do skutku, ale nie panikuj, krawcowe w salonach są przyzwyczajone do prac "na czas" i jak trzeba to i w jeden dzień przerobią Twoją suknię na ideał ![]() Zrobiłam pierwszy pompon, jestem z siebie dumna ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-08-28 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
cornflower_girl, Jeszcze niezaklepany, ale wybrany i zaakceptowany przez tż. Teraz musimy się podszkolić, żeby dobrze umowę podpisać i wpłacić zaliczkę.
Linaewen , śliczne kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Rozeznanie
|
byłam dzisiaj kupić buty
![]() http://www.akces2.com/tina-damskie-slubne.html kupiłam te ale stacjonarnie i jestem trochę zła bo przepłaciłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() załączniki. wszystkie zamazane, jedno z twarzą ![]() edit: kurde w czerwonych też nie mam ![]() Ja też nic ![]() A no ![]() Wszystkiego najlepszego! ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-09-03 o 11:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za Tinę + dopłata za materiał + wysyłka zapłaciłam bodajże 230zł. Wyklejaliśmy album ślubny. Na razie 50 zdjęć, które dostaliśmy od foto. Resztę musimy sami wywołać. Zajęło nam to prawie 2 godziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Wtajemniczenie
|
Pochwalę się
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-08-28 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
Bardorja mi też bardziej podobasz się w ciemnych włosach
![]() ![]() Lin fajne kolczyki, widziałam też w klubie i dobrze prezentują się na uchu ![]() ewelinka wyrazy współczucia dla świadka i sla was ![]() Say jeszcze raz powtórzę - wasze zdjęcia są boskie! ![]() An ja też będę mieć spokojny wieczór panieński w kameralnym gronie ![]() ![]() Fajnie wyszły te pompony ![]() Ja po ostatnim ataku paniki, że się nie wyrobimy do wesela podgoniłam wczoraj i dziś kilka spraw i od razu humor mi się poprawił ![]() - załatwiony autobus spod kościoła i bus dla przyjezdnej rodziny - umówiłam się na hennę brwi, depilację wąsika - umówiłam TŻ na manicure ![]() - pomału rozglądam się też za prezentami dla rodziców, chociaz część rzeczy chcemy kupić jeszcze w tym tygodniu
#2727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem zbyt wymagająca
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie,jestem zalamana
![]() ![]() ![]()
jesteśmy razem 04,12,2004 oświadczyny 14,02,2005 ślub 13,09,2014 Edytowane przez moskit30 Czas edycji: 2014-08-29 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() osobiscie nie lubie takiego dołu i mi sie nie podobaja Cytat:
ale na tym jednym co widac mi sie podoba!!! ![]()
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, kompletnie nie rozumiem czemu problemem jest przymiarka 2 tygodnie przed ślubem. Może jest jakiś logiczny powód, ja go nie widzę. I tak kupiliśmy suknię, nic nie zmienimy, więc 2 tygodnie czy 2 miesiące przed, to bez różnicy. Mnie by się nie chciało chodzić tak co chwilę do salonu, bo nie mam na tyle czasu. Moskit, skoro ją kupiłaś to widocznie Cię czymś urzekła, przypomnij sobie co to było i na tym się skup ![]() Na temat sukni sie nie wypowiadam, bo to kompletnie nie mój styl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.