O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 14:24   #2701
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

To nie jest mój najlepszy dzień. Pól dnia wisiałam na telefonie z urzędem skarbowym i udało mi się ustalić. I Pani mi oznajmiła ze dzisiaj to już jest koniec pracy i do sprawy wrócimy jutro
Na jutro mam termin wysłania dokumentu, wg nich nie mam upoważnienia do wysłania elektronicznie ( wyskakuje mi takie komunikat przy wysyłaniu ) a oni twierdzą, że u nich w systemie jest wszystko wprowadzone i powinnam móc wysłać No heloł?!?

Arletko, ja kw. migdałowego nigdy sama nie kręciłam. Zawsze w kupowałam gotowe kremy lub toniki. Ja wiem jak zrobić mlekowy jak coś Ja już sobie obczaiłam w necie jak zrobić ten migdał, ale ja będę robić większe stężenia bo mam skórę jak słoń. A tak jak Ty to coś lekkiego na początek pewnie 5% max. 10% . Gianka jest specem na pewno coś Ci doradzie Jak coś będzie na nią

Migotko, moje ostatnie tsh to 1,7 a wcześniejsze 1,9 zarówno J. jak i ten lekarz do którego teraz chodzę nie mieli uwag. Myślę, że nie jest tak źle

Magda, no ! Weź popisz więcej co u Ciebie, jak Wam się mieszka, jak nowa praca itp. itd. no!!

Niedługo spadam i idę się rozruszać na siłownie. Zakwasy z pleców jeszcze odrobine trzymają po niedzieli, także naprawdę było hardkorowo
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:32   #2702
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Co do dupka i owu. To jest tak luteina i dupek to jest progesteron. Lutka mniejsza dawka, dupek wieksza. Jesli zwiekszy sie progesteron, organizm powinnien myslec ze wlasnie byla owu. To zrobienie stucznej fazy lutealnej. Jesli odstawi sie dupka po tych 10 dniach to poziom progesteronu zacznie spadac. Nagly spadek progesteronu jest sygnalem, ze czas na @. To dzieje sie normalnie w naszych organizmach - spadek temp. = spadek progesteronu. Ale nie wiem jak organizm zareaguje jak rosnie pecherzyk, nie jest gotowy do pekniecia i nagle zrobi sie takie lubudubu z progesteronem. Zakladam ze ta regulacja cyklu, to takie na sile powiedzenie organizmowi - sluchaj dzis jest 16dc progesteron skacze i spada przy 28, zrob to samo sam za miesiac.

Ja taki mam, jak widac bylo dziala.
no tak, ale czytalam ze jak pecherzyk rosnie i juz lada dzien ma peknac to jak sie wezmie nawet te 2-3 dni przed owulka to on jej juz nie zablokuje, ona wystapi normalnie. No a poza tym biore dupka juz ktorys tam dzien wiec jesli to juz faza futealna i wyzszy poziom progesteronu to temperatura powinna wzrosna, a ja mam caly czas niziutka. A jeszcze info z ulotek 1 tabletka dupka to 10mg dyndrogesteronum,czyli hormon bardzo podobny do progesteronu, a 1 latletka luteiny to az 50mg samego progesteronu. Wiec jak widac i jak czytalam dupek jest nieco lzejszy i nie powinien blokowac owulacji.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

mysia no to sobie pogadalam z pania przynajmniej
aha, no to czekam na relacje Gianki, jak to sobie ukrecic.

migotko, ale chyba bardzo on normy nie odjezdza, wiec mysle ze nie jest zle.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:54   #2703
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migotka w Tesco była pizamka z Migotką za80zl, ale śliczna 😊 i dobrze że mu powiedziałaś o komlementach, niech wie ze inni widzą ze ma piękną żonę 😊

Ja też kiedyś dupka dostałam, nie byłam w ciąży a okresu nie było, teraz mi się przypomniało. Byliśmy na zakupach. Jutro chyba ruszamy na listy. Teraz dopijamy kawę i ruszamy na spacer do siostry jak pogoda pozwoli.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 15:41   #2704
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Magda, no ! Weź popisz więcej co u Ciebie, jak Wam się mieszka, jak nowa praca itp. itd. no!!
No wlasnie Magda!!!!

Arletka O tym podwyzszeniu poziomu to wiadomo teoria. Tak jak pisalam, nie wiem co organizm zrobi jak jest w trakcie rosnacego pecherzyka. No nic. Czekamy na twoja @ i zobaczymy.

Ide do domu.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 15:42   #2705
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mam wyniki z tsh, nie ma rewelacji przy staraniach. 1,960

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Arletka no powiedziałam mu, ze z tego to powinien być zadowolony, że to akurat on jest ze mną
Moim zdaniem to dobry wynik.Ja taki miałam w ciąży.

Kasiu co u was?Jak P.?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 16:30   #2706
89migotka
Zakorzenienie

Mysia J. to nic nie powiedział jak miałam tsh coś ponad 2 A z urzędami no niestety tak jest Kiedy idziesz zbadać prolaktyne? Bo chyba teraz stresów nie masz

Ruda niestety nie ma u mnie Tesco. A Ty co ciekawego upolowalaś na zakupach? My we wtorek ruszamy na listy Tż już się odzywa, ba nawet zupę ugotował

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 16:50   #2707
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Migociu a takie drobne rzeczy, puder, czapkę, tusz do kresek. Tz za długo bez Ciebie nie wytrzyma 😀
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 18:20   #2708
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.

Ja na szybko co pamietam...

Ewciu ciesze sie ze P jest w domu i jest super

Migotko hehe chlop poczul sie zagrozony Ale dobrze mu tak

Iza dziekuje ze pytasz Napisze nizej.

Madzia jakas tajemnicza

Mysiaku zakwasy rozbite?

Wiecej nie pamietam, wybaczcie

U nas ok. Bylismy dzis w pracy u P. Kazali miec spokojna glowe o prace i kurowac sie ile wlezie. Proponuja pomoc finansowa no i podpoeiedzieli pare rzeczy. Reka troche boli i mrowi go. Po lekach bol przechodzi tylko mrowienie zostaje. Jutro mamy zmiane opatrunku i troche P juz sie martwi czy wszystko tam ok. Ka zreszta tez. No ale najwazniejsze ze w domu i ze jestesmy wszyscy razem ❤❤❤
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:04   #2709
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
U nas ok. Bylismy dzis w pracy u P. Kazali miec spokojna glowe o prace i kurowac sie ile wlezie. Proponuja pomoc finansowa no i podpoeiedzieli pare rzeczy. Reka troche boli i mrowi go. Po lekach bol przechodzi tylko mrowienie zostaje. Jutro mamy zmiane opatrunku i troche P juz sie martwi czy wszystko tam ok. Ka zreszta tez. No ale najwazniejsze ze w domu i ze jestesmy wszyscy razem ❤❤❤
Dobre wieści z tą pracą. Bo pamiętam, że szef P. jest wyjątkowy. Może wreszcie będziecie mieć spokojne święta, bo on nie będzie tam siedzieć nie wiadomo ile.
Stary 2015-11-19, 19:54   #2710
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Madzia jakas tajemnicza

Mysiaku zakwasy rozbite?

Ooo to super ze wam pomogąTo niemusisz szukać pracy?

Urlop mi zleciał cały na zabawie z małymUwielbiam tego mojego małego śmieszkaPadł o 20:30 i teraz czas dla mnie

Stary 2015-11-19, 20:33   #2711
decorail
Zakorzenienie

Witam wszystkich Chyba wreszcie znalazłam wątek dla siebie Nie przejrzałam, co prawda wszystkich postów, ale moja sytuacja zgadza się z ogólnym zamysłem wątku Starania zaplanowane na lipiec - zaraz po weselu, ale już jestem w temacie na gorąco Pozdrawiam wszystkich!
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 20:37   #2712
zophiee
Zakorzenienie

Omg! B ostatnio chadza spać jak Natan Lili.. wczoraj o 23 no juz ledwo siedzieliśmy przy nim...
Dziś poszedł o 21, więc poprawa,ale kimał tylko 30 minut

Ruda- cieszcie się sobą
Migacz- a wit d i jod zbadałaś??
Arletko- na mazidłach są dokładne formulacje . Ja migdała dawno nie robiłam, przerzuciłam się na mocniejsze kwasy
http://mazidla.com/kategorie-poprodu...-migdaowy.html
o tp tu
Generalnie musisz sama przetestować na swojej skórze. Dla mnie 5% może byś lekki, a dla twojej skóry już mocny...

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Kasia cieszę się, że mimo wszystko są pozytywne informacje
Moja rada- jak po zmianie opatrunków okaże się, że jest okej to umówcie się na wizytę kontrolną u lekarza, ktory operował- wiem, że daleko- ale tak powinno się robić. A tam niech lekarz powie co już TŻ może robić, jakie ćwiczenia, poproście o instruktaż. Ważny będzie masaż blizny, drobne ruchy dłoni
No i mam nadzieję, że fajki poszły w odstawkę

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Yss- cieszę się, że rozmowy pomagają wspieraj go jak możesz, bo innego wyjścia nie ma
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 21:19   #2713
kasiab91
Zakorzenienie

Ysss no P juz kombinuje co i jak robic na swieta. Ma opracowac jakis chwytacz do warzyw zeby moc kroic na salatki Strasznie rwie sie do pomocy a powinien odpoczywac

Iza no ale to bedzie jednorazowa pomoc jezeli my sie zdecydujemy oczywiscie. Poki co starcza nam zobaczymy jak zacznie sie rehabilitacja.

Zophiee kochana to poki co zmiana opatrunku w naszym POZ. 4 grudnia mamy kontol, zdjecie szwow z palcy i zdjecie rtg czy prawidlowy zrost kostny. Lekarz operator powiedzial ze do rehabilitacji jeszcze troche. No licze ja po cichu ze uwolnia kciuka i jego bedzie mogl cwiczyc.
A mialam sie Ciebie zapytac jak ma cwiczyc pozostale "wolne" palce?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

A no ogolnie to czeka nas jeszcze 6tyg z drutami i gipsem. Ale damy rade. Powiedzialam mu wczoraj ze z palcem czu bez bede go nadal kochala tak samo mocno
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 21:38   #2714
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasiu kochana zona z Ciebie, fajnie ze w pracy potrafią jeszcze docenić pracownika. Niech P zdrowieje i powoli wraca do formy😊

Zophiee mój góra do 22ej szaleje a i tak mam już wtedy serdecznie dość ☺

Decorail witaj, napisz coś o sobie, ile masz lat , czym się zajmujesz na codzień itd.

Żon " zrobił co swoje " i śpi. Ja oglądam dokument o Polańskim. Kostek chrapie jak stary. Jutro po 16tej mamy zarezerwowane bilety na listy a później gdzieś na kolacje idziemy 😊
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-19, 21:42   #2715
agabiwro
Wtajemniczenie

cześć Pisiule,

u mnie zaczyna się robić gorąco w robocie. Picksezon w pełni i kij wie w co łapy wsadzić. Tak, jak sobie zaplanowałam że w robocie wizaż na maksa, tak dupa zbita. Od jutro będziemy trochę chodzić na zmiany, żeby przedłużyć pracę biura i w razie czego support'ować magazyn.

Jaśka już spoko ze spaniem, widocznie te cienie ją tak załatwiły. W kółko tylko chce się huśtać i o huśtawce gada, są jakieś do domu stojące z wagą do choć 15kg?

Jaśka będzie w żłobie robić bałwana. No podjarana jestem, wiecie to taki mój debiut jako matki żeby materiały przygotować i żeby moje dziecko było dobrze przygototwane, w sumie nie wiem jak to wytłumaczyć. Musi przynieść: 2 białe męskie skarpety, małe guziczki, kasza, ryż do wypełnienia, jakieś skrawki materiałów (i tu jest problem bo nic nie mam), i chyba coś tam jeszcze. Jutro rodzice mają dostać instrukcje. Skarpety i guziki już mamy. Do tego 7 mają Mikołaja i rodzice mają przynieść upominki. Ciocie prosiły żeby to nie było nic drogiego. Kupiłam jej znikopis za 10pln, mam nadzieję że będzie choć trochę jej się podobało. Poważne prezenty dostanie w domu. Macie już pomysły dla dzieciaków? ja mam jeszcze pustkę, albo w sumie za dużo pomysłów i nie wiem co wybrać.

Arletko, moje kwasy jeszcze nie przyszły, oby jutro. Z owu, to ja nie wiem czy ja dobrze pamiętam, że przed ciążą miałaś mega rozjady i długie cykle, patrzyłaś na swoje stare wykresy? jestem pełna podziwu, że tak ładnie ogarnęłaś sprzątanie i cały dom przy tym malowaniu.

Rudi, no cieszę się razem z Tobą z przyjazdu Żona. Brawa dla Kotiego, dzielny chłopak, ja się strasznie boję wizyty u denty z Jaśką, nie wiem czy już nie powinnam pójść. Słuchaj, a Koti to miał bunt dwulatka, on zawsze taki grzeczny

Yss, no dobre wieści z tż, mam nadzieję że to się jakoś rozejdzie po kościach i relacje się poprawią.

Mysia, patrzę na Twój avatar, i wiesz... Ty już tego szczęście wcale nie musisz malować matko, ja ja się cieszę...

Zophee, Ty nasza eko mamuśku. Próbowałaś robić swój ser biały z mleka...pychotka...

Gianka, fajnie że idzie jak po maśle. Miałam Ci wcześniej napisać, że u Jaśki w żłobie to normalnie mają nocnikowanie, i też odzywczajają od smoka. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona, bo cholernie to dzieci dbają.

laski idę jeszcze na fb i się kładę, bo powiem Wam szczerze że nosem już szoruje..

Migotka, co lekarz to inna opinia. Mój mówił że przy staraniach najlepiej TSH koło 2. ale nie więcej niż 2

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 21:57   #2716
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Ysss no P juz kombinuje co i jak robic na swieta. Ma opracowac jakis chwytacz do warzyw zeby moc kroic na salatki Strasznie rwie sie do pomocy a powinien odpoczywac
Wiem jak to jest, ja też nie umiem siedzieć i czekać aż mi się polepszy.

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
jakieś skrawki materiałów (i tu jest problem bo nic nie mam)
szkoda, że mam tak daleko do ciebie, bo mam tego trochę.

Idę grać z mężem.
Krok do przodu w sprawie bankowej. Kupiec uzyskał zgodę banku. Teraz tylko czekamy na pozytywną decyzję w sprawie rodziców.
Stary 2015-11-19, 22:38   #2717
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Agabi musisz nam pokazać tego bałwana jak Jaska zrobi, chyba na Twoim miejscu bym się wzruszyła 😊 rzeczywiście gorąco u Was, współczuję. Kochana Koti ma bunt i to taki fest. Tzn są takie zrywy ze jakiś czas jest dobrze a później przychodzi szajba i to z pół godziny trwa i przechodzi jak nie zwracam uwagi.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Yss ale super wieści 😊 ściskam mocno kciuki 😊

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Jeszcze żeby wesoło było pizga jak niem wiem . Chłopaki śpią, ja tez zaraz sie kalde. Miałam takie piękne długie pazury i jeden mi się złamał jak się kąpałam. Scielam i wypilowalam, odrost mam mega. Na szczęście we wtorek mam umowiona hybryde. No nic. Kładę się , dobranoc dziewczyny 😗
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-20, 07:08   #2718
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Decorail witaj

Zophiee jeszcze nie robiłam tych badań, muszę znaleźć labo gdzie robią ten jod z moczu bo w luxmedzie chyba nie robią. Bobri nocny Marek

Kasia fajnie, że w pracy podeszli jak ludzie. Teraz najważniejsze żeby wszystko ładnie się zroslo

Ruda to dzisiaj randka Ciebie czeka

Agabi jeżeli masz gorący okres w pracy to my poczekamy, tylko nie znikaj na tak długo jak wcześniej Dobrze, że Jaśminka już dobrze śpi Pokaż bałwana jak będzie juz zrobiony

Yss jak dobrze, że są jakieś pozytywne wiadomości odnośnie sprzedaży. Trzymam dalej kciuki żeby wszystko szło po Waszej myśli

Zapomniałam co komu jeszcze.
Dzisiaj wieczorem z tż i ze znajomymi mieliśmy iść na kręgle, ale niestety tory pozajmowane i pewnie gdzieś do baru pójdziemy.
Spokojnego dnia!

Stary 2015-11-20, 07:10   #2719
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Kasiu kochana zona z Ciebie, fajnie ze w pracy potrafią jeszcze docenić pracownika. Niech P zdrowieje i powoli wraca do formy😊

Zophiee mój góra do 22ej szaleje a i tak mam już wtedy serdecznie dość ☺

Decorail witaj, napisz coś o sobie, ile masz lat , czym się zajmujesz na codzień itd.

Żon " zrobił co swoje " i śpi. Ja oglądam dokument o Polańskim. Kostek chrapie jak stary. Jutro po 16tej mamy zarezerwowane bilety na listy a później gdzieś na kolacje idziemy 😊

ale fajnie wieczór we dwoje rozerwiecie sie

Cytat:

Idę grać z mężem.
Krok do przodu w sprawie bankowej. Kupiec uzyskał zgodę banku. Teraz tylko czekamy na pozytywną decyzję w sprawie rodziców.
No to trzymam kciukiA kiedy ma byc decyzja?

Ja dzis tez mam wolne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-20, 08:00   #2720
mysia1986
Zakorzenienie

Hej. Źle mi dzisiaj boli mnie dół brzucha i plamie i tak już od kilku dni tyle ze wczoraj to już takie dość mocne plamienie.. ehh..

Rudasku, miły wieczór Wam się szykuje Cieszcie się sobą

Migotka, zupełnie nie chce mi się badać tej cholery! ale już K. na mnie krzyczy i mówi ze mi tej soboty nie odpuści. A Ty kochana nie czekaj na wynika badania, kup sobie witaminę D i łykaj, na pewno nie zaszkodzi! Miłego wieczoru

Kasiu, wiadomo ze w domu człowiek szybciej dochodzi do zdrowia! Zdrówka dla męża i kciuki za wizyty lekarskie!

Agabi ja do tego avatara mam sentyment I bardzo często nosze koszulkę od Was Kciukam za bałwana

Decorail hej rozgość się i opowiedz nam coś więcej o sobie.
Marcel <3

Stary 2015-11-20, 08:41   #2721
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Witam kobietki, nocka nie bardzo bo Młody się budził z płaczem 😡 ale już sytuacja opanowana. Tosty się robią na śniadanie a chłopaki się bawią.

Mysia biedna nasza, mnie też już pobolewa na dzisiaj mam termin @.

Migotka tak to dzisiaj randka 😊 ciesze się jak dziecko.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-20, 08:45   #2722
89migotka
Zakorzenienie

Mysiu oby brzuch przestał boleć A witaminkę D juz łykam Kupiłam chyba taką jak masz Ty humavit?

Stary 2015-11-20, 09:41   #2723
iza243
Zakorzenienie

Ja sie chyba musze wybrac do lekarza bo ostatnio codziennie wstaje z bólem głowy:-(A od wczoraj mnie boli i uciska w mostku:-(

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-20, 09:46   #2724
PannaMagda
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja jade na dodatkowy trening ktory zeby bylo smieszniej prowadzi moja mama a potem na nocke do pracy

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-11-20, 10:11   #2725
mysia1986
Zakorzenienie

Migotko, tak ten a co do brzucha to już chyba mój organizm nie chce tych hormonów pierwsze dwa opakowania było ok. Teraz jutro zacznę 3 i już bunt.. po cichutku liczę ze minie to plamienie.. a jak nie to muszę się nastawić na cały miesiąc taki

Iza, podstawowe badania warto zrobić

Ruda, pożarłabym tosty

Czekam dalej na tel od Pani z US. Na razie cisza. Wysyłamy dokument poczta normalnie.
Marcel <3

Stary 2015-11-20, 10:30   #2726
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry Dzien!

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
No to trzymam kciukiA kiedy ma byc decyzja?
W przeciagu miesiaca.

Ja w pracy. Dzien jak na razie pelen wrazen. Po pierwsze rano jade do pracy a tu telefon od mamy. Czy my nic nie wiemy bo ktos im zbil cala tylnia szybe. My zero pojecia, nic nie widzielismy. Zadzwonili po policje, ci spisali wszystko, kazali jechac do ubezpieczalni itp. Potem w pracy katem oka zobaczylam ze przyszla znowu zlodziejka spirytusow, tym razem ja wkroczylam do akcji i ja przegonilam . A na koniec, to wczoraj bylam sie zaszczepic przeciw grypie a dzis sie czuje przeziebiona, podobno to normalne .
Stary 2015-11-20, 11:33   #2727
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
P ma niedługo być, pisał że na 2gą będzie w domu 😊 czekam na niego i ciesze się jak dziecko 😊 a serce mi wali jabym go ze 2mce nie widziała 😊 odezwę się rano. Dobranoc i dzień dobry ☺

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

O Boże podjechał właśnie 💜💜💜💜
Uwielbiam jak piszesz ze tz wraca . Wtedy i mi Twoje szczescie sie udziela

Milej randki

Cytat:
Bry Dzien!!!

Arletka To ciekawy sposob na regulacji cykli podwyzszajac nagle progesteron ni z tego i owego. No ale on jest lekarz.
Co do czucia owu - ja jestem inzynierem, ja musze miec dowod naukowy ze zdarzenie nastapilo a nie miec jakies tam przypuszczenia. Dlatego do tego tak podchodze, ze dowodem owu bedzie dla mnie albo temp, albo wyniki hormonow czy widok owu na usg.
Jak mu ufasz to chodz dalej. Ja jestem sceptycznei nastawiona do wielu ginow. Mam wrazenie, ze wiekszosc sie nie rozwija i tylko chce prowadzic ciaze i leczyc infekcje. Ciagle sie spotykam z przypadkami, ze ktos chodzil od jednego do drugiego i nic. A dopiero w klinice pomogli. No ale tez racja, ze sie teraz nie staracie.

Wczoraj glownie siedzialam z TZtem. Duzo rozmawiamy, bardzo mu to pomaga.
Teraz juz w pracy z kawka i czekam na pacjeta.
Ciesze sie ze u Was lepiej

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Mam wyniki z tsh, nie ma rewelacji przy staraniach. 1,960

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Arletka no powiedziałam mu, ze z tego to powinien być zadowolony, że to akurat on jest ze mną
Chyba nie jest tak zle .

Cytat:
To nie jest mój najlepszy dzień. Pól dnia wisiałam na telefonie z urzędem skarbowym i udało mi się ustalić. I Pani mi oznajmiła ze dzisiaj to już jest koniec pracy i do sprawy wrócimy jutro
Na jutro mam termin wysłania dokumentu, wg nich nie mam upoważnienia do wysłania elektronicznie ( wyskakuje mi takie komunikat przy wysyłaniu ) a oni twierdzą, że u nich w systemie jest wszystko wprowadzone i powinnam móc wysłać No heloł?!?

Arletko, ja kw. migdałowego nigdy sama nie kręciłam. Zawsze w kupowałam gotowe kremy lub toniki. Ja wiem jak zrobić mlekowy jak coś Ja już sobie obczaiłam w necie jak zrobić ten migdał, ale ja będę robić większe stężenia bo mam skórę jak słoń. A tak jak Ty to coś lekkiego na początek pewnie 5% max. 10% . Gianka jest specem na pewno coś Ci doradzie Jak coś będzie na nią

Migotko, moje ostatnie tsh to 1,7 a wcześniejsze 1,9 zarówno J. jak i ten lekarz do którego teraz chodzę nie mieli uwag. Myślę, że nie jest tak źle

Niedługo spadam i idę się rozruszać na siłownie. Zakwasy z pleców jeszcze odrobine trzymają po niedzieli, także naprawdę było hardkorowo
Mam nadzieje ze dzis jest lepiej i wkacu udalo sie zalatwic sprawe

Cytat:
Hej.

Madzia jakas tajemnicza ala:

Mysiaku zakwasy rozbite?

Mam nadzieje ze dzis po zmanie opatrunku wszystko bedzie ok . A co do Tza pracy to ladnie z ich strony
Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Chyba wreszcie znalazłam wątek dla siebie Nie przejrzałam, co prawda wszystkich postów, ale moja sytuacja zgadza się z ogólnym zamysłem wątku Starania zaplanowane na lipiec - zaraz po weselu, ale już jestem w temacie na gorąco Pozdrawiam wszystkich!
Witaj
Powiec cos sobie

Cytat:

Iza no ale to bedzie jednorazowa pomoc jezeli my sie zdecydujemy oczywiscie. Poki co starcza nam zobaczymy jak zacznie sie rehabilitacja.

Zophiee kochana to poki co zmiana opatrunku w naszym POZ. 4 grudnia mamy kontol, zdjecie szwow z palcy i zdjecie rtg czy prawidlowy zrost kostny. Lekarz operator powiedzial ze do rehabilitacji jeszcze troche. No licze ja po cichu ze uwolnia kciuka i jego bedzie mogl cwiczyc.
A mialam sie Ciebie zapytac jak ma cwiczyc pozostale "wolne" palce?

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

A no ogolnie to czeka nas jeszcze 6tyg z drutami i gipsem. Ale damy rade. Powiedzialam mu wczoraj ze z palcem czu bez bede go nadal kochala tak samo mocno
No powiem Ci ze z tego co opisujesz to on nie moze posiedziec na d.... niech odpoczywa

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
cześć Pisiule,

u mnie zaczyna się robić gorąco w robocie. Picksezon w pełni i kij wie w co łapy wsadzić. Tak, jak sobie zaplanowałam że w robocie wizaż na maksa, tak dupa zbita. Od jutro będziemy trochę chodzić na zmiany, żeby przedłużyć pracę biura i w razie czego support'ować magazyn.

Jaśka już spoko ze spaniem, widocznie te cienie ją tak załatwiły. W kółko tylko chce się huśtać i o huśtawce gada, są jakieś do domu stojące z wagą do choć 15kg?

Jaśka będzie w żłobie robić bałwana. No podjarana jestem, wiecie to taki mój debiut jako matki żeby materiały przygotować i żeby moje dziecko było dobrze przygototwane, w sumie nie wiem jak to wytłumaczyć. Musi przynieść: 2 białe męskie skarpety, małe guziczki, kasza, ryż do wypełnienia, jakieś skrawki materiałów (i tu jest problem bo nic nie mam), i chyba coś tam jeszcze. Jutro rodzice mają dostać instrukcje. Skarpety i guziki już mamy. Do tego 7 mają Mikołaja i rodzice mają przynieść upominki. Ciocie prosiły żeby to nie było nic drogiego. Kupiłam jej znikopis za 10pln, mam nadzieję że będzie choć trochę jej się podobało. Poważne prezenty dostanie w domu. Macie już pomysły dla dzieciaków? ja mam jeszcze pustkę, albo w sumie za dużo pomysłów i nie wiem co wybrać.

Arletko, moje kwasy jeszcze nie przyszły, oby jutro. Z owu, to ja nie wiem czy ja dobrze pamiętam, że przed ciążą miałaś mega rozjady i długie cykle, patrzyłaś na swoje stare wykresy? jestem pełna podziwu, że tak ładnie ogarnęłaś sprzątanie i cały dom przy tym malowaniu.

Rudi, no cieszę się razem z Tobą z przyjazdu Żona. Brawa dla Kotiego, dzielny chłopak, ja się strasznie boję wizyty u denty z Jaśką, nie wiem czy już nie powinnam pójść. Słuchaj, a Koti to miał bunt dwulatka, on zawsze taki grzeczny

Yss, no dobre wieści z tż, mam nadzieję że to się jakoś rozejdzie po kościach i relacje się poprawią.

Mysia, patrzę na Twój avatar, i wiesz... Ty już tego szczęście wcale nie musisz malować matko, ja ja się cieszę...

Zophee, Ty nasza eko mamuśku. Próbowałaś robić swój ser biały z mleka...pychotka...

Gianka, fajnie że idzie jak po maśle. Miałam Ci wcześniej napisać, że u Jaśki w żłobie to normalnie mają nocnikowanie, i też odzywczajają od smoka. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona, bo cholernie to dzieci dbają.

laski idę jeszcze na fb i się kładę, bo powiem Wam szczerze że nosem już szoruje..

Migotka, co lekarz to inna opinia. Mój mówił że przy staraniach najlepiej TSH koło 2. ale nie więcej niż 2
Dobrze ze z Jaska jest juz dobrze .
Jak Jaska zrobi tego balwana to poprosimy fotke . Juz sie nie moge doczekac tej pracy
Kurcze nie dobrze ze znowu bedziesz miala sajgon w pracy

Cytat:

Idę grać z mężem.
Jupi . Oby juz szybko poszlo . Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Hej. Źle mi dzisiaj boli mnie dół brzucha i plamie i tak już od kilku dni tyle ze wczoraj to już takie dość mocne plamienie.. ehh..

Rudasku, miły wieczór Wam się szykuje Cieszcie się sobą

Migotka, zupełnie nie chce mi się badać tej cholery! ale już K. na mnie krzyczy i mówi ze mi tej soboty nie odpuści. A Ty kochana nie czekaj na wynika badania, kup sobie witaminę D i łykaj, na pewno nie zaszkodzi! Miłego wieczoru

Kasiu, wiadomo ze w domu człowiek szybciej dochodzi do zdrowia! Zdrówka dla męża i kciuki za wizyty lekarskie!

Agabi ja do tego avatara mam sentyment I bardzo często nosze koszulkę od Was Kciukam za bałwana

Decorail hej rozgość się i opowiedz nam coś więcej o sobie.
Czego te plamienia sa . Mam nadzieje ze przejdzie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja sie chyba musze wybrac do lekarza bo ostatnio codziennie wstaje z bólem głowy:-(A od wczoraj mnie boli i uciska w mostku:-(
Koniecznie idz bo z tym nie ma zartow

Arletko jesli ufasz lekarzowi to przy nim zostan .

U nad pada znowu . Wanessa teraz zasnela . I uwaga pomalu odchodzimy od cycucha . Juz prawie mleka nie mam a w nocy pije juz mm i po tym zasypia

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2015-11-20 o 11:35
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 11:51   #2728
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Basiu brawo za cyca, Wania juz jest na tyle dużą dziewczynka ze juz naprawdę tego nie potrzebuje. U nas od 3dni krowie mleko Kostek pije, jest zachwycony, kakao dosypuje odrobinę i wcina aż miło ☺

Yss jak to złodziejka spirytusu? Narobilo się rodzicom 😐

Mysia ja robie takie z jajkiem sadzonym w piekarniku 😊

Madzia Ty na jakieś treningi chodzisz? Umknęło mi, czym się Twoja mamusia zajmuje?

Iza koniecznie idź do lekarza.

Migociu przypomniało mi się ze z Humavitu miałam skrzyp i pokrzywe,małe smierdzialo 😂😂😂
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-20, 12:12   #2729
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
Dostałam kolejna pracę także od poniedziałku graik zapełniony na maxa. Bedę jeżdzić aż w 5 miejsc. W jednym- przedszklu składam wymówienie, żeby od stycznie już tam nie jeżdzić
Dziś nocuję z Borysem u siostry- wpadają do niej nasi przyjaciele, którzy spodziewją się dziecka, więc będzie wesoło. TŻ urządza dziś męski wieczór
W niedzielę jedziemy do naszego rodzinnego miasta na 60 rocznicę ślubu moich dziadków. Taka rodzinna uroczystość.
Przez ten prawie tydzień siedzenia w domu z młodym, tak mi dziś tęskno do niego non stop myslę, czy mu dobrze jest w żłobku...

Yss- ogromne kciuki
Ruda- ale fakoow, kolacja, kino
Kasia- jak zdejmą gips i będzie zezolenie na rehabilitacje- to się umówimy na skype z twoim tż i powiem co i jak

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Basia- brawa dla Hani dzielna dziewczynka
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 12:22   #2730
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Witam sie

Uwielbiam jak piszesz ze tz wraca . Wtedy i mi Twoje szczescie sie udziela

Milej randki

Ciesze sie ze u Was lepiej

Chyba nie jest tak zle .

Mam nadzieje ze dzis jest lepiej i wkacu udalo sie zalatwic sprawe

Mam nadzieje ze dzis po zmanie opatrunku wszystko bedzie ok . A co do Tza pracy to ladnie z ich strony

Witaj
Powiec cos sobie

No powiem Ci ze z tego co opisujesz to on nie moze posiedziec na d.... niech odpoczywa

Dobrze ze z Jaska jest juz dobrze .
Jak Jaska zrobi tego balwana to poprosimy fotke . Juz sie nie moge doczekac tej pracy
Kurcze nie dobrze ze znowu bedziesz miala sajgon w pracy

Jupi . Oby juz szybko poszlo . Trzymam mocno kciuki

Czego te plamienia sa . Mam nadzieje ze przejdzie

Koniecznie idz bo z tym nie ma zartow

Arletko jesli ufasz lekarzowi to przy nim zostan .

U nad pada znowu . Wanessa teraz zasnela . I uwaga pomalu odchodzimy od cycucha . Juz prawie mleka nie mam a w nocy pije juz mm i po tym zasypia

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
No to gratuluje odstawienia

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
hej hej
Dostałam kolejna pracę także od poniedziałku graik zapełniony na maxa. Bedę jeżdzić aż w 5 miejsc. W jednym- przedszklu składam wymówienie, żeby od stycznie już tam nie jeżdzić
Dziś nocuję z Borysem u siostry- wpadają do niej nasi przyjaciele, którzy spodziewją się dziecka, więc będzie wesoło. TŻ urządza dziś męski wieczór
W niedzielę jedziemy do naszego rodzinnego miasta na 60 rocznicę ślubu moich dziadków. Taka rodzinna uroczystość.
Przez ten prawie tydzień siedzenia w domu z młodym, tak mi dziś tęskno do niego non stop myslę, czy mu dobrze jest w żłobku...

Yss- ogromne kciuki
Ruda- ale fakoow, kolacja, kino
Kasia- jak zdejmą gips i będzie zezolenie na rehabilitacje- to się umówimy na skype z twoim tż i powiem co i jak

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Basia- brawa dla Hani dzielna dziewczynka
Wow podziwiam cie ze dajesz rade pracowac w tylu miejscach.Dobrze ze od stycznie bedzie lżej bo bys sie zajechała

Ide z młodym na drzeme.

Ruda Domiś uwielbia kakao woła na nie"Kako"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości