|
|
#2701 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
nie asiu tu chodzi siostre meza i zone brata jego oh
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Lukasz_sh rozumiem że to wkurzające ale olej je z góry na dół. Nie ma się co przejmować głupim gadaniem.
A ja mam w końcu chwile aby posiedzieć. Latam codziennie praca, dom, szpital, do taty zobaczyć jak sobie radzi i nie mam chwili odpocząć. Czekam na 2@ jakoś za chwilę powinna się pojawić. I szczerze życzę sobie żeby przyszła bo to co teraz przechodzę nie byłoby zdrowe dla fasolki. Chyba jednak odpuszczę i poczekam do 3@.
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny co tak zamilkłyście?
Ja dzisiaj robiłam badania morfologia, mocz, tarczyca. Wyniki popołudniu. Mam nadzieję, że wszystko ok.
|
|
#2704 |
|
Rozeznanie
|
Ja robię badania w poniedziałek już jestem po 3@ no i starania już pełną parą. Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Madziara
Życzę 2 zaje.... kresek. Ja czekam na 2 @
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
faktycznie cos cicho tutaj.ja jakos ogarnac nie moge tego wszystkiego,zaczyna mi brakowac czasu.a to sprzatanie,pranie,gotowan ie no i jeszcze do tego doszlo szukanie mieszkania i zakupy.takze zawrot glowy niesamowity.ogolnie jest ok ale przydaloby sie troche spokoju trzymam kciuki Madzia za Twoje staranka i innych dziewczynek
|
|
|
|
|
#2707 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty kochana się nie przemęczaj tyle tylko odpoczywaj No tak ale czas leci trzeba przygotować się na przyjęcie nowego członka rodziny. Czy już wiadomo czy to chłopak czy dziewczynka?
|
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
hej asiu maz sie dowiedzial o rachunku za telefon nie bylo tak zle
|
|
|
|
|
#2709 |
|
Rozeznanie
|
Lukasz-sh i jak byłaś na wizycie???
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ja jeszcze nic nie wiem ale za 2 tyg mam wizyte takze moze juz bede wiedziala
|
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Muszę się pochwalić. Wyniki porannych badań książkowe także organizm zdrowy więc czas rozmyślać o ponownych staraniach.
Z mama też lepiej. Także może wszystko zacznie się układać.
|
|
#2712 |
|
Zadomowienie
|
Hej to super, jeden kamień z serca, o jedno zmartwienie mniej. A jak wizyta? Byłaś już?Ja ostatnio mam problemy z netem, w pracy afera za aferą, Julcia chora
ciężkie dni przede mną.Pozdrawiam---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Madziara 26 powodzenia dwóch kreseczek życzę. Tobie Kasiek64 również. Madzik 2221 a Ty się oszczędzaj i dbaj o siebie. Na pewno wszystko będzie ok. Mam nadzieję że już niedługo poznasz płeć i podzielisz się z nami tą radosną nowiną. Moja córka pokazała się w całej okazałości dopiero na początku 6 m-ca. A mnie znowu jajniki bolą, pewnie niedługo przyjdzie 2@ i zacznę stymulację hormonami i starania
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynkihttp://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2010-10-01 o 20:40 |
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sciskam mocno ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
mam nadzieje ze u mnie szybciej to nastapi niz w 6 mies. zycze ci powodzenia i wytrwalosci odnosnie tych staran
|
||
|
|
|
|
#2714 |
|
Raczkowanie
|
hej ja jestem zajeta szukaniem pracy mamy teraz tak krucho ze to nie przelewki
|
|
|
|
|
#2715 |
|
Raczkowanie
|
a ja okres dostałam-wyć sie chce i znowu nic z naszych starań!!!!!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczynki!!!
Ja czekam na 1@, jestem 3 tygodnie po zabiegu i ciągle myślę dlaczego tak się stało...;( trzymam za Was kciuki;* pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zadomowienie
|
Aneta22.04.2011 mi również bardzo przykro z powodu twojego #, kiedy pierwszy raz tutaj napisałam czułam się tak samo jak Ty, dziś wiem że dzięki wsparciu dziewczyn z forum, a także pod wpływem czasu lepiej się czuję i czuję że jestem gotowa starać się znowu o dzidzię. Trzymam za ciebie kciuki, trzymaj się cieplutko
![]() Madzik 2221 serdecznie gratuluję zaręczyn!!! To kiedy ślub? Trzymaj się cieplutko, pogłaskaj ode mnie brzuszek ![]() Dziewczyny a ja mam ostatnio napięte dni, chyba zbliża się 2@, dzisiaj pokłóciłam się z mamą. Wczoraj moja córka była 2 godz u niej i jak przyszła, zaczęła opowiadać że ciocia ( moja bratowa) urodziła Amelkę i zapytała czemu jej siostra jest w niebie i że ona też chce mieć siostrzyczkę. Oczywiście o Amelce nagadała jej moja mama, bo my z nimi w ogóle nie mamy kontaktu - z moim bratem i jego żoną, przez mojego brata walniętego. Beczeć mi się chce... wszystko ostatnio pod górkę, a już myślałam że ta plaga się skończyła ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Pozdrowionka, trzymaj się ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Nie poddawaj się, trzymam za ciebie kciuki, żeby następnym razem się udało, głowa do góry, trzymaj się cieplutko
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slub mamy zaplanowany na 23.06.2011(Boze Cialo).A brzuszek juz poglaskany ![]() Dorosli nie znaja umiaru!Czasami mam wrazenie ze z nimi jest gorzej niz z dziecmi.zadaja niedyskretne pytania ktore wogole nie powinny ich obchodzic,tymbardziej jak nie ma sie z nimi kontaktu i tylko czekaja na jakis nowy temat do plotek.Ehh rozumiem Twoj zal i zlosc Asiu.twoja corcia nie jest niczemu winna.chce miec rodzenstwo i to jest normalne.dziwi mnie tylko ze niektorzy nie potrafia trzymac jezyka za zebami zwlaszcza przy dzieciach ktore sa tak czule i delikatne.Asiu trzymaj sie cieplutko i uszka do gory bedzie dobrze slonko |
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Doskonale wiem o co chodzi z tym gadaniem. Moja szwagierka też jest w ciaży i jak się o tym dowiedziała, to zadzwoniła do mnie i mi powiedziała, a nie do mojego męża - swojego brata :| Problem polega na tym że ona cały czas o tym gada i mi się przypomina że straciłam swoje maleństwo i w którym bym była teraz tygodniu, a gada to do mnie < cieszę się że jest w ciąży bo się bardzo długo starali i nie mogli ale ja nie dzwonilam jak sie dowiedziałam że jestem w ciaży do niej bo wiedziałam że jej będzie przykro, ale czemu ona nie może zrozumieć, że takim ciągłym gadaniem sprawia mi przykrość?? i jeszcze mi walnęła tekstem raz "dobrze że poroniłaś przynajmniej wiesz że możesz zajść w ciażę" normalnie ta laska jest ograniczona< a ja wg niej powinnam skakać do góry nie wiem i nie rozumiem i jeszcze mnie obgaduje do rodziny że jestem zazdrosna o jej ciążę Szczęście w nieszczęściu, że ona panikuje ze wszystkim teraz, a w sobotę byliśmy na pogrzebie u dziadka mojego męża i wróciliśmy z kiciusiem od dziadziusia, tak więc mam ją co najmniej 8 msc z głowy, bo ona teraz do kotów nie podchodzi A mnie podtrzymuje myśl, że albo po tej @ albo po kolejnej zaczniemy się z mężem starać o dzidzi. I będziemy taką dużą rodzinką - z pieskiem i kotkiem
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedz jedno milczenie i trzymanie emocji na wodzy niczego tu nie zalatwi,wrecz przeciwnie-im dluzej bedzie to w sobie tlumic tym ty bardziej bedziesz jej nienawidzila i bedziesz bardziej cierpiala.Pogadaj z nia szczerze bez zadnego owijania,moze zrozumie a jak nie wtedy powiedz tz zeby on reagowal bo twoje slowa nic nie wskoraly.to chyba najlepsze wyjscie w takiej sytuacji... trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
madzik221 Gratuluje zaręczyn!!! Super zobaczysz jaka to radość całe teprzygotowania do ślubu. Ja wspominam ten czas z wielkim sentymentem.
To prawda, że niektórzy powinni nauczyć się milczeć bo głupie gadanie może przynieść tylko wiele przykrości też słyszałam teksty typu przynajmniej masz pewność że możesz zajść w ciąże. Jakby to miało być jakieś pocieszenie. Ja zaczęłam 2@. Jestem po rozmowie z mężem i powiedział że zaczniemy się starać jak tylko będę chciała. Ale zastanawiam się czy chwilę nie odpocząć bo trochę się tego nazbierało ostatnio. Może chociaż ten nieszczęsny remont skończyć bo już na finiszu jesteśmy. Zobaczymy. Na razie postanowiliśmy nie zabezpieczać się ale tym samym nie celować w te dni. Co ma być to będzie Pozdrawiam
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami lepiej odczekac i potem sie starac.stres i pospiech nie jest dobrym doradca.moze lepiej skonczcie na spokojnie remonty,pozamykajacie wszystkie sprawy a potem zacznijcie staranka,taki oddech od wszystkiego moze wam pomoc trzymam kciuki
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
madzik GRATULACJE zaręczyn
Aniela nie przejmuj się na pewno się uda kciuki trzymam i za resztę staraczek też. Ja dziś wyniki odbieram i aż się boję mam nadzieję że będą ok bo od jutra mam dni płodne
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze trzymam kciuki |
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Co taka cisza nastała? Ja dzisiaj powiedziałam mojej szwagierce parę słów prawdy, przy czym ona się obraziła na mnie - ale dobrze, nie mam zamiaru obchodzić się z nią jak z jajkiem. Więc jest napięta atmosfera na razie między nami.
A od przyszłego cyklu zaczniemy się starać o dzidziusia, chociaż jak ją słucham, to mi się odechciewa. Zachowuje się tak, jakby ciąża to była straszna choroba. To my w takim wypadku po poronieniu powinnyśmy 9 msc leżeć w domu i nie wychodzić, bo przynajmniej jest to uzasadnione Olewam całą sprawę i zabieramy się do roboty, bo oboje chcemy dzidziusia, żeby zapełnić naszą rodzinkę, tym bardzo wartościowym darem ![]() Ale mi się filozof - poeta włączył |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazam ze bardzo dobrze zrobilas fajnie ze tyle w tobie pozytywnej energii zwlaszcza jak czlowiek wie czego chce i jest pewny do konca swojej decyzji mnie pozostaje trzymac kciuki za was i zyzczyc powodzenia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W obecnej chwili czeka mnie wykąpanie moich 2 pociech - kota i psa Także jak dzidziuś przyjdzie na świat to będzie miał już wesołą rodzinkę Przesyłam buziaki i pozytywną energię
|
|
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2730 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie wszystko się wali przede wszystkim brak pracy
w domu nie najlepiej tylko wyć ile dziś telefonów wykonałam w sprawie pracy same negatywne odpowiedzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

Życzę 2 zaje.... kresek.
faktycznie cos cicho tutaj.ja jakos ogarnac nie moge tego wszystkiego,zaczyna mi brakowac czasu.a to sprzatanie,pranie,gotowan ie no i jeszcze do tego doszlo szukanie mieszkania i zakupy.takze zawrot glowy niesamowity.ogolnie jest ok ale przydaloby sie troche spokoju 

ciężkie dni przede mną.Pozdrawiam
sciskam mocno
zycze ci powodzenia i wytrwalosci odnosnie tych staran
normalnie ta laska jest ograniczona< a ja wg niej powinnam skakać do góry
nie wiem i nie rozumiem i jeszcze mnie obgaduje do rodziny że jestem zazdrosna o jej ciążę
05.06.2010
w domu nie najlepiej tylko wyć ile dziś telefonów wykonałam w sprawie pracy