|
|
#2701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
A przystojny Pan mnie rozwalił Cytat:
Jak dla mnie możesz zgrzeszyć raz ![]() Cytat:
Trwa to może 15-20min i dostajesz właśnie takie oświadczenie i z tym idziesz rodzić i od razu w szpitalu wtedy mogą wpisać dziecku nazwisko ojca, a nie Twoje i później to też ułatwia sprawy po narodzinach dziecka, bo ojciec wtedy idzie z tym oświadczeniem i z Waszymi dowodami do Urzędu Stanu Cywilnego, żeby zarejestrować dziecko i tyle ![]() Nie płaci się nic za takie uznanie dziecka ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
No i dobrze, że nie leżysz z tą nawiedzoną laską |
||||
|
|
|
#2702 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzieki dziewczyny za odp ![]() Niepozorna super ze wizyta udana, dzidziuś fajną ma wagę ![]() Ty masz ten sam termin co ja 12.01 ![]() U mnie w 35tc wazył 3kg ciekawe ile we wtorek będzie, sie okaze ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc powoli się zbieram ![]() A co za badania jeszcze musisz zrobić?
|
|
#2704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Viki powodzenia
|
|
#2705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci pod koniec ciąży zwalniają trochę, więc wcale bym się nie zdziwiła jakby Twój niewiele przybrał od ostatniej wizyty ![]() Cytat:
![]() za wizytę.---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2706 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to nie fajnie z jej strony ale dobrze ze macie już swoje łóżeczko i bez łaski ![]() poważna wagaCytat:
na stronie urzedu miasta powinien być wniosek który trzeba złożyć, dowód osobisty trzeba i akt własności domu/mieszkania Cytat:
![]() Cytat:
a oni to polecają do irygacjikupiłam dwie saszetki ale chyba bede działać szarym mydłem ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- w ogóle jestem wsciekła na siebie ![]() zwlekałam z zamówieniem na gemini i nie ma już tego bepantenu za 30 zł więc ogólnie chyba zrobię zakupy stacjonarnie |
||||
|
|
|
#2707 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś spokojniejsza przynajmniej fajnie ze ktg wyszło ok Cytat:
![]() ale ja bym nie kusiła losu grzeszkami ![]() Cytat:
teraz urzędy sobie to między sobą załatwiająChyba do US też wyślą informację (ale to musisz się upewnić) Cytat:
ja nie zapomnę jak mnie w 11 chyba tygodniu chciała babka w H&M w kolejce przepuścić ![]() Cytat:
za wizytę i załatwione sprawy Cytat:
![]() Cytat:
może pomysł z tym testem całkiem przejdzie bokiem
|
|||||||
|
|
|
#2708 |
|
Zadomowienie
|
SMALL ja brzuch smaruje nadal- oczywiście zdala od blizny- po porodzie skóra jest strasznie sucha i nie wyobrażam sobie siedziec z takim luszczacym i sflaczalym
![]() CASAA bede jutro na 5tym to moge wstąpić po drodze jesli nie masz nic przeciwko. Ktg 2-3 razy dziennie a co 3h z ta "trąbka" na dole chodzą. Tak ogólnie masakra jest ![]() Ogólnie to wam zazdroszcze ze jeszcze z brzuszkami chodzicie... I ciesze sie z wszystkich udanych wizyt ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A co do bephantenu - patrz na supherpharm bo z kartą czasem mają tanio
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-17 o 16:29 |
||
|
|
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej
a wiecie w Zusie po urodzeniu co i jak trzeba załatwić? My po wizycie mała ma 2400g i jest ustawiona w kanale główką dość nisko ale szyjka zamknięta. Wiec nie wypadnie gin pobrał wymaz i w sumie fajnie ze nie leci chociaż chwilowo ze mnie tyle śluzu i niewiele przytyłam wiec chyba dieta działa :p następna wizyta 31.12.
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Niezdara super, że wszystko ok
pomalowałam hipopotama, myślałam, że mi plecy odpadną
|
|
|
|
#2713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezdara mówisz, że nie wypadnie to super , ciesze się że wizyta udana Widziałyście kampanie "BĘDĄ NAZYWAĆ MNIE KU**Ą" ? Przeczytałam kilka komentarzy pod nią i ludzie chyba nie zrozumieli przekazu. Wiem, że w Polsce może trochę inaczej to wygląda, ale jak dla mnie kampania jest dobra. Wiadomo, że pewnie nie trafi do tych co najbardziej by się przydało, ale może zawsze komuś coś uświadomi. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach młodzież naprawdę jest ciężka i w słowach nie przebierają. |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Niezdara
![]() Magda pochwal się hipciem ![]() Dotka wiem, że te badania są tyle ważne ale na stronie szpitala mam informację, że miesiąc i na tej wizycie kwalifikacyjnej też lekarz mi o tym wspominał, że te badania muszę mieć "na świeżo" to się nie będę z nimi kłócić tylko zrobię i będę chociaż spokojna, że wszystko mam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Już wrzucam
Muszę się położyć, bo masakra dzisiaj.. Wszystko mnie boli!
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2720 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Mamuśki
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dawaj tej buraczkowej !! Cytat:
Cytat:
Zaraz zerknę na tą kampanie ![]() Gratulacje tygodni i wizyt
|
||||
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ruda, z wygladem poporodowym to chyba nawet bym wolala taka purchawe stara, bo przy takim mlodym ciasteczku to troche wstyd
![]() Niepozorna,gratuluje udanej wizyty i dobrze zrobiliscie z tym uznaniem dzidziusia juz w lonie mamy, wlasnie polozna nam o tym mowila na szkole rodzenia,ze dla niezameznych to super rozwiazanie! Kasia, chodz na buraczkowa! Pyszna jest, ciagle wyzeram z niej buraczki i swieta z Kubusiem, nie Wojtusiem, ale Ci wybaczam ![]() Oficjalnie gratuluje dzis wszystkich wizyt i super wynikow! Casaa,dobrze, ze na razie ta oksytocyna odlozona na dalszy plan Alez mi jest goraco dzis.. Jeny.. Kurier mial byc miedzy 10 a 18 i nie bylo go wcale dojedzie jeszcze? Ma 15 min ![]() Ja to mam prawo jazdy i dowod rejestracyjny na panienskie nazwisko
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-17 o 17:44 |
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
Jerzyczka- czas przedświąteczny jest- i z doświadczenia wiem ze jeżdżą dłużej niż normalnie...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
troche to mało powiedziane... moj mąż zamiast o 18 to wraca teraz o 21 do domu...
dobrze ze rodzice wracają ok 15 bo tak to bym tu sama zwariowala chyba ![]() ej laski te kłucia jakby szpilą co są odczuwalne w pochwie to jest właśnie to skracanie szyjki? |
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
co do dokumentów to my zmieniliśmy po ślubie dowody. u teraz chcieliśmy żeby zmienić bo inny adres mamy a babka powiedziała ze nie wymieni bo nie ma już adresu na nich.. no ok ale gdzie daje dowód to z automatu wpisują ten stary a przecież meldunek nie równa się zamieszkanie ;/ teraz musze tego pilnować wszędzie z mezem ..
dziecko trzeba zgłosić w urzędzie w przychodni w ubezpieczalni i gdzieś jeszcze? byłam w tej przychodni i dostałam papiery do wypełnienia i nie wiem co zrobić bo położna środowiskowa chce ze szpitala która prowadziła szkole rodzenia a potem po patronazu jeszcze jest potrzebna położna bo w tej przychodni trzeba wybrac? w ogóle nie rozumiem wyboru pielęgniarki :/ |
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Mnie sie szyjka skróciła a kłucia nie czułam żadnego
KASIULENKOWO do zakładu utylizacji śmieci jeszcze- i jesli masz wodę rozliczana na członków rodziny to tez A pielęgniarka środowiskowa ci potrzebna jak dziecko zachoruje i zastrzyki trzeba bedzie dawać... Ona wtedy ma płacone za te wizyty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też czasem kłuje a nic się nie skróciła. Myślę że to może od nacisku albo jakaś praca mięśnia. Ale Malwi pisała, że może też oznaczać skracanie. Także nie jest chyba jednoznacznym znakiem.
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja sobie tłumaczę to tak, że dopóki mi wody nie odejdą to wszystko ok ![]() Mnie też kłuje w bożenie albo pulsuje mi mega wtedy pewnie maly mi napiera główką. I mi pomaga leżenie z dupką wyżej - na poduszce czy coś
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-17 o 18:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

Jak dla mnie możesz zgrzeszyć raz
ale co młodego wydźgałam zeby sie ruszal to moje :P

21.06.2014r.
za wizytę.
a oni to polecają do irygacji

jesli nie masz nic przeciwko. Ktg 2-3 razy dziennie a co 3h z ta "trąbka" na dole chodzą. Tak ogólnie masakra jest 

brak słów