|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
To nie jest mój najlepszy dzień. Pól dnia wisiałam na telefonie z urzędem skarbowym i
![]() ![]() ![]() Na jutro mam termin wysłania dokumentu, wg nich nie mam upoważnienia do wysłania elektronicznie ( wyskakuje mi takie komunikat przy wysyłaniu ) a oni twierdzą, że u nich w systemie jest wszystko wprowadzone i powinnam móc wysłać ![]() Arletko, ja kw. migdałowego nigdy sama nie kręciłam. Zawsze w kupowałam gotowe kremy lub toniki. Ja wiem jak zrobić mlekowy jak coś ![]() ![]() ![]() ![]() Migotko, moje ostatnie tsh to 1,7 a wcześniejsze 1,9 zarówno J. jak i ten lekarz do którego teraz chodzę nie mieli uwag. Myślę, że nie jest tak źle ![]() Magda, no ! Weź popisz więcej co u Ciebie, jak Wam się mieszka, jak nowa praca itp. itd. no!! ![]() Niedługo spadam i idę się rozruszać na siłownie. Zakwasy z pleców jeszcze odrobine trzymają po niedzieli, także naprawdę było hardkorowo
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- mysia no to sobie pogadalam z pania przynajmniej ![]() aha, no to czekam na relacje Gianki, jak to sobie ukrecic. migotko, ale chyba bardzo on normy nie odjezdza, wiec mysle ze nie jest zle.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Migotka w Tesco była pizamka z Migotką za80zl, ale śliczna 😊 i dobrze że mu powiedziałaś o komlementach, niech wie ze inni widzą ze ma piękną żonę 😊
Ja też kiedyś dupka dostałam, nie byłam w ciąży a okresu nie było, teraz mi się przypomniało. Byliśmy na zakupach. Jutro chyba ruszamy na listy. Teraz dopijamy kawę i ruszamy na spacer do siostry jak pogoda pozwoli.
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Arletka O tym podwyzszeniu poziomu to wiadomo teoria. Tak jak pisalam, nie wiem co organizm zrobi jak jest w trakcie rosnacego pecherzyka. No nic. Czekamy na twoja @ i zobaczymy. Ide do domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu co u was?Jak P.?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Mysia J. to nic nie powiedział jak miałam tsh coś ponad 2
![]() ![]() ![]() Ruda niestety nie ma u mnie Tesco. A Ty co ciekawego upolowalaś na zakupach? My we wtorek ruszamy na listy ![]() ![]()
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Migociu a takie drobne rzeczy, puder, czapkę, tusz do kresek. Tz za długo bez Ciebie nie wytrzyma 😀
#2708 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja na szybko co pamietam... Ewciu ciesze sie ze P jest w domu i jest super ![]() Migotko hehe chlop poczul sie zagrozony ![]() ![]() Iza dziekuje ze pytasz ![]() Madzia jakas tajemnicza ![]() Mysiaku zakwasy rozbite? Wiecej nie pamietam, wybaczcie ![]() U nas ok. Bylismy dzis w pracy u P. Kazali miec spokojna glowe o prace i kurowac sie ile wlezie. Proponuja pomoc finansowa no i podpoeiedzieli pare rzeczy. Reka troche boli i mrowi go. Po lekach bol przechodzi tylko mrowienie zostaje. Jutro mamy zmiane opatrunku i troche P juz sie martwi czy wszystko tam ok. Ka zreszta tez. No ale najwazniejsze ze w domu i ze jestesmy wszyscy razem ❤❤❤
#2709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urlop mi zleciał cały na zabawie z małym ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Omg! B ostatnio chadza spać jak Natan Lili.. wczoraj o 23
![]() Dziś poszedł o 21, więc poprawa,ale kimał tylko 30 minut ![]() Ruda- cieszcie się sobą ![]() Migacz- a wit d i jod zbadałaś?? Arletko- na mazidłach są dokładne formulacje . Ja migdała dawno nie robiłam, przerzuciłam się na mocniejsze kwasy http://mazidla.com/kategorie-poprodu...-migdaowy.html o tp tu Generalnie musisz sama przetestować na swojej skórze. Dla mnie 5% może byś lekki, a dla twojej skóry już mocny... ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Kasia cieszę się, że mimo wszystko są pozytywne informacje ![]() Moja rada- jak po zmianie opatrunków okaże się, że jest okej to umówcie się na wizytę kontrolną u lekarza, ktory operował- wiem, że daleko- ale tak powinno się robić. A tam niech lekarz powie co już TŻ może robić, jakie ćwiczenia, poproście o instruktaż. Ważny będzie masaż blizny, drobne ruchy dłoni ![]() No i mam nadzieję, że fajki poszły w odstawkę ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Yss- cieszę się, że rozmowy pomagają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Ysss no P juz kombinuje co i jak robic na swieta. Ma opracowac jakis chwytacz do warzyw zeby moc kroic na salatki
![]() ![]() Iza no ale to bedzie jednorazowa pomoc jezeli my sie zdecydujemy oczywiscie. Poki co starcza nam zobaczymy jak zacznie sie rehabilitacja. Zophiee kochana to poki co zmiana opatrunku w naszym POZ. 4 grudnia mamy kontol, zdjecie szwow z palcy i zdjecie rtg czy prawidlowy zrost kostny. Lekarz operator powiedzial ze do rehabilitacji jeszcze troche. No licze ja po cichu ze uwolnia kciuka i jego bedzie mogl cwiczyc. A mialam sie Ciebie zapytac jak ma cwiczyc pozostale "wolne" palce? ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A no ogolnie to czeka nas jeszcze 6tyg z drutami i gipsem. Ale damy rade. Powiedzialam mu wczoraj ze z palcem czu bez bede go nadal kochala tak samo mocno ![]()
#2714 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kochana zona z Ciebie, fajnie ze w pracy potrafią jeszcze docenić pracownika. Niech P zdrowieje i powoli wraca do formy😊
Zophiee mój góra do 22ej szaleje a i tak mam już wtedy serdecznie dość ☺ Decorail witaj, napisz coś o sobie, ile masz lat , czym się zajmujesz na codzień itd. Żon " zrobił co swoje " i śpi. Ja oglądam dokument o Polańskim. Kostek chrapie jak stary. Jutro po 16tej mamy zarezerwowane bilety na listy a później gdzieś na kolacje idziemy 😊
#2715 |
Wtajemniczenie
|
cześć Pisiule,
u mnie zaczyna się robić gorąco w robocie. Picksezon w pełni i kij wie w co łapy wsadzić. Tak, jak sobie zaplanowałam że w robocie wizaż na maksa, tak dupa zbita. Od jutro będziemy trochę chodzić na zmiany, żeby przedłużyć pracę biura i w razie czego support'ować magazyn. Jaśka już spoko ze spaniem, widocznie te cienie ją tak załatwiły. W kółko tylko chce się huśtać i o huśtawce gada, są jakieś do domu stojące z wagą do choć 15kg? Jaśka będzie w żłobie robić bałwana. No podjarana jestem, wiecie to taki mój debiut jako matki żeby materiały przygotować i żeby moje dziecko było dobrze przygototwane, w sumie nie wiem jak to wytłumaczyć. Musi przynieść: 2 białe męskie skarpety, małe guziczki, kasza, ryż do wypełnienia, jakieś skrawki materiałów (i tu jest problem bo nic nie mam), i chyba coś tam jeszcze. Jutro rodzice mają dostać instrukcje. Skarpety i guziki już mamy. Do tego 7 mają Mikołaja i rodzice mają przynieść upominki. Ciocie prosiły żeby to nie było nic drogiego. Kupiłam jej znikopis za 10pln, mam nadzieję że będzie choć trochę jej się podobało. Poważne prezenty dostanie w domu. Macie już pomysły dla dzieciaków? ja mam jeszcze pustkę, albo w sumie za dużo pomysłów i nie wiem co wybrać. Arletko, moje kwasy jeszcze nie przyszły, oby jutro. Z owu, to ja nie wiem czy ja dobrze pamiętam, że przed ciążą miałaś mega rozjady i długie cykle, patrzyłaś na swoje stare wykresy? jestem pełna podziwu, że tak ładnie ogarnęłaś sprzątanie i cały dom przy tym malowaniu. Rudi, no cieszę się razem z Tobą z przyjazdu Żona. Brawa dla Kotiego, dzielny chłopak, ja się strasznie boję wizyty u denty z Jaśką, nie wiem czy już nie powinnam pójść. Słuchaj, a Koti to miał bunt dwulatka, on zawsze taki grzeczny ![]() Yss, no dobre wieści z tż, mam nadzieję że to się jakoś rozejdzie po kościach i relacje się poprawią. Mysia, patrzę na Twój avatar, i wiesz... Ty już tego szczęście wcale nie musisz malować ![]() Zophee, Ty nasza eko mamuśku. Próbowałaś robić swój ser biały z mleka...pychotka... Gianka, fajnie że idzie jak po maśle. Miałam Ci wcześniej napisać, że u Jaśki w żłobie to normalnie mają nocnikowanie, i też odzywczajają od smoka. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona, bo cholernie to dzieci dbają. laski idę jeszcze na fb i się kładę, bo powiem Wam szczerze że nosem już szoruje.. Migotka, co lekarz to inna opinia. Mój mówił że przy staraniach najlepiej TSH koło 2. ale nie więcej niż 2
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, że mam tak daleko do ciebie, bo mam tego trochę. Idę grać z mężem. Krok do przodu w sprawie bankowej. Kupiec uzyskał zgodę banku. Teraz tylko czekamy na pozytywną decyzję w sprawie rodziców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Agabi musisz nam pokazać tego bałwana jak Jaska zrobi, chyba na Twoim miejscu bym się wzruszyła 😊 rzeczywiście gorąco u Was, współczuję. Kochana Koti ma bunt i to taki fest. Tzn są takie zrywy ze jakiś czas jest dobrze a później przychodzi szajba i to z pół godziny trwa i przechodzi jak nie zwracam uwagi.
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Yss ale super wieści 😊 ściskam mocno kciuki 😊 ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Jeszcze żeby wesoło było pizga jak niem wiem . Chłopaki śpią, ja tez zaraz sie kalde. Miałam takie piękne długie pazury i jeden mi się złamał jak się kąpałam. Scielam i wypilowalam, odrost mam mega. Na szczęście we wtorek mam umowiona hybryde. No nic. Kładę się , dobranoc dziewczyny 😗
#2718 |
Zakorzenienie
|
Hej
Decorail witaj ![]() Zophiee jeszcze nie robiłam tych badań, muszę znaleźć labo gdzie robią ten jod z moczu bo w luxmedzie chyba nie robią. Bobri nocny Marek ![]() Kasia fajnie, że w pracy podeszli jak ludzie. Teraz najważniejsze żeby wszystko ładnie się zroslo ![]() Ruda to dzisiaj randka Ciebie czeka ![]() Agabi jeżeli masz gorący okres w pracy to my poczekamy, tylko nie znikaj na tak długo jak wcześniej ![]() ![]() ![]() Yss jak dobrze, że są jakieś pozytywne wiadomości odnośnie sprzedaży. Trzymam dalej kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli ![]() Zapomniałam co komu jeszcze. Dzisiaj wieczorem z tż i ze znajomymi mieliśmy iść na kręgle, ale niestety tory pozajmowane i pewnie gdzieś do baru pójdziemy. Spokojnego dnia! ![]()
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
ale fajnie wieczór we dwoje rozerwiecie sie ![]() Cytat:
![]() Ja dzis tez mam wolne.
||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Hej. Źle mi dzisiaj boli mnie dół brzucha i plamie
![]() Rudasku, miły wieczór Wam się szykuje ![]() ![]() Migotka, zupełnie nie chce mi się badać tej cholery! ale już K. na mnie krzyczy i mówi ze mi tej soboty nie odpuści. A Ty kochana nie czekaj na wynika badania, kup sobie witaminę D i łykaj, na pewno nie zaszkodzi! Miłego wieczoru ![]() Kasiu, wiadomo ze w domu człowiek szybciej dochodzi do zdrowia! ![]() Agabi ja do tego avatara mam sentyment ![]() ![]() ![]() Decorail hej ![]()
#2721 |
Zakorzenienie
|
Witam kobietki, nocka nie bardzo bo Młody się budził z płaczem 😡 ale już sytuacja opanowana. Tosty się robią na śniadanie a chłopaki się bawią.
Mysia biedna nasza, mnie też już pobolewa na dzisiaj mam termin @. Migotka tak to dzisiaj randka 😊 ciesze się jak dziecko.
#2722 |
Zakorzenienie
|
Mysiu oby brzuch przestał boleć
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Ja sie chyba musze wybrac do lekarza bo ostatnio codziennie wstaje z bólem głowy:-(A od wczoraj mnie boli i uciska w mostku:-(
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja jade na dodatkowy trening ktory zeby bylo smieszniej prowadzi moja mama ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Migotko, tak ten
![]() ![]() ![]() Iza, podstawowe badania warto zrobić ![]() Ruda, pożarłabym tosty ![]() Czekam dalej na tel od Pani z US. Na razie cisza. Wysyłamy dokument poczta normalnie.
#2726 |
Wtajemniczenie
|
Bry Dzien!
W przeciagu miesiaca. Ja w pracy. Dzien jak na razie pelen wrazen. Po pierwsze rano jade do pracy a tu telefon od mamy. Czy my nic nie wiemy bo ktos im zbil cala tylnia szybe. My zero pojecia, nic nie widzielismy. Zadzwonili po policje, ci spisali wszystko, kazali jechac do ubezpieczalni itp. Potem w pracy katem oka zobaczylam ze przyszla znowu zlodziejka spirytusow, tym razem ja wkroczylam do akcji i ja przegonilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam sie
Cytat:
![]() Milej randki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiec cos sobie Cytat:
Cytat:
Jak Jaska zrobi tego balwana to poprosimy fotke . Juz sie nie moge doczekac tej pracy ![]() Kurcze nie dobrze ze znowu bedziesz miala sajgon w pracy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Arletko jesli ufasz lekarzowi to przy nim zostan . U nad pada znowu . Wanessa teraz zasnela . I uwaga pomalu odchodzimy od cycucha . Juz prawie mleka nie mam a w nocy pije juz mm i po tym zasypia Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2015-11-20 o 11:35 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
Basiu brawo za cyca, Wania juz jest na tyle dużą dziewczynka ze juz naprawdę tego nie potrzebuje. U nas od 3dni krowie mleko Kostek pije, jest zachwycony, kakao dosypuje odrobinę i wcina aż miło ☺
Yss jak to złodziejka spirytusu? Narobilo się rodzicom 😐 Mysia ja robie takie z jajkiem sadzonym w piekarniku 😊 Madzia Ty na jakieś treningi chodzisz? Umknęło mi, czym się Twoja mamusia zajmuje? Iza koniecznie idź do lekarza. Migociu przypomniało mi się ze z Humavitu miałam skrzyp i pokrzywe,małe smierdzialo 😂😂😂
#2729 |
Zakorzenienie
|
hej hej
Dostałam kolejna pracę ![]() ![]() ![]() Dziś nocuję z Borysem u siostry- wpadają do niej nasi przyjaciele, którzy spodziewją się dziecka, więc będzie wesoło. TŻ urządza dziś męski wieczór ![]() W niedzielę jedziemy do naszego rodzinnego miasta na 60 rocznicę ślubu moich dziadków. Taka rodzinna uroczystość. Przez ten prawie tydzień siedzenia w domu z młodym, tak mi dziś tęskno do niego ![]() Yss- ogromne kciuki Ruda- ale fakoow, kolacja, kino ![]() Kasia- jak zdejmą gips i będzie zezolenie na rehabilitacje- to się umówimy na skype z twoim tż i powiem co i jak ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Basia- brawa dla Hani ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ide z młodym na drzeme. Ruda Domiś uwielbia kakao woła na nie"Kako" ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.