|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 680
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Dziewczyny, czy kupowa造軼ie keratyn od seol_aip? W wyszukiwarce znalaz這 mi, 瞠 jedna dziewczyna kupowa豉.
By豉 w porz康ku? Bo ma kilka komentarzy z podejrzeniem o rozcie鎍zanie i nieoryginalno嗆 sprzedawanych przez niego produkt闚..
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 88
|
Kasuj ju, bo znalaz豉m odpowiedzi, nie chc za鄉ieca
Edytowane przez carecare Czas edycji: 2015-05-29 o 21:15 |
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Cytat:
Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
#2704 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 4 491
|
u mnie zaraz b璠zie 4 miesi帷 odk康 jestem po globalu....no i c騜, polecam
|
|
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 650
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 4 491
|
tak
![]() wrzuca豉m kiedy zdj璚ia na w徠ek, ale mog jeszcze raz dorzuci ![]() tylko, 瞠 zdj璚ie w kr璚onych...to naprawd by good hair day
|
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 506
|
Witajcie dziewczyny
. Powoli przekonuj si, 瞠by zrobi sobie keratynowe prostowanie w這s闚 - wybra豉m cocochoco. Problemem jest moja prostownica, kt鏎a nagrzewa si do 199 stopni. Moje w這sy s nieco zniszczone, a czyta豉m w w徠ku, 瞠 im bardziej zniszczone w這sy tym ni窺za mo瞠 by temperatura prostowania. Czy wystarczy mi 199 stopni? W za陰czniku wrzucam zdj璚ie moich w這s闚 - czy na tak d逝go嗆 (mo瞠 teraz ju s z 2 cm d逝窺ze) wystarczy 100 ml keratyny?B璠 wdzi璚zna za odpowied
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 7 631
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na d逝gie, g瘰te w這sy butelka 250 ml starczy豉 na trzy zabiegi, a nie oszcz璠za豉m keratyny. Nak豉da豉m prawie od nasady... Ale chyba nast瘼nym razem zdecyduj si na co innego - albo globala albo encanto... Cocochoco jest niestety niewystarczajace do mnie
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 506
|
Cytat:
Dlaczego niewystarczaj帷e? Efekt si kr鏒ko utrzymuje czy mo瞠 w這sy nie s idealnie proste? Mi akurat na idealnym wyprostowaniu nie zale篡, chcia豉bym 瞠by by造 po prostu g豉dkie. |
|
|
|
|
#2711 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
hej. Ja wczoraj by豉m na prostowaniu u fryzjera jak捷 dziwn keratyn, o kt鏎ej nawet nic na necie nie mog znale潭:
http://allegro.pl/prostowanie-wlosow...179882432.html Narazie nie wiem jaki b璠zie efekt, bo po tej mam nie my g這wy przez trzy dni. W pi徠ek umyj wieczorem i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na dzie dzisiejszy wsta豉m rano i prostowa豉m bo wygl康a造 jak zwykle i do tego t逝ste Wi璚 mam czarne my郵i.
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 555
|
Cze嗆, dziewczyny.
![]() Ostatnio tyle os鏏 wspomina o keratynowym prostowaniu, 瞠 i ja postanowi豉m zag喚bi si w temacie. Wyprostowa豉m w這sy i jak zobaczy豉m, 瞠 wygl康aj tak zdrowo jak nigdy dot康, s l郾i帷e, mi瘯kie i u這穎ne, wyg豉dzone, a przede wszystkim - jak si w nich czuje, postanowi豉m, 瞠 na powa積ie rozwa輳 podej軼ie do tego zabiegu. Czyta豉m tutaj pierwszego posta i wiele wpis闚 na blogach i nie tylko. Z mojego punktu widzenia, gdzie jako w這somaniaczka olejuje, maseczkuj, silikony u篡wam lotne/rozpuszczalne w wodzie, a te ci篹sze tylko do ko鎍闚ek (co mog zamieni na olej), nie u篡wam szampon闚 z SLS ani innych podobnych, myj w這sy od篡wk. Mam w這sy falowane, co na styl 2a. Jak je skr鏂i豉m to wydaje mi si, 瞠 wszystkie w這sy dawno temu zniszczone przez prostowanie zosta造 軼i皻e. To zastanawiam si nad kilkoma rzeczami: 1. Moje w這sy zazwyczaj schn naturalnie, potem ca趾owicie suche zwijam je lu幡 gumk w koka 郵imaka, id spa, rano puch zminimalizowany, w這sy uk豉daj si w fale. Jak w這sy po keratynowym prostowaniu maj przetrwa noc? Czy jak je zwi捫 to te b璠 si falowa? 2. Jakiego traktowania wymagaj takie w這sy? Nie chodzi mi tu o to, 瞠 2-3 doby (w zale積o軼i od 鈔odka u篡tego) od zabiegu nie mo積a ich zak豉da za ucho, wi您a i og鏊nie, 瞠 jest przyklap na pocz徠ku, ale o to, czy trzeba na nie jako specjalnie uwa瘸. 3. Co je郵i w這sy nie lubi keratyny? W sensie, w od篡wkach, maskach, bo powoduje puch, albo efekty podobne do przeproteinowania. Nie musz jej u篡wa, ale je郵i ju u篡j i dojdzie do przeproteinowania - trzeba oczy軼i szamponem z SLS. Nic si wtedy nie stanie? 4. Jak z kondycj w這s闚 po? Je瞠li teraz w這sy s zdrowe, wprasuje w nie keratyn, to ona si wyp逝cze i kondycja w這s闚 b璠zie jeszcze lepsza, czy taka sama jak by豉, czy gorsza? Po pewnym czasie po prostu w這sy przestaj by proste i tyle? Czy nasza naturalna struktura w這sa mo瞠 zanikn望? Dodam, 瞠 zabieg chcia豉bym wykona w salonie fryzjerskim, nie samodzielnie. Reszta pyta dojdzie w trakcie.
