Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-05, 19:17   #2701
iliybr
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

Cytat:
Napisane przez AgusiaKL Pokaż wiadomość
iliybr dobrze że już masz wszystko za sobą Teraz odpoczywaj i nabieraj sił !

Dziewczyny mnie laparo czeka już we wtorek i na samą myśl aż mnie trzęsie. :/
Dziękuję
Ja też miałam w miniony wtorek i w czwartek koniec "wczasów" szybko nawet zleciało, już za Ciebie trzymam kciuki wszystko będzie dobrze
iliybr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-05, 19:58   #2702
anessca
Rozeznanie

iliybr dobrze że już jesteś i czujesz sie dobrze
AgusiaKL nie denerwuj się! wszystko na pewno będzie dobrze! główka do góry!
anessca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 10:05   #2703
201801291006
Konto usunięte

Witajcie dziewczyny w niedziele!
Jak wam mija weekend? U mnie leniwe i chorowicie, miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle
Za kogo trzymamy kciuki w przyszłym tygodniu? Gigula, Paulinajazy, kto jeszcze? Zgłaszać się na listę testerek
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 12:26   #2704
Kasia_ekonomia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny w niedziele!
Jak wam mija weekend? U mnie leniwe i chorowicie, miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle
Za kogo trzymamy kciuki w przyszłym tygodniu? Gigula, Paulinajazy, kto jeszcze? Zgłaszać się na listę testerek
Kciuki za Was dół mi minął i juz się nie mogę doczekać punkcji i całej reszty dziewczyny marzenia się spełniają pozytywne myślenie cycki do przodu i lecimy dalej
Kasia_ekonomia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 12:29   #2705
fuglonka
Raczkowanie

Przepraszam ,że bez przedstawiania się Któraś z dziewczyn potrzebuje zrobić badanie na MTHFR i v Lieden . Ja je robiłam w CZMP w Łodzi całkowicie nieodpłatnie. Podobno po 2 poronieniach należą się .Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Trzymam mocno kciukasy za Was
fuglonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 13:15   #2706
201801291006
Konto usunięte

Kasia _ekonomia ja w tym cyklu mam mega pozytywne nastawienie powodzenia!
Stary 2016-03-06, 14:26   #2707
Ani_ka3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia_ekonomia Pokaż wiadomość
Kciuki za Was dół mi minął i juz się nie mogę doczekać punkcji i całej reszty dziewczyny marzenia się spełniają pozytywne myślenie cycki do przodu i lecimy dalej
Kasia czy ty podchodzisz prywatnie? Ile czasu trwala u ciebie stymulacja? Pytam bo ja bede miala w maju. Podoba mi sie twoje nastawienie. Musze przejsc na taki wlasnie tok myslenia.Trzymam kciuki powodzenia
Ani_ka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 14:52   #2708
blaira
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fuglonka Pokaż wiadomość
Przepraszam ,że bez przedstawiania się Któraś z dziewczyn potrzebuje zrobić badanie na MTHFR i v Lieden . Ja je robiłam w CZMP w Łodzi całkowicie nieodpłatnie. Podobno po 2 poronieniach należą się .Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. Trzymam mocno kciukasy za Was
Cześć, a mogłabyś napisać coś więcej?? Trzeba mieć wcześniej umówioną wizytę skierowanie lub coś, czy tak prosto z ulicy??
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 16:17   #2709
JADorotek
Raczkowanie

Witam dziewczyny. Zrobiłam dzisiaj bete mam 755,80 (16dpt) przedwczoraj miałam bete 610 no i martwi mnie trochę słaby przyrost...
Stary 2016-03-06, 16:18   #2710
julia1906
Raczkowanie

Dziewczyny jak to jest ze zwolnieniem po laparoskopi na ile dni wystawiają? Mnie czeka chyba w przyszłym miesiącu i tez mam stresa.
julia1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 16:30   #2711
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez julia1906 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest ze zwolnieniem po laparoskopi na ile dni wystawiają? Mnie czeka chyba w przyszłym miesiącu i tez mam stresa.
Hej mnie też czeka najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu laparoskopia. Jeżeli ten cykl będzie nieudany . Moja to będzie druga po pierwszej miałam 2 tygodnie zwolnienia ale już po tygodniu było wszystko ok.
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 16:36   #2712
asiorekkkk
Rozeznanie

Jeżeli będziesz chciała to w szpitalu spokojnie wypiszą ci zwolnienie na miesiąc po laparoskopii. JADorotek jeju rzeczywiście troszkę malutki przyrost, oby wszystko było dobrze. Trzymaj sie kochana. To jest po dwóch dobach przyrost tak? Kurczę mam nadzieje ze jednak bedzie wszystko ok
asiorekkkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 16:37   #2713
julia1906
Raczkowanie

U mnie też jeśli cykl będzie nieudany, ale nadzieje mam że może tym razem zaskoczy . Ja właśnie jeszcze stresuje się pracą bo jak się pracuje u prywaciarza to żadnych praw się niema. Więc nie dość że musze znaleźć kogoś na zastępstwo to pewnie i z wypłata będzie problem. Więc jak bym wolała jak najszybciej wrócić do sił i pracy.
julia1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 16:41   #2714
asiorekkkk
Rozeznanie

Julia ja byłam juz po drugiej laparoskopii i wiedziałam ze w miarę szybko do siebie doszłam, wiec powiedziałam pani ze na dwa tygodnie mi wystarczy bo jednak jak masz prace gdzie jest wysiłek fizyczny to lepiej sie nie forsować bo brzuch boli a po co masz sobie narobić jeszcze wiecej szkód ale na miesiąc wypiszą maksymalnie jeżeli będziesz chciała krócej to tylko powiedz.
Stary 2016-03-06, 16:45   #2715
JADorotek
Raczkowanie

Tak przyrost był po 2 dobach.
Stary 2016-03-06, 16:51   #2716
Nmonia5
Raczkowanie

JADorotek może były dwa zarodeczki i jeden przestał się rozwijać wtedy może być albo mały spadek albo nieduży przyrost a później już ładnie przyrasta. Trzymam kciuki za Ciebie

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

A może pojedziesz do dr ?
Nmonia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 17:02   #2717
fuglonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blaira Pokaż wiadomość
Cześć, a mogłabyś napisać coś więcej?? Trzeba mieć wcześniej umówioną wizytę skierowanie lub coś, czy tak prosto z ulicy??
Tak jak wszędzie. Najpierw skierowanie, umówienie wizyty i 2-3 tyg na wyniki.Ja najpierw zadzwoniłam zabukować termin około miesiąca czekałam.
Stary 2016-03-06, 17:06   #2718
JADorotek
Raczkowanie

Miałam w środę pojechać do doktora. Zrobię bete we wtorek i podejdę do doktora. Miałam podawany jeden zarodek
Stary 2016-03-06, 17:12   #2719
fuglonka
Raczkowanie

JaDorota faktycznie mocno zwolniło. Po 48h powinno być gdzieś ponad tysiąc Nie martw się znam przypadki silnych ciąż więc może być że małe potknięcie i potem przyspieszy. Trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 17:24   #2720
asiorekkkk
Rozeznanie

JADorotek ale oprócz tego ze beta słabo przyrosła dobrze sie czujesz? Moze rzeczywiście nie ma sie co stresować tak jak dziewczyny piszą spr za kolejne dwie doby i zobaczysz czy rośnie czy nie, ale nie plamisz nie krwawisz? Trzymam ogromnie za Ciebie kciuki
Stary 2016-03-06, 17:41   #2721
JADorotek
Raczkowanie

Dobrze się czuje. Nic mnie nie boli. Cały czas mam takie same objawy trochę mnie mdli, piersi powiększone i trochę bolesne hmmm
Stary 2016-03-06, 17:41   #2722
chal
Rozeznanie

JaDorotek trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Migotka jak twoje zdrowie ten miesiac to nie czas na chorubska wiesz ze mamy wielki plan do zrealizowania mnievtez cos gardlo boli.

Julia zwolniwnie daja na 14 dni tydzien potrzeba na powrot do sil po laparaskopii. Ja po obydwóch laparoskopiach bylam 30 dni

Anesca jak sie czujesz ?
Asiorek jak po wizycie ?
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 17:50   #2723
201801291006
Konto usunięte

Chal ja się trzymam planu cały czas coś mnie tylko złapały atrakcje z pęcherzem, wczoraj dr dał mi antybiotyk i jest juz lepiej.
Stary 2016-03-06, 17:54   #2724
asiorekkkk
Rozeznanie

Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

JADorotek w takim razie oby beta ładnie ruszyła i bedzie wszystko dobrze.

Chal na wizycie było pięknie, nasza kruszynka ma 6mm i słyszeliśmy serduszko 118 uderzeń /min. Taka kropeczka mała a tak pięknie słychać serduszko. Niech rośnie w sile i niech juz wszystko bedzie dobrze ️. A Ty kiedy będziesz miała crio? Wiesz juz cos? Jak sie czujesz?
Stary 2016-03-06, 17:59   #2725
anessca
Rozeznanie

JaDorotek 3maj się! również 3mam mocno kciuki aby wszytsko było z Tobą i dzidzią ok

Chal, dziękuję czuję się lepiej choć teraz mnie męczy krwawa Merry ale jest ok.. dzis zaczęłąm brać clo w dawce 2x2 i czekam na monitoring... może przyszła niedziela bądź poniedziałek...
Nie wiem co to będzie z tym marcem... mam mały młyn w pracy, w dodatku szefowa zaproponowała mi dodatkową pracę a wszystko jest spotęgowane stresem, którego już mam po dziurki w nosie... Ale nie damy się! po tych dwóch porażkach z męzem zmieniamy podejście.... co ma być to będzie jak nie teraz to może kiedyś...
Stary 2016-03-06, 18:14   #2726
chal
Rozeznanie

Migotka to ciesze sie ze sytuacja opanowana i nasz plan bedzie realizowany.
Asiorek cudnie - napewno bedzie wszystko dobrze u gory masz dobre uklady i tato nad wami czuwa. Ja tez licze ze moi rodzice czuwaja tam y gory nade mna i ten miesiac bedzie tym na ktory czekam. Ja dzis mam 9 dc ide do dr w srode i mam nadzieje ze cos sie dowiem w temacie mojego crio.
Anesca ciesze sie ze juz lepiej ja tez wychodze z zalozenia będzie co ma byc choc moja sytuacja jest zdecydowanie lepsza od waszych i podziwiam was na sile do walki. Anesca moze dobrze ze duzo obiazkow i nie ma czasu do myślenie, mnie w maju czeka remont i skupiam sie na projektowaniu kuchni
chal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-06, 18:29   #2727
asiorekkkk
Rozeznanie

Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

Chal no to czekamy na dobre wieści życzę Ci aby ten miesiąc był tym szczęśliwym a kuchnie zaprojektuj dla większej gromadki dzieci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-06, 18:38   #2728
anessca
Rozeznanie

Chal równie mocno Ci kibicuję aby w środę wybrzmiewały znakomite wieści co do kuchni, to na pewno sprawisz aby była tym prawdziwym dobrym miejscem, w którym spędza sie czas z calutka rodzinką
Co do mnie to jeszcze borykam się z tą tarczycą ale lekarz wczoraj podczas konsultacji telefonicznej mnie uspokoił, ze dopasuje mi leki do mojej choroby, które nie będą zaszkadzały ciaży...
Stary 2016-03-06, 19:03   #2729
JADorotek
Raczkowanie

Może to zależy od labolatorium w którym robiłam . Zawsze robiłam betę w Szpitalu Szczeklika, (dzisiaj z wynikiem 755,80 też w Szczeklika) a tą przed ostatnia z wynikiem 610 zrobiłam w diagnostyce w Tarnowie. Pojechałabym do doktora dzisiaj ale nie chce żeby mnie opierdzielił że panikuje zawczasu

Cytat:
Napisane przez asiorekkkk Pokaż wiadomość
JADorotek ale oprócz tego ze beta słabo przyrosła dobrze sie czujesz? Moze rzeczywiście nie ma sie co stresować tak jak dziewczyny piszą spr za kolejne dwie doby i zobaczysz czy rośnie czy nie, ale nie plamisz nie krwawisz? Trzymam ogromnie za Ciebie kciuki
Stary 2016-03-06, 19:07   #2730
iliybr
Raczkowanie

anessca dziękuję kochana Mam nadzieję że marzec będzie dla Ciebie tym szczęśliwym miesiącem pomimo stresu i dodatkowej pracy

chal ten miesiąc pewnie też będzie należał do Ciebie, trzymam mocne

migotkaaa_83 super że po antybiotyku jest Ci już lepiej teraz już musi być wszystko dobrze

JADorotek trzymam kciuki aby w najbliższych dobach beta skoczyła wyżej i wyżej

Edytowane przez iliybr
Czas edycji: 2016-03-06 o 19:08
iliybr jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości