Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 16:58   #2701
Patalus
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
No to zazdroszczę podkręconych rzęs! Ja bez zalotki ani rusz niestety
tak na prawdę to one nie są naturalnie podkręcone i zazdroszczę tym, którzy takie naturalnie mają <3 ja swoje podkręcam przytrzymując tusz przy końcach rzęs, stąd taki efekt
Stary 2015-07-07, 17:03   #2702
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DVGNV Pokaż wiadomość
powróciłam do zywych po openerze i Drejeczku (oj papi, coś Ty zrobil za show… ) i dodam swoje 3 grosze do tematu odżywek. Stosowałam l'biotica serum, w bialym opakowaniu, co wieczor, jak mascare i szłam spać. Zero pieczenia, bólu czy innych objawów podobnych do np L4L. Teraz ciesze sie rzesiskami wygladajacymi na sztuczne. Az wrzuce zdjecia pomalowanych zarowno w zblizeniu jak i w proporcji do calej twarzy (wybaczcie ze świece tak moja twarzą tu no ale… juz nic z nia nie zrobie ;p licza sie rzesy)
Malujesz tak rzęsy jak na pierwszym zdjęciu czy to tylko do zdjęcia? Przecież to wyglada strasznie brzydko. Nieraz Olimpia ma okropnie pomalowane rzęsy, ale ty ją przebijasz 10 razy.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-07-07 o 17:06
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 17:09   #2703
why_so
Rozeznanie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Malujesz tak rzęsy jak na pierwszym zdjęciu czy to tylko do zdjęcia? Przecież to wyglada strasznie brzydko. Nieraz Olimpia ma okropnie pomalowane rzęsy, ale ty ją przebijasz 10 razy.

Edycja- nie komentuje, czasem milczenie jest złotem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez why_so
Czas edycji: 2015-07-07 o 17:10
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 17:09   #2704
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

ile razy juz zmalowana miala podejsc do zrzucenia kilogramow? ale i tak gratki
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater
coś tam schudła, ale ja się pytam, co to za porównanie z ? wiadomo że ze "ściągniętą" koszulką bedzie wyglądać szczuplej....
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 17:34   #2705
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja dobrze znam potęgę odżywek, bo stosowałam już...4 rodzaje chyba w tym te z wyższej półki i nieco niższej wszystkie dawały fenomenalne rezultaty i teraz stosuję nieco tańszą (Revive Lashes) i czekam na efekty nigdy u mnie nie wystąpiło nic niepożądanego nawet jak mi się wlało nieco do oka, bo nie odsączyłam aplikatora
jednak mam wrażenie, że na Twoich zdjęciach widać bardziej efekt tuszu, a raczej jego ilość? warstw? niż działania samej odżywki, w prawdzie nie neguje tego, że nie zadziałała, ale jeśli nałoży się tak dużo specyfiku w postaci tuszu do rzęs to taki efekt "murowany", mnie osobiście nie podoba się jak oko wygląda na takie ciężkei, jak w pajęczych odnóżach, ale co kto woli w załączniku dla ciekawskich wstawiam swoje efekty po 2 różnych odżywkach
Coś pięknego - U - WIE - LBIAM takie rzęsy, niesamowite!

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja swoje podkręcam przytrzymując tusz przy końcach rzęs, stąd taki efekt
Robię dokładnie tak samo od lat - koleżanki nie mogą się nadziwić temu
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 17:34   #2706
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Coś pięknego - U - WIE - LBIAM takie rzęsy, niesamowite!
też go uwielbiałam ♥ jeszcze ta maskara z Etre Belle dawała taki efekt, że ludzie pytali czy mi się tak chce codziennie sztuczne rzęsy przyklejać no ale cóż, skończyła się odżywka, skończył się efekt i teraz znów czekam, aż rzęski odrosną ładniejsze
Stary 2015-07-07, 17:43   #2707
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Czocherrrr dużo zdrówka

P.S Zasłyszana czitosowa historyjka, a #mianowicie siedzę sobie, hybrydy mi dziołszka poczynia, a obok siedzi klientka i robią jej takie typowe długie żelowe szpony, i koleżanka która z nią była pyta się ''ej, a właściwie to jak Ty głowę myjesz z takimi szponami, przyzwyczaiłaś się już pewnie?'' a czitos na to ''eeee coś Ty, raz w tygodniu chodzę do fryzjerki na mycie i jest spoko''

Ja mam szpony i w sumie powiem szcezrze - denerwują mnie wieczne pytania - Jak myjesz włosy? Jak wycierasz tyłek? Jak piszesz na klawiaturze? Jak jesz? Jak śpisz? Jak się myjesz? - może odpowiedziała ironicznie, bo ma dosyć głupich pytań :p

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja jestem przyjezdna, ale takie pierniczenie o chopinie i tak bardzo mnie bawi kiedys uslyszalam, ze na chmielnej mozna spotkac tak ciekawych ludzi! Patrz: hipsterow (tak sadze). Coz, ze niby chodza w kolko po chmielnej, zeby bywac?
Najciekawsze na Chmielnej to są pączki

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Glam Palula jest jedynaczką.
Eeee... no i?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 17:44   #2708
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:

Ja mam szpony i w sumie powiem szcezrze - denerwują mnie wieczne pytania - Jak myjesz włosy? Jak wycierasz tyłek? Jak piszesz na klawiaturze? Jak jesz? Jak śpisz? Jak się myjesz? - może odpowiedziała ironicznie, bo ma dosyć głupich pytań :p
To niestety nie była ironia
Wiadomo, że można się przyzwyczaić, ja wszystko rosume , ale raz....w...TYGODNIU ? WHY?

Mam chyba 20 filmów na yt do nadrobienia, zacznę chyba od katowania się Szuszem
Stary 2015-07-07, 17:55   #2709
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DVGNV Pokaż wiadomość
powróciłam do zywych po openerze i Drejeczku (oj papi, coś Ty zrobil za show…) i dodam swoje 3 grosze do tematu odżywek. Stosowałam l'biotica serum, w bialym opakowaniu, co wieczor, jak mascare i szłam spać. Zero pieczenia, bólu czy innych objawów podobnych do np L4L. Teraz ciesze sie rzesiskami wygladajacymi na sztuczne. Az wrzuce zdjecia pomalowanych zarowno w zblizeniu jak i w proporcji do calej twarzy (wybaczcie ze świece tak moja twarzą tu no ale… juz nic z nia nie zrobie ;p licza sie rzesy)
Powiem tak - jesteś jedną z najładniejszych dziewczyn, jakie moje oko widziało, masakra. Masz ten typ urody, który dla mnie - najlepiej i najseksowniej prezentuje się bez makijażu <3

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
cofnęłam się do starych filmików Szusz - ale ona była "przed tomkiem" koścista....

https://www.youtube.com/watch?v=L9rGio2dsHE

https://www.youtube.com/watch?v=MEVzZPDZG5o

https://www.youtube.com/watch?v=3jXgqNC2SNQ
'przed tomkiem' - serio? Świetna miara.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
wlasnie trafilam, znacie?

Nie, ale może przyda się moim za ciasnym balerinkom z Deichmanna (jeszcze się nie poddałam!).

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jak znam Munkę, to będzie rzęsiskami absolutnie zachwycona czy mogę Cię prosić o fotkę bez tuszu? Też miałam tę odżywkę i pomogła mi, co prawda nie aż tak ale bardzo się uelastyczniły.

Znasz bez wątpienia! Acz podobają mi się wyłącznie na 2 zdjęciu. Lubię lekko sklejone, ale nie skrócone przez grubość
Stary 2015-07-07, 18:09   #2710
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Dziewczyny...jestem potwornie chora, otumaniona przez leki, nie myślę- mam strasznie słaby żołądek teraz, czuję na przemian głód z potwornym bólem i nudnościami, ale muszę jeść cokolwiek- na pewno znacie jakieś bardzo lekkie dania dla chorych, pewnie jadłyscie jako dziecko czy coś, możecie mi cokolwiek zaproponować?

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:10   #2711
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Dziewczyny...jestem potwornie chora, otumaniona przez leki, nie myślę- mam strasznie słaby żołądek teraz, czuję na przemian głód z potwornym bólem i nudnościami, ale muszę jeść cokolwiek- na pewno znacie jakieś bardzo lekkie dania dla chorych, pewnie jadłyscie jako dziecko czy coś, możecie mi cokolwiek zaproponować?
kleik ryżowy ;_;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 18:22   #2712
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kleik ryżowy ;_;

I kisiel
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:24   #2713
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Kaszki dla dzieci, albo kleik ryżowy. Jak miałam problemy żołądkowe to też suchary.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:32   #2714
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.
Stary 2015-07-07, 18:39   #2715
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.
Pije ogormne ilosci wody, nawet to powoduje nudnosci, no ale. Mam taki ściśnięty żołądek po prostu,zapachy mnie odrzucają. Na internetach same gordony ramsaje, te przepisy na kleik jak na pięciogwiazdkowe danie. rozgotuję po prostu ryż na amen i dodam czegoś energetycznego po prostu....

Stary 2015-07-07, 18:41   #2716
201705230905
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=fulTeR_ShBc

Test u Hani, ślicznie wygląda
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:43   #2717
thebierdonka
Raczkowanie

Cytat:

nie chce byc zlosliwa ale jak ty w takim stanie dajesz w ogole rade cos szukac w internecie albo pisac na forum :p
thebierdonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:43   #2718
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Ja przy problemach z żołądkiem wcinałam biszkopty, sucharki, wafle ryżowe, banany, a do picia woda mineralna. Kleiki ryżowe, kasza manna też dobra, ale ja akurat tego nie lubię.
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:46   #2719
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy śledzicie w miarę regularnie Baśkę Callmeblondieee na instagramie, ale wielokrotnie ostatnio powtarzała, że ma zamiar zrezygnować z YT, bo blog generuje większą ilość wejść i z tego chce się utrzymywać.

Zastanawiam się czy to tylko wołanie o adoracje i zwiększoną ilość wejść na YT czy faktycznie ma dość.
oglądam regularnie, pierwsze słyszę.
Cytat:
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D

kurcze, widzę, że tu coś poważniejszego się kroi - mówisz, że nie ma szans na egzamin w lipcu? Może potrzymam kciuki mocniej

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Czocherrrr dużo zdrówka

P.S Zasłyszana czitosowa historyjka, a #mianowicie siedzę sobie, hybrydy mi dziołszka poczynia, a obok siedzi klientka i robią jej takie typowe długie żelowe szpony, i koleżanka która z nią była pyta się ''ej, a właściwie to jak Ty głowę myjesz z takimi szponami, przyzwyczaiłaś się już pewnie?'' a czitos na to ''eeee coś Ty, raz w tygodniu chodzę do fryzjerki na mycie i jest spoko''

oł noł

Cytat:

jak zwykle pomocna i sympatyczna
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 18:49   #2720
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
oglądam regularnie, pierwsze słyszę.

kurcze, widzę, że tu coś poważniejszego się kroi - mówisz, że nie ma szans na egzamin w lipcu? Może potrzymam kciuki mocniej

oł noł [/COLOR]

jak zwykle pomocna i sympatyczna
niestety, nie zdążę złożyć pracy a promotor nie pójdzie mi na rękę :c ale przynajmniej dopracuje to jeszcze, oddam do końca lipca i obronie się na początku września. Nie tak źle :p
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:50   #2721
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez thebierdonka Pokaż wiadomość

nie chce byc zlosliwa ale jak ty w takim stanie dajesz w ogole rade cos szukac w internecie albo pisac na forum :p
Cały dzień leżałam plackiem, zmusiłam sie do wstania w koncu, bo muszę wziąć leki. suzkanie w internecie wygladalo tak, ze wpisałam 'lejek ryyxpwy pzrepia' i tak jest lepiej już, w niedziele myslalam ze umieram i chcialam pisac list pozegnalny ( w sumie bylo blisko, bo mialam grubo po 40 stopni gorączki) także tego ;-;

fun fact na pogotowiu majaczyłam mamie o czocherze, że jest w szpitalu i ja nie wiem co to bedzie

Stary 2015-07-07, 18:56   #2722
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Jakie?
Lovely serum z wapniem i witaminą C, Essence Nail Candies, odżywki Joko.

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
szczena mi opadła... chyba będę kąpać moje rzęsy we wszystkim, co się da (tyle że bez zalotki i tak to o kant pupona rozbić)
Mnie się po L4L same podkręciły.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-07 o 18:59
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 18:56   #2723
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
co tam rzęsy,brwi są tragicznie przerysowane .
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:03   #2724
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Woda kokosowa - ale czysta, świetna jeśli wymiotujesz i jesteś osłabiona, uzupełnia elektrolity.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:08   #2725
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=fulTeR_ShBc

Test u Hani, ślicznie wygląda
przepiękna!
Stary 2015-07-07, 19:13   #2726
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D
Trzymaj się Czocherku I Ty, Klopsie również

Ja mam kiepski dzień i pewnie muszę odwołać swoje plany wakacyjne, bo właściciel mieszkania, w którym miałam się zatrzymać wystawił mnie do wiatru
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:13   #2727
apple1602
Zadomowienie

Baśka z denkiem https://www.youtube.com/watch?v=rJgVLIVBMz4

Gdzie ta objętość na głowie po fryzjerze? o.O W ogóle w tym filmiku wygląda na zmęczoną i chorą.

Edytowane przez apple1602
Czas edycji: 2015-07-07 o 19:14
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:31   #2728
akna1102
Zadomowienie

Bogusława Spryszyńska o paletach cieni na lato

https://www.youtube.com/watch?v=VoNW_smKO2M
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:31   #2729
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Baśka z denkiem https://www.youtube.com/watch?v=rJgVLIVBMz4

Gdzie ta objętość na głowie po fryzjerze? o.O W ogóle w tym filmiku wygląda na zmęczoną i chorą.
Pewnie przez ten makijaż oka, ale moim zdaniem wygląda spoczko
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:33   #2730
Selfish Girl
Life is a drink ...

co Wy chcecie przecież ona w ogóle nie śpi to jak ma wyglądać promiennie :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości