Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-08, 16:26   #2701
ali_ma
Rozeznanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Witam
po paru dniowej przerwie, i ponad 20 stron do przeczytania nie wiem kiedy uda mi się Was nadgonić
wesele było super, ale niestety było duszno i nie było czym oddychać (pocieszałam się faktem, że nie tylko ja narzekałam na pogodę
ja wczoraj byłam nad morzem, był problem ze strojem, bo chyba mi jednak cycki urosły więc na szybkiego kupiłam tylko sam stanik
moi goście jeszcze są, więc pewnie znowu zniknę na parę dni, nie szalejcie

pochwalę się tylko, że w końcu zrobiłam zamówienie na gemini, więc brakuje mi "tylko" łóżeczka i wszystkich pierdół z nim związanych

Dirtyblack – super wieści i 3mam kciuki, żeby chłopaki siedzieli jak najdłużej
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 16:34   #2702
party_girl7
Zakorzenienie

Olkka
Noo faktycznie dużo tych ubranek, powiem Ci że ja się dziś zabrałam za segregację do prania (tak na wszelki wypadek jakby w pon usg wyszło źle i zostawiliby mnie w szpitalu), to się za głowę chwyciłam ile ja już tego mam... białych będą min 2 pralki załadowane na maxa (a mam duży bęben), 1 pralka błękitnych, jedna jasnych (ale nie białych),1 pralka kolorowych i jedna ciemnych...6 pralek wychodzi z czego pościel, ochraniacz, rożek zostawiam na koniec, więc tu nie liczę. Tylko ze u mnie to są rozmiary od 50 do 62/68, tzn tak na oko, bo na niektórych pisze 62 a są tak duże że od razu chowam na potem, a na innych jest up to 3 months a wizualnie na 68 i zostawiłam na teraz bo sama nie wiem w końcu na jaki to wzrost... No i w tym dużo ubranek po rodzinie, ale że tak powiem bardzo zżółknięte, brzydkie, typowo po domu albo na sytuacje awaryjne, no ale dostałam to trzymam i uprać trzeba... Ale z ubranek nie kupuje już NIC no chyba że będzie coś szałowego
Stary 2015-07-08, 16:53   #2703
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ale z ubranek nie kupuje już NIC no chyba że będzie coś szałowego
Hahaha wiesz jaka to ogromna pułapka w przypadku dziecięcych ciuchów (i ciuchów w ogóle)
Stary 2015-07-08, 17:01   #2704
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Hahaha wiesz jaka to ogromna pułapka w przypadku dziecięcych ciuchów (i ciuchów w ogóle)
Taaaak, to prawda. Wypralam pierwsza "ture" kolorow i znow szykuje mi sie jedna. A nic nie dostalam... wszystko sama kupilam...
Ale tu 1e, tam 3e...
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:07   #2705
olkka16
Rozeznanie

Cytat:
Olkka
Noo faktycznie dużo tych ubranek, powiem Ci że ja się dziś zabrałam za segregację do prania (tak na wszelki wypadek jakby w pon usg wyszło źle i zostawiliby mnie w szpitalu), to się za głowę chwyciłam ile ja już tego mam... białych będą min 2 pralki załadowane na maxa (a mam duży bęben), 1 pralka błękitnych, jedna jasnych (ale nie białych),1 pralka kolorowych i jedna ciemnych...6 pralek wychodzi z czego pościel, ochraniacz, rożek zostawiam na koniec, więc tu nie liczę.
Cytat:
Ja mam komodę jedną, wszystko się zmieściło łącznie z kocykami, prześcieradłami itd. Ale na razie mam tam tylko 56 i 62, większych rozmiarów mam niewiele ubranek i na razie leżą w pudełku na szafie. Nie wyciągam jeszcze tych 68 bo ostatnio się zapytałam bratowej i niemal roczna bratanica nosi teraz 74 więc poczekam jeszcze z tymi większymi
Kurcze o kocykach, rożku jeszcze nie myślałam. Bałam się, że będę miała za mało wszystkiego a teraz mi ręce opadają jak patrzę na te ilości , szczególnie, że nie jestem dobra w organizacji przestrzeni
ktoś pytał o pranie wózka - ja kupiłam używany więc mam zamiar wyprać wszystkie te odpinane elementy.
Stary 2015-07-08, 17:08   #2706
ali_ma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
A mnie bola straszniee stopy. Nienwiem o co cho. Czuje sie jak po weselu na 20 cm szpilach ledwo moge na nich stanac.
Myslalam ze to od spuchniecia ale spuchniecie przeszlo a bol zostal

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

A co do spania z psem to kropeczka bedzie z nami spala a dziecko bedzie mialo swoje lozeczko.

mnie bolały stopy przy zwykłych butach, odkryłam, że w adidasach do biegania tego problemu nie mam, więc zainwestowałam też w wygodne sandały, wczoraj jak chodziłam w japonkach to też mnie zaczęły znowu boleć
ali_ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:17   #2707
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Taaaak, to prawda. Wypralam pierwsza "ture" kolorow i znow szykuje mi sie jedna. A nic nie dostalam... wszystko sama kupilam...
Ale tu 1e, tam 3e...
Nooo właśnie szczególnie na promocjach dziecięce ciuszki same się ładują do torby
Stary 2015-07-08, 17:20   #2708
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez ali_ma Pokaż wiadomość
mnie bolały stopy przy zwykłych butach, odkryłam, że w adidasach do biegania tego problemu nie mam, więc zainwestowałam też w wygodne sandały, wczoraj jak chodziłam w japonkach to też mnie zaczęły znowu boleć
No w trampkach chodze i w klapkach. Klapki mam dosc miekkie i wyprofilowane wiec sa wygodne. Od jutra przesiadam sie w moje adidaski

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
Mnie też, już 79 przekroczylam, boję się mierzyć. Ja też korzystniej na zdjeciach wyglądam.
Ja tak sie wzbraniam przed 80 ale jest to nieuniknione skoro dziecko na wadze przybedzie :/

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:25   #2709
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Nooo właśnie szczególnie na promocjach dziecięce ciuszki same się ładują do torby
U mnie nie wylądowały żadne
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:26   #2710
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
mam wyniki na posiew paciorkowca z grupy B (gbs)

NIE MAM TEGO DZIADOSTWA

uff
:klaski: 😊
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki! Przed 6 rano zerwała się wichura, ale ☠☠☠☠☠ popadało :/. Dobrze, że mąż był w domu to za mnie wniósł do mieszkania pomidory bo dźwigać nie mogę. Jakby je teraz połamało to chyba bym się zapłakała bo już kwitną.

meneq
Ja tam się z niczym nie spieszę, nawet nie mam jeszcze tych tobołów wszystkich od siostry ciotecznej . Też nie lubię być w ciąży... Czytałam dziś na fb na "ciąża pytania i odpowiedzi", że laski zachodzą w ciążę w okresie połogu lub kp i wielkie zdziwienie, że ciąża mimo, że robią to bez zabezpieczenia... .

owieczkaa
Przed ślubem byłam jedną z 170 osób w Polsce o tym nazwisku. Po ślubie mam nazwisko takie jak ponad 100tysięcy ludzi w naszym kraju. Trochę brakuję mi tego mojego nazwiska panieńskie, ale dwuczłonowe było by za długie. może kiedyś zmienię jednak na dwuczłonowe.

czarownica_tea
Ty chudzinko!

bianeczkaa
U mnie niespodziewanie wypadł slub, który odbędzie się 1 sierpnia. Potem niby obiad weselny, ale nie wiem czy pójdziemy zobaczymy jak się będę czuła. Zamówiłam sobie taką kieckę w rozmiarze L (po wymiarach patrzyłam to powinnam wejść z brzuchem choć teraz się mieszczę w M ):
oczarwana
No zobaczymy, która pierwsza

blondynka
Co Ty chcesz od tej sesji? Bardzo ładne zdjęcie!!

ridja devojka
Szkoda słów na takich hejterów... Skoro można bez bólu to po co się męczyć? Każdy ma inny próg bólu...

Nienawidzę sukienek, ale ten upał wymusił na mnie kupno byle czego byle chłodniej. I wyglądam tak w 32tygodniu:

Super brzusio 😊
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Helloooo
Dobrze urlopik się udał

Ma dobre opinie na necie. Ja będę inwestować w taki do 300zł. No bo łóżeczko chce drewniane takie najtańsze bez udziwnień z szuflada.
Na allegro wpisz sobie łóżeczko Sonia.

U teściowej mojej prądu nie ma. A to tylko 11km od nas.

Ja się pytam gdzie ty masz brzuszek. Ja dopiero taki mialam w 5 miesiącu. U mnie się śmieją ze będą bliźniaki.

Ja mam tylko nie wiem czy je ubiórę bo boję się że nogi mi napuchną

Pięknie

Laski są zazdrosne i tyle e tym temacie.
Ja mam zamiar skorzystać jak będę miała możliwość.

To super
Zobacze ja myslalam o jakims lozeczku Klupsia do Gostynia mam niedaleko a w fabryce taniej niz w sklepach 😊
Cytat:
Ja to w innych niż balerinach czy sandalach nawet bym się nie odwazyla iść. Jakbym.męzowi powiedziała że muszę mieć nowe nic by nawet nie powiedział, wie ze nie jestem rozrzutna

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Też nie wiedziałam że mozma to wcześniej załatwić.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Piękne zdjęcie, cudnie wyglądasz. Ja bym chciała z mężem coś ładnego sobie pstryknac
Dziekuje 😊 tez bym chciala ale moj tz to zdjęć za bardzo nie lubi 😊 ale moze go namowie, bo zabawa z samowyzwalaczem jest meczaca hihi
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Zmiksowałam sobie zimnego arbuza, z kostkami lodu i miętą... DELISZYS! do obiadku wszystko przygotowane, deszczyk zaczął padać, wiatrak wieje mi prosto w jape... jest mi dooooooooobrze
Mniam mniam a ja musze sie pilnowac z owocami... dostalam bana od lekarza na ich jedzenie (tzn mam jesc polowe mniej &#128533 bo za duzo cukru maja.
Cytat:
A ja w 30 tyg już mam taaaaki bebzun
Piekny 😊 wszystkie macie piekne brzusie ja tu żadnych bebzunow nie widzę 😊
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu ale połowy waszych fotel nie widze

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Mi sie wydaje ze jak sie wrzuca zdj z tel to trzeba je wybrc z galerii i otworzyc za pomoca programu do tapa i wtedy sie prawidlowo dodaja 😊
Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
Dzwoni do mnie moja polozna i mi gratuluje, ze ja dzidziusia już urodzilam! Matko Boska wyprowadzilam ją z bledu i powiedzialam, ze mam nadzieję, że mi moje dziecko AŻ TAKIEJ niespodzianki nie zrobi bo dopiero 32 tydzien jutro zaczynam. Wrocila z urlopu i inna polozna jej info zostawila, widocznie po☠☠☠aly im sie nr tel
Hehe ale numer 😊

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Jak widzę Wasze zdjęcia to czuję się jak WALEŃ! serio! takie ładne jesteście i takie macie ładne brzuszki, ja to się nie chcę wcale fotografować. Brr!!
No co ty nie przesadzaj, napewno wygladasz ładnie, jak chodze to czlapie jak kaczka tz sie ze mnie nabija juz 😉

Stary 2015-07-08, 17:30   #2711
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie :-D ja też już mówię do tż że więcej ubranek nie kupuje a on tak czyta książke i do mnie :
-Oczywiście pod warunkiem że akurat nie będzie jakiejś wyprzedaży lub też trafi się jakiś piękny wzorek którego nie masz :-D
Stary 2015-07-08, 17:35   #2712
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość

bianeczkaa
U mnie niespodziewanie wypadł slub, który odbędzie się 1 sierpnia. Potem niby obiad weselny, ale nie wiem czy pójdziemy zobaczymy jak się będę czuła. Zamówiłam sobie taką kieckę w rozmiarze L (po wymiarach patrzyłam to powinnam wejść z brzuchem choć teraz się mieszczę w M ):
oczarwana
No zobaczymy, która pierwsza

blondynka
Co Ty chcesz od tej sesji? Bardzo ładne zdjęcie!!

ridja devojka
Szkoda słów na takich hejterów... Skoro można bez bólu to po co się męczyć? Każdy ma inny próg bólu...

Nienawidzę sukienek, ale ten upał wymusił na mnie kupno byle czego byle chłodniej. I wyglądam tak w 32tygodniu:

Piękna ta sukienka I od razu dla kontrastu pojawia mi się przed oczyma twój mąż w tej kurtce jego, tak dla kontrastu
Cytat:
Gdzie zamawiasz?
Wszystko na all. http://allegro.pl/materac-120x60-gry...196881497.html o tu.
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja się źle czuję w sukience wyjściowej i na płaskim. W tej czarnej sukience, którą tu wstawiałam, i balerinkach, wyglądałabym śmiesznie, a z sandałków mam tylko brązowe japonki.
Już myślałam o koturnach (bo sandałki na szpilkach odpadają u mnie, wywaliłabym się tylko w tej ciąży), ale nic w sklepach nie ma ciekawego. W CCC mi palec ciągle wychodził na bok, w Deichmannie zabrakło rozmiaru i w necie też nie ma, już nawet chodziłam po Tesco/Auchan/Realu/Lidlu i szukałam i dobrze, że mam jeszcze miesiąc do tego wesela...

Bianeczko, jakbyś w jakiejś sieciówce znalazła fajne buty, daj znać!
Kupiłam w CCC o te http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/342961
W ogóle już miałam nic nie kupować, ale siadłam sobie i siedze, czekam na mame. Podeszła jakaś stara baba i zaczęła grzebać w półce obok mnie, dupą się wypinać. Syf zrobiła niesamowity. Widziałam co bierze i czego szuka. Od razu je wypatrzyłam i dawaj Wzięłam je. Już widzę foch na jej twarzy Przymierzyłam, dobre, wygodne i ładne - BIORE A to była jedyna para w tym rozmiarze - na tak mi przykro

Cytat:
Jak widzę Wasze zdjęcia to czuję się jak WALEŃ! serio! takie ładne jesteście i takie macie ładne brzuszki, ja to się nie chcę wcale fotografować. Brr!!
Mnie nie widziałaś

Cytat:
Ależ się w☠☠☠☠iłam!
Weszłam na portal pacjenta w lux medzie i ostatnio byłam na wizycie u endokrynologa ( innego niż zazwyczaj, bo moja już nie pracuje), podeszłam do rejestracji z karteczką od lekarza by zarejestrować się za 2 miesiące na wizytę i patrze w systemie jest inny lekarz. Dzwonię na infolinie i po czym dostaje informację, że wyjaśnią mi tą sprawę już to widzę. ;/
Muszę sama napisać maila lub zadzwonić w tej sprawie. Szlag mnie zaraz weźmie...
U mnie zawsze oddzwaniaja, więc może poczekaj.
Cytat:
Może nie wyglądam tak źle ale czuję się zdecydowanie mało sexi.. Wy wyglądacietak lekko i zwiewnie, a ja taki ciężki makaron!
jak wróciłam dziś z miasta to czułam się jak uparowana! Kolega mnie podwiózł bo widział, że ledwie idę

ale to fakt niektórym przydałoby się trochę samokrytyki..
Ja to wyglądam tak lekko i zwiewnie, że nic, tylko mnie przywiązać komuś do nogi i mogę robic za kamień, który ciągnie na dno

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
A u nas jest afera: Japonki maja takie parcie na kp, ze w necie zaczal sie handel ludzkim pseudomlekiem
To żadna nowość, u nas od dawna można kupić takie mleko, a jak dziecko ma uczulenie, to sprzedają mleko końskie, podobno najmniej alergiczne ze wszystkich.

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Straszne jest czasami podejście ludzi

Spora już dziewczynka. Moja cały czas jest głową w dół. Tylko czuje jak mi kolana wypycha.

Ja sie zdecydowałam na sesje. Fajna bedzie pamiątka dla mnie i dzidz

Ktoś wpadł w szał zakupów. Dobrze wiedzieć na jakiej stronie kłaść dziecko. Dzięki za wtajemniczenie.

No i poszła po całości.

Ja własnie wszamałam jabłko, nektaryne i mandarynke.
Ja mam termometr.
Miałam wenę, to poszło za jednym zamachem

Cytat:
Dwa imiona moje plus jedno nazwisko 12 liter, drugie 10

Co za bezsens...

Ooo fajnie dzięki za info.

No właśnie tak jest z moim nazwiskiem, jedynie nasza rodzina. A nazwisko TŻ się na pewno mieści w pierwszej 20 najpopularniejszych nazwisk w PL

Nie odróżnisz dupki od główki przez brzuch Wielkość i kształt bardzo podobne. Taka mała kulka to pewnie kolano, łokieć. Jak mała była już główkowo ułożona to bez wielkiego bębnienia by nie dała rady się przekręcić dupą w dół.

JAK tą Alicję tam zmieściłaś?!

Jakby co to niezależnie od tego co mówi sklep albo producent, na wszystkie towary sprzedawane w UE jest 24 miesiące gwarancji. Koniec kropka.

Ale piękna Ty i piękne zdjęcie! Sesje mogą się schować jak takie zdjęcia robisz

Oooo dumny brzuszek

Bez kitu, też tak czasami patrzę... nastolatki z takim cellulitem że przestaje mi być wstyd
No niby tak jest, ale jak się później coś rozwali, to szukaj wiatru w polu, wykłócaj się, a to nie jest kolejna para kaloszy, ze jak nie te to inne założę. Lepiej poszukać tam, gdzie nie robią problemów Ich strata

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:37   #2713
Blondynka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość

31 tydz

aaa i na zdjęciach wyglądam dużo szczuplej niż w żwczywistości o jakieś 10 kilo, obecnie ważę 78 ja pi er d o le zabijcie mnie jak tego nie zrzucę
Pileczka jak ta lala 😊. Zrzucisz, bobo przez cyc wszystko wyciagnie 😉
Cytat:
Kurcze, brzuszki śliczne, te mniejsze i te większe, a na pweno żadna tu nie jest gruba! Mamy ładne, zgrabne krągłe brzucholki! Dodaje mój 29tydz, mówią mi że mały chodze dziś w topiku i spódniczce bo tak mi duszno...
w brzuchu mam 87cm, ale przed miałam jakieś 64cm. Czyli ponad 20cm na +
Sliczny 😊
Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcie i sukienka Skąd ona?
Sukienka kupiona z 3 lata temu w jakims sklepiku u mnie w miescie, ale nie nadaje sie do chodzenia jest mi za krótka😉

Stary 2015-07-08, 17:37   #2714
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Dokładnie :-D ja też już mówię do tż że więcej ubranek nie kupuje a on tak czyta książke i do mnie :
-Oczywiście pod warunkiem że akurat nie będzie jakiejś wyprzedaży lub też trafi się jakiś piękny wzorek którego nie masz :-D
Ja w sh nie mogę się opanowac jak widzę coś fajnego. Albo w f&f na promo trafię. Ale już na 56 -62 nie kupuje.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Eeeej pępek mi się wklesl nagle a maialam wystajacy:-o
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:41   #2715
Mediona
Zadomowienie

Jak tyle brzuszkow sie pojawilo to i ja dam moj. 29t 4d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1436366378705.jpg (69,5 KB, 50 załadowań)
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 17:43   #2716
bianeczkaa
Zakorzenienie

A ja się zastanawiam co mogę chcieć z Anglii dla dzieci. Szczególnie dla Jagody. Chyba poproszę kombinezon zimowy, chociaż wątpię, żeby teraz były A tak to mam wszystko, ale jak sie bedą bardzo upierać,to nich mi kupią coś na wyprz. w Next, co chcą

Kupiłam sobie pierścionek. Biżu już nie nosiłam od hooooo hoooooooooooooooooooooooo oo hoooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooo , a tu nagle się w nim zakochałam szkoda, że nie mieli kolczyków do niego

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Ja w sh nie mogę się opanowac jak widzę coś fajnego. Albo w f&f na promo trafię. Ale już na 56 -62 nie kupuje.

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Eeeej pępek mi się wklesl nagle a maialam wystajacy:-o
Ja miałam wielką dziurę, a teraz taki przecineczek, ze prawie go nie widać

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-07-08, 17:45   #2717
ridja devojka
Zakorzenienie

Hm, w UK jest taki wybór, że na pewno coś wybierzesz, może pooglądaj na stronce Matalana jakie są rzeczy dla dzieci?

Znowu trochę poćwiczyłam, mam kondycję staruszki.
Stary 2015-07-08, 17:59   #2718
Mten
Rozeznanie

Kurcze wiecie co chciałam zamówić te pompon o których pisałyście ale zerknelam jak zrobić je samemu i to jest rzeczywiście banalne :-D zamówię materiał i sama zrobię :-D
Stary 2015-07-08, 18:02   #2719
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ja robiłam spódniczkę tu-tu Czasochłonne ale efekt super

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-07-08, 18:05   #2720
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Hm, w UK jest taki wybór, że na pewno coś wybierzesz, może pooglądaj na stronce Matalana jakie są rzeczy dla dzieci?

Znowu trochę poćwiczyłam, mam kondycję staruszki.
Ja nie cwicze. Lazenie z psem dwa razy dziennie jest dla mnie jak maraton.

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 18:12   #2721
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
U mnie zawsze oddzwaniaja, więc może poczekaj.
Ja to wyglądam tak lekko i zwiewnie, że nic, tylko mnie przywiązać komuś do nogi i mogę robic za kamień, który ciągnie na dno
Oddzwonili, Pani, która mnie na wizytę dodatkową rejestrowała pomyliła się.
Stary 2015-07-08, 18:15   #2722
ridja devojka
Zakorzenienie

No to masz ruch
Stary 2015-07-08, 18:29   #2723
Virves
Raczkowanie

Dziewczyny ja juz po badaniu. Z małym wszystko dobrze waży 1543 g i jak to lekarz określił jest dobrze odżywiony. ciesze się ogromnie bo bardzo się martwiłam. Jedyne co to za trzy tyg musze skontrolować na kolejnym usg poziom wód bo mam w górnej granicy.
A Wasze brzuchy prezentują się rewelacyjnie !!!!
Virves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-08, 18:34   #2724
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dziewczyny!
Właśnie zobaczyłam wczorajsze wyniki które robiłam na tarczyce.
I mam podwyższone Ft4.
Mój wynik to 1.38
A norma dla 3 trymestru wynosi 0.7 do 1.2.
Tsh jest w normie bo 0.59

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

I teraz nie wiem co robić chyba napisze do lekarza maila
Stary 2015-07-08, 18:41   #2725
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny!
I mam podwyższone Ft4.
Mój wynik to 1.38

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

To zależy chyba od labu bo u mnie ft4 dla 3trymestru to 15,88
Stary 2015-07-08, 18:50   #2726
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy chyba od labu bo u mnie ft4 dla 3trymestru to 15,88
Tylko ja mam podane w innych wartościach. Czekam na komentarz od lekarza.
Stary 2015-07-08, 18:53   #2727
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Tylko ja mam podane w innych wartościach. Czekam na komentarz od lekarza.
Ale ze mnie gapa nie spojrzałam i myślałam że masz 14... Rzuca mi.się już na.oczy ta ciąża :-D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-08, 18:55   #2728
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze mnie gapa nie spojrzałam i myślałam że masz 14... Rzuca mi.się już na.oczy ta ciąża :-D
Heh mnie też czasami. ☺
Stary 2015-07-08, 19:41   #2729
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny!
I mam podwyższone Ft4.
Mój wynik to 1.38

Lekarz mi pokazywał tabelkę międzynarodową to było duuuużo więcej

No pokażę wam zakup bo tak mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150708_193459.jpg (81,1 KB, 22 załadowań)

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-07-08, 19:55   #2730
elcia88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Virves Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz po badaniu. Z małym wszystko dobrze waży 1543 g i jak to lekarz określił jest dobrze odżywiony. ciesze się ogromnie bo bardzo się martwiłam. Jedyne co to za trzy tyg musze skontrolować na kolejnym usg poziom wód bo mam w górnej granicy.
A Wasze brzuchy prezentują się rewelacyjnie !!!!
To super, mały pięknie rośnie. A jak oni oceniają ta ilość wód?
elcia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości