![]() |
#2701 |
Raczkowanie
|
Endokrynolog ginekolog wrocław
Witam. Zwracam się z prośbą o polecenie doświadczonego ginekologa endokrynologa we Wrocławiu, przyjmującego prywatnie który ma rozległą wiedzę, indywidualne podejście do pacjenta. Z góry dziękuję.
Pozwoliłam sobie na nowy wątek, gdyż nawet po skorzystaniu z opcji przeszukania wątku o dobrym ginekologu, nie znajduję potrzebnych odpowiedzi. Uważam również, że przydałby się osobny wątek dla Wrocławia, bo naprawdę przeszukiwanie paru tysięcy postów odstręcza i zajmuje masę czasu, zwłaszcza jak komuś bardzo pilno. Tu byłyby informacje o ginekologach endokrynologach., dla samego ginekologa może powstać następny. |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
![]()
KATOWICE
ZIEBA CLINIC http://www.ziebaclinic.pl/kobieta.php?lekarze Doktor Malgorzata Zieba (swietny diagnostyk). Placi sie za pierwsza wizyte w tym usg dopochwowe,cytologia, badanie hormonow plciowych,tarczycy,proba watrobowa i badanie na antyciala (wszystko na miejscu) zaplaciam 170 zloty jakos, dokladnie nie pamietam ( to tylko przy 1razie kiedy robi sie badania do diadnozy,teraz kiedy bylam na badaniu kontrolnym zapacilam 65zl w tym badanie hormonu). Wyniki mozna poprosic zeby przeslali na maila. Badania kontrolne jesli wyjda zle to pani doktor dzwoni z informacja ,ze nalezy sie pojawic. Placi sie ale chociaz wiem ,za co (!). Edytowane przez taranturella Czas edycji: 2010-06-08 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
czy cytologia nadal wykonywana jest bezpłatnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
Każda Polka pomiędzy 25 a 59 rokiem życia, która w ciągu 3 ostatnich lat nie miała wykonanego wymazu cytologicznego w ramach ubezpieczenia w NFZ, powinna zgłosić się na badanie cytologiczne do wybranego przez siebie zakładu opieki zdrowotnej, który podpisał z NFZ umowę na realizację Populacyjnego Programu Profilaktyki i Wczesnego Wykrywania Raka Szyjki Macicy.
zrodlo: http://prsm.home.pl/prsm/index.php?o...ask=view&id=19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Rozeznanie
|
Dot.: Endokrynolog ginekolog wrocław
Wiem ,ze szukasz we Wroclawiu ale gdyby nikt sie nie odezwal po polecic moge z Katowic, Malgorzate Ziebe, jest ginekologiem endorynologiem i po 4latach lazenia po roznych SUPER lekarzach jako jedyna postawila mi prawidlowa diagnoze i zrobila wszystkie badania, nie jest zwolenniczka leczenia na "czucie".
To tak jakby nic sie nie wyklulo we Wroclawiu ![]() Pozdrawiam i powodzenia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Znacie dobrego ginekologa endokrynologa, który przyjmuje w ramach nfz? dr Joanna Wojtyś przyjmuje tylko prywatnie? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Przyczajenie
|
Najlepszy ginekolog w Warszawie z jakim miałam przyjemność
Dr. Dariusz Góźdź
Bardzo dobry fachowiec. Dzięki niemu udało mi się, po wielu wcześniejszych problemach urodzić dwa lata temu zdrowa, śliczną córeczkę. Sprawne cesarskie cięcie, zero komplikacji, sprawdzał po zabiegu czy wszystko w porządku, a dzisiaj nie ma już nawet blizny. Żałuję tylko, że nie znałam go kiedy byłam w pierwszej ciąży, kiedy to inni lekarze popełnili szereg błędów. Rzeczowy, konkretny, choć jest nieco oschły i paniom, które potrzebują "głaskania po główce" i rozczulania się nad sobą, dr Góźdź nie będzie pasował. Najważniejsze, że ciągle się uczy, chce być najlepszy i w moim przypadku stawiał zawsze trafne diagnozy. Polecam. PS. informacje kontaktowe do doktora są na stronie internetowej jego gabinetu: www.bestmedpolna.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Przyczajenie
|
Czy znacie dr Dorotę Duniec-Kamińska? W Krakowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Organizatorka
|
TORUŃ
Krystyna Modrzewska - doskonała ![]() ![]() Poświęciła mi sporo czasu, rozwiała wiele wątpliwości, dokładnie wyjaśniła co mi dolega. Zrobiła cytologie. Doradzila uzywanie innych tabletek ze wzgledu na nikie libido. Mimo, ze miala juz na dzis umowionych pacjentow (ja zadzwonilam umowic sie wczoraj poznym wieczorem) powiedziala, ze moge przyjsc i na dodatek poswiecila mi ok pol godziny spokojnie ![]() Naprawde szczerze polecam !! Z cytologia zaplacilam 100 zl ![]() Przyjmuje u siebie w domu na Mickiewicza.
#2710 |
Przyczajenie
|
Lek. med. Filiks - Gajewska Joanna z Lublina, ktoś u niej był? zna? podzielcie się wrażeniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
KRAKÓW
Szukam dobrego gina, PRYWATNIE, z krótkim terminem, z USG w gabinecie, z możliwością rezerwacji wizyty (a nie czekania w kolejce przez 6h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Przyczajenie
|
Czy może ktoś polecić dobrego ginekologa na terenie Jaworzna (śląskie) lub Chrzanowa (małopolskie)???
![]() Edytowane przez lonik Czas edycji: 2010-06-15 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
Jacek Maciejewski , warszawa. Opieni dość podzielone, ale postanowiłam sprawdzić osobiscie . Teraz wiem, że był to najlepszy wybór. Bardzo profesjonalne podejście do tematu, konkretnie, rzeczowo i bardzo milo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
polecam lekarza z Częstochowy
dr Romual Górniak- taki troche ciapa, ale bardzo dobry, nie zmsza do badań, jest opiekuńczy ![]() nie slyszlam o nim złych opini, Lekarz przyyjmuuje na nadrzeczne w przychodni
#2715 |
Raczkowanie
|
a czy ktoś z was zna dr j. wolak z krakowa? jakie macie opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zadomowienie
|
Chyba moderator dawno tu nie zaglądał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Przyczajenie
|
Witam. Szukam godnego polecenia i taniego ginekologa w okolicach Piekar Śląskich (moze byc Bytom, Katowice, Tarnowskie Góry). To dość pilna sprawa, czy któraś z wizazanek jest w stanie mi pomoc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Konto usunięte
|
Szczecin
Lek. Anna Błażejczyk Specjalista ginekolog- położnik, endokrynolog Naprawdę dobry specjalista w swojej dziedzinie. Na pierwszej wizycie oprócz badania ginekologicznego miałam zbadane przez nią piersi! Z czym spotkałam się naprawdę pierwszy raz, a już nie raz byłam u różnych ginekologów. W dodatku zleca dużo badań, jeśli wyjdą nie w porządku, daje skierowanie na następne. Wszystko wytłumaczy, wyjaśni, jeśli ma się jakieś pytania. Nadmienię również fakt, iż na wizytę poszłam w ramach ubezpieczenia na NFZ... i nigdy nie spotkałam się z aż tak miłym, profesjonalnym podejściem do pacjenta, nie tylko przez panią doktor, ale i nawet panie w rejestracji... Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2010-06-19 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
BAN stały
|
KRAKÓW
Dr Jacek Drzewicki-specjalista ginekolog-położnik. Jest naprawdę świetny. Ma super podejście do pacjentki,jest wyluzowany,od razu po wejściu do gabinetu wszelki stres mija(wiem,bo przed pierwszą wizytą bardzo się denerwowałam,a po przekroczeniu progu gabinetu-wszystko minęło jak ręką odjął ![]() Poświęca pacjentce dużo czasu. Zapewnia naprawdę świetną opiekę medyczną. Chodzi do niego wiele moich znajomych,i wszystkie są zadowolone. Przyjmuje i na NFZ,i prywatnie. Z czystym sercem mogę go polecić ![]() Edytowane przez Adzia15 Czas edycji: 2010-06-28 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Rozeznanie
|
pytanie do wrocławianek - szukam pani ginekolog do której nie czeka się nieskończenie długo nawet na wizytę prywatna. Dzwoniłam do gabinetu dr Joanny Grzesko - pierwszy termin 5 lipca. Dr Pajtasz - w sierpniu. dr Jaworska - nikt nie odbiera telefonu... Moja nadzieja jeszcze w dr Joannie Kulpa - Snopek, ale do niej o tej porze nie mozna sie rejestrować...
Proszę o jakieś namiary, zależy mi na wizycie w ciągu tygodnia - dwóch. |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
Witam serdecznie jestem tu nowa i szukam dobrego ginekologa( kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Jaworzno
dr Maciej Okólski polecam tego lekarza trafiłam do niego w przychodni na NFZ, ale przyjmuje też prywatnie od razu przypadł mi do gustu, ponieważ traktuje mnie poważnie, nie trzeba z niego wyciągać informacji, mówi wszystkie istotne rzeczy, nawet o tym o co często chcę zapytać a zapominam jest bardzo kulturalny, miły i sympatyczny, nie gburowaty jak trzeba uspokaja, nie śpieszy się na wizycie nawet jak ma dużo pacjentek, godny zaufania lekarz prowadziłam u niego ciążę i jestem bardzo zadowolona
#2723 |
Raczkowanie
|
LUBLIN
Ja polecam: - Barbara Szymańska-Bujacka, przychodnia na Hipoteczna 4, Jej jako jedynej udało się rozwiązać moje kobiece problemy. - Bogdan Liber, przyjmuje prywatnie i na NFZ w Sanitasie, jest naprawdę dokładny. Kiedy bada, mówi co robi, czemu.
#2724 |
Zakorzenienie
|
W Częstochowie szukam kobiety ginekologa najlepiej na NFZ... jeżeli to w ogóle możliwe... a jak nie to w ogóle ile mniej wiecej kosztuje wizyta prywatnie? placi sie dodatkowo za badania typu usg itepe? jestem umowiona na jutro do faceta ale nie wiem czy sie przemoge...
![]() czy dr Pogorzelska jest dobra? i ile wizyta kosztuje..? orientuje sie ktos? |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
Kraków
Prywatnie, krótkie terminy i bardzo dobry ultrasonograf, ma dr M.Bodzek z Pro-Bono. Jest miły, uczciwy i z pewnością nie zostawi nidosytu wiedzy po wizycie. Poszukaj na stronie kliniki. Bardzo dobra pani ginekolog - I.Kotowska, ze zwykłym usg, przyjmuje w gabinecie na Ruczaju. Na wizytę również nie trzeba długo czekać, w pilnej sprawie przyjmuje "od zaraz". Pełne badanie, usg i konsultacja w miłej atmosferze, jak dla mnie bez zastrzeżeń. Dba o każdy szczegół. |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Przyczajenie
|
Witam
jestem u Was pierwszy raz przeczytałam chyba prawie całe forum. Szukam bardzo dobrego ginekologa najlepiej położnika z Krakowa. Dlaczego takiego szukam planuje z mężem dzidziusia niestety od dłuższego czasu mamy z tym problem i szukam lekarza który zajmie się mną od początku do końca bo niestety mój mnie w tym temacie delikatnie mówiąc "olał" ![]() Dostała namiar na pana Andrzeja Szczudrawa ale tutaj na jego temat nic nie znalazłam albo przeoczyłam za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna. Edytowane przez Febra20 Czas edycji: 2010-06-28 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
Chyba chodziło Ci o Andrzeja Szczudrawę. Parę lat temu przyjmował na Dunajewskiego. Nie wiem jaki jest, kobiety w poczekalni wypowiadały się o nim dobrze. Sporo opinii jest w necie wystarczy poszukać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Przyczajenie
|
Witam, pilnie potrzebuję udać się do ginekologa - położnika w Warszawie, prowadzącego ciąże, najlepiej gdyby w wizyty prywatne miał wliczone podstawowe badania zalecane ciężarnym, bardzo proszę o informację, zależy mi na czasie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
dr Klaudia Stangel Wójcikiewicz, dzwonisz umaiasz sie na termin i o tej godzinie jests przyjeta bez czekania bardzo rzeczowa i sympatyczna pani doktór prawdziwy fachowiec, przyjmuje na ul. chmieleniec wizyta 70zl USG 50 zl, polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Przyczajenie
|
Czytałam trochę na temat doktora Andrzeja Szczudrawa ale opinie są podzielone myślałam że może ktoś był u niego i ma takie powiedzmy pewne informacje, jak pisałam mój przypadek nie należy do łatwych i chciałabym aby zajął się mną odpowiedni lekarz, ponieważ mam już za dużo stresu związanego z tym tematem a siły mi tez brakuje żeby od nowa co rusz innemu lekarzowi od początku wszystko odpowiadać
![]() Nadal czekam jakby ktoś znał dobrego lekarza w Krakowie, nie zależy mi by był miły sypał dowcipami itd potrzebuje kogoś rzeczowego kto mnie przysłowiowo "nie oleje" i weźmie mnie na poważnie mam nadzieje że są tacy gin w Krakowie ![]() Edytowane przez Febra20 Czas edycji: 2010-06-28 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.