|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanko do mam co już rodziły:
Powiedzcie mi czym sie roznia bole brzuszne od krzyzowych??? Bo ja tylko krzyzowych doswiadczylam, a czy brzuszne bolą mniej? Jak je się odczuwa? Miała któraś z Was tylko brzuszne??
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam brzuszne i krzyżowe,te drugie odczuwalam bardziej boleśnie niż brzuszne
|
#2704 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2706 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny..trochę zaczął mnie boleć górna część brzucha... ??????
dodam, że w dniu dzisiejszym zaczełam kasłać i gardlo boli... podczas kaszlu też brzuszek skacze... czy to przez to, czy coś innego może być przyczyną... nie jest to mocny ból... ale jednak ciągnie... Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-10-21 o 22:39 |
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, Dziewczyny nie sposob Was nadrobic
eeeh doskwiera mi brak czasu dla siebie i non stop nie wyspana jestem hehCo do odbijania po kp .... Hmm naszej malej rzadko sie odbija, nie wiem czy czekac do oporu, czy jak sie nie odbije po kilku minutach ta ja klasc...ale odpukac rzadko tez jej sie ulewa Czy byly jakies porody jeszcze ? Trzymam kciuki za Was wszystkie , jestem myslami z Wami, szkoda ze nie mam czasu tak popisac... Trzymajcie sie cieplutko
|
|
|
|
#2708 |
|
Rozeznanie
|
Przeżyłam dzisiejszy dzień. Jutro napiszę co i jak, tymczasem padam na ryjek i idę spać. Aha, dzieć ma już 3050 g. I wszystko z nim super.
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje wszystkich udanych wizyt oraz zdrowiuskich bobasow
Boziu tak czytam o tych porodach i bólach to mnie zaczyna wszystko bolec masakra jak SWEET napisała sram żarem heh No dziś w końcu ogarneksm kącik dla "fikołka" jak przyjdzie kołyska to wam pokaże Pralka dalej popsuta.....KUR...a tu tyle prania nie ma jak złośliwość rzeczy martwych!!!!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2710 |
|
Wtajemniczenie
|
Frau super!
Zanet urodzila jeszcze BeataMarcina co do odbijania to ja moim chlopakom tez sie nie odbijalo po kp, ani nie ulewali.Anetka moze od kaszlu Cię boli...
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja wlasnie tez... i sie zastanawiam czy jesli dwa razy mialam brzuszno-krzyzowe to i teraz bede miec... ale to pewnie tez nie ma reguly...
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W czw wizyta i panikuję jak diabli. Jestem zmęczona a do tego oba moje dziecka zapalenie oskrzeli. Nie mogę spać! Szlg mnie trafia... |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
hej, dzis zdradzilam Was z rolnikiem, ktory szuka zony. Znalazlam to zupelnie przez przypadek w necie i tak mnie wciagnelo, ze wlasnie skonczylam ogladac 6 odcinek
na jutro zostaly jeszcze trzy ide poczytac co dzis naskrobalyscie. Przelece tylko, czy ktoras nie urodzila, bo jakbym miala sie wczytac to swit by mnie zastal... A rolnicy jutro od rana czekaja malo ambitnie ale co tam, ciaza ma swoje prawa
|
#2716 |
|
Rozeznanie
|
Ja od 2:50 już jestem wyspana. Obracałam się z boku na bok godzinę aż w końcu wyłączyła nowe prawo Agaty. Może teraz zasnęła
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeee ja też jestem "fanka" ostatnio oglądałam to plakałam ze śmiechu z tych niektórych tekstów...tylko nie ogladałam pierwszych odcinków gdzie ogladasz??Kasiu ja też mam wrażenie że młody jest duży heh...zwłaszcza jak się kręci i wogóle brzuszysko mam taaakkiiee ciężkie ![]() No a teraz witam się w ten przepiękny deszczowy poranek i tak się cieszę że pospałam do teraz Widzę martha dzisiaj pospałaś że cię nie ma na nocnym dyżurze MIŁEGO dnia zdrówka i udanych wizyt laski życzę!!!!
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
justyna
Od trzech dni spie w miare normalnie,a to dlatego,ze tz jest ze mna
|
|
#2719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciukasy za wyniki mnie niedługo też czekają :/
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja z rana nadal w dwupaku
![]() Dzisiaj kończymy 39 tc, jutro zaczynamy 40 tc, a porodu nie widać. Nawet tż rano przemawiał do młodego, że ma już wychodzić ![]() Taka pogoda od rana, że nie chce się wstawać....
