PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-01, 20:05   #2701
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52615376]Nie, drugie wnuczę Szwagier ma córkę, ja będę miała synka. Ale Szwagry są za granicą, więc nie ma za bardzo jak się wtrącać...[/QUOTE]
ja też teraz za granicą to mam spokój, ale brakuje mi tu rodziny mimo wszystko

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Biedna Przezywam od paru lat obawe, ze nie bede mogla miec swoich dzieci wiec nie dziwie sie, ze sie nieco fiksuje na tle innych.
Nie ma z kim i nie może mieć, ma chore serducho Ale takie wtrącanie się w moje dzieci to nic przyjemnego i to nie tylko w to
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 20:53   #2702
neska002
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
neska - ostatnio dodalam do ciasta jeszcze krem twarogowz i cukier waniliowy. Tez bylo pyszniutkie

niezła kombinatorka z Ciebie. Nie myślałam o napisaniu książki kucharskiej ze swoimi przepisami?

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 21:04   #2703
agafisia
Zakorzenienie

niedawno wróciliśmy z działki napracowaliśmy się trochę ale już ogarnięta jutro też idziemy na pół dnia...ale liście lecą mi ze śliwki...normalnie jesień;(

mads-podziwiam
neska-z mężem chodzę bo u nas ścieżki rowerowe takie między polami-trochę strach samej...mąż na początku się wstydził bo mówił że same stare baby na kijach chodzą ale jak mu się spodobało to sam mnie teraz wyciąga
rucia-kurcze niedobrze-angina przed wyjazdem...zdrówka
bury kocie-a widzisz jak cię pamiętamy:P
gryzelda-gratulacje oj coś mi się wydaje że jak teściówka się do małżeństwa wtrąca to do dziecka tymbardziej będzie-przecież ona jest taaaka mądra i wieee wszystko na temat wychowania dzieci nie daj se wejść na głowę

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 21:18   #2704
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Agafisia dziękuję a teściową będę musiała ustawić. Bo to, że wychowała 6 dzieci 30 lat temu nijak się ma do wychowywania dzieci dzisiaj. Poza tym szwagra córka mająca ponad 1.5 roku nie mówi nic, jedyne "słowa" to aaaaa i teściowa im uwagi nie zwraca. Tak samo jak na to, że mała siedzi pół dnia przed tv i że uczą ją obsługi komputera

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 21:25   #2705
rombek
Wtajemniczenie

Hej Jednak ćwiczenia dzisiaj nie wyszły, chyba że można zaliczyć godzinne spięcie na fotelu u dentysty W trakcie było okej, bo koleś jest świetny, nie zdawałam sobie sprawy z tego, że tak spinam, ale po wszystkim nie mogłam kubeczka z wodą w ręku utrzymać.

W piątek powtórka
Stary 2015-09-01, 21:27   #2706
agafisia
Zakorzenienie

gryzelda-nie ma to jak wychowanie przez tv...też mnie to wkurza-te mamuśki które same popełniały mnóstwo błędów a teraz cwaniakują co to one nie wiedzą o wychowaniu dzieci...

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

właśnie popsuł mi się kran...woda leci mimo że jest zakręcony...musiałam zawory pozakręcać...kurcze dobrze że zdążyłam się umyć...zaś wydatek...mój mówi że trzeba kupić jutro nowy...

Stary 2015-09-01, 21:43   #2707
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tubisiowy_klem Pokaż wiadomość
Nie dam rady Pan prof. daje pytania z , przedmiot jest tragiczny i z tego wszystkiego piję już desperadosa i się nie uczę mój mózg już nic nie przyjmuje

Weź się w garść kobieto. Dasz radę! W sumie to nie masz innego wyjścia

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
neska-z mężem chodzę bo u nas ścieżki rowerowe takie między polami-trochę strach samej...mąż na początku się wstydził bo mówił że same stare baby na kijach chodzą ale jak mu się spodobało to sam mnie teraz wyciąga
a widzisz, zaraziłaś go tak trzymać, można spędzić wspólnie miło czas i do tego jeszcze zrobić jednocześnie coś dla siebie i swojego ciała

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Melduję 60 minut roweru i że padam na twarz, idę się umyć i do wyrka. Dobranocki

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 21:48   #2708
agafisia
Zakorzenienie

neska-od urlopu czyli od jakiś 14 dni nic nie ćwiczyłam...wzięłam kije nad morze ale nic z tego nie wyszło...po przyjeździe ogarniałam mieszkanie i górę prania a dziś i jutro mam w planie działkę...dawno się nie ruszałam tak żeby poćwiczyć...mam nadzieję że się wezmę...nic samo się nie zrobi a kilosik dodatkowy z wakacji nie spadnie ot tak

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

uciekam spać...z zaliczeń ćwiczeń zaliczę tylko męża:P

Stary 2015-09-01, 21:51   #2709
mmelisjaa
Rozeznanie

Hej

Wypompowana z energii jestem, tez tak macie? Może to zmiana pogody :-?
Miałam 2 czyste dni, po chyba 10 nieczystych a dzisiaj kłótnia z tz i poszło eh znowu objedzona

Babeczki łóżko było testowane :-D :-D wygodne ułożyłam poduszki dekoracyjne i wygląda nawet oki :-D

Rucia odpoczywaj :róża: miłego urlopowania! 😄 zdrowia !

Hej aza :róża:

Neska :róża: tak lubisz kawę?

Tubis zrelalsuj się, odpocznij :róża:

Tak się zastanawiam jakie ciuchy na siłownię, mam zwykle legginsy koszulki funkcyjne tez mam ale wolałabym chyba zwykła co myślicie?

Mam w mieszkaniu tak suche powietrze, codziennie musze sprzatac bo się strasznie kurzy A szkoda kilku stowek wydawać na nawilżacz

Mads ale fajnie, Mi się marzy skok na bungee 🙌

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 22:13   #2710
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
ja też teraz za granicą to mam spokój, ale brakuje mi tu rodziny mimo wszystko

Nie ma z kim i nie może mieć, ma chore serducho Ale takie wtrącanie się w moje dzieci to nic przyjemnego i to nie tylko w to
chwila, chwila. To Twoje NRW to Nordhein- Westfalen ?
Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
niezła kombinatorka z Ciebie. Nie myślałam o napisaniu książki kucharskiej ze swoimi przepisami?
eee. ludzie miliony przepisow wymyslają. sa lepsi ode mnie
ale ciesze sie ze moj omlet Ci smakuje
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52616479]Agafisia dziękuję a teściową będę musiała ustawić. Bo to, że wychowała 6 dzieci 30 lat temu nijak się ma do wychowywania dzieci dzisiaj. Poza tym szwagra córka mająca ponad 1.5 roku nie mówi nic, jedyne "słowa" to aaaaa i teściowa im uwagi nie zwraca. Tak samo jak na to, że mała siedzi pół dnia przed tv i że uczą ją obsługi komputera

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]
smutne.
ja ostatnio stwierdzilam ze mam nadzieje ze moje przyszle dziecko kiedys predzej sie zainteresuje grami komputerowymi, ktore czesto naprawde sa ambitne i budza kreatywnosc niż tepe tv i "swiat internetow"

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-01, 23:22   #2711
aza3994
Zakorzenienie

Ale tu gwarno

Aga no niestety jesień idzie... U mnie na działce też mnóstwo liści naleciało, trzeba grabić:/
Mnie ostatnio tez kran sie popsuł w kuchni, na szczęście tylko jakąś tam część trzeba bylo wymienić

Gryzelda no takie wychowanie to masakra... Ale niestety czesto ludzie daja TV i maja troche dziecko z glowy... Ustawiaj teściową, żeby chłopa całkiem nie rozpuścila Ci! A z maleństwem to może trochę Ci pomoże chociaż już wybrane imię ?

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 05:21   #2712
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam się z rana, za 20 minutek uciekam pobiegać.
Synek jeszcze dzisiaj musi w domu zostać, nie chcę go wysyłać do przedszkola a potem mi go zwrócą i powiedzą, że ma katarek, mimo że czuje się bardzo dobrze

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52616479]Agafisia dziękuję a teściową będę musiała ustawić. Bo to, że wychowała 6 dzieci 30 lat temu nijak się ma do wychowywania dzieci dzisiaj. Poza tym szwagra córka mająca ponad 1.5 roku nie mówi nic, jedyne "słowa" to aaaaa i teściowa im uwagi nie zwraca. Tak samo jak na to, że mała siedzi pół dnia przed tv i że uczą ją obsługi komputera

Też mi się nie podoba jak dzieci siedzą prze komputerem, tabletem czy tv.

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Hej

Wypompowana z energii jestem, tez tak macie? Może to zmiana pogody :-?
Miałam 2 czyste dni, po chyba 10 nieczystych a dzisiaj kłótnia z tz i poszło eh znowu objedzona

Babeczki łóżko było testowane :-D :-D wygodne ułożyłam poduszki dekoracyjne i wygląda nawet oki :-D

Rucia odpoczywaj :róża: miłego urlopowania! 😄 zdrowia !

Hej aza :róża:

Neska :róża: tak lubisz kawę?

Tubis zrelalsuj się, odpocznij :róża:

Tak się zastanawiam jakie ciuchy na siłownię, mam zwykle legginsy koszulki funkcyjne tez mam ale wolałabym chyba zwykła co myślicie?

Mam w mieszkaniu tak suche powietrze, codziennie musze sprzatac bo się strasznie kurzy A szkoda kilku stowek wydawać na nawilżacz

Mads ale fajnie, Mi się marzy skok na bungee 🙌
Weź w czym ci wygodniej. Mnie śmieszy jak niemcy tu biegają w super drogich ciuchach, w drogich butach i mają pełno róznych do tego dupereli Ja mam wygodne buty do biegania i to tyle
A za objadanie się powinnaś baciki dostać, nie ma wytłumaczenia

Cytat:
chwila, chwila. To Twoje NRW to Nordhein- Westfalen ?

eee. ludzie miliony przepisow wymyslają. sa lepsi ode mnie
ale ciesze sie ze moj omlet Ci smakuje

smutne.
ja ostatnio stwierdzilam ze mam nadzieje ze moje przyszle dziecko kiedys predzej sie zainteresuje grami komputerowymi, ktore czesto naprawde sa ambitne i budza kreatywnosc niż tepe tv i "swiat internetow"
Tak mieszkam w NRW, ty też, a gdzie dokładniej?

te dzisiejsze gry, bajki to mnie dobijają, jaki poziom inteligencji, szkoda słów Ale to nic, jak widzę, że dziecko ma pare lat i ogląda "dlaczego ja" albo "szkoła" czy "szpital" to już w ogóle mnie rozwala Co raz więcej jest tych durnych programów, ja ich na szczęście nie mam
Stary 2015-09-02, 06:48   #2713
Konto usunięte

Aza chłopa to będę wychowywać dopiero jak się wyprowadzimy, teraz to nie ma kompletnie sensu, bo co wypracuję z nim jakieś prawidłowe zachowania to teściowa zaraz zrobi po swojemu i wszystko idzie na marne. Także dopiero jak się wyniesiemy to coś będę mogła z tym zrobić. Teściowa jest z gatunku tych kobiet, które żyją, żeby służyć swojej rodzinie (jak przyjeżdżają bracia Tż to potrafi 3 obiady gotować). I nie rozumie jak to ja mogę chcieć, żeby mój mąż miał jakieś obowiązki w domu - ano mogę, bo to jest NORMALNE synek będzie miał na imię Aleks nie wiem jeszcze czy przez x pisane czy przez ks i czy na pewno Aleks, czy Aleksander

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 06:56   #2714
rombek
Wtajemniczenie

Dzień dobry Witam się po porannej jodze, ale mi się dzisiaj dobrze spało

Na śniadanie dzisiaj jajecznica.
Stary 2015-09-02, 06:58   #2715
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dzień dobry,
Kompletnie nie mam czasu. Przynajmniej dziś z rana siedzę i mam wodę do picia. Wczoraj wracałam do domu w klimatyzowanym wagonie i było mega wygodnie i dobrze się czułam. Zgrzeszylam. Zjadłam pół kebsa. Ustawcie mnie do pionu. Szyja lepiej, wczoraj poratowala mnie szefowa lekami wiec prawie przeszło po jednej tabletce- czy to możliwe ?
Wiec wracam do ćwiczeń albo przynajmniej będę biegać. Mam tyle spraw i nie mam kompletnie czasu Obronę mam przesunięta na październik - i dobrze i źle... Musze ze wszystkim się zebrać. Teraz dużo mam na głowie :/

Ale powiem Wam ze mam w sobie mnóstwo dobrej energii, jestem w końcu zadowolona z życia. Jestem pozytywnie nastawiona nawet do mojej pracy !

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 07:10   #2716
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:

Tak mieszkam w NRW, ty też, a gdzie dokładniej?

te dzisiejsze gry, bajki to mnie dobijają, jaki poziom inteligencji, szkoda słów Ale to nic, jak widzę, że dziecko ma pare lat i ogląda "dlaczego ja" albo "szkoła" czy "szpital" to już w ogóle mnie rozwala Co raz więcej jest tych durnych programów, ja ich na szczęście nie mam
tak. okolo 30 km do Dusseldorfu, a Ty ?

czesc Wam

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

Ale powiem Wam ze mam w sobie mnóstwo dobrej energii, jestem w końcu zadowolona z życia. Jestem pozytywnie nastawiona nawet do mojej pracy !
super. !

u mnie dzis chlodniej i czlowiekowi az chce sie zyc
kupilam wczoraj dzikowa szcztoke i dzis wracam do drożdżakow

theunlike- przykro mi z powodu guzów. Mi USG na szczescie nic ostatnio nie pokazalo. Ale dobrze ze to bedziesz leczyc

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-09-02, 07:12   #2717
stokrotenka18
Zakorzenienie

Kocie tylko nie przestrasz się jak na początku będą wypadać. Ale będą nowe włoski. Ciekawa jestem czy Ci podejdzie dzik

Dziewczyny a mogę tak wprost zapytać o co poszło na Waszym wątku ?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2015-09-02, 07:15   #2718
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Kocie tylko nie przestrasz się jak na początku będą wypadać. Ale będą nowe włoski. Ciekawa jestem czy Ci podejdzie dzik

mi i tak ciagle wypadaja obcielam je do dlugosci do ramion i juz chyba przyzwyczailam sie do mysli ze stare wszystkie w koncu wypadna, a nowe juz sa po ostatnich drozdzakach.
Szczoteczka cudo super rozszesuje. kupilam taka mala i plaska w ross.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-09-02, 07:26   #2719
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
mi i tak ciagle wypadaja obcielam je do dlugosci do ramion i juz chyba przyzwyczailam sie do mysli ze stare wszystkie w koncu wypadna, a nowe juz sa po ostatnich drozdzakach.
Ja mam taką okrągła dużą ale mam nadzieje że będzie Ci służyć. Raz na jakiś czas myj ja szamponem i zostaw do wyschnięcia. To też "wlos"

Ja myślę że podzialaja drozdzaki. Ja nie miałam czasu ale musze dziś kupić... no teraz to czas mi tak szybko leci

Paulo Coelho
Stary 2015-09-02, 08:09   #2720
Butterfly_27
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52618850]Aza chłopa to będę wychowywać dopiero jak się wyprowadzimy, teraz to nie ma kompletnie sensu, bo co wypracuję z nim jakieś prawidłowe zachowania to teściowa zaraz zrobi po swojemu i wszystko idzie na marne. Także dopiero jak się wyniesiemy to coś będę mogła z tym zrobić. Teściowa jest z gatunku tych kobiet, które żyją, żeby służyć swojej rodzinie (jak przyjeżdżają bracia Tż to potrafi 3 obiady gotować). I nie rozumie jak to ja mogę chcieć, żeby mój mąż miał jakieś obowiązki w domu - ano mogę, bo to jest NORMALNE synek będzie miał na imię Aleks nie wiem jeszcze czy przez x pisane czy przez ks i czy na pewno Aleks, czy Aleksander

Ładne imię dla synka Hehe u mne to się teściowa dziwiła jak to mój mąż może mi pomagać przy dziecku, np wykąpać j jak było malutkie czy przebrać

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Dzień dobry Witam się po porannej jodze, ale mi się dzisiaj dobrze spało

Na śniadanie dzisiaj jajecznica.
Ile czasu zajmuje ci ta joga? Brawo za ćwiczenia

Cytat:
Dzień dobry,
Kompletnie nie mam czasu. Przynajmniej dziś z rana siedzę i mam wodę do picia. Wczoraj wracałam do domu w klimatyzowanym wagonie i było mega wygodnie i dobrze się czułam. Zgrzeszylam. Zjadłam pół kebsa. Ustawcie mnie do pionu. Szyja lepiej, wczoraj poratowala mnie szefowa lekami wiec prawie przeszło po jednej tabletce- czy to możliwe ?
Wiec wracam do ćwiczeń albo przynajmniej będę biegać. Mam tyle spraw i nie mam kompletnie czasu Obronę mam przesunięta na październik - i dobrze i źle... Musze ze wszystkim się zebrać. Teraz dużo mam na głowie :/

I tak trzymjaj, dobre samopoczucie to podstawa

Cytat:
tak. okolo 30 km do Dusseldorfu, a Ty ?

czesc Wam

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

super. !

u mnie dzis chlodniej i czlowiekowi az chce sie zyc
kupilam wczoraj dzikowa szcztoke i dzis wracam do drożdżakow

theunlike- przykro mi z powodu guzów. Mi USG na szczescie nic ostatnio nie pokazalo. Ale dobrze ze to bedziesz leczyc
Cytat:

Hmm 30km, a którą stronę? może mieszkasz tam gdzie moi znajomi Ja mieszkam w Recklinghausen
O co poszło, hmm o kilka rzeczy które ciągły się już od dłuższego czasu. Przyszły do nas nowe osoby, jedna z Australii i myślała, że wszystkie rozumy pozjadała. Każdą z nas z osobna chciała uzdrowić, bo każda z nas jest według niej na coś chora i ona zna się na tym najlepiej, co chwile nas krytykowała o coś itp. Zrobiło się nieprzyjemnie, wyniosłyśmy się z naszego forum do klubu i była afera. Jednak teraz chciałybyśmy się wspierać w większym gronie

Cytat:
Ja zawsze rozjaśniałam na blond i przez to końcówki mi się ukruszały, zawsze marzyły mi się długie włosy no i nici z tego zawsze wychodziły, co mi włosy urosły to tyle się ukruszyły końcówki Teraz mam ciemne włosy, farbuję farbą bz amoniaku na ciemny kolor i próbuje powoli wrócić do swojego kolorku

Cytat:
Ja mam taką okrągła dużą ale mam nadzieje że będzie Ci służyć. Raz na jakiś czas myj ja szamponem i zostaw do wyschnięcia. To też "wlos"

Ja myślę że podzialaja drozdzaki. Ja nie miałam czasu ale musze dziś kupić... no teraz to czas mi tak szybko leci
co to za drożdżaki? Po prostu drożdże do picia? Ja kiedyś piłam przez 2 miesiące, dzięki temu wzmocniły mi się wlosy i paznokcie, szybiej rosły i pojawiło się troszke babyhairów Chciałabym dotego za niedługo wrócić

Melduję zaliczone poranne bieganie 64min (10,3km), byłam też rzy okazji sklepie po ciepłe bułeczki

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2015-09-02 o 08:16
Stary 2015-09-02, 08:23   #2721
Konto usunięte

Butterfly jak teściowa któregoś dnia usłyszała, że mąż będzie ze mną wybierał ubranka do zamówienia na allegro to stwierdziła, że przecież on nie będzie dziecka ubierał to jej zdaniem jak dziecko z nim zostanie to będzie nagie w obsranym pampersie leżeć? Czy jak? Czy może za każdym razem jak syn zostanie z tatą to będzie chodził w tym?
Stary 2015-09-02, 08:25   #2722
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

butterfly - ja w Solingen, ale chcemy sie za jakies 2 lata przeprowadzic blizej duss. Moze kiedys zrobimy sobie jakies spotkanko ?
nie fajna sytuacja z tym watkiem cieszymy sie ze przywedrowalyscie do nas.

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-09-02, 08:26   #2723
stokrotenka18
Zakorzenienie

Butterfly dzięki za odpowiedź Przepraszam że wprost, ale jestem tego nauczona

tak chodziło o drożdże

Paulo Coelho
Stary 2015-09-02, 08:31   #2724
Butterfly_27
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52619348]Butterfly jak teściowa któregoś dnia usłyszała, że mąż będzie ze mną wybierał ubranka do zamówienia na allegro to stwierdziła, że przecież on nie będzie dziecka ubierał to jej zdaniem jak dziecko z nim zostanie to będzie nagie w obsranym pampersie leżeć? Czy jak? Czy może za każdym razem jak syn zostanie z tatą to będzie chodził w tym?
][/QUOTE]
haha dobre a body świetne

Cytat:
butterfly - ja w Solingen, ale chcemy sie za jakies 2 lata przeprowadzic blizej duss. Moze kiedys zrobimy sobie jakies spotkanko ?
nie fajna sytuacja z tym watkiem cieszymy sie ze przywedrowalyscie do nas.
Hehe nie śmiej się bo to całkiem możliwe. Ja przez wizaż mam teraz jedną znajomą, pisałyśmy na takim jednym wątku dużo ze sobą, a potem dopiero po jakimś czasie dowiedziałyśmy się, że mieszkamy obie w DE i to 15km od siebie Do dzisiaj mamy dobry kontakt, odwiedzamy się, tylko na wizażu już jej nie ma

Cytat:
Butterfly dzięki za odpowiedź Przepraszam że wprost, ale jestem tego nauczona

tak chodziło o drożdże
aha to fajnie, nie będę jedyną fanką tutaj drożdży
Ja wolę ludzi szczerych którzy mówią/piszą wprost, nie lubię jak ktoś owija w bawełnę

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2015-09-02 o 08:32
Stary 2015-09-02, 08:35   #2725
aza3994
Zakorzenienie

Witam przy śniadanku - jogurt naturalny ze świeżymi malinkami + czerwona herbatka.

Aleksander to cudowne imię, jedno z moich ulubionych męskich, takie dostojne a zarazem slodkie super wybór

Stokrotenka dokladnie tak bylo jak Butterfly mowi niektóre osoby były czepialskie i przy okazji zbyt drażliwe - wynikaly nieporozumienia, wiec stara ekipa zrezygnowalysmy z takiego watku

Duzo Was tu mieszka w De?

Kurcze, moze tez zaczne te drozdze pic... Ogólnie mam dlugie wlosy i mega dbam, ale przydaloby sie wzmocnic od srodka... Jak pijecie te drozdze? Na mleku, na wodzie wrzacej? I to sa drozdze swieze, nie z proszku?

3/2017
Stary 2015-09-02, 08:35   #2726
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobre a body świetne

Hehe nie śmiej się bo to całkiem możliwe. Ja przez wizaż mam teraz jedną znajomą, pisałyśmy na takim jednym wątku dużo ze sobą, a potem dopiero po jakimś czasie dowiedziałyśmy się, że mieszkamy obie w DE i to 15km od siebie Do dzisiaj mamy dobry kontakt, odwiedzamy się, tylko na wizażu już jej nie ma

Ja wolę ludzi szczerych którzy mówią/piszą wprost, nie lubię jak ktoś owija w bawełnę
wiec pijemy drozdze juz we 3

super. Jakby co ja jestem chętna
duuuuzo polakow jestes tez w Duisburgu. Moje miasto jest miastem emerytow i czasami mam wrazenie ze zwariuje bo nie idzie znajomych znalezc

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-09-02, 08:36   #2727
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie to super

Paulo Coelho
Stary 2015-09-02, 08:37   #2728
Promyk03
Zakorzenienie

hejka jejku ale spamujecie
ale na urlopie zacznę was nadrabiać

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-02, 08:38   #2729
aza3994
Zakorzenienie

Gryzelda a body super starsze kobitki to tak myślą czesto - baba jest od domu, pampersow i garow to facet nie musi... A mezczyzna bedacy prawdziwym ojcem to skaaarb

3/2017
Stary 2015-09-02, 08:43   #2730
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Witam przy śniadanku - jogurt naturalny ze świeżymi malinkami + czerwona herbatka.

Aleksander to cudowne imię, jedno z moich ulubionych męskich, takie dostojne a zarazem slodkie super wybór

Stokrotenka dokladnie tak bylo jak Butterfly mowi niektóre osoby były czepialskie i przy okazji zbyt drażliwe - wynikaly nieporozumienia, wiec stara ekipa zrezygnowalysmy z takiego watku

Duzo Was tu mieszka w De?

Kurcze, moze tez zaczne te drozdze pic... Ogólnie mam dlugie wlosy i mega dbam, ale przydaloby sie wzmocnic od srodka... Jak pijecie te drozdze? Na mleku, na wodzie wrzacej? I to sa drozdze swieze, nie z proszku?
Ja piłam pół kostki dziennie zalaną wrzątkiem, ale te niemieckie są mniejsze, te polskie to dzielisz na 4 lub 6 części i jedną część na dzień. Jedynie należy pamiętać aby woda była wrząca 100%, bo muszą się bakterie "złe" zabić.
Hehe a ja ostatnio jak nazbierałam pełno jeżynek, zamroziłam je o teraz mam do jogurtu naturalnego Wczoraj jadłam jogurt z malinami a dzisaj z jeżynkami

Cytat:
wiec pijemy drozdze juz we 3

super. Jakby co ja jestem chętna
duuuuzo polakow jestes tez w Duisburgu. Moje miasto jest miastem emerytow i czasami mam wrazenie ze zwariuje bo nie idzie znajomych znalezc
Ja myślę, żeby od nowego tygodnia zacząć pić drożdże. Jak narazie mam za dużo na głowe Do tego chcę znowu pić ocet jabłkowy, też daje fajne efekty albo siemie lniane

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Gryzelda a body super starsze kobitki to tak myślą czesto - baba jest od domu, pampersow i garow to facet nie musi... A mezczyzna bedacy prawdziwym ojcem to skaaarb
Dokładne, zgadzam się w 100%. Mój mi we wszystkim zawsze pomagał i pomoże Czasami niektórzy ludzie starszej daty na to krzywo patrzą ale my to mamy gdzieś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości