Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-20, 14:37   #2701
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Bez jaj. Ślub w USC to chyba poniżej stówki kosztuje. Garnitur zawsze facet jakiś ma, kieckę można kupić naprawdę tanio. Jak ktoś nie chce robić wesela, buk wie jakie koszty to tylko wymówka.
dokładnie ... nie musi mieć też 10 osobowej orkiestry dętej z wynajętym dodatkowo wodzirejem który będzie zabawiać gosci podczas przerw...

Predzej już przeczuwam, że tak stęka co by jakiś sponsor sie odezwał.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 14:38   #2702
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Torebka będzie jej służyć przez kilka lat, a kiecka ślubna to właściwie przez pół dnia więc tu jej się nie dziwię
można kupić taka, która może posłużyć na wiele okazji, nie musi to być klasyczna beza z nadęciem
Stary 2016-01-20, 14:39   #2703
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Okej ale mimo wszystko jest to jeden z ważniejszych dni w naszym życiu i chyba każda z nas chciałaby wyglądać wyjątkowo
Nie, nie każdy ma na to ciśnienie. Jestem tego przykładem.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

Niewykluczone. Ona pół godziny tak o tym nawija?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 14:40   #2704
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
można kupić taka, która może posłużyć na wiele okazji, nie musi to być klasyczna beza z nadęciem
Dokładnie.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Nie, nie każdy ma na to ciśnienie. Jestem tego przykładem.

Niewykluczone. Ona pół godziny tak o tym nawija?
Dobra, może przesadzilam że wyjątkowo ale raczej w dresie nikt by nie chciał iść do ślubu.

wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 14:41   #2705
marcia321
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle mnie zastanawia jedna rzecz. Szusz w filmie powtarza cały czas "a bo to kosztuje" bla bla bla, cały czas o pieniądzach. Skoro dla niej to taki problem to po co ona w ogóle chce ten ślub? Po co chce aż na tyle osób? Mój brat w tym roku też bierze ślub i jakoś stwierdził, że zabiorą rodzinę na obiad do restauracji a dla znajomych to się zrobi coś w klubie. Nie rozumiem takiego wciskania znajomych między rodzinę. Nie chciałam jej zaglądać do portfela ale dziwi mnie, że jak kupuje głupia torebkę za kilka tysięcy albo okulary w których wygląda bardzo źle za prawie dwa tysiące to jakoś nie marudzi...Sukienki takie drogie bla bla bla, o losie..jej wybaczcie gowniany galgan kosztuje 100zl przy czym sukienkę mogłaby kupić tak jak Karolina za około 400 zł i też by było spoko, sama mówi, że chce skromna sukienkę. Ogólnie pół filmu to "dajcie znać na co warto wydać pieniądze a na co nie". Moim zdaniem takie coś nie ma sensu. Nie wszystko się sprawdza u każdego.

Ja OSOBIŚCIE odebrałam ja przez ten filmik jako bardzo skapa i mocno zauważyłam nacisk na "wszystko drogie" czyli takie "subtelne" nawolywanie, że fajnie by było gdyby odezwaly się jakieś firmy, które będą chciały zasponsorowac np. Sukienkę.

też mnie to zdziwilo ale przecież sukienkę ślubną można wypożyczyć i jest po problemie
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 14:42   #2706
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Dobra, może przesadzilam że wyjątkowo ale raczej w dresie nikt by nie chciał iść do ślubu.
Oj, mało jeszcze wiesz o życiu

Stary 2016-01-20, 14:45   #2707
marti1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z was korzystała z usług trenera personalnego? Może ktoś zechce opowiedzieć o swoich wrażeniach?

Muszę schudnąć Wstydzę się iść na siłownię, bo nie mam bladego pojęcia co miałabym tam robić i na czym i jak. Póki co ćwiczę w domu z Chodakowską i innymi trenerkami. Jest ok, ale badam grunt na przyszłość.
..
Ja korzystałam. Wykupiłam sobie trening personalny z rozpisaniem planu treningowego na 6-8 tygodni. Dowiedziałam się, jak wykonywać wszystkie ćwiczenia, a potem już chodziłam sobie z kartką sama.
To dobre wyjście dla kogoś, kto idzie po raz pierwszy i nie wie, co ma robić na siłowni, żeby to dawało efekty, a nie chce albo nie może regularnie ćwiczyć z trenerem.
marti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 15:02   #2708
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Bez jaj. Ślub w USC to chyba poniżej stówki kosztuje. Garnitur zawsze facet jakiś ma, kieckę można kupić naprawdę tanio. Jak ktoś nie chce robić wesela, buk wie jakie koszty to tylko wymówka.
Oj, źle się wyraziłam.
Chodzi mi o dosyć częstą sytuację gdy para chce mieć "ślub jak z bajki" więc zaczyna się finansowy survival. I mam wrażenie że Szusz chce niby "skromnie", ale jednak mocno ekskluzywnie.

Sama chciałabym mieć ślub w wersji "uroczystość, obiad z rodziną i DO DOMU", więc się z Tobą w pełni zgadzam.

Cytat:
Jeszcze tylko odniose się do "gownianego" galagana. Celowo to tak nazwalam bo według mnie ani to ładne ani z dobrym składem.
Rozumiem, jakoś całość posta mnie uderzyła, mimo że lubię Twoje wypowiedzi .

Notabene oglądam ten filmik....oderwanie od rzeczywistości oraz poziom zblazowania poziom Advanced, jeśli nie Master..

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
dokładnie ... nie musi mieć też 10 osobowej orkiestry dętej z wynajętym dodatkowo wodzirejem który będzie zabawiać gosci podczas przerw...

MAM
od 1.27.

ale to by kosztowało na pewno więcej niż suknia ślubna :P

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:31
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:21   #2709
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzięki za fitnesowe porady! Jestem dziś w niezłym dole wagowym Umówię się więc chyba z jakimś trenerem. Smerffie, dzięki, bardzo przydatne są Twoje porady. Jeśli chodzi o Twoje pytanie, czego oczekuję, to sama nie wiem. W sensie, wiem, że chcę schudnąć (10 kg). Ale nie wiem czego oczekuje po trenerze. Jestem jak dziecko we mgle i w dodatku z dołem wyglądowym :/ #dół #czlowiekznadwagą #dupa

jajunio dziękuję za porady Na pewno jest jak piszesz, ale wnętrze blokuje mnie strasznie:/ Niemniej pragnę zapewnić, że nie piszecie tych porad na darmo i coś z tym zrobię!

Cattivo, co ćwiczysz w domu?

jak coś to pisz na priv, pomoge jak będę mogla

Cytat:
Napisane przez evelyn93 Pokaż wiadomość
- Podkład jako baza pod podkład
- W Polsce NIE MA W CZYM WYBIERAĆ, jeśli chodzi o pierścionki zaręczynowe - tylko Apart, YES, W. Kruk. No tak, pierścionek nie z sieciówki to nie pierścionek
- Ona ma bardzo mały rozmiar i trudno kupić coś na taki palec, odpowiedź jubilerów:
Załącznik 6125275
- Jak Tomek przed nią UKUCNĄŁ () to myślała, że to piłka dla Suszi (Sushi?). Ona już tak ma, to słonizm.

Dalej nie oglądam, bo nie zniosę.
jak dobrze, ze nie odpalam ostatnio jej filmów..

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Szusz ma wygrawerowane na pierścionku Słoń i lew padłam

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:22   #2710
Thonia
Przyczajenie

Cytat:

A ja proponuję dziewczyny w tym roku odprowadzić 1% podatku na wesele Słonilli. Może jej to zaproponujemy. Zamiast słuchać tego "dziadowania" przelejemy jej przy najbliższych PIT-ach.
Stary 2016-01-20, 15:30   #2711
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Thonia Pokaż wiadomość
A ja proponuję dziewczyny w tym roku odprowadzić 1% podatku na wesele Słonilli. Może jej to zaproponujemy. Zamiast słuchać tego "dziadowania" przelejemy jej przy najbliższych PIT-ach.
Trochę chyba jednak za daleko idąca złośliwość. Ponarzekała solidnie, bo to Szusz. Spodziewałyście się podniecenia z powodu wyboru sukienki czy tortu jak u Bogu? Z dwojga tych skrajnych podejść, 100 x bardziej wolę Bogusiowe - przynajmniej się dziewczyna życiem cieszyć potrafi, a nie tylko problemy wymyśla, chociaż fundusze miała pewnie od Szuszy mniejsze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 15:33   #2712
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Trochę chyba jednak za daleko idąca złośliwość. Ponarzekała solidnie, bo to Szusz. Spodziewałyście się podniecenia z powodu wyboru sukienki czy tortu jak u Bogu? Z dwojga tych skrajnych podejść, 100 x bardziej wolę Bogusiowe - przynajmniej się dziewczyna życiem cieszyć potrafi, a nie tylko problemy wymyśla, chociaż fundusze miała pewnie od Szuszy mniejsze.
Dokładnie i wydaje mi się, że prócz mniejszych finansów to jednak dostosowanie wesela pod niepełnosprawna osobę było cięższe do ogarnięcia.

Stary 2016-01-20, 15:36   #2713
jajunio
Przyczajenie

Cytat:
No wlasnie skojarzylo mi sie to z Bogusiowym weselem i cos czuje, ze Szusz przebije Bogusie w rozwazaniach okoloslubnych. Mega dziwny ten filmik.
Osobiscie bardzo mi sie podobalo jak postapila Karolina Stylizacje - nic nie mowila, slub skromny i na luzie, kameralne przyjecie dla rodziny i znajomych, a potem impreza w klubie dla mlodszej czesci gosci. Bardzo fajny pomysl, Karolina wg mnie wygladala slicznie na slubie, sama bym tam zrobila i zainspirowala mnie, abym sama kiedys poszla w krotkiej sukience do slubu

A z tym brakiem tekstu na szaro to przepraszam.. Z rana pisalam na szybko i zapomnialam. Wiem, ze nie jest to wytlumaczenie, ale dopiero staram sie ogarnac panujace tu zasady
jajunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:42   #2714
ajah
wańka wstańka

Trzeba mieć niesamowite predyspozycje, by z tak pozytywnego wydarzenia zrobić pretekst do zrzędzenia. Szusz ma talent.
Stary 2016-01-20, 15:43   #2715
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Trzeba mieć niesamowite predyspozycje, by z tak pozytywnego wydarzenia zrobić pretekst do zrzędzenia. Szusz ma talent.

#kontrowersje
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:47   #2716
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sapereaude878 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czytam od dłuższego czasu ale nigdy się nie udzielam dziś postanowiłam założyć konto bo tak sobie myślę ... chodzi mi o szusz oglądam jej filmiki juz jakiś czas chyba od jej początków i coś mi się kojarzy ze ona jak była w poprzednim związku to na faceta mówiła sowa pamiętam jak pokazywała ootd i miała taki naszyjnik tani za 10zł ze sowa wtedy wspominała ze na faceta tak mówi i chyba tez pierścionek miała z sowa związany wiec wychodzi ze to ona ma jakieś skrzywienie ze takie przezwiska wymyśla. Wszystko wszystkim ale grawer "lew i słoń z.r." to już całkiem dziecinne

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Otóż to szuka sponsora na zrobienie wesela suknie garnitur i może podróż poślubna ...
A mi się wydaje, że o sowie mówiła Paulinka, ta co miała tatę w Stanach. Kojarzę właśnie przedmioty z sową, ale może mi się tylko wydaje.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:52   #2717
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
#kontrowersje
Ja myślałam, że szusz i jej lew będą organizować ten ślub tak po cichu, jak Karo i Darek
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:54   #2718
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
A mi się wydaje, że o sowie mówiła Paulinka, ta co miała tatę w Stanach. Kojarzę właśnie przedmioty z sową, ale może mi się tylko wydaje.
tak, to była paulinka
Stary 2016-01-20, 15:59   #2719
LifeManagerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Serio ludzie piszą Karolinie pod filmami,że ma zmarchy,które źle wyglądają? No cóż,oglądająca ją gimbaza na pewno jeszcze ich nie ma Swoją drogą zauważyłam właśnie ostatnio,że mimo genialnych kremów Karola ma coraz większe zmarszczki,ale dżizas,to naturalne,po co pisać komuś komentarze na ten temat

Stylizacje
46 min ·
👸 muszę odnieść się do ostatnich komentarzy dotyczących zmarszczek 🙆🏼 kochani może część z Was jest bardzo młoda ale zmarszczki mimiczne (te które widać przy minach, uśmiechu i wygłupach) to najbardziej naturalna rzecz. Ja marszczylam czoło już jako dziecko i mimo ze teraz uważam bo nie chce ich bardziej pogłębiać, to czasem nie mam wypływu na moja żywa ekspresję 😂 piszę to, bo nie zgadzam się, by ktokolwiek z Was kierował sie komentarzami: "zrób cos ze zmarchami, to psuje makijaż!". Mam 31 lat, uzywam dobrych kremów (rownież przeciwzmarszczkowych) i chcę Wam powiedzieć, ze zmarchy, piegi,rozstępy i inne ślady na naszym ciele odróżniają nas od lalek barbie i nadają nam charakteru ❤👸🏼😌 Love you!
W pełni popieram Karolinę w tym "apelu", ale też trochę jej współczuję, że musi swojej widowni tłumaczyć takie rzeczy, że kobieta po 30tce nie ma już cery wyprasowanej jak nastolatka. W ogóle wielki szacun dla Karoliny, ze znajduje wspólny język z tą swoją młodą widownią.

Cytat:
Hmmm.. odpaliłam filmik i jak zaczęła lamentowanie, że ona ma rozmiar 8 ... i ciężko coś kupić .... to sobie pomyślałam, że skąd może wiedzieć jak to nie ona kupuje pierścionek :P Druga sprawa to jak patrze jak robi makijaż to .. ciężko mi uwierzyć w ten rozmiar ...
Ja mam rozmiar 6, w takim razie teraz już rozumiem czemu jestem starą panną
LifeManagerka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 16:00   #2720
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ja myślałam, że szusz i jej lew będą organizować ten ślub tak po cichu, jak Karo i Darek
w koncu moze we vloga wrzucic cos innego niż rumba, pizza, szejk, kicia i suszi... serio myslałas, ze odpusci?
Stary 2016-01-20, 16:01   #2721
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
w koncu moze we vloga wrzucic cos innego niż rumba, pizza, szejk, kicia i suszi... serio myslałas, ze odpusci?
serio, serio ale to chyba przez to, że za rzadko ją oglądam
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 16:04   #2722
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Na co Ty liczysz?! Przecież hajs się musi zgadzać!
Stary 2016-01-20, 16:04   #2723
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
ile razy padło
"wydawanie pieniędzy"
"szkoda pieniędzy"
"to tyle kosztuje"
"xxxx, no ale wiecie - to kosztuje!"
"to jest - po raz kolejny - pieniądze!"
"no nie wiem"
"duże koszta"
?
Mój ulubieniec:
"najchętniej przyszłabym już na gotową uroczystość, nie musząc tego organizować"

no ale Nivea to może najwyżej jej prezent ślubny typu 2 kremy wysłać, ale ze sponsoringiem chyba gorzej...

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:27
Stary 2016-01-20, 16:17   #2724
barbarybcia
Raczkowanie

Offtop pędzlowy - w Rossmannie Expert Face Brush Real Techiques w promocji, tylko z niewiadomych dla mnie przyczyn markę opisano jako "Sensual"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png Screen Shot 2016-01-20 at 17.12.37.png (89,9 KB, 215 załadowań)
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 16:18   #2725
Cytrynellka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
A Samaja, Samaja, moim zdaniem rok temu powinna była iść na Eurovizję https://www.youtube.com/watch?v=bFHak21e230 To już na pewno znasz. To był hicior w zeszłym roku. Na każdej liście na jaką trafiałam było na I miejscu, ewentualnie Cunami Nyushy wygrywało. To też pewnie znasz ; )

Nie znałam tego Całkiem fajne. Ja to wiesz, 5staFamily i klapki na oczy <3 potem troszkę poszerzyłam horyzonty
Cytrynellka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 16:21   #2726
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Mój ulubieniec:
"najchętniej przyszłabym już na gotową uroczystość, nie musząc tego organizować"
Co za problem - mało to firm specjalizuje się w organizacjach wesel od A do Z?
Stary 2016-01-20, 16:25   #2727
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
wtedy by nie mogła narzekac na to jak jej cięzko i jaka jest zmeczona przygotowaniami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 16:25   #2728
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
żaden, oprócz zmarnowania potencjału na co najmniej 50 vlogów o nowej treści

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:27
Stary 2016-01-20, 16:25   #2729
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Mój ulubieniec:
Jak ledwo dawała radę przy 'gorączce przedświątecznej', to biedna padnie przy organizacji ślubu.
Stary 2016-01-20, 16:27   #2730
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
też mnie nie przekonuje J'adore który też jest przewodnim zapachem Korneli i dodatkowo La vie est belle którym psika się co druga pani
LVEB jest moim zdaniem ładnym zapachem, ale bardzo pospolitym i oklepanym. Fajnie się wącha, ale nosić bym nie chciała. J'adore EDP jest na mojej skórze czysto kwiatowe w dość gorzkim wydaniu i czuję się w nim 20 lat starzej ale EDT jest słodsze i mimo że to też nie są wybitnie oryginalne perfumy, to całkiem je lubię.

Cytat:
O, to to. Szusz nawet na temat ślubu potrafi tylko narzekać. Pewnie, to jest wydatek, ale można do tego podejść w bardziej pozytywny sposób.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości