DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-07, 18:47   #2701
cleer
Raczkowanie

Endokrynolog ginekolog wrocław

Witam. Zwracam się z prośbą o polecenie doświadczonego ginekologa endokrynologa we Wrocławiu, przyjmującego prywatnie który ma rozległą wiedzę, indywidualne podejście do pacjenta. Z góry dziękuję.

Pozwoliłam sobie na nowy wątek, gdyż nawet po skorzystaniu z opcji przeszukania wątku o dobrym ginekologu, nie znajduję potrzebnych odpowiedzi. Uważam również, że przydałby się osobny wątek dla Wrocławia, bo naprawdę przeszukiwanie paru tysięcy postów odstręcza i zajmuje masę czasu, zwłaszcza jak komuś bardzo pilno. Tu byłyby informacje o ginekologach endokrynologach., dla samego ginekologa może powstać następny.
cleer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 23:33   #2702
taranturella
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KATOWICE

ZIEBA CLINIC http://www.ziebaclinic.pl/kobieta.php?lekarze
Doktor Malgorzata Zieba (swietny diagnostyk). Placi sie za pierwsza wizyte w tym usg dopochwowe,cytologia, badanie hormonow plciowych,tarczycy,proba watrobowa i badanie na antyciala (wszystko na miejscu) zaplaciam 170 zloty jakos, dokladnie nie pamietam ( to tylko przy 1razie kiedy robi sie badania do diadnozy,teraz kiedy bylam na badaniu kontrolnym zapacilam 65zl w tym badanie hormonu). Wyniki mozna poprosic zeby przeslali na maila. Badania kontrolne jesli wyjda zle to pani doktor dzwoni z informacja ,ze nalezy sie pojawic. Placi sie ale chociaz wiem ,za co (!).

Edytowane przez taranturella
Czas edycji: 2010-06-08 o 23:46
taranturella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 23:38   #2703
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

czy cytologia nadal wykonywana jest bezpłatnie?
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-08, 23:43   #2704
taranturella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
czy cytologia nadal wykonywana jest bezpłatnie?
Każda Polka pomiędzy 25 a 59 rokiem życia, która w ciągu 3 ostatnich lat nie miała wykonanego wymazu cytologicznego w ramach ubezpieczenia w NFZ, powinna zgłosić się na badanie cytologiczne do wybranego przez siebie zakładu opieki zdrowotnej, który podpisał z NFZ umowę na realizację Populacyjnego Programu Profilaktyki i Wczesnego Wykrywania Raka Szyjki Macicy.
zrodlo: http://prsm.home.pl/prsm/index.php?o...ask=view&id=19
Stary 2010-06-09, 02:34   #2705
taranturella
Rozeznanie

Dot.: Endokrynolog ginekolog wrocław

Wiem ,ze szukasz we Wroclawiu ale gdyby nikt sie nie odezwal po polecic moge z Katowic, Malgorzate Ziebe, jest ginekologiem endorynologiem i po 4latach lazenia po roznych SUPER lekarzach jako jedyna postawila mi prawidlowa diagnoze i zrobila wszystkie badania, nie jest zwolenniczka leczenia na "czucie".
To tak jakby nic sie nie wyklulo we Wroclawiu
Pozdrawiam i powodzenia!!!
Stary 2010-06-09, 12:42   #2706
hyeno
Przyczajenie

KRAKÓW

Znacie dobrego ginekologa endokrynologa, który przyjmuje w ramach nfz?

dr Joanna Wojtyś przyjmuje tylko prywatnie?

pozdrawiam
hyeno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 00:06   #2707
zmagda1978
Przyczajenie

Najlepszy ginekolog w Warszawie z jakim miałam przyjemność

Dr. Dariusz Góźdź

Bardzo dobry fachowiec. Dzięki niemu udało mi się, po wielu wcześniejszych problemach urodzić dwa lata temu zdrowa, śliczną córeczkę. Sprawne cesarskie cięcie, zero komplikacji, sprawdzał po zabiegu czy wszystko w porządku, a dzisiaj nie ma już nawet blizny. Żałuję tylko, że nie znałam go kiedy byłam w pierwszej ciąży, kiedy to inni lekarze popełnili szereg błędów.
Rzeczowy, konkretny, choć jest nieco oschły i paniom, które potrzebują "głaskania po główce" i rozczulania się nad sobą, dr Góźdź nie będzie pasował. Najważniejsze, że ciągle się uczy, chce być najlepszy i w moim przypadku stawiał zawsze trafne diagnozy. Polecam.

PS. informacje kontaktowe do doktora są na stronie internetowej jego gabinetu: www.bestmedpolna.pl
zmagda1978 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 13:34   #2708
Cleafka
Przyczajenie

Czy znacie dr Dorotę Duniec-Kamińska? W Krakowie.

57kg --->>> 50kg

Lubię: amisexy.pl
Lubię: czekoladę

Cleafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 18:50   #2709
Aerith
Organizatorka

TORUŃ

Krystyna Modrzewska
- doskonała znalazłam swojego ginekologa! Czułam się przy niej bardzo normalnie, naturalnie. Przy żadnym ginekologu nie byłam w stanie się tak wyluzować i się rozgadać Ciepła, sympatyczna, z wyczuciem i odpowiednim do sytuacji poczuciem humoru.
Poświęciła mi sporo czasu, rozwiała wiele wątpliwości, dokładnie wyjaśniła co mi dolega. Zrobiła cytologie. Doradzila uzywanie innych tabletek ze wzgledu na nikie libido.

Mimo, ze miala juz na dzis umowionych pacjentow (ja zadzwonilam umowic sie wczoraj poznym wieczorem) powiedziala, ze moge przyjsc i na dodatek poswiecila mi ok pol godziny spokojnie

Naprawde szczerze polecam !!
Z cytologia zaplacilam 100 zl

Przyjmuje u siebie w domu na Mickiewicza.

zamówienia zagraniczne

Nie wiesz, nie wiesz, nie rozumiesz nic.
Aerith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 23:28   #2710
Annno
Przyczajenie

Lek. med. Filiks - Gajewska Joanna z Lublina, ktoś u niej był? zna? podzielcie się wrażeniami
Annno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 08:23   #2711
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

KRAKÓW

Szukam dobrego gina, PRYWATNIE, z krótkim terminem, z USG w gabinecie, z możliwością rezerwacji wizyty (a nie czekania w kolejce przez 6h ). Cena nie gra roli, może być drogo, ale ważne, że krótki termin i dobry gin czy ginka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 11:21   #2712
lonik
Przyczajenie

Czy może ktoś polecić dobrego ginekologa na terenie Jaworzna (śląskie) lub Chrzanowa (małopolskie)???

Edytowane przez lonik
Czas edycji: 2010-06-15 o 11:23
lonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 12:39   #2713
ppestka01
Raczkowanie

Jacek Maciejewski , warszawa. Opieni dość podzielone, ale postanowiłam sprawdzić osobiscie . Teraz wiem, że był to najlepszy wybór. Bardzo profesjonalne podejście do tematu, konkretnie, rzeczowo i bardzo milo.
ppestka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 18:12   #2714
Exceptionelle
Raczkowanie

polecam lekarza z Częstochowy
dr Romual Górniak- taki troche ciapa, ale bardzo dobry,
nie zmsza do badań, jest opiekuńczy bardzo polecam.
nie slyszlam o nim złych opini, Lekarz przyyjmuuje na nadrzeczne w przychodni

Najjjszczęśliwszaa

Exceptionelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:15   #2715
jagosiak
Raczkowanie

a czy ktoś z was zna dr j. wolak z krakowa? jakie macie opinie?

jagosiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 13:00   #2716
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

Chyba moderator dawno tu nie zaglądał
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 14:53   #2717
elcia90
Przyczajenie

Witam. Szukam godnego polecenia i taniego ginekologa w okolicach Piekar Śląskich (moze byc Bytom, Katowice, Tarnowskie Góry). To dość pilna sprawa, czy któraś z wizazanek jest w stanie mi pomoc?
elcia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 19:57   #2718
201607111047
Konto usunięte

Szczecin

Lek. Anna Błażejczyk
Specjalista ginekolog- położnik, endokrynolog

Naprawdę dobry specjalista w swojej dziedzinie. Na pierwszej wizycie oprócz badania ginekologicznego miałam zbadane przez nią piersi! Z czym spotkałam się naprawdę pierwszy raz, a już nie raz byłam u różnych ginekologów. W dodatku zleca dużo badań, jeśli wyjdą nie w porządku, daje skierowanie na następne. Wszystko wytłumaczy, wyjaśni, jeśli ma się jakieś pytania.
Nadmienię również fakt, iż na wizytę poszłam w ramach ubezpieczenia na NFZ... i nigdy nie spotkałam się z aż tak miłym, profesjonalnym podejściem do pacjenta, nie tylko przez panią doktor, ale i nawet panie w rejestracji...

Edytowane przez 201607111047
Czas edycji: 2010-06-19 o 22:30
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 12:07   #2719
Adzia15
BAN stały

KRAKÓW
Dr Jacek Drzewicki-specjalista ginekolog-położnik.
Jest naprawdę świetny.
Ma super podejście do pacjentki,jest wyluzowany,od razu po wejściu do gabinetu wszelki stres mija(wiem,bo przed pierwszą wizytą bardzo się denerwowałam,a po przekroczeniu progu gabinetu-wszystko minęło jak ręką odjął).
Poświęca pacjentce dużo czasu.
Zapewnia naprawdę świetną opiekę medyczną.
Chodzi do niego wiele moich znajomych,i wszystkie są zadowolone.
Przyjmuje i na NFZ,i prywatnie.
Z czystym sercem mogę go polecić

Edytowane przez Adzia15
Czas edycji: 2010-06-28 o 12:09
Adzia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 15:56   #2720
Tygrysiak
Rozeznanie

pytanie do wrocławianek - szukam pani ginekolog do której nie czeka się nieskończenie długo nawet na wizytę prywatna. Dzwoniłam do gabinetu dr Joanny Grzesko - pierwszy termin 5 lipca. Dr Pajtasz - w sierpniu. dr Jaworska - nikt nie odbiera telefonu... Moja nadzieja jeszcze w dr Joannie Kulpa - Snopek, ale do niej o tej porze nie mozna sie rejestrować...

Proszę o jakieś namiary, zależy mi na wizycie w ciągu tygodnia - dwóch.

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-22, 11:46   #2721
antocha23
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Witam serdecznie jestem tu nowa i szukam dobrego ginekologa( kobiety) w Sosnowcu przyjmującego na NFZ. Bardzo prosze o pomoc
antocha23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 18:27   #2722
zanka205
Zakorzenienie

Jaworzno

dr Maciej Okólski
polecam tego lekarza
trafiłam do niego w przychodni na NFZ, ale przyjmuje też prywatnie
od razu przypadł mi do gustu, ponieważ traktuje mnie poważnie, nie trzeba z niego wyciągać informacji, mówi wszystkie istotne rzeczy, nawet o tym o co często chcę zapytać a zapominam
jest bardzo kulturalny, miły i sympatyczny, nie gburowaty
jak trzeba uspokaja, nie śpieszy się na wizycie nawet jak ma dużo pacjentek, godny zaufania lekarz
prowadziłam u niego ciążę i jestem bardzo zadowolona

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-23, 20:41   #2723
Madii89
Raczkowanie

LUBLIN

Ja polecam:

- Barbara Szymańska-Bujacka, przychodnia na Hipoteczna 4, Jej jako jedynej udało się rozwiązać moje kobiece problemy.

- Bogdan Liber, przyjmuje prywatnie i na NFZ w Sanitasie, jest naprawdę dokładny. Kiedy bada, mówi co robi, czemu.
Stary 2010-06-23, 20:50   #2724
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

W Częstochowie szukam kobiety ginekologa najlepiej na NFZ... jeżeli to w ogóle możliwe... a jak nie to w ogóle ile mniej wiecej kosztuje wizyta prywatnie? placi sie dodatkowo za badania typu usg itepe? jestem umowiona na jutro do faceta ale nie wiem czy sie przemoge...
czy dr Pogorzelska jest dobra? i ile wizyta kosztuje..?

orientuje sie ktos?
siulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-24, 16:48   #2725
karisma
Przyczajenie

Kraków
Prywatnie, krótkie terminy i bardzo dobry ultrasonograf, ma dr M.Bodzek z Pro-Bono. Jest miły, uczciwy i z pewnością nie zostawi nidosytu wiedzy po wizycie. Poszukaj na stronie kliniki.
Bardzo dobra pani ginekolog - I.Kotowska, ze zwykłym usg, przyjmuje w gabinecie na Ruczaju. Na wizytę również nie trzeba długo czekać, w pilnej sprawie przyjmuje "od zaraz". Pełne badanie, usg i konsultacja w miłej atmosferze, jak dla mnie bez zastrzeżeń. Dba o każdy szczegół.
karisma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 14:12   #2726
Febra20
Przyczajenie

Witam
jestem u Was pierwszy raz przeczytałam chyba prawie całe forum. Szukam bardzo dobrego ginekologa najlepiej położnika z Krakowa. Dlaczego takiego szukam planuje z mężem dzidziusia niestety od dłuższego czasu mamy z tym problem i szukam lekarza który zajmie się mną od początku do końca bo niestety mój mnie w tym temacie delikatnie mówiąc "olał".
Dostała namiar na pana Andrzeja Szczudrawa ale tutaj na jego temat nic nie znalazłam albo przeoczyłam za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna.

Edytowane przez Febra20
Czas edycji: 2010-06-28 o 07:58
Febra20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-25, 16:26   #2727
_nowa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Febra20 Pokaż wiadomość
W
Dostała namiar na pana Andrzeja Szczudrowa ale tutaj na jego temat nic nie znalazłam albo przeoczyłam za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna.
Chyba chodziło Ci o Andrzeja Szczudrawę. Parę lat temu przyjmował na Dunajewskiego. Nie wiem jaki jest, kobiety w poczekalni wypowiadały się o nim dobrze. Sporo opinii jest w necie wystarczy poszukać.
_nowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-26, 17:43   #2728
Blondmilcia
Przyczajenie

Witam, pilnie potrzebuję udać się do ginekologa - położnika w Warszawie, prowadzącego ciąże, najlepiej gdyby w wizyty prywatne miał wliczone podstawowe badania zalecane ciężarnym, bardzo proszę o informację, zależy mi na czasie, pozdrawiam
Blondmilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-27, 19:03   #2729
Nika1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
KRAKÓW

Szukam dobrego gina, PRYWATNIE, z krótkim terminem, z USG w gabinecie, z możliwością rezerwacji wizyty (a nie czekania w kolejce przez 6h ). Cena nie gra roli, może być drogo, ale ważne, że krótki termin i dobry gin czy ginka
dr Klaudia Stangel Wójcikiewicz, dzwonisz umaiasz sie na termin i o tej godzinie jests przyjeta bez czekania bardzo rzeczowa i sympatyczna pani doktór prawdziwy fachowiec, przyjmuje na ul. chmieleniec wizyta 70zl USG 50 zl, polecam
Nika1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 08:02   #2730
Febra20
Przyczajenie

Czytałam trochę na temat doktora Andrzeja Szczudrawa ale opinie są podzielone myślałam że może ktoś był u niego i ma takie powiedzmy pewne informacje, jak pisałam mój przypadek nie należy do łatwych i chciałabym aby zajął się mną odpowiedni lekarz, ponieważ mam już za dużo stresu związanego z tym tematem a siły mi tez brakuje żeby od nowa co rusz innemu lekarzowi od początku wszystko odpowiadać
Nadal czekam jakby ktoś znał dobrego lekarza w Krakowie, nie zależy mi by był miły sypał dowcipami itd potrzebuje kogoś rzeczowego kto mnie przysłowiowo "nie oleje" i weźmie mnie na poważnie mam nadzieje że są tacy gin w Krakowie

Edytowane przez Febra20
Czas edycji: 2010-06-28 o 08:06
Febra20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości