|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Meridia
pewnie, ze dostaniesz
ja tez juz powoli zapominam o braniu M, ostatnio biore co 2 dni
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Raczkowanie
|
Candy Killer booooosz dobrze ze tu wlazlam do was bo zapomnialam ze mam M od dzisiaj brac znowu ale cos nie bardzo mi sie chce...moze od jutra hmm?? dostane rozgrzeszenie?:P ja też znowu od 3 dni nie biorę z powodu okresu i zaparć... ![]()
|
|
|
#2703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie ładnie.... ![]() Candy wiem że to nie wątek na to ale nie wiem czy wchodzić na plotkowy.... robisz ŚLICZNE makijaże! widzę że znasz się na tym i stąd moje pytanie, właśnie szukam jakiegoś fajnego tuszu do rzęs i sama nie wiem na jaki się zdecydować, masz jakiś który Twoim zdaniem jest godny polecenia? (na KWC nie ma nic ciekawego... :/)
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-10-20 o 15:05 |
|
|
|
|
|
#2704 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() Wlazłam na chwilkę, bo ostanio w ogóle nie mam czasu.. Widzę, że ten week wszystkim dał się we znaki mi też oczywiście.. Ja od piątku odstawiłam M, bo czułam OGROMNĄ potrzebę spania, poza tym chciałam się wyleczyć innymi lekami i chciałam przestać czuć mdłości i taki łepek ciężki. W sumie wszystko przeszlo od razu, odwiedziłam nawet wc Zaczne znowu brać może jutro albo w środę kiedy skończe już inne leki szamać. Ale powiem Wam, że nawet po odstawieniu nie chce się jeść.. Może to żołądek się skurczył ale na prawdę nie czuje się tego głodu co kiedyś.Ja też zjadłam kebaba w sobotę!! Ale jakoś już się z tym pogodziłam, bo w sobotę nic więcej do ust nie wzięłam poza tym niezdrowym kebabichem wczoraj zjadłam pół ananasa mniam Na obiadek miałam kotlety sojowe a szkołę jakoś przeżyłam.Jej jak weszłam do największej sali na naszym wydziale usiadłam i się rozejrzałam jak mało osób przetrwało to aż normalnie mnie wcięło. W zeszłym roku było nas 140 a teraz nas jest jakies 80-90.. jakaś parodia normalnie a po egz. z prawa karnego będzie nas jeszcze mniej ![]() Dobra dziołchy miłego dnia Wam życzę i 3majmy się razem to nie pękniemy ściskam mocno Meridianki kochane i nie tylko buziaczki!!![]()
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zważyłam się z bólem, wchodziłam na tą wagę jak na ścięcie
I mam 1 kg mniej
|
|
#2706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(dzisiaj z premedytacją nie weszłam bo obawiałam się że bedzie ŹLE )
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powaga, ponoć Meridia ma właściwości podnoszące temperaturę (termogeniczne) i ponoć także w taki sposób spala nasz tłuszczyk Ciekawe czy to prawda
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
hahaahah ale wymyśliłaś
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Wszamałam właśnie kawałek pizzy własnoręcznie upieczonej
Ale wcale nie mam wyrzutów, bo ciasto miało 1 mm grubości a farsz zrobiłam z grzybków leśnych i serka
|
|
#2710 |
|
Rozeznanie
|
no nie, z wami to jak z dziecmi
tylko na chwile zostawic i juz pizza czasami trzeba sobie wszamac cos takiego. pociesze was i powiem, ze bylam w sobote na imprezie i wypilam 3 piwa i zjadlam kebaba, ale sam srodek bez bulki( chociaz to i tak lekkie przegiecie). w kazdym razie zjadam dziennie minimum 1200kcal i chudne, moze rzeczywiscie tzreba jesc wiecej przy M...
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Organizm jakoś sie na oszczędności przestawia, ciekawe tylko jak można jednym razem wydać więcej kalorii a innym razem na tą samą czynność zaoszczędzić, w końcu skądś trzeba tą energię mieć
|
|
|
#2712 |
|
Rozeznanie
|
wszystkie moje szczuple kolezanki nie zaluja sobie jedzenia, a w szczegolnosci slodyczy, jakos im nie szkodzi, a ja w tluszcz obrastam jak tylko zaczne slodycze jesc, a jeszcze jak ziemniaczki, chlebek, to juz wogole masakra...
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Rozeznanie
|
a teraz ide poskakac na trampolinie
i od dzisiaj zaczynam robic 200 brzuszkow dziennie zobaczymy jak w praktyce
|
|
|
|
|
#2714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
baw się dobrze ![]() Cytat:
bo trochę zamieszałam :P
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Jednym słowem mówiąc, najgorsze co możemy zrobić to nie jeść
|
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
dobra ja juz pocwiczylam, na dzisiaj styka 15 min trampoliny i 20 streczingu. na dobry poczatek moze byc
Faficzku zrozumialam co pisalas o kaloriach i mysle, ze masz 100% racje |
|
|
|
|
#2718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z tego co piszemy, nasze wrażenia i to jak spada waga i kiedy to chyba COŚ W TYM MUSI BYĆ zobaczymy jak to będzie Teresko dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia które masz w profilu, KOBIETO JAKIE TY MASZ OCZYYY jednym słowem BOSKIE Cytat:
idę się balsamować...
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jakie miał listonosz 27 lat temu
|
|
|
#2720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też tak słyszałam...trzymam się tych kalorii jestem od 3 tygodni na meridii, ale wzięłam ich dopiero 10 sztuk, bo robię przerwy, ćwiczę ile mogę, ale spacer to też ruch! i wiecie co...pierwszy raz tak spadam z wagi i baaaardzo mnie to cieszy żeby tylko potem w górę nie poszło ![]() buziczki dla Was z rana
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2722 |
|
Wtajemniczenie
|
serio jakoś strasznie dużo nie jadłam przez ten weekend, a tu lipa... weszłam na wagę pełna optymizmu ale z lekkim stresikiem myśląc że chociaż ta 7 jednak pozostała......a tu co? 80,7!!!!!!!!!!!!!!!! ;( wiem że moja waga bardzo się waha no ale mimo wszstko to mnie przeraziło.. siostra z mama zabierają się za dietę Montigniaca chyba zacznę z nimi bo zaczynam się dołować... ale wydaje mi się że schudłam w cm, ale co z tego jak waga tego nie pokazuje? od razu mam myśli że to TYLKO MI SIĘ WYDAJE!
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
ja od początku brania schudłam tylko 2 kg, od ponad tygodnia waga ani drgnie.
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie załamuj się na mnie pewnie też przyjdzie taka chwila impasu, ale liczę wtedy na Was i damy rade.... W KUPIE RAŹNIEJ
|
|
|
|
#2725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ech, to może ta jesień paskudna
|
|
|
#2726 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma na to wyłumaczenia za dużo jadałam i tyle... dzisiaj się ograniczę z tym podjadaniem.... dziewczyny jak macie problemy z zaparciami to polecam herbatki RECEPTURY NATURY wspomagające przemianę materii... dziwne bo to nie są herbatki przeczyszczające a jednak rusza co trzeba wypijam 2-4 herbatek dziennie i jakoś to idzie! dzisiaj ograniczam żeby znowu nie siedzieć na toalecie tyle czasu
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bawie sie makijazem a czy sie znam to nie wiem..jeszcze sporo nauki przede mna![]() a co do tuszy to az takiej znajomosci wielkiej nie mam..ja bardzo lubie loreal architect carbon black..obecnie go uzywam i na tych nowszych makijazach go widac jak chcesz zobaczyc jak wyglada z tym ze ja nie lubie lekko nalozonego tuszu musi byc wyrazisty![]() z maybelline xxl tez lubie a z tych drogich to nie znam sie ![]() bynajmniej polowa z nich nie warta swej ceny jest ![]() aaa i rimmela i astora osobiscie nie lubie ![]() wszystko zalezy czego szukasz czy ma byc efekt delikatny czy konkretny podkrecone czy jakie![]() Cytat:
a mi sie nie chce brac tej M.. ide do pracy i mam tam menopauze normalnie..uderzenia goraca jakies:/ to jak sobie pomysle ze ma mi sie jeszcze chciec pic to wykorkuje ale dobraaa bo mnie zatluczecie tu..ide po tablete:P
|
|
|
#2728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od kilku osób słyszałam że właśnie Loreal jest ok różne tusze ale ogólnie ta marka jest ok sama byłam zadowolona tylko że tam była ta gumowa szczoteczka a wole chyba te klasyczne wybieram się dzisiaj na kosmetyczne zakupy bo oczywiście już wszystko na raz się skończyło, pooglądam co mają w sklepie kurde ale mnie dzisiaj siostra wkurza, co gadamy to się kłócimy... oczywiście ona uważa że ja się wszystkiego czepiam i w ogóle nic sobie nie dam powiedzie... ja pierdo....wrrr zawsze jak sie wkurzam mam chodzę coś JEŚĆ żebym tylko się nie złamała....
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahaha, ostatnio wszystko się wiąże w moim życiu z kaloriami zyczę udanych zakupków i cierpliwości dla siorki
|
|
|
#2730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wejdz na wage za kilka dni to zobaczysz sama. ostatnim razem jak sie mierzylam to tez nie bylam zadowolona, ale dzisiaj z ciekawosci sprawdzilam i suprajs a wydaje sie, ze to tylko kilka dni. w koncu mam wymarzone 99 w pasie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

ja tez juz powoli zapominam o braniu M, ostatnio biore co 2 dni

88, ... , 82, 81, 80,8, 80, ..., ->60
.

nie ładnie.... 

Ciekawe czy to prawda 

Organizm jakoś sie na oszczędności przestawia, ciekawe tylko jak można jednym razem wydać więcej kalorii a innym razem na tą samą czynność zaoszczędzić, w końcu skądś trzeba tą energię mieć 

jednym słowem BOSKIE 

i baaaardzo mnie to cieszy
czy ma byc efekt delikatny czy konkretny podkrecone czy jakie