Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-29, 19:22   #2701
synteleia
Raczkowanie

Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing

a ja widzę że mały to 2 minuty pije i potem juź tylko ciumka i zasypia z piersią w buzi, jak chce go odstawić to płacze i tak w kólko przez cały dzien. Czyli zrobił sobie smoczka z mojej piersi. Próbowałam kilka razy dać mu smoczka i on nie chce, wypluwa, denerwuje się. Nie wiem co mam zrobić, jak go tego oduczyć
synteleia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:22   #2702
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Lambada jak to pyskowal???
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:37   #2703
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
Wymiekam. Mam dosyć. Mała ciągle chce cyca, za cholerę nie mogę jej uśpić. Chciałabym zjeść obiad ale nawet nie mam jak. Ja nie mam aż tyle cierpliwości co wy, wkurza mnie ta sytuacja i tyle.
mój też dziś szalał i w końcu z frustracji zasadziłam kopa w kosz na pranie, nawet nie miałam jak zębów umyć, bo zostawiłam śpiącego a zaraz ryk. teraz nie dał się uśpić tacie, ryczał coraz głośniej,w końcu żal mi się obydwu zrobiło i ja go wzięłam, ale widać było, że mężowi przykro że nie dał rady...
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:42   #2704
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Podrzucisz link?
I daj znać jak się sprawują, bo mnie trochę zniechęciła cena i ceregiele z praniem/suszeniem
http://www.welniano-mi.pl/pl/p/Welni...jne-MERINO/208

Bardzo proszę. Ja używam wełnianych otulaczy na pieluszki wielorazowe dla Małej i one są najwygodniejsze, nie trzeba ich często prac wełna jest fajna
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:47   #2705
_itakinie_
Zakorzenienie

My po wizycie w przychodni. Wojtus ma zaczerwienione gardelko ale na szczescie plucka czyste. Jest strasznie marudny. Uspokaja sie przybmnie, przy tacie ma problem. Teraz zasnal. Ja tez padam. Jak patrze na syf w domu to mam ochote sobie walnac. Choc najchetniej walnelabym drinka.

Przyszla tez chusta. Zamotalam dwa razy na misiu, teraz ja piore. Chusta jest boska, samo motanie nie tak straszