|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Jerzyczka!! Jakie to body jest piękne! zakochałam się! Chyba złożę w endo jakieś zamówienie na 62-68
dziś mam nadal dzień doła i coś czuję, że wydam kasę. W drodze powrotnej wejdę chyba do biedry zobaczę co tam mają za zabawki. Może będą jakieś dla noworodków kolorowe fisher, czy fajne drewniane puzzle. To będą czekać na niego
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się!
Zwłaszcza teraz jak nam się zmywarka zepsuła Ja tak nienawidzę myć naczyc, że TŻ juz chyba nie może słuchać mojego jęczenia bo albo sam myje albo wyciera przynajmniej :P lune co za patologia
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech mówi wszystko co wie, ostatnie czego dzieci potrzebują to patologiczna rodzina
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
Lune w szoku jestem jak kobieta może doprowadzić się do takiego stanu. I takim ludziom dzieci nie zabierają a jak naprawdę porządni rodzice nie mają pieniędzy na wychowanie dzieci zamiast pomoc to dzieci do domu dziecka od razu. Jak mnie to denerwuje
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Siostra mowi ze nie moze juz z taka patologia ale jej dzieci szkoda bo ona teraz nie znajdzie takiej opiekunki (siostra mieszka obok w bloku i mało jej płaci, jest despozycyjna). Szczególnie ze całą ma twarz spuchniętą, nawet do gina nie moze pojsc. |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to skąd pieniądze? 1200zł ma za dziecko niepełnosprawne, plus zasiłki, plus samotna matka- 2tyś są w stanie tacy wyciągnąć
|
|
#2710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jej mówie zeby dzieci oddała dla tamtego ojca ale on za granica pracuje. A co z tym dzieckiem co zaszła? znowu to samo... Ciekawe czy bedzie piła w ciąży... Widac ze jej dzieci przeszkadzaja a dalej robi kolejne. Wykastrowac ją czy co
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to 68 jest większe niż 68 w coccodrillo np ale to nic ![]() fajnie w ogóle było sprawdzić te bodziaki i teraz już wiem, że zamówienia będę robić też z endo, bo jakość extra
|
||
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę w to co czytam. Co za patologia. I kurcze najlepsze jest to, że tacy ludzie, sorry za wyrażenie, ale rozmnażają się na potęgę i te dzieciaczki się tylko męczą w takich rodzinach. A normalne, kochające się pary mają czasem takie problemy z zajściem w ciążę i latami się starają o upragnione maleństwo i nie zawsze się udaje. Gdzie tu sprawiedliwość??? |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze jak urodzi to 1000zł przez rok hehe |
|
|
|
|
#2716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2717 |
|
Wtajemniczenie
|
A tu się dziewczyny staraja po kilka lat i nic. Jaki ten świat jest przewrotny:-(
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko tych dzieci... A jak będzie to 500 zł na dziecko to jeszcze bardziej takie patologie będą się mnożyć, kolejna okazja do "zarobku" dla nich
|
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Weszłam poprzeglądać rzeczy na endo no i przepadłam... Jakie to wszystko cudowne Jerzyczka mówisz, że rozmiarowo wypadają na większe te ciuszki? |
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny TZ zrobił sobie do pracy kawę w termosie a teraz za żadne skarby nie mogę pozbyć się tego zapachu. Może macie jakieś sprawdzone sposoby?
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Haloooooo, komu miałam kupić ubranka dla dziewuszki?
![]() Byłam dzisiaj, coś tam pokupiłam ![]() W sumie 13 ciuszków, za zawrotną kwotę 30zł W załączniku fotki ![]() 1. Bodziaki z krótkim: biały w zwierzątka, biały z wzorkiem i różowy w kotki 2. Bodziaki z długim: ciemnoróżowy z falbanką, jasnoróżowy w paski, fioletowy, żółty z różowy, czarno-białe paski z duszkiem 3. Pajac w żółte paski - chciałam go nawet dla Witka wziąć, bo żółty unisex, a ten pajac jest mega milusi ale mam już za dużo ![]() 4.Sukienka Kappahl - wprawdzie na 74, ale ładna Szara w żółte paski.5.Gacioszki: HM w paseczki kolorowe, paski beżowo-kremowe, różowe z wzorkiem. |
|
|
|
#2723 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla takich kobiet antykoncepcja powinna być za darmo. Szkoda dzieci tylko... Sama mieszkam w okolicy gdzie jest sporo takich rodzin i czasem aż serce boli ![]() Cytat:
Kurcze ja wieki temu rodzinne miałam problem dostać a tu takie rzeczy |
||
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było, dla Witka też coś kupiłam
1. Gacioszki/półśpiochy 2. Body z długim (bo mi na 62 brakowało) + rampers. |
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam polowania! poszperałabym... ja idąc za diabelską namową Jerzyczki! zamówiłam parę spioszków z Endo. No nie mogłam się powstrzymać z wikingiem, pandą albo z napisem 'mój ulubiony gwiazdozbiór' (obydwoje z mężem uwielbiamy wszystko co związane z kosmosem). troszkę humor mi się poprawił. nie ma to jak wydawanie pieniędzy...
|
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię że załapie się na to sama patola bo są też rodzice którzy dobrze kombinują (np. brak związku formalnego i np. tylko ojciec pracuje) albo są w prawdziwie niesprzyjającej sytuacji, no ale...
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
lune nie wierzę w to co czytam, Twoja siostra powinna wszystko powiedzieć, ja naprawdę nie jestem za zabieraniem rodzicom dzieci, ale w takich przypadkach, ok wypije sobie, pół biedy ale, że przychodzi z okiem podbitym i przez cały dzień się dziećmi nie zainteresuje.
Chyba tylko dla papierka, że była. Cytat:
Dotka super, zakupy. To body z duszkiem, śliczne
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wstalam po raz drugi :P
Teraz odpisywanie na zaleglosci ![]() Ewusia, maslo orzechowe mam z lidla z tygodnia amerykanskiego a co do spozywania posilkow przed samym porodem to czytalam na grudniowych czy listopadowych, ze wtedy juz nie licza cukrzycy byle rodzacs miala zapas wegli na sn ![]() Wiola, Ruda gratuluje 35tc ![]() Hariett gratuluje juz 37tc ![]() Kinga, super, ze na wizycie wszystko ok no i Szymek ladnie rosnie ![]() Nebula, a przy kolejnej ciazy nie moga zalozyc szwow albo pessara? Jerzyczka, body jest cudowne, chyba tez zamowie takie ![]() U mnie dzis szczyt lenistwa :P jak spalam, zadzwonil kurier, a ze nie chcialo mi sie wstawac to skierowalam go do sasiadki :P zaraz sie zbiore po paczke ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

dziś mam nadal dzień doła i coś czuję, że wydam kasę. W drodze powrotnej wejdę chyba do biedry zobaczę co tam mają za zabawki. Może będą jakieś dla noworodków kolorowe fisher, czy fajne drewniane puzzle. To będą czekać na niego

za wizyte

Kurcze ja wieki temu rodzinne miałam problem dostać a tu takie rzeczy