Rozstanie z facetem XXXV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-02, 17:54   #2701
sundaville
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXV

Ja się koleguje (bo przyjaźń to chyba jednak za duże słowo) z jednym z moich byłych już prawie cztery lata. Nie wiem jak to wyszło nawet. Pamiętam, że to on mnie zostawił, ale w bardzo kulturalny sposób i po jakimś czasie się odezwał i się zaczęło koleżeństwo. Uczucia, które było już nie ma. Fajnie nam się razem rozmawia, spędza czas. Związek nam nie wyszedł, ale koleguje nam się bardzo dobrze
sundaville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 18:34   #2702
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kora8888 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Uważacie że można przyjaźnić się z facetem po rozstaniu? I czy faktycznie oni potrafią nas tak szybko przeistoczyć w tylko koleżankę? Mam tu na myśli krótki kilku miesięczny "związek":p

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Przyjaźnić nie, nie (u)wierzę w to. Kumplować pewnie tak, kiedy uczucia całkiem opadną (no i związek był normalny, tak samo rozstanie), aczkolwiek wtedy już najczęściej obydwie osoby zajmują się swoim życiem, w którym zbytnio miejsca dla byłego partnera nie ma. Najczęściej jest to po prostu utrzymywanie jakiegoś tam kontaktu, na zasadzie 'zamienimy kilka słów na ulicy gdy się przypadkiem spotkamy' etc.
Stary 2016-08-02, 19:02   #2703
alex1231
Raczkowanie

Ja nie dalabym rady się przyjaznic. Chociaz przeciez jak niektóre z was pametaja, zostala mi przez niego zaoferowana przyjazn. Nawet probowalam ta przyjaznia odbudowac ten zwiazek, ale szybko mnie zgasil tekstem, ze jest juz w nowym związku...

alex1231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 19:03   #2704
sundaville
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Przyjaźnić nie, nie (u)wierzę w to. Kumplować pewnie tak, kiedy uczucia całkiem opadną (no i związek był normalny, tak samo rozstanie), aczkolwiek wtedy już najczęściej obydwie osoby zajmują się swoim życiem, w którym zbytnio miejsca dla byłego partnera nie ma. Najczęściej jest to po prostu utrzymywanie jakiegoś tam kontaktu, na zasadzie 'zamienimy kilka słów na ulicy gdy się przypadkiem spotkamy' etc.

Dokładnie, u mnie tak to wygląda wiadomość na święta, urodziny, imieniny, czasami zwykłe "co słychać", jakieś piwo od czasu do czasu. Czasem pół roku bez żadnego kontaktu, na luzie, jak zwykli znajomi
Stary 2016-08-02, 20:36   #2705
przypominajka
Raczkowanie

dziewczyny czy jakbym napisala do kumpla bylego z zapytaniem czy cos mu mowil na moj temat to to by byl strzal w stope tamten by mu mogl powiedziec ze wypytuje go i jeszcze bardziej by sie utwierdzil w tym ze dobrze ze sie rozstalismy?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2016-08-17 o 22:36 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
przypominajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 20:38   #2706
Hank_Moody
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przypominajka Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jakbym napisala do kumpla bylego z zapytaniem czy cos mu mowil na moj temat to to by byl strzal w stope tamten by mu mogl powiedziec ze wypytuje go i jeszcze bardziej by sie utwierdzil w tym ze dobrze ze sie rozstalismy?
Dokładnie tak, wyszłoby że jesteś ofiarą losu, myślisz o nim i nie umiesz ruszyć dalej bez niego. Żadna z tych cech nie jest atrakcyjna
Hank_Moody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 20:38   #2707
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07
Konto usunięte

Cytat:
Broń Boże nie pisz!
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 20:38   #2708
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, to byłby strzał w stopę i niebywały akt braku godności oraz desperacji. To jego kumpel, nie Twój, więc prawdopodobieństwo, że powiedziałby Ci (całą) prawdę jest znikome. Po co Ci to wiedzieć?
Stary 2016-08-02, 20:40   #2709
magbeth
Dzik

Przypominają, moim zdaniem tak, strzelisz sobie tym w stopę, ale głównie dlatego że sama jatrzysz w swojej ranie w ten sposób. Wiem, że to KORCI, oj wiem, ale...odpuść gada.

Sent fra min D2403 via Tapatalk

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Przypominajko miało być, to mój telefon jest jak zwykle mądrzejszy. Pozdrawiam ��

Sent fra min D2403 via Tapatalk

Edytowane przez magbeth
Czas edycji: 2016-08-02 o 21:31 Powód: mistrzyni literowek :P
magbeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 20:40   #2710
przypominajka
Raczkowanie

dzięki za szybki odzew
bo to rozstanie to moja wina. on byl ok. chcialabym zeby jakoś zmiękł

Czas edycji: 2016-08-17 o 22:30 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
Stary 2016-08-02, 20:44   #2711
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za szybki odzew
bo to rozstanie to moja wina. on byl ok. chcialabym zeby jakoś zmiękł
Osaczanie go w ten sposób naprawdę nie polepszy Twojego wizerunku w jego oczach. No i możesz sobie czekać na niego, aż pan zmieni zdanie (O ILE). Pytanie tylko: po co? Myślisz, że jakby wrócił to w magiczny sposób życie zmieni się w bajkę? Niestety kochana, tak to nie działa. I żadnych pretekstów do kontaktowania się z nim lub jego znajomymi też nie wymyślaj (to tak z góry mówię, bo wiem, jakie się ma na początku ciągoty)
Stary 2016-08-02, 20:56   #2712
przypominajka
Raczkowanie

A to ze o nim mysle i nie moge ruszyc dalej to wie
Zwalil na mnie cala wine a zakochany byl szalenie

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Martwi mnie to strasznie ze znajdzie sobie szybko zastepstwo za mnie i za trzy lata bede ogladac zdjecia ze slubu na facebooku
Bo on jest z tych co chcialby bardzo rodzine zakladac szybko
a ja bede wzdychac co stracilam
stad ta okropna desperacja

Czas edycji: 2016-08-17 o 22:29 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
Stary 2016-08-02, 21:09   #2713
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Martwi mnie to strasznie ze znajdzie sobie szybko zastepstwo za mnie i za trzy lata bede ogladac zdjecia ze slubu na facebooku
Z żalem się czyta twoje posty, niestety. Jeszcze chyba takiej desperacji tu nie czytałam. Wzięłaś całą winę za rozpad tego związku na siebie - błąd. Nigdy nie ma tak, że tylko jedna strona zawiniła. Po drugie - już chyba wystarczająco dużo razy ci pokazał, że ma cię gdzieś? Może tak by trzeba było zejść na ziemię powoli i przestać stopniowo rozmyślać o tym, czego dawno nie ma?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 21:20   #2714
sundaville
Rozeznanie

Cytat:

Nawet jeśli bedziesz oglądać to za trzy lata będziesz już poza tym całym wzdychaniem za nim. Będziesz miała swoje życie i swoje sprawy.
A wypytywanie jego znajomych sobie odpuść. Łatwo powiedzieć, wiem. Ale odpuść. Bądź silna. To nie ma sensu. Pokaże tylko Twoją słabość. Po Ci to.

Stary 2016-08-02, 21:27   #2715
przypominajka
Raczkowanie

Odpuszcze.

Wiem desperacja calkowita ale tak sie nienaturalnie zachowywalam w zwiazku ze po czasie dociera do mnie jak to wszystko z jego strony wygladalo i jak bardzo zle przekazywalam to co chcialam. Chce miec sumienie czyste ze zrobilam wszystko co moglam. Bedzie mi po tym latwiej.

Moze faktycznie do mnie dotrze ze ten zwiazek nie mial sensu a on tez moze iedalem nie byl jak wejde w jakis inny

Czas edycji: 2016-08-17 o 22:29 Powód: Przywrócenie usuniętego posta.
Stary 2016-08-02, 21:35   #2716
kora8888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sundaville Pokaż wiadomość
Ja się koleguje (bo przyjaźń to chyba jednak za duże słowo) z jednym z moich byłych już prawie cztery lata. Nie wiem jak to wyszło nawet. Pamiętam, że to on mnie zostawił, ale w bardzo kulturalny sposób i po jakimś czasie się odezwał i się zaczęło koleżeństwo. Uczucia, które było już nie ma. Fajnie nam się razem rozmawia, spędza czas. Związek nam nie wyszedł, ale koleguje nam się bardzo dobrze
Co to znaczy że zostawił Cię w bardzo kulturalny sposób? Wybacz że dopytuje

kora8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 21:42   #2717
sandrasandia
Raczkowanie

Ja stwierdzilam, ze jak znowu do mnie napisze (on zerwał) żeby pytać "co tam, jak tam" to mu powiem, ze jestem gotowa na rozmowę (bo na razie nie wiadomo czy to rozstanie czy jeszcze nie, mielismy to sobie przemyśleć) i zeby do mnie napisal jak tez będzie gotow, to porozmawiamy wreszcie szczerze, bo taka gadka o niczym mnie bolk cholernie. Ile można czekac? Powoli to do mnie dociera, ze tak czy siak łatwo nie będzie.... A ja z nim czy bez niego, muszę zacząć układać sobie życie. Bo trwanie w takim zawieszeniu kiedy nie wiadomo jak będzie mnie już wykańcza psychicznie i fizycznie. Ja wale, żeby tak czas odwrócić, żeby to wszystko się nie wydarzyło. I wykrakalam, znowu do mnie napisał, w tym czasie jak do Was pisałam dziewczyny.

Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Jak mam mu delikatnie dać znać że jestem gotowa na rozmowę i chcę juz wiedzieć na czym stoje?

sandrasandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 21:48   #2718
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandrasandia Pokaż wiadomość
Ja stwierdzilam, ze jak znowu do mnie napisze (on zerwał) żeby pytać "co tam, jak tam" to mu powiem, ze jestem gotowa na rozmowę (bo na razie nie wiadomo czy to rozstanie czy jeszcze nie, mielismy to sobie przemyśleć) i zeby do mnie napisal jak tez będzie gotow, to porozmawiamy wreszcie szczerze, bo taka gadka o niczym mnie bolk cholernie. Ile można czekac? Powoli to do mnie dociera, ze tak czy siak łatwo nie będzie.... A ja z nim czy bez niego, muszę zacząć układać sobie życie. Bo trwanie w takim zawieszeniu kiedy nie wiadomo jak będzie mnie już wykańcza psychicznie i fizycznie. Ja wale, żeby tak czas odwrócić, żeby to wszystko się nie wydarzyło. I wykrakalam, znowu do mnie napisał, w tym czasie jak do Was pisałam dziewczyny.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Jak mam mu delikatnie dać znać że jestem gotowa na rozmowę i chcę juz wiedzieć na czym stoje?

Prosto z mostu napisz.

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 22:40   #2719
Floydka
little hungry lady

Cześć dziewczyny.
Nie chciałam tu pisać, bo chciałabym jak najszybciej się z tym uporać, nie myśleć, zacząć normalnie żyć.
Nie żyję od dwóch dni.
Zerwalam ja - mój facet był egoista, oklamywal mnie, utrzymywal relacje z byłymi, spotykał się z jedną, żerowal na mnie ekonomicznie, seksualnie, psychicznie.
Dlaczego ekonomicznie? Wypominal mi każdy grosz. Chciał, bym mu wiele rzeczy stawiała. Po części to moja wina. Od początku nie zalowalam na niego grosza. Wydawałam pieniądze na spotkania, dojazdy, na prezenty dla niego. Ja nie dostawałam praktycznie nic.
Dlaczego seksualnie?
Bo miał wszystko co chciał, czasem wbrew mnie.
Dlaczego psychicznie?
Bo wmawial mi (do ostatniej rozmowy), że wina jest po mojej stronie, że to ja jestem egoistka, że to przez to, że nie jestem w stanie się zmienić i zmienić swojego zachowania to wszystko się popsuło.
Ostatnia rozmowa, kiedy wypomnial mi dwie bułki, które mu zjadłam i 5zl które mu wisialam za tabletki przeciwbólowe wpłynęła na to, że zareagowalam bardzo emocjonalnie. Powiedziałam ze to pievdole i zaczęłam się na jego oczach pakować. W międzyczasie on robił sobie jajecznice.
Co nas łączy i nie da nam od siebie odejść?
Mieszkanie. Na min. rok. Czyli do przyszłego roku. Nie wytrzymam.
On chce tu zostać, bo ma pracę, a zależy mu na kasie.
Zaproponował mi mieszkanie mimo rozstania, "możemy się nawet do siebie nie odzywać" byleby mieszkać razem, bo on chce sobie zarobić, a potem wrócić do siebie i mi chatę zostawić. A ja jej nie chce. Chcę stąd uciec i się uwolnić. Jestem dopiero w połowie drogi. Przede mną kolejne pół.
Planuje rozmowę i oznajmienie, że wyprowadzam się mimo wszystko, a on niech robi co chce.
Nie wiem co z tego będzie.
Jest mi bardzo źle.
Stary 2016-08-02, 22:49   #2720
nyana89
Zakorzenienie

Floydka, zakładam, że umowa (wy)najmu jest podpisana na niego?
Stary 2016-08-02, 22:51   #2721
Floydka
little hungry lady

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Floydka, zakładam, że umowa (wy)najmu jest podpisana na niego?
Na nas obojga. Dlatego jestem w dvpie.
Stary 2016-08-02, 23:01   #2722
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Floydka Pokaż wiadomość
Na nas obojga. Dlatego jestem w dvpie.
A jaki macie w umowie okres wypowiedzenia? Nie zwlekaj z tym. Jeśli macie okres miesięczny to lepiej pomęczyć się miesiąc, aniżeli cztery. A on niech się cmoknie ze swoim zarabianiem. Z tego co mówisz to Wasz związek jest już tylko formalnością, zatem zarabia on tylko na SIEBIE, Ty z tego grosza nie zobaczysz. A po okresie wypowiedzenia zasadź mu siarczystego kopa w
Edit: chociaż jeśli umowa jest na czas określony to chyba tak to nie działa, cholera

Edytowane przez nyana89
Czas edycji: 2016-08-02 o 23:02
nyana89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 23:03   #2723
Floydka
little hungry lady

Niby mamy miesiąc z tego co pamiętam. Właścicielka średnio uczciwa, wiec boje się, że po 1 - nie odda kaucji, której suma jak na to mieszkanie jest kosmiczna, a po 2 - ze będzie kazała szukać kogoś na swoje miejsce. Więc musiałabym ogłaszać, kontaktować się. To nie na moje nerwy.
On nie chce zrywać umowy, bo ma robotę. A nie wiem czy sama mogę ją wypowiedzieć. Nie wiem czy mam dzwonić do właścicielki czy najpierw rozmawiać z nim i pytać, czy ugodowo możemy oboje zrezygnować
Stary 2016-08-02, 23:08   #2724
sandrasandia
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Nie chciałam tu pisać, bo chciałabym jak najszybciej się z tym uporać, nie myśleć, zacząć normalnie żyć.
Nie żyję od dwóch dni.
Zerwalam ja - mój facet był egoista, oklamywal mnie, utrzymywal relacje z byłymi, spotykał się z jedną, żerowal na mnie ekonomicznie, seksualnie, psychicznie.
Dlaczego ekonomicznie? Wypominal mi każdy grosz. Chciał, bym mu wiele rzeczy stawiała. Po części to moja wina. Od początku nie zalowalam na niego grosza. Wydawałam pieniądze na spotkania, dojazdy, na prezenty dla niego. Ja nie dostawałam praktycznie nic.
Dlaczego seksualnie?
Dlaczego psychicznie?
Bo wmawial mi (do ostatniej rozmowy), że wina jest po mojej stronie, że to ja jestem egoistka, że to przez to, że nie jestem w stanie się zmienić i zmienić swojego zachowania to wszystko się popsuło.
Ostatnia rozmowa, kiedy wypomnial mi dwie bułki, które mu zjadłam i 5zl które mu wisialam za tabletki przeciwbólowe wpłynęła na to, że zareagowalam bardzo emocjonalnie. Powiedziałam ze to pievdole i zaczęłam się na jego oczach pakować. W międzyczasie on robił sobie jajecznice.
Zaproponował mi mieszkanie mimo rozstania, "możemy się nawet do siebie nie odzywać" byleby mieszkać razem, bo on chce sobie zarobić, a potem wrócić do siebie i mi chatę zostawić. A ja jej nie chce. Chcę stąd uciec i się uwolnić. Jestem dopiero w połowie drogi. Przede mną kolejne pół.
Planuje rozmowę i oznajmienie, że wyprowadzam się mimo wszystko, a on niech robi co chce.
Jest mi bardzo źle.
Współczuję Ci bardzk Kochana! Sama nie wiem co jest gorsze jak zostawia Ci ktos kogo kochasz czy tk gdy ktos kogo kochasz i myślałas ze znasz okazuje sie nic nie wartym dupkiem. Przykro mi to mowic ale to toksyczny zwiazek. Dobrze robisz konczac to, zwiewaj jak najdalej i jak najszybciej a ja Ci życzę szybkiego odzyskania równowagi.

Ja zrobilam jak mi radzilyscie, jak napisal znowu, powiedzialam mu ze chce porozmawiać i wyjaśnic wszystko. Widzkmy sie w piatek lub sobote. Chce miec to za sobą.

sandrasandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-02, 23:10   #2725
Shawtty
Zakorzenienie

Trzymaj się, Floydka

Cieszę się, że skończyłaś związek z człowiekiem, który Cię dręczył i wykorzystywał.
Stary 2016-08-02, 23:22   #2726
sundaville
Rozeznanie

Cytat:
Co to znaczy że zostawił Cię w bardzo kulturalny sposób? Wybacz że dopytuje

Wybaczam

Zostawił mnie "normalnie" bez kłótni, bez gorzkich żali, wypominania, gadania bzdur, robienia ze mnie "tej złej". Próbowaliśmy to ratować, rozmawialiśmy o tym wcześniej, nie wyszło, choć przy nim czułam się jak prawdziwa kobieta, do miłości nikogo nie zmusze. Podziękował za wspólny czas i rozstaliśmy się jak ludzie.
Nie było żadnego kontaktu przez jakiś czas i może jak byśmy na siebie nie wpadli przypadkowo to nawet by nigdy nie napisał. Od kiedy mamy kontakty czysto koleżeńskie nigdy nie było żadnych wspominek, tematu o tym co było.

W sumie jak porównam swoje dwa rozstania to niebo, a ziemia

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny.
Nie żyję od dwóch dni.
Dlaczego seksualnie?
Dlaczego psychicznie?
Jest mi bardzo źle.
Hej
Czytając Twój post jestem pewna, że to rozstanie wyjdzie Ci tylko na dobre. Toksyczny związek zjadałby Cię powoli od środka.
Trzymaj się
Stary 2016-08-02, 23:42   #2727
Floydka
little hungry lady

Dzięki dziewczyny.
Mimo wszystko nadal nie czuję, by to było skończone.
Może dlatego, że on śpi za ścianą na łóżku a ja w kuchni na podłodze, bo nie chce już być blisko niego.
Stary 2016-08-02, 23:58   #2728
kora8888
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny.
Mimo wszystko nadal nie czuję, by to było skończone.
Może dlatego, że on śpi za ścianą na łóżku a ja w kuchni na podłodze, bo nie chce już być blisko niego.
Ja się pytam skąd się biorą tacy "faceci". Nawtykac to mało. Bardzo współczuję Ci sytuacji w jakiej się znalazlas! W niektórych punktach wręcz się przeraziłam czy nie czytam o jednym swoim byłym... Wiem jedno taka szuje trzeba potraktować z buta!
Oni żerują na kobietach...
To że śpisz w kuchni a on w sypialni-dramat... To nie jest facet... aż ręka mi się zaciska jak o tym pomyśle!
Floydka kończ to i stawiaj na siebie )

kora8888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-03, 08:17   #2729
Floydka
little hungry lady

Cytat:
Ja się pytam skąd się biorą tacy "faceci". Nawtykac to mało. Bardzo współczuję Ci sytuacji w jakiej się znalazlas! W niektórych punktach wręcz się przeraziłam czy nie czytam o jednym swoim byłym... Wiem jedno taka szuje trzeba potraktować z buta!
Oni żerują na kobietach...
To że śpisz w kuchni a on w sypialni-dramat... To nie jest facet... aż ręka mi się zaciska jak o tym pomyśle!
Floydka kończ to i stawiaj na siebie )

To powoduje, że mam motywację, by nie dać się omamic i wrocic. Bo cały czas mam znaki, że on ma w upie do się ze mną dzieje, czy śpię na podłodze czy w wannie czy pod mostem.
Stary 2016-08-03, 10:07   #2730
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Niby mamy miesiąc z tego co pamiętam. Właścicielka średnio uczciwa, wiec boje się, że po 1 - nie odda kaucji, której suma jak na to mieszkanie jest kosmiczna, a po 2 - ze będzie kazała szukać kogoś na swoje miejsce. Więc musiałabym ogłaszać, kontaktować się. To nie na moje nerwy.
On nie chce zrywać umowy, bo ma robotę. A nie wiem czy sama mogę ją wypowiedzieć. Nie wiem czy mam dzwonić do właścicielki czy najpierw rozmawiać z nim i pytać, czy ugodowo możemy oboje zrezygnować
Oczywiscie ze mozesz.
Pogadaj z zuomkie. Powiedz ze chcesz wypowiedziec umowe. Bedziesz uczciwa.
Dlaczego mialaby nie oddac kaucji?

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości