![]() |
#2701 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do przewijaka tam sa takie dziurki, pod cerata, ja je wymacywalam srubokretem bo sa malutkie. Łozeczko w pojedynke, z brsuchem, moze byc ciezko, tzn mnie by bylo... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalnie jak mnie prosi, żebym mu koszulę wyprasowała to prasuję ale za jego zachowanie ostatnimi czasy nie będę tego robić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny są jeszcze takie wzory tych wyprawek, kurcze głupie ubranko a zdecydować się nie mogę ![]() http://allegro.pl/r-56-wyprawka-dla-...634624120.html a tu te wcześniejsze http://allegro.pl/r-56-wyprawka-5cz-...584852935.html ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny szacun dla tych, które znoszą takie zachowania mężów... ja bym niestety nie wytrzymała... chyba jestem zbyt narwana... kopłabym w dupę i tyle, skoro pożytku z niego nie ma to cześć.. albo by zmienil swoje zachowanie albo "ariwederczi"
![]() Kciuki za wizyty! Ja zostawilam rano mocz na posiew i na badanie ogolne, prosze o kciuki zeby tego białka nie było ![]()
#2705 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Piekne ![]() Cytat:
![]() I nie trac nerwow kochana ![]() Teraz wszystko jasne ![]() A ja sie wzielam za malowańie wnek okiennych przynajmniej to juz skoncze a popoludniu tzet wykonczy reszte drugi raz, niecierpliwa jestem... ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Puchna mi dlonie to wiem, ze normane ale tez cierpną mi palce u rąk...ma ktoras podobnie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Rozeznanie
|
Witam sie
![]() widze ze mamy tu kolejnego TŻ do ktorego musze przyjsc z ![]() ![]() twardosc laski twardosc ! co ta ciaza ze mna robi ;P biedny ten moj chlop ;P musi chodzic jak w zegarku zebym go nie pochlastala fiskarsem ;P ![]() jeszcze dzwonil mi przed chwila ze w niedziele wyjezdza na 2 tyg na poligon ... i ominie go wizyta u gin ale na 60 taty zdazy wrocic :P kozak jeden ![]() Boze swiety te ciasta ... a ja jak na zlosc nie mam nic slodkiego w domu zeby sobie odbic ze nie rzucilam sie jak wyglodnialy wilk na ciasto numer 2 ktore jest moim numerem 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluje wizyt i trzymam ![]() ![]() ![]()
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może faktycznie wyciągnij łóżeczko i rozłóż wszystko na podłodze, jak wróci z pracy niech myśli że je składasz sama, no jak już wtedy się nie chwyci....to wtedy chyba wszystkie się tam zjedziemy i mu łomot spuścimy... tylko Kochana nie nadwyrężaj się, pamiętaj że maleństwo najważniejsze ![]() co do komplecików, ja tez nie umiałabym wybrać ![]() mają dużo wzorów, ja akurat wybrałam taki jak na zdjęciu, super jest ![]() mam z tego body rozpinane z przodu z długim rękawkiem, czapeczkę, niedrapki a śpiochy zamówiłam z napisem "mój tata jest super" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kostka09;48340416]Ale pech...
![]() [/QUOTE] Na szczęście to nie nasze auto, już tam nie stawiamy, póki co, ale sąsiadowi nie zazdroszzę ![]() begie, mnie się podoba rodziców słodka istotka, i TO NIE PLOTKA JESTEM TAKA SŁODKA ![]()
#2711 | ||||
Rozeznanie
|
Ciasto Ferrero Rocher z Nutella.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2712 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co te chlopy jakies bezuczuciowe ![]() mala mi sie tak wypycha z kazdej strony ze wszystko mnie boli ![]()
![]() |
#2713 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a komplecik - biały "kocham was bardzo" z owieczkami ![]()
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
Hej gaduły
![]() :kciuki za dzisiejsze wizyty Kostka czerwony z szarym wyglada super, zieleń i żółty również ![]() Manieczka ![]() ![]() ![]() Gratuluje kolejnego tygodnia ![]() Martha ja tez dziś nie spałam, tylko lezałam i sluchałam jak wiatr dudni w komin. Zgaga nie dała mi zmrużyć oka. Zaraz zbieram się do apteki po jakis specyfik na zgagę bo nic farmakologicznego nie mam a migdały już nie pomagają ![]() Anuszka ja nie biorę żadnych witamin od 2 miesięcy i wg gina morfo mam spoko, więc chyba Kostka dobrze sugeruje że to kwestia organizmu. Sweet co za skurczybyki ![]() ![]() ![]() Ela wierzę w Ciebie!!! Wiedz że jesteśmy z Tobą ![]() ![]() Żanet wierzę, że w tak zaawansowanej ciazy jakiekolwiek ćwiczenia to juz mega wysiłek ![]() Happywoman ![]() Beige ![]() ![]() Ty lepiej nie bież się za skłądanie mebelków bo to trzeba się nagimnastykować przy tym. Ponachylać, powyginać a Tobie to jest zupełnie niepotrzebne !!! Monian to jest TA CZARNA GODZINA ![]() Czekoladko masakra z tymi płytkami ![]()
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-09-30 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
Begie albo wez jakiegos przystojnego sasiada popros... na pewno nie odmowi a jeszcze bym sie umowila na taka godzibe zeby akurat tz wrocil z pracy...
#2718 |
Wtajemniczenie
|
Ciasto
![]() ![]() ![]() Begie, tych facetów to albo depresja jesienna dopada albo andropauza, tylko ich bić i patrzeć czy równo puchną ![]() Ja ma hemoglobinę 11,6, hematokryt 34 a czerwonych 4,01, bardzo łądnie jak na ten etap ciaży, tak myślę. Jakoś mi się wydaje, że moja Bożena się sama wystraszyła i coś jakoś zmniejszyła się opuchlizna. Żyje swoim życiem. Miałam dziś prasować, nasze ubrania i pochować w wór te letnie, ale mam takiego lenia strasznego, chociaż wyskoczę zwolnienie wysłac na pocztę, mam pod samym domem, ale potem znów na 4 piętro.
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak juz pisalam Indrze trochu sie u mnie dzialo..w pt nareszcie tz zabralam do domu..podczas operacji wyszly komplikacje..mial dostac blokade do kregoslupa i na stol a w ostatecznosci dostal najpierw jedno,potem drugie..ma niski prog krzepliwosci krwi i zle krąży w obiegu..jak wybudzil sie z narkozy to przez 2 dni nie mial czucia w nogach..blokada niby tak dziwnie na niego zadzialala,potem zakazenie rany i ciagle sie z niej saczylo..zle zniosl caly ten zabieg..nie sadzilam,ze ma taki nieski prog bolu..pionizacja i p[ierwsze kroki byly najgorsze..probowalam go podtrzymywac ale jak mi w korytarzu zjechal to niestety ale nie bylam w stanie go podniesc..co ja tam przy tym jego lozku przezylam.. ![]() ![]() ![]() ja tu gadu/gadu o sobie a co u Was kochane..?przyznaje,ze nie ma szans bym wszystko nadrobila,za duzo sie tego nazbieralo ![]() ![]() ![]()
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie o żadnym porodzie u nas na wątku nie wiadomo. Wszystkie się trzymamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Wtajemniczenie
|
szybka a co to fiskars