Edytowane przez sandrek Czas edycji: 2015-06-04 o 00:19 |
|
|
|
#2713 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 354
|
Cytat:
Unikamy chlorku sodu (sodium chloride), ten szampon go nie ma. A szampon przecietny :P |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
Cze嗆, jestem tu nowa. Chcia豉bym zrobi swoje pierwsze encanto(prostownic ju mam, a sam produkt kupi od jednego z polecanych allegrowicz闚) i teraz moje pytanie: farbowanie zrobi 2 tygodnie przed, czy 2 tygodnie po zabiegu? Planuj zafarbowa je biocapem i wiem, 瞠 mo積a zar闚no tak i tak, ale nie wiem jak lepiej w praktyce...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Mam pytanie do dziewczyn, kt鏎e stosowa造 Kative. Ile ml zu篡j na w這sy do pasa, dosy g瘰te?
|
|
|
|
#2719 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 678
|
Cytat:
Dla mnie najlepsza keratyna na rynku
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#2720 |
|
Rozeznanie
|
A tu zdj璚ia przed i po keratynie CocoChoco oryginal. Efekt zachwyca
|
#2721 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 501
|
Hej dziewczyny, chce zrobic drugi raz prostowanie keratynowe ale tym razem sama w domu bo w salonie ceny powalaj. Mia豉m robione produktem true keratin i efekt by kiepski praktycznie 瘸den...jaki produkt moglybyscie poleci na w這sy grube, g瘰te, pusz帷e si loki? Encanto najlepiej daje rade? No i macie mo瞠 jakiego dobrego allegrowicza co sprzedaje oryginalne te produkty?
|
|
|
|
#2722 |
|
Rozeznanie
|
Encanto mnie zniech璚a ze wzgl璠u na truj帷y formaldehyd w sk豉dzie. Mo瞠 spr鏏uj cocochoco pure. To czysta keratyna, kt鏎a przeznaczona jest do w這s闚 bardzo zniszczonych, 豉mliwych, pusz帷ych si.
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Mia豉m ten sam efekt zaraz po zabiegu. Prosz daj zna za jaki czas jak szybko si u Ciebie wyp逝kuje coco
Robi豉 original czy pure?
|
#2724 |
|
Miuoshowa
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie. B璠 bardzo wdzi璚zna za odpowied.
![]() 1. Moje w這sy zazwyczaj schn naturalnie, potem ca趾owicie suche zwijam je lu幡 gumk w koka 郵imaka, id spa, rano puch zminimalizowany, w這sy uk豉daj si w fale. Jak w這sy po keratynowym prostowaniu maj przetrwa noc? Czy jak je zwi捫 to te b璠 si falowa? 2. Jakiego traktowania wymagaj takie w這sy? Nie chodzi mi tu o to, 瞠 2-3 doby (w zale積o軼i od 鈔odka u篡tego) od zabiegu nie mo積a ich zak豉da za ucho, wi您a i og鏊nie, 瞠 jest przyklap na pocz徠ku, ale o to, czy trzeba na nie jako specjalnie uwa瘸. 3. Co je郵i w這sy nie lubi keratyny? W sensie, w od篡wkach, maskach, bo powoduje puch, albo efekty podobne do przeproteinowania. Nie musz jej u篡wa, ale je郵i ju u篡j i dojdzie do przeproteinowania - trzeba oczy軼i szamponem z SLS. Nic si wtedy nie stanie? 4. Jak z kondycj w這s闚 po? Je瞠li teraz w這sy s zdrowe, wprasuje w nie keratyn, to ona si wyp逝cze i kondycja w這s闚 b璠zie jeszcze lepsza, czy taka sama jak by豉, czy gorsza? Po pewnym czasie po prostu w這sy przestaj by proste i tyle? Czy nasza naturalna struktura w這sa mo瞠 zanikn望? |
|
|
|
#2728 | |
|
Miuoshowa
|
Moze troche grzeczniej jednak.
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Jako 鈔ednio chce mi si przegl康a 91 stron w徠ku, gdzie co jaki czas pojawiaj si informacje na taki temat, bo dziewczyny g堯wnie pytaj o produkty lub rodzaj zabiegu.
|
|
|
|
#2730 |
|
Miuoshowa
|
A innym widocznie srednio chce sie pisac to samo po raz 91.
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.