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
To i ja się witam w 39 tc ![]() Skurcze się wyciszyły i spałam caaaałą noc Martha ja tez tak mam, ze jak tż w domu to śpię lepiej... Miałam jechać do labo, ale nie mam pojemnika na siuśki :/ Fiorella ja tez to oglądam ) dobre te laski są... Siobhan nie martw się, może po prostu będzie drobna i stąd ta waga, dziewczynki rodzą się mniejsze.. a może w czwartek na usg okaże się, że wcale nie jest taka mała.. a lekarz co mówi? Miłego Dnia ! U nas pogoda strrrraszna ;(
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja z rana.
Lecę zaraz do labu i zamierzam wbić bez kolejki. Mam tylko siuski zanieść więc nie będę tam godzinę kwitnąć. Ja widziałam jeden odcinek rolnika i jakoś znudził mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia
za 39 tydzień ![]() Ja nie moglam wczoraj zasnac, bo jakies skjrcze mnie dopadly. Bolaly, ale wiedzialam, ze to nie TO, bo domyslam sie, ze powinno bolec bardziej ![]() Potem obudzilam sie o 1 cala spocona. Ta choroba ze mnie wychodzi i nie moglam zasnac. No, ale jakos sie udalo. Dzis tesciowa ma przyjsc po obiedzie. Mowilam, ze jestem chora, srednio sie czuje i jestem malo towarzyska, ale uparla sie. No i co ja moge? No spoko ja ja lubie, ale teraz na serio nie mam ochoty na spotkania.
|
#2724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O Jaaaa współczuje takich sytuacji, natrętnych gości heh trzymaj sie cieplutko i siły ci życzę na spotkanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam skurcze do 1 w nocy. Rzadkie, co 10-15 min ale za to bolaly juz niezle. Kurde ja naprawde wolalabym dotrzymac do tego listopada... a najlepiej do terminu. Ale po 1 listopada bede juz spokojna...
Zaczynam dzis 38tc. Jade do gina na kontrole podwozia a potem chyba sie poopierniczam
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje od rana
![]() jesień na całego, manieczka współczuje, że musisz goscic teściowa w takim stanie, ludzie nie mają wyczucia moja dzwoni raz w miesiącu albo czeka az my zadzwonimy...ogólnie mało sie interesuje tym co u nas..nie wiem co lepsze..a mieszka 25 km od nas więc nie pół polski ![]() Zanet - spokojnie, minie troche czasu wszystko sobie ułożycie i wrócisz do nas ![]() siobhan - bedzie dobrze zobaczysz... Frau - to miałas wczoraj aktywny dzień dziec juz konkretnyciekawe jak tam Kiara... trochę wczoraj mnie tzet wkurzył, chociaz był bogu ducha winny...i bardziej w roli kozła ofiarnego wystapił...ale przez to wieczorem miałam tak napiety brzuch, że myslałam, że pęknie, zrobiłam sobie dość ciepły i dłuuugi prysznic to potem leżałam w łózku i sie bałam, ze zacznę rodzić bo mnie skurcze solidne chwyciły ale zasnęłam i wszystko przeszło... ja chyba nigdy nie urodzę ![]() wlazłam wczoraj do Biga Styl i kupiłam dwa kombinezony jeden zimowy jeden taki pluszowy ale żal było nie brac bo wyszły po 6 zł a mam tylko takie większe 68 i 74 a te sa na 0-3 miesiąca więc będą na teraz...
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas w nocy burza była i lalo fest,teraz zimnica.....jesień na calego a ja nadal w balerinkach będę pomykac![]() Tez miałam skurcze w nocy,szkoda ze nie porodowe
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Powrocilam, w labi bylam piata w kolejce, czyli nie tak zle
ale bez orzepuszczania. Mam to gdzies szczerze nowiac, wkurza mnie to, ale widac ludzi nie da sie zmienic i nauczyc. Nie bylo starszych ludzi o dziwo, sredni wiek, ale co tam. Przeciez wygladam jak malolata, wiec pewnie patrza na mnie z niesmakiem w ciazy. A ja blisko 30tki![]() hahahaha!
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Kostka no mowila, ze tylko na chwile wpadnie. Mieszka dosc blisko nas, bo autobusem 15 minut, zazwyczaj do nas sama z siebie njmie wpada. Dzis bedzie trzeci raz w ciagu roku
chce pokoik zobaczyc.Pochwal sie kombinezonami
|
#2730 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie w 40 tc
![]() Jakos nie mam weny do pisania, chyba ta poniedziałkowa wizyta mnie dobiła, nie chce rodzic dopiero w listopadzie ![]() Gratuluje udanych wizyt ![]() Oraz nowych rozpoczętych tygodni
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

jeee ja też jestem "fanka" ostatnio oglądałam to plakałam ze śmiechu z tych niektórych tekstów...tylko nie ogladałam pierwszych odcinków gdzie ogladasz??
23.06.2011
01.06.2013
a ja nadal w balerinkach będę pomykac