|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Hejkaa
![]() No witam się wczoraj przyszedł mi rożek z allegro ![]() Ogólnie już troszkę kompletuje wyprawkę
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Julci
|
|
#2703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi- chodzicie na krótki rękaw czy jednak trzeba mieć coś cieplejszego? Bo wieczory to pewnie chłodne bo właśnie wywróciłam szafę do góry nogami i zastanawiam się co wziąć ![]() Pięknie dzielny chłopak ![]() Super Cytat:
nie wiem, jakoś wyjątkowo dobrze znoszę tą ciążę dziś od rana stoję i prasuję ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2704 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
Młody śpi , mieszkanie mi lśni , obiad zrobiony .. czekamy na TŻeta , będzie za 4 godziny gdzies ..
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Mravka
dla Robsona , dzielny chłopiec z Niego 😇
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Kasperka, jak tam dzisiaj samopoczucie? Lepiej?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Męczę się szybko, w ogóle czuję się jakaś nie w pełni sprawna ![]() Cytat:
Cytat:
Ale patent z frotką też dobry
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Troszkę lepiej... Dziękuję, że pytasz
Niepokoi mnie tylko mój osłabiony apetyt ![]() Muszę wpychać w siebie posiłki, a nie jest to przyjemne Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-30 o 13:38 |
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to od żelaza... raczej to jego brak we krwi objawia się zmęczeniem, sennością, bólami głowy czy właśnie brakiem apetytu...
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam na coś ochotę, ugotuję i na tym koniec ... Muszę coś innego wtedy zrobić ![]() Wiem, że jeść muszę i jem i mięso i warzywa i owoce, wyciskam sobie soki itd. Na następnej wizycie powiem, żeby mi znowu hemoglobinę zbadano, bo muszę wiedzieć czy te tabletki coś pomogły... |
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Kasperka ja tez ostatnio mam wrażenie ze wraca mi to co na początku ciazy... Nie mam na nic ochoty, nawet lody mi przestały smakować... No i nie moge patrzeć na mięso, mało co gotuje bo odruch wymiotny. Jest jeszcze w miarę jak ktoś zrobi obiad... Restauracje tez mnie odpychają... No ale cos jem, nie jest to tak, ze w ogole... Porozmawiaj o tym z lekarka, moze cos Ci doradzi My dzis od rana "w biegu", teraz najchętniej poszłabym spac a tu zaproszenie dostaliśmy na grilla i wlasnie sie zbieramy. Miłego dnia
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-30 o 15:10 |
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo u mnie
![]() Wizytę mam 9.06 i właśnie muszę koniecznie o tym z lekarką porozmawiać Męczy mnie to strasznie i nie jestem w stanie normalnie funkcjonować ![]() |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ile ważyła Malutka?
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wróciłam z Reala w samą porę tylko próg przekroczyłam zaczęło lać i nagle błyski i grzmoty... gacie pełne miałabym pranie mokre teraz już przeszło i z powrotem słońce świeci Kupiłam 3-pak bodziaków bo było -30% na ciuszki dziecięce z okazji Dnia Dziecka ale trzeba sprawdzać, bo nie wszystko wchodziło
|
|
|
|
|
#2716 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięekuje w imieniu swoim i Roba ![]() Cytat:
Dziękujemy ![]() Cytat:
. Odpuść sobie i poleeeń się,jeśli masz taką potrzebę.Heh czeka czeka już sobie upatrzył dźwig i czeka na Pana kuriera . Zdecydowanie należy Mu się nagrodą za to,że się tak spiął i poszło bez większych problemów.Cytat:
. Tylko nadal nie jest dla mnie oczywiste po co "dociągać" więcej niż zje dziecko ( to nic złośliwego,tylko naprawdę nie rozumiem tego aspektu). Ilość pokarmu dostosowuje się do potrzeb dziecka i ssanie dziecka to wszystko wyreguluje. Wydaje mi się,że trzeba się po prostu temu poddać i obserwować potrzeby dziecka. Powiem Ci na pocieszenie(mam nadzieję,że tak to też odbierzesz ). Karmiłam 21 mc i nie stosowałam tego "dociągania"![]() Cytat:
))Cytat:
Udanej imprezki na działce . Pewnie pyszności będzie co nie miara!Cytat:
Cytat:
Aaa seriooo? Cytat:
dziękuje ![]() Mam nadzieję,że na wizycie wyjaśnisz powód swojego samopoczucia, a lekarka zleci ponowienie badania i dowiesz się jak ta hemoglobina teraz stoi. W sumie jak miałam wcześniej tak niski poziom żelaza to też duuużo mniej jadłam. Także może to faktycznie jest zależne. My właśnie wróciliśmy do domu. Wizyta u ciotki 4h i myślę,że to dla mnie czas optymalny . Nie zniosłabym dłużej Jej sposobu bycia i podejścia. Jest wysoce ciężkostrawna. Ale jak to się mówi...odbębnione, także z głowy na kolejny rok. Ufff
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||||
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis nie do zycia, musialam sobie zafundowac poobiadowa drzemke... Ale wstalam i w sumie czuje sie troche lepiej, brzuch mnie nie boli ale za to glowa tak... I jestem dalej spiaca :-( czekam az moj Ł. wroci do domu, zrobie mu cos do szamania i wybywam do poduszkowa... Mam nadzieje ze jutro wstane z lepszym samopoczuciem... Milego wieczorku
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Hejka widze ze tutaj tradycyjnie weekendowy zastoj
nasze zakupy w ikei częściowo udane kupilismy materacyk i łóżeczko z serii gulliver. Jest fajne bo mozna pozniej zdjac jedna scianke jak juz maluch sam wychodzi z lozeczka a nawet moze pelnic role "kanapy" Nie udalo nam sie jednak kupić stolu do przewijania z tej serii mimo ze na stronie dalej widnieje to niestety ale wycofuja go e sprzedaxy i caly dzien to przezywam bo bardzo mi na nim zalezalo no i mam niecale 3 miesiące zeby znaleźć jakis zamiennik i bede czekac do oporu moze wprowadza za to cos inneg do asortymentu, ale i tak mam podly humor przez to Teraz leze bo mi bardzo rozpiera brzuch jakby mial wybuchnac ciezko mi sie oddycha i w ogole do d,upy ; (( http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E385490_S4.JPG |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie szkoda, ze nie ma tego stolu, ale moze to znak i znajdziesz cos lepszego
|
|
#2721 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Zapisałam sobie, ale trochę tego jest Cytat:
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
Dobranoc
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzisiaj jestem padnieta! Cały dzien poza domem ale bardzo miło spędzony czas. Uciekam spac
dobranoc
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Jej... Tragiczny dzien i jeszcze gorszy wieczor... Dzis mecz... Jestem zla zla zla... :-( tak to jest... :-/ jest mecz to juz chlopa nie ma... :-( obrazam sie i ide spac... :-( dobranoc mamusie... :-*
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Malutko, w 21t0d miala 323g...
Cytat:
I jak to jest z tymi przewijakami, ze one na zdjeciach zawsze tak bokiem stoja. To jak to dziecko przewijac? Nie moge tego pojac
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba niedługo przerwa w meczach to będą musieli się nami zająć chociaż ja nie narzekam,bo mi zawsze plecy wymasuje przez ten czas ... Będzie dobrze |
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
A mój chłop stwierdzil, ze ma gdzies mecze i spędził ze mna wieczor
wróciliśmy z grilla, ogarnelismy sie i potem lezakowalismy przed tv i oglądaliśmy jakies głupoty a potem poszliśmy razem spac ![]() Ja sie oczywiscie nie wyspalam bo obudziłam sie o 4:00 i praktycznie juz nie spałam, śniadanko chłopakom ogarnelam.. Herbatke wypiłam. I jestem zmęczona jakbym cała noc biegała ![]() A tak w ogole to dzien dobry Jakie plany na dzis? Ja chyba oddeleguje facetów na dwór i siądę cos do pracy popołudniu... Lece postawić na obiadek - dzis rosołek, młode ziemniaczki, polędwiczka w sosie i surówka z kapustki młodej
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Taka zmęczona ostatnio chodzę a tyle mam ciagle do zrobienia. Wczoraj cały dzień wlaczyłam z ubraniami i praniem. Zrobiłam porządek w szafkach i pranie, rozwieszanie i składanie i tak w kółko. Może dziś trochę odpocznę? Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-31 o 08:11 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

dla Julci
a powiedz mi- chodzicie na krótki rękaw czy jednak trzeba mieć coś cieplejszego? Bo wieczory to pewnie chłodne
bo właśnie wywróciłam szafę do góry nogami i zastanawiam się co wziąć
także Adrianek do pielęgnacji ma już wszystko, dla siebie wzięłam z białego jelenia żel do mycia żeby mieć po porodzie coś delikatnego. Niby jest napisane że pomaga w gojeniu