![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Meire, Paulina pod diody tych Waszych TZ
![]() ja mam dzisiaj ambitny plan zrobić dwie sałatki i ugotować zupę, mamy strasznie dużo pozaczynanych rzeczy w lodówce i trzeba coś z tego wymyśleć. Także piję kawkę i czas do biedronki po brakujące składniki i do roboty ![]() a i biedronce cała lovela w promocji po 14,89 zł, gdyby któraś była zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Inco - dobrze że to nie czop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
Też się cieszę, że nie czop. Dziwne jednak, że w czwartek nikt nic nie zauważył. U mojego giną byłam 2 tygodnie temu, to jeszcze mogło nic nie być.
Meire - jasne, daj tylko znać kiedy będziesz! |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiscie nie pocytowało mi paru postów ![]() Przeklęte odnosnie tego ze maż zrobił Ci dobrze w dziale ze słodyczami... przyupomniałas mi kawał jak jedna laska do drugiej mowi ze jej mąż ją wziął na lodówce, druga do niej to chyba fajnie, tak oryginalnie... a ta do niej no właśnie nie bo to było na lodówce w Tesco MamaZuzi pisała ze pewnie sie z mezem bzykam wczoraj... a tu nic. ochota mu przeszła jak odmowiłam mu w sobote. chyba wolał nie prosic, czy cokolwiek działac by nie dostac odmowy. chciało mi sie ale co ja bede prosic? w życiu co do wczorajszego dnia... wstałam rano, wszystko mnie bolało, rece spuchniete jak cholera, nogi mniej... no i wstajac z łóżka (spałam sama u córki) nogi mi poleciały i upadłam na podłoge. Nie miałam nawet siły wołac ani nic... i wiecie co... wołałam psa to do mnie przyszedł, zaczał sie krecic i chyba mojego M obudził. A ten ciul zamiast zobaczyc co u mnie najpierw zrobił sobie kawe, potem poszedł siku i po 20 minutach zjawił sie w drzwiach pokoju i pyta czy tak długo bede lezec. ![]() Potem mnie podniosł ale kurde ciezko było i jemu i mi. No i widzac jak ide do łazienki mowi zebym poszła sie połozyc do szpitala bo ledwo chodze. To mu popukałam w czoło i mowie ze do szpitala biora jak cos sie dzieje a nie bo mi sie tak podoba. Potem maz zrobił sniadanie jakie chciałam, herbatke cudem tez dostałam i lezałam do 14. No i potem zaczełam siebie ogarniac bo ok. 17 moi rodzice mieli byc. Troche tez w domu ogarnełam itd. Kazałam mu porobic pare rzeczy w domu m.in. przyniesc kawałki szafki o ktorych juz pisałam. Potem wpadli rodzice. Na dzień dobry mała dostała opierdziel do M bo nie powiedziała dzień dobry ani nic... i młodej tak zrobił przy moich rodzicach jazde ze Ci oczy wielkie... młoda w ryk i tylko do mnie sie przytuliła. az mi jej zal było. rodzice tez pocisk lekki do niego ze troche przegioł... ale wydaje mi sie ze on odreagowac musiał tyle ze na małej niestety. Potem było ok... z rodzicami gadalismy, ojciec nam wymierzył kuchnie bo beda nam dorabiac szafki, a ze chca za nie zapłacic z racji ze to jest ich mieszkanie i to pewnie zostanie jakbysmy sie kiedys wyprowadzili to oni beda sponsorowac. ![]() Mamie pomogłam załadowac nowy telefon bo kupiła i nie wiedziała jak obsługiwac i uruchomic. Jak poechali to mała poszła jeszcze do kolegi na pół godziny, a ja robiłam o 19.30 obiad... schabowe z ziemniakami. Za to mezowi na trase nic nie zrobiłam... wział sobie z lodowki zeszłotygodniową ogorkowa. Prania tez mu nie zrobiłam i musiał sam ogarniac pralke... a ze to pranie robił w sobote to instrukcje obsługi mu tak wytłumaczyłam ze szok... włóż pranie, przekrec na ktorykowliek program (modliłam sie by nie walnał na 90 stopni), wsyp proszek i wlej płyn i On nacisnij. To jeszcze mnie pytał gdzie proszek a gdzie płyn.... potem po pół godziny poszłam zobaczyc jaki program właczył, ale zrobił na ten co przewaznie uzywam.... tylko nie spojrzał ze jego wczesniejsze pranie ktore miał do zrobienia nie zostało wyprane wiec wczoraj pakujac sie do pracy miał średnia mine bo ma tylko 2 czyste dresy w tym 1 co sie bardzo szybko brudzi... a co mnie to? Wieczorem za to było juz miło... lezelismy i ogladalismy jakies pierdołki. Oczywiscie powiedziałam mu co mnie bolało wczoraj itd. ale zadnego wiekszego wrazenia na nim to nie zrobiło. Powiedział mi za to ze widzac moj zapał do wszystkiego to ja po ciazy i tak nie schudne... to mu powiedziałam ze poczekaj jeszcze k... zobaczysz. Chocby na złosc jemu a kurna bede szczupła i piekna o!. i beda na mnie inni patrzec na ulicy a on bedzie sie wkurzał o! Jeszcze jak on poszedł rodzicow odprowadzic ja posprzatałam w kuchni wszystko, przygotowałam obiad a on ze jest w szoku ze taki mi ładnie poszło ogarniecie tego... no patrz,... rodzice pojechali a ja cos zrobiłam ![]() jeszcze przed pojsciem spac czytałam Wasze niektore posty na nasz temat... a to ze sie "godzimy" a to ze parokrotnie mowicie ze rodze i o bąkach Agi... no i mowie mu ze na wakacje chciałabym pojechac do 3 miasta by sie spotkac z nadmorskimi lutowymi wariatkami to mowi czemu nie... po czym mowi ze on sobie usiadzie gdzies koło nas i poczeka... to ja mowie ze on to co najwyzej moze wziac Wiki i nad morzem dupe moczyc a nie mi dupe zawracac na spotkaniu z dziewczynami No i po 23 poszłam spac... jakos tak mnie bolało w okolicy jajnika lewego ale tak meeeeega. W nocy 2 razy tak mnie obudziły skurcze ze leciały takie wiazanki ( mąż nadal spał) ze myslałam ze mi epitetow zabraknie. Na bank było o kur... ja pier itd... i od 3.30 do 6 nie spałam... meza wywaliłam do pracy o 6.20, młoda mi sie obudziła tez i tak siedze z nia i myslimy... eee zostajemy w domu i bedziemy razem spedzac czas... no i do 9 ja spałam a ona ogladała było sobie zycie... szczerze to te skurcze mnie troche przeraziły bo nie budziły mnie nigdy a tu prosze... moze sie cos zacznie... dzis bez wiekszych bólów za to z twardym brzuchem... a i mąż nawet do mnie zadzwonił co u mnie... ![]() ale szczerze to chciałabym juz urodzic, a sie cykam bo maz jutro na Niemcy jedzie... i zanim by go sciagneli to sobie urodze sama... a ja cykora mam.
![]() |
#2705 |
Zadomowienie
|
Witam
Lanie sie należy niektórym TZ ![]() U mnie sie popsuły cukry i mam doła bo nie wiem już co jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Konto usunięte
|
mala współczuję sytuacji w domu
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek.
Widać,że noc była nieprzespana ![]() A śniło mi się, że Węgielek napisała, że maleństwo ma już obok ![]() ![]() Meire,Mala,MamaZuzi mężów pod diody! Te chłopy, nie nadążysz za nimi. MamaZuzi dawaj to ciacho opędzlujemy razem, trudno, zapłacę refluksem. ![]() ![]() Mala, dobrze że się odezwałaś ![]() Aga,już wczoraj pisałam ale powtórzę, super kołyska i na pewno będziesz zadowolona ![]() Inco, to takim kwasem wypalają nadrzerkę jak jest taka mała. Też tak miałam. Ale jakoś dziwnie i nie wydaje mi się żeby to co Ci poleciało było od nadrzerki ![]() Meire kciuki za rozkręcenie akcji, bo jak już się tyle nacierpiałaś, to niech już idzie. Miałam zapytać, ile się czeka na wynik tego gbsa? |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- ala ja miałam po 3 dniach roboczych Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
no niemozliwe mąż znowu dzwonił... gadał ze mna nt. tego ze kwiatow nie dostaje i wogole bez focha rozmawia o tym co w pracy i wita sie czesc kochanie... co mu sie znowu stało... serio czasem nie nadążam za tymi jego zmianami... moze serio zmeczony był ale kurde to nie daje mu uprawnienia do bycia idiotą i oschłym chamem wobec mnie
#2711 |
Zakorzenienie
|
Mala - może on ma schizofrenię jakąś?
Ja wróciłam z psem, odpaliłam lapka, piję herbatę i tak mi jakoś dobrze i błogo. A jest co robić. Obiecałam sobie torbę spakować i w ogóle. Ech... Chyba po drzemce to zrobię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Jej ale pospalam.
![]() Przeczytałam to co napisałaś Mała i tak mi się przykro zrobiło jak upadłas i leżałas....,:-( naprawdę.. Ale uśmiechnęłam się wielce jaj napisałaś o wycieczce nad morze!! O tak!! Tylko schowaj tż na ten czas haha bo go udusze jak go zobaczę! ![]() Inco- ciekawe co z tym czopem jednak i w ogóle. Ala- z dat na wynikach mój gbs był q równe 3 dni, bo oni właśnie ileś tan godz hoduja to coś ![]() Jej, poszlabym dalej spać ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Ja właśnie tak samo mam ma dziś kilka planów a tu tak cudownie się leży ah!!
#2713 |
Zakorzenienie
|
Apropos GBSa.
Dowiedziałam się na ostatniej wizycie w klinice w której mam rodzić, że potrzebują też z odbytu, bo jak nie, to będą poród prowadzili tak, jakby był wynik dodatni. Jak to jest u was? MI lekarz prowadzący zrobił tylko posiew z pochwy... nic nie mówił o odbycie. Następną wizytę u niego mam 30 stycznia, to może być za późno i w kropce jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Ja mam i z pochwy i z odbytu
Jezuuu ale mi sie chce spac a musze sie wykapac i jechac na to ktg :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bym musiała mojego w takiej sytuacji postawić żeby się powysilał troche ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Zielona- zrobilabym gdzies prywatnie z odbytu na Twoim miejscu. Tak w razie co
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2719 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Aga, gin powiedział, ze to nie czop, bo wszystko pozamykane i jest OK. Mówi, ze to tak od tej nadżerki mogło się zrobić. Teraz te nasze szyjki takie biedne, rozpulchnione, delikatne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Już kliknęłam sobie rezerwację online z pakietu medycznego firmowego i na 16.20 do jakiejś Pani ginekolog lecę. Te badania wszystkie mam w pakiecie, więc nie chcę dodatkowo wydawać kasy.
Mam nadzieję, że będzie ok... |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2723 | ||
Zakorzenienie
|
Inco no to jak gin tak mówi tzn ze czop pięknie trzyma, tylko się cieszyć
![]() Cytat:
Idę coś zjeść, ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
a mi sie od rana kreci w glowie
wczoraj wieszalam firanki ale takie w malym pokoju to nawet firankami nazwac nie mozna ale tak mysle czy mi to nie zaszkodzi a dzisiaj rano jeszcze przed kreciolkami pozdejmowalam we wszystkich pokojach popralam, jedna juz wyprasowalam ale z wieszaniem cze kalam na tz ja chce juz byc sprawna i robic wszystko sama. chce byc samowystarczalna auuuuu dzisiaj zaczynam 37tc a od 15 ksiadz zaczyna wedrowke. jak ja tego nie lubie. raz przyszedl o 20tej!!!! 5 godz czekania. a rok temu inny szybciej lecial to byl o 17.30. tak czy tak to pol popoludnia zmarnowane MamaZuzi wspolczuje sytuacji z tz Incognito szkoda ze tak dlugo bedziesz w szpitalu. chociaz teraz to jakos pewniej bym sie czula bedac w szpitalu bo niewiem ktore bole sa normalne a ktore nie
![]() |
#2725 |
Rozeznanie
|
Alunia jeszcze nie rodzę, choć stawiam na to, że miesiąca jeszcze nie wytrzymam
![]() ![]() Aga - dokładnie z tymi pampkami ja się w większe zapasy zaopatrywałam jak były promocje jakieś, więc w sumie nie wychodziło to źle ![]() Maladt - napiszę tylko...ech Ci faceci... a nad morze to może i my się wybierzemy choć na chwilę jakoś...zobaczymy jak będziemy z kasą stać...(czy dużo tych pampków Mala będzie zużywać ![]() Meire - daj znać później co i jak ![]() Tż dal mi pospać 1,5 godzinki, a teraz już mnie goni do ogarniania naszego pierdzielnika...to idę, choć wolałabym jeszcze pospać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie pospałam jeszcze do 10:30 i tak leżałam , czytałam Was ale jakoś nie miałam siły pisać..
Jakoś totalnie bez humoru dzisiaj jestem eh ![]() Mała cieszę się, że z mężem ciut lepiej, chociaż to co robi to jakiś koszmar, mam nadzieję, że się w końcu opamięta... ![]() A na spotkanie nad morzem też się uśmiechnęłam ![]() Zielona ja akurat mialam z jednej i drugiej dziurki... u swojego lekarza, bo jak poszlam do ginki na nfz to ona tylko z pochwy, dlatego robilam dwa razy.. dla samej swiadomosci, ze wszystko jest ok, a na wynik mi babka mówiła że się czeka całe 2 doby... meire mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok ![]() Tutti współczuje z cukrami... eh jeszcze trochę i się to wszystko skończy...
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Inco dobrze że plamienue wyszło w szpitalu to od razu zbadali i wypalili.. Wytrzymacie te 11 dni.
Dziewczyny Ci Wasi mężowie są w ciąży że takie jazdy mają? Zjadłam, leżę a mała nadal nie rusza się...
#2729 |
Rozeznanie
|
Może ma już mało miejsca, albo śpi sobie? Ja wróciłam od dermatologa, wszystkie pieprzyki ok ![]() ![]()
![]() |
#2730 |
Zadomowienie
|
byłam w biedronce, zrobiłam zupę, sałatkę, jeszcze czekam aż sie kalafior ugotuje i robię drugą. Normalnie mam przypływ mocy
![]() ja mam gbsa tylko z pochwy, podobno w odbycie jest to samo, ale co szpital to swoje zasady mają... więc jak masz opcje to zrób sobie ![]() Chyba jeszcze posprzątam dzisiaj ![]() ![]() meire i jak u Ciebie sytuacja? duszona a długo już się nie rusza? i była ruchliwa o tej porze?? moja np. od jakiejś 12-14 śpi i też jej nie czuję, ale jak coś to leć na IP. Lepiej sprawdzić. urea dobrze, że wszystko ok ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2015-01-19 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.