![]() ![]() mój to ma takie fazy właśnie, parę msc jest dobrze, tak jak trzeba, potem nie wiem, nerwy mu puszczają, czy jakoś nie wytrzymuje, robi jakąś akcję, ja tracę nerwy, no i pogadanka jest, i znów starcza na jakiś czas.... mam wrażenie, że nie może się pogodzić z tym, że czas leci i starzejemy się po prostu i nie będzie jak na studiach.... ta jego praca też, nie ma go w zasadzie, nie wie jak to jest tak z dnia na dzień, dziecko, praca, obowiązki domowe, bo wraca tylko na weekendy, a na co dzień wraca do hotelu gdzie żadnych obowiązków już nie ma, może leżeć i pachnieć.... a w domu to jednak co innego... niech się połasi, dobrze mu to zrobi i mnie też ![]() ale nie da się ukryć, że jest tym przypadkiem faceta, w którym duże dziecko często wygrywa... a czasem tak jak ten weekend zupełnie przysłania mu mózg.... ja też piekę ![]() a ja to generalnie boję się pieczenia, kiedyś jak miezkałam jeszcze z rodzicami to co weekend z mamą coś piekłyśmy, to byłam bardziej wprawiona, teraz jestem pewna jedynie keksa, że mi wyjdzie i najczęściej go piekę jeśli w ogóle.... ale jutro muszę pojechać zawieźć L4 do pracy, a nie byłam już dłuuuuuuugo i w sumie zniknęłam też tak nagle, bo akcja ztym krwiakiem, więc z dnia na dzień, a jeszcze nikt oprócz szefowej wtedy nie wiedział, że jestem w ciąży, no i wypadałoby jakieś ciasto wziąć no i piekę fugę.... stres jest.... ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- esti kochana, to niezłe przeżycia miałaś.... teraz odpoczywaj ile wlezie ![]() jeszcze nie rodzimy, ale kto wie co czyha za rogiem ![]()
#2723 |
Rozeznanie
|
ja wogule muszę zapytać mojej gin czy jest sens robienia GBS u mnie bo jak mi wyjdzie ujemny to mi nie daja antybiotyku.. a ja mam przecież tyleeee innego dziadostwa w pochwie...miałam o tym w necie nie czyta a oczywiście zaczęłam i masakra..
#2724 |
Zadomowienie
|
Happywoman takie pyszności o ja wciągłabym całą blachę
![]() Trzymam kciuki za wizytę. Kasia trzymam kciuki żeby żadnego białka tam nie było. Co do witamin to ja brałam potem zaczęłam brać co drugi dzień i wyniki miałam takie same, więc biorę dalej co drugi dzień, bo szkoda wyrzucić jak są. Codziennie biorę dha. A rozwarcie mam od conajmniej od 3 tyg i jak narazie się nie wybieram na porodówkę. Esti ale miałaś przygody. Dosyć, że z Tż, a Ty jeszcze z brzuszkiem masakra. Mm nadzieję, że będzie tylko lepiej. A może faktycznie dzidzia jest już starsza i pcha się na świat. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie ![]() Ja się zbieram pod prysznic i ogarnąć bożenę, ale jak o tym myślę to mnie łóżko przyciąga.
#2725 |
Zakorzenienie
|
Esti trzymaj sie i odpoczywaj
![]()
#2726 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis dosc mocno czuje ten bol spojenia lonowego...cokolwiek robie, nawet przejde sie chocby do kuchni czy obracam siw na lozku czuje bol. Wiem ze to niby normalne, ale dzis czuje mocniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Facet jak to facet..cierpliwości.. niedługo wróci z podkulonym ogonem Cytat:
Twój pójdzie w pomiętej koszuli..nie Ty.. to o nim świadczy nie o Tobie... ![]() ![]() dziewczyny nie dawać się aż tak wykorzystywać..bo przy dziecku obowiązków wam dojdzie..!! więc część niech już przejmują faceci.. co do łóżeczka..skręcanie nie jest trudne (wiadomo lepiej w 2 osoby, żeby jedna przytrzymywała w początkowej fazie) ale zamiast osoby przytrzymującej... można wykorzystać krzesło oparte o ścianę...i da radę samemu... a zawsze jak ktoś przyjedzie to poprosić żeby podokręcał silniej śruby... ![]() mebli ani sama ani z kimś ..nie przenoś dla dobra dziecka...! Cytat:
![]() Cytat:
z tym moczem..tak sobie myślę.. nie wiem czy też tak robisz... ale mi mówili, że powinno się pierwszą sekundę czy dwie- moczu puszczac do wc.. wstrzymać.. i resztę do pojemnika.. może to coś da.. trzymam kciuki, żeby już było bez białka ![]() Cytat:
![]() Ja się witam w 35 tc... ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Rozeznanie
|
Ja po wizycie i konsultacji w szpitalu
![]() ![]() A tak w ogóle to jedzie do mnie wózek ![]()
![]() |
#2729 |
Wtajemniczenie
|
wow to już takie namacalne jest
![]() ![]() kto da "więcej" ![]()
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki to wozek jedzie ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.