|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52615376]Nie, drugie wnuczę
Szwagier ma córkę, ja będę miała synka. Ale Szwagry są za granicą, więc nie ma za bardzo jak się wtrącać...[/QUOTE]ja też teraz za granicą to mam spokój, ale brakuje mi tu rodziny mimo wszystko ![]() Cytat:
Ale takie wtrącanie się w moje dzieci to nic przyjemnego i to nie tylko w to
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII
niezła kombinatorka z Ciebie. Nie myślałam o napisaniu książki kucharskiej ze swoimi przepisami?
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
niedawno wróciliśmy z działki
napracowaliśmy się trochę ale już ogarnięta jutro też idziemy na pół dnia...ale liście lecą mi ze śliwki...normalnie jesień;(mads-podziwiam ![]() neska-z mężem chodzę bo u nas ścieżki rowerowe takie między polami-trochę strach samej...mąż na początku się wstydził bo mówił że same stare baby na kijach chodzą ale jak mu się spodobało to sam mnie teraz wyciąga![]() rucia-kurcze niedobrze-angina przed wyjazdem...zdrówka ![]() bury kocie-a widzisz jak cię pamiętamy:P ![]() gryzelda-gratulacje oj coś mi się wydaje że jak teściówka się do małżeństwa wtrąca to do dziecka tymbardziej będzie-przecież ona jest taaaka mądra i wieee wszystko na temat wychowania dzieci nie daj se wejść na głowę
|
#2704 |
|
Konto usunięte
|
Agafisia dziękuję
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jednak ćwiczenia dzisiaj nie wyszły, chyba że można zaliczyć godzinne spięcie na fotelu u dentysty W trakcie było okej, bo koleś jest świetny, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak spinam, ale po wszystkim nie mogłam kubeczka z wodą w ręku utrzymać.W piątek powtórka
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
gryzelda-nie ma to jak wychowanie przez tv...też mnie to wkurza-te mamuśki które same popełniały mnóstwo błędów a teraz cwaniakują co to one nie wiedzą o wychowaniu dzieci...
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- właśnie popsuł mi się kran...woda leci mimo że jest zakręcony...musiałam zawory pozakręcać...kurcze dobrze że zdążyłam się umyć...zaś wydatek...mój mówi że trzeba kupić jutro nowy...
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź się w garść kobieto. Dasz radę! W sumie to nie masz innego wyjścia ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
tak trzymać, można spędzić wspólnie miło czas i do tego jeszcze zrobić jednocześnie coś dla siebie i swojego ciała---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Melduję 60 minut roweru i że padam na twarz, idę się umyć i do wyrka. Dobranocki
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
neska-od urlopu czyli od jakiś 14 dni nic nie ćwiczyłam...wzięłam kije nad morze ale nic z tego nie wyszło...po przyjeździe ogarniałam mieszkanie i górę prania a dziś i jutro mam w planie działkę...dawno się nie ruszałam tak żeby poćwiczyć...mam nadzieję że się wezmę...nic samo się nie zrobi a kilosik dodatkowy z wakacji nie spadnie ot tak
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- uciekam spać...z zaliczeń ćwiczeń zaliczę tylko męża:P
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Wypompowana z energii jestem, tez tak macie? Może to zmiana pogody :-? Miałam 2 czyste dni, po chyba 10 nieczystych a dzisiaj kłótnia z tz i poszło eh znowu objedzona Babeczki łóżko było testowane :-D :-D wygodne ułożyłam poduszki dekoracyjne i wygląda nawet oki :-D Rucia odpoczywaj :róża: miłego urlopowania! 😄 zdrowia ! Hej aza :róża: Neska :róża: tak lubisz kawę? Tubis zrelalsuj się, odpocznij :róża: Tak się zastanawiam jakie ciuchy na siłownię, mam zwykle legginsy koszulki funkcyjne tez mam ale wolałabym chyba zwykła co myślicie? Mam w mieszkaniu tak suche powietrze, codziennie musze sprzatac bo się strasznie kurzy A szkoda kilku stowek wydawać na nawilżacz ![]() Mads ale fajnie, Mi się marzy skok na bungee 🙌
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ?Cytat:
![]() ale ciesze sie ze moj omlet Ci smakuje [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52616479]Agafisia dziękuję ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]smutne. ja ostatnio stwierdzilam ze mam nadzieje ze moje przyszle dziecko kiedys predzej sie zainteresuje grami komputerowymi, ktore czesto naprawde sa ambitne i budza kreatywnosc niż tepe tv i "swiat internetow"
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu gwarno
![]() Aga no niestety jesień idzie... U mnie na działce też mnóstwo liści naleciało, trzeba grabić:/ Mnie ostatnio tez kran sie popsuł w kuchni, na szczęście tylko jakąś tam część trzeba bylo wymienić ![]() Gryzelda no takie wychowanie to masakra... Ale niestety czesto ludzie daja TV i maja troche dziecko z glowy... Ustawiaj teściową, żeby chłopa całkiem nie rozpuścila Ci! A z maleństwem to może trochę Ci pomoże chociaż już wybrane imię ?
|
|
|
|
#2712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, za 20 minutek uciekam pobiegać.
Synek jeszcze dzisiaj musi w domu zostać, nie chcę go wysyłać do przedszkola a potem mi go zwrócą i powiedzą, że ma katarek, mimo że czuje się bardzo dobrze ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52616479]Agafisia dziękuję ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Też mi się nie podoba jak dzieci siedzą prze komputerem, tabletem czy tv. Cytat:
Ja mam wygodne buty do biegania i to tyle ![]() A za objadanie się powinnaś baciki dostać, nie ma wytłumaczenia Cytat:
te dzisiejsze gry, bajki to mnie dobijają, jaki poziom inteligencji, szkoda słów Ale to nic, jak widzę, że dziecko ma pare lat i ogląda "dlaczego ja" albo "szkoła" czy "szpital" to już w ogóle mnie rozwala
|
||
|
|
|
#2713 |
|
Konto usunięte
|
Aza chłopa to będę wychowywać dopiero jak się wyprowadzimy, teraz to nie ma kompletnie sensu, bo co wypracuję z nim jakieś prawidłowe zachowania to teściowa zaraz zrobi po swojemu i wszystko idzie na marne. Także dopiero jak się wyniesiemy to coś będę mogła z tym zrobić. Teściowa jest z gatunku tych kobiet, które żyją, żeby służyć swojej rodzinie (jak przyjeżdżają bracia Tż to potrafi 3 obiady gotować). I nie rozumie jak to ja mogę chcieć, żeby mój mąż miał jakieś obowiązki w domu - ano mogę, bo to jest NORMALNE
synek będzie miał na imię Aleks nie wiem jeszcze czy przez x pisane czy przez ks i czy na pewno Aleks, czy Aleksander ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#2714 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Witam się po porannej jodze, ale mi się dzisiaj dobrze spało ![]() Na śniadanie dzisiaj jajecznica.
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Kompletnie nie mam czasu. Przynajmniej dziś z rana siedzę i mam wodę do picia. Wczoraj wracałam do domu w klimatyzowanym wagonie i było mega wygodnie i dobrze się czułam. Zgrzeszylam. Zjadłam pół kebsa. Ustawcie mnie do pionu. Szyja lepiej, wczoraj poratowala mnie szefowa lekami wiec prawie przeszło po jednej tabletce- czy to możliwe ? Wiec wracam do ćwiczeń albo przynajmniej będę biegać. Mam tyle spraw i nie mam kompletnie czasu Obronę mam przesunięta na październik - i dobrze i źle... Musze ze wszystkim się zebrać. Teraz dużo mam na głowie :/Ale powiem Wam ze mam w sobie mnóstwo dobrej energii, jestem w końcu zadowolona z życia. Jestem pozytywnie nastawiona nawet do mojej pracy !
|
|
#2716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czesc Wam ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
u mnie dzis chlodniej i czlowiekowi az chce sie zyc ![]() kupilam wczoraj dzikowa szcztoke i dzis wracam do drożdżakow ![]() theunlike- przykro mi z powodu guzów. Mi USG na szczescie nic ostatnio nie pokazalo. Ale dobrze ze to bedziesz leczyc
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie tylko nie przestrasz się jak na początku będą wypadać. Ale będą nowe włoski. Ciekawa jestem czy Ci podejdzie dzik
Dziewczyny a mogę tak wprost zapytać o co poszło na Waszym wątku ?
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obcielam je do dlugosci do ramion i juz chyba przyzwyczailam sie do mysli ze stare wszystkie w koncu wypadna, a nowe juz sa po ostatnich drozdzakach. Szczoteczka cudo super rozszesuje. kupilam taka mala i plaska w ross.
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje że będzie Ci służyć. Raz na jakiś czas myj ja szamponem i zostaw do wyschnięcia. To też "wlos" Ja myślę że podzialaja drozdzaki. Ja nie miałam czasu ale musze dziś kupić... no teraz to czas mi tak szybko leci
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52618850]Aza chłopa to będę wychowywać dopiero jak się wyprowadzimy, teraz to nie ma kompletnie sensu, bo co wypracuję z nim jakieś prawidłowe zachowania to teściowa zaraz zrobi po swojemu i wszystko idzie na marne. Także dopiero jak się wyniesiemy to coś będę mogła z tym zrobić. Teściowa jest z gatunku tych kobiet, które żyją, żeby służyć swojej rodzinie (jak przyjeżdżają bracia Tż to potrafi 3 obiady gotować). I nie rozumie jak to ja mogę chcieć, żeby mój mąż miał jakieś obowiązki w domu - ano mogę, bo to jest NORMALNE
synek będzie miał na imię Aleks nie wiem jeszcze czy przez x pisane czy przez ks i czy na pewno Aleks, czy Aleksander ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Ładne imię dla synka Hehe u mne to się teściowa dziwiła jak to mój mąż może mi pomagać przy dziecku, np wykąpać j jak było malutkie czy przebrać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mieszkam w Recklinghausen ![]() O co poszło, hmm o kilka rzeczy które ciągły się już od dłuższego czasu. Przyszły do nas nowe osoby, jedna z Australii i myślała, że wszystkie rozumy pozjadała. Każdą z nas z osobna chciała uzdrowić, bo każda z nas jest według niej na coś chora i ona zna się na tym najlepiej, co chwile nas krytykowała o coś itp. Zrobiło się nieprzyjemnie, wyniosłyśmy się z naszego forum do klubu i była afera. Jednak teraz chciałybyśmy się wspierać w większym gronie ![]() Cytat:
Teraz mam ciemne włosy, farbuję farbą bz amoniaku na ciemny kolor i próbuje powoli wrócić do swojego kolorku ![]() Cytat:
Chciałabym dotego za niedługo wrócić ![]() Melduję zaliczone poranne bieganie 64min (10,3km), byłam też rzy okazji sklepie po ciepłe bułeczki
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-09-02 o 08:16 |
||||||
|
|
|
#2721 |
|
Konto usunięte
|
Butterfly jak teściowa któregoś dnia usłyszała, że mąż będzie ze mną wybierał ubranka do zamówienia na allegro to stwierdziła, że przecież on nie będzie dziecka ubierał
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
butterfly - ja w Solingen, ale chcemy sie za jakies 2 lata przeprowadzic blizej duss. Moze kiedys zrobimy sobie jakies spotkanko
?nie fajna sytuacja z tym watkiem cieszymy sie ze przywedrowalyscie do nas.
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly dzięki za odpowiedź
![]() tak chodziło o drożdże
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52619348]Butterfly jak teściowa któregoś dnia usłyszała, że mąż będzie ze mną wybierał ubranka do zamówienia na allegro to stwierdziła, że przecież on nie będzie dziecka ubierał
][/QUOTE] haha dobre ![]() Cytat:
Do dzisiaj mamy dobry kontakt, odwiedzamy się, tylko na wizażu już jej nie ma ![]() Cytat:
![]() Ja wolę ludzi szczerych którzy mówią/piszą wprost, nie lubię jak ktoś owija w bawełnę
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-09-02 o 08:32 |
||
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy śniadanku - jogurt naturalny ze świeżymi malinkami + czerwona herbatka.
Aleksander to cudowne imię, jedno z moich ulubionych męskich, takie dostojne a zarazem slodkie super wybór Stokrotenka dokladnie tak bylo jak Butterfly mowi niektóre osoby były czepialskie i przy okazji zbyt drażliwe - wynikaly nieporozumienia, wiec stara ekipa zrezygnowalysmy z takiego watku Duzo Was tu mieszka w De? Kurcze, moze tez zaczne te drozdze pic... Ogólnie mam dlugie wlosy i mega dbam, ale przydaloby sie wzmocnic od srodka... Jak pijecie te drozdze? Na mleku, na wodzie wrzacej? I to sa drozdze swieze, nie z proszku? |
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super. Jakby co ja jestem chętna ![]() duuuuzo polakow jestes tez w Duisburgu. Moje miasto jest miastem emerytow i czasami mam wrazenie ze zwariuje bo nie idzie znajomych znalezc
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
hejka jejku ale spamujecie
![]() ale na urlopie zacznę was nadrabiać
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda a body super
starsze kobitki to tak myślą czesto - baba jest od domu, pampersow i garow to facet nie musi... A mezczyzna bedacy prawdziwym ojcem to skaaarb
|
|
|
|
#2730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe a ja ostatnio jak nazbierałam pełno jeżynek, zamroziłam je o teraz mam do jogurtu naturalnego Wczoraj jadłam jogurt z malinami a dzisaj z jeżynkami ![]() Cytat:
Do tego chcę znowu pić ocet jabłkowy, też daje fajne efekty albo siemie lniane ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
Czasami niektórzy ludzie starszej daty na to krzywo patrzą ale my to mamy gdzieś
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Szwagier ma córkę, ja będę miała synka. Ale Szwagry są za granicą, więc nie ma za bardzo jak się wtrącać...[/QUOTE]

Przezywam od paru lat obawe, ze nie bede mogla miec swoich dzieci wiec nie dziwie sie, ze sie nieco fiksuje na tle innych.

napracowaliśmy się trochę ale już ogarnięta

a dzisiaj kłótnia z tz i poszło eh znowu objedzona