![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Fuertavertura nie boisz się w obecnej sytuacji Stambułu? Mam w bliskich planach Iran i pierwotny plan zakładał, że właśnie z małym przystankiem w Stambule, ale w obliczu tych ciągłych zamachów zaniechałam myśli o Stambule, a też mi się marzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Fuertavertura jaką Ty prawdę głosisz o tym wysiłku fizycznym
![]() ![]() Podróżowo to się nie popiszę bo jedziemy sobie z koleżankami do Warszawy. Do teatru (miała być opera, ale biletów brak), na zakupy i do łazienek. Muszę zapisać sobie co proponujecie ze złuszczających kosmetyków. Lubię. Teraz jednak muszę oczyścić trochę łazienkę, brak miejsca na półkach i blokada w zakupach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Rozeznanie
|
Soso!!! ale trafiłaś w punkt z tym Iranem
![]() ![]() ![]() ![]() kiedy jedziesz? cudownie ![]() lecę też do Paryża, tam też było kilka zamachów...cóż w takich czasach żyjemy...ale czy to oznacza, że powinniśmy nie podróżować ![]() Anyż, warszawa też fajna ![]() ![]() ja w tym roku będę "złuszczać" się retinolem shinceuticals 0,5, po testach, ten dla mnie najlepszy, nie chcę totalnie przesuszyć skóry bombą 4% czy 8% a z drugiej strony retinol fajnie wpływ na skórę jak już każda z nas wie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Soso, zachęciłaś mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Ja również planuję zakup 2 serum zachwalanych przez Soso. Najpierw jednak MUSZĘ zużyć zapasy
![]() Obudziłam się z bólem głowy, ale co tam. Najważniejsze, że dzisiaj : Piątek ![]() ![]() ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Miło wejść i poczytać tyle wpisów
![]() Gosia -ciastka ![]() ![]() ![]() Przyłączam sie do grupy -szczupłe-sflaczałe ![]() Aussie mnie się tez podobają takie jędrniusie ciała.. Z delikatnym zarysem mięsni.. ![]() ![]() Poślady spinam i ćwiczę - np.podczas jazdy samochodem ![]() Soso to Twój blog? Nie znam firmy Liqpharm ![]() Ilka Ty niewierna ![]() Brakuje Twojego powiewu,kiedy tak latasz -bóg wie gdzie ![]() Smarkającym polecam http://allegro.pl/olejek-pichtowy-w-...ZmNGJiZDU2Ng== |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Miszka, miałaś może suchy szampon Kevina Murphy?
I w ogóle dziewczyny - polecicie jakiś suchy szampon? |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Gang Iren
|
Tylko batiste używam. Uwielbiam. Różne już miałam.
http://www.youmeantheworldtome.co.uk...07/Batiste.jpg
#2709 |
Zakorzenienie
|
Caffe również polecam batiste. Niezastąpiony.
Dziś właśnie mam go na włosach. Genialny. Po dzisiejszym porannym treningu czasu mi nie starczyło nie tyle na umycie co na suszenie włosów. Daję radę a jak wcześniej pisałam mam lekki odlot na temat nieświeżych włosów ![]() Ilana niewielki miałyśmy wybór. Idziemy na " Kiedy kota nie ma" Miał być mój ukochany Fronczewski w Ateneum, ale za późno o tym pomyślałam. Pojechałam wczoraj na krioterapię i zapomniałam skarpet. Na sobie miałam sportowe stopki i w takich weszłam. Mam za swoje, okolice kostek lekko odmrożone. |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
dziś wyniosłam rzeczy letnie, a przeniosłam jesienne i zimowe. zachwyt mnie nie ogarniał, bo wolałabym piątkowe popołudnie spedzic na błogim lenistwie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Oj tam Kama też coś chwycę dzis w dłoń -jak już tak dokuczasz
![]() Mąż będzie zachwycony ![]() ![]() ![]() Caffe nie używałąm nigdy suchego szamponu.Nie pomogę w wyborze,ale postawiłabym na K.Murphy ![]() ![]() Lubicie miód? W Biedronce jest przepyszny -lawendowy. Serramel Mel de Rosmaninho.Portugalski. Do tego kukurydziany chlebek ,z chrupiącą skórką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Suchy szampon K.Muprhy'ego jest w mojej ocenie szamponowym mercedesem
![]() Ja nie używam, ale dzieciom się zdarza - nie zawsze są warunki, żeby myś włosy 2 razy dziennie... Batiste jest całkiem dobry, to też racja, i sporo tańszy. Murphy jest jakby "drobniej zmielony", mniej go widać na włosach, mniejsze ryzyko zostawienia śladów, ponoć ma też lepszy skład, co ważne dla wrażliwych skór. O firmie Liqpharm już jakiś czas temu było tu głośno, potwierdzam, że ich serum z witaminą C jest świetne, jedno z najlepszych jakie miałam. Właśnie obłażę ze skóry po Retises CT. Jednak to dobry pomysł, żeby robić ten peeling w środę, to największe złuszczanie następuje w weekend. Miód lawendowy uwielbiam. Polecam i jako "smarowidło", i jako składnik miodowego winegretu, dodaje pazur delikatnym w smaku sałatkom. A jak ktoś nie lubi lawendy, to jeszcze z kwiatów owoców cytrusowych. Poezja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Mam małe doświadczenie z suchymi szamponami, nigdy też nie używałam Batiste, chociaż już od dawna je oglądam na półkach w sklepie... Batiste ma spory wybór, zawsze się kończyło na tym że nie wiedziałam jaki kupić bo tyle tego... Może ten XXL volume? Może dla brunetek? Może o zapachu wiśniowym?
Który polecacie? Dircik, Murphy na pewno warty grzechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Caffe w tej chwili mam wersję dla blondynek. Swoją rolę spełnia dobrze, ma pył w kolorze blond włosów. Po pierwszym użyciu miałam lekko przesuszoną skórę głowy. I czy sprawcą nie był własnie ten farbowany pył? Nie wiem.
Wersja wiśniowa- klasyczna, zawsze się sprawdza. Idę dziś do teatru. Potem jakieś plotki przy winku, a jutro ognisko i grzybobranie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
Miszka, kusisz tym miodem. Nawet nie wiedziałam, że jest taki w biedronce.
Caffeine, nie pomogę w wyborze suchego szamponu. Nigdy nie używałam. Ostatnio też się czaiłam na Batiste. Tylko nie wiem czy nie będzie za bardzo widoczny przy ciemnych włosach. Anyżkowa, też idę do teatru, ale dopiero jutro ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Miodek, o niomniomniom... jestem fanką gryczanego.
Tż na swojej "diecie" zeżarł już pół wielkiego słoja miodu... bo miód się przecież nie liczy - podobnie jak dżem - tak jak pisała Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Gang Iren
|
Trzeba brać przykład z Puchatka
![]() ![]() http://m.ocdn.eu/_m/3654135d0d440d4a...481e,62,37.jpg
#2718 |
Zakorzenienie
|
Miód jako taki do mnie nie przemawia, używam go natomiast w kuchni. właśnie upiekłam pyszne sezamki na miodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Eeee ogólnie nie lubiłam miodu..
A teraz lubię.. ![]() Zachcianki masz Ci Miszka na tę starość ![]() Tyle tu piszecie,że nie nadążam czytać ![]() Mnie nie bijta,za mniej wpisów,bo żem zapracowana ![]() ![]() Przeto ciągnę po 8 godzin na sklepie.. ![]() Gosia z daktyli ![]() ![]() Smaczna? Dircik mam te ampułki do blondu http://www.hairstore.pl/goldwell-dua...FaLbcgodC3MERQ Fajne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Miszka, to macie braki w ludziach, że na sklepie pracujesz? Lubisz taką pracę? Bo ja bardzo lubiłam pracować w handlu ![]() Nutella z daktyli, no nie do końca "to", ale smak niezły, no i zdrowsza. Dzieciaki wcinają ![]()
#2721 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() czy to nie wspaniale, że mamy koniec września a za oknem słońce i temp też bardzo przyjemne ![]() ![]() Sucho w lasach bardzo. Grzybów raczej nie będzie, ale co tam najważniejsze , że jest słońce. Grzyby mi do szczęścia nie są potrzebne, a słońce tak ![]() Chyba dopadło mnie jakieś przesilenie, które nazywa się leń ![]() ![]() Muszę w końcu zabrać rower do naprawy.... Znowu szukam czegoś co sprawi brak wypadania włosów. Polećcie mi coś proszę ![]() Kamlisa- kupiłam sobie Be active. Dzięki ![]() ![]() Miszka- znowu szukasz ekspedientki? czy też tak z nudów w sklepie siedzisz ![]() Miód lubię jesienią i zimą do herbaty ![]() Miłego, słonecznego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Zamówiłam sobie w zeszłym tygodniu serum Liqpharm, wchodzę i patrzę, ze wlasnie o nim pisałyście ![]() Jeszcze nie używałam, ale pewnie niedługo zacznę. Na poniedziałek zapisałam sie na korboksyterapie pod oczy, któraś robiła karbo ? Miszu, myślałam, ze juz mieliście kogoś nowego do sklepu ? Czy cos mi sie pomieszało ? ![]() Zdradliwa ta pogoda dzisiaj, niby ładne słońce i takie tam, ale jak zawiało, to juz średnio mi sie podobało. Nigdy jeszcze nie używałam suchego szamponu. Jestem dziewicą w tym temacie ![]() ![]() Miłego dnia
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Moje serum przyszło i grzecznie ustawiło się w kolejce ( już znacznie skróconej ). zastanawiam się natomiast, czy je stosować przed retinolem? po? razem, jeśli retinol łagodny...?
Suchych szamponów nie używam. idea do mnie nie przemawia ![]() Miszka, próbka poszła, dzis-jutro powinna trafic do Ciebie ![]() Tez mam lenia, kompletnego...Taka jakas zniechecona chodze...Nic mi się nie chce i rozne drobiazgi mnie irytują...W sumie najchętniej pojechałabym na urlop, a to dopiero za rok. a teraz powinnam pracować, pracować, pracować...Tyle, ze jak się natyram przed połodniem, to po południu już chciałabym mieć swiety spokój...Może się starzeję ![]() Jutro musze zrobić leczo, cukinia lezy, jak wyrzut sumienia ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-09-27 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Gang Iren
|
Ja dziś takie serum kupiłam. Zobaczymy co to. Ale najpierw chyba zacznę mezo z Bielendy (teraz używam nawilżającego, też od nich).
![]() ![]()
#2725 |
Zakorzenienie
|
Hejka.
W ciągu krótkiego czasu miałam 3 nowe pracownice.Szukam 4..Bożesz jakieś tępoki mi się trafiają! ![]() Mówiłam Wam o jednej kandydatce? Na FB dodałam wpis:szukam do pracy w sklepie odzieżowym (kogo) i reklamę sklepu.Jedna pisze na pw. Siwi !!!! przynieść czy tu wystarczy napisać?a w ogóle co trzeba na tym sklepie robić? ![]() ![]() ![]() No k...a na miotle latać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam wiele chętnych,ale ... Hm mam wiele-ale... ![]() Nie ma jak samemu dopilnować swojego.. Lubię Goś ![]() Lubie np stylizację klientek.Sprawia mi to przyjemność. Tylko mam drugi sklep na allegro i sama nie dam rady na dwa fronty.. Muszę mieć pomoc .Dobrą,kumatą.. ![]() Kam czy Ty piszesz o próbce P.Ch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
o niej, Miszuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ja też dzisiaj odebrałam moje serum z apteki i niedługo zabieram się do testowania. Jestem ciekawa efektów. Pani farmaceutka chwaliła serum z witaminą C ![]() Miszka, to prawda, że teraz ciężko znaleźć kumatą osobę do pracy. Widzę co się dzieje w firmie, w której pracuję. Wczoraj oglądałam na żywo najnowszą Pupę i nie zachwyciła mnie tak bardzo jak na zdjęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
M@skotka - już nieraz pisałam, że dla mnie najlepsze róże ma The Balm - a w paletkach wychodzą taniej, dodatkowo można wypróbować ich rewelacyjnych cieni do powiek (np. tu:https://www.ladymakeup.pl/sklep/THE-...-makijazu.html)
Z hitów w rewelacyjnej cenie są ponoć róże Catrice (dostępne z Naturach i np. na cocolita.pl). Sama nie miałam, ale youtuberki i np. moja kosmetyczka bardzo zachwalają. |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Gang Iren
|
Fajny jest róż essence silky touch. Kosztuje grosze, a nie sądzę, żeby był gorszy od chanel (kiedyś testowałam sporo droższych kosmetyków, bo od koleżanki dostawałam i próbki i to, co jej nie podeszło)
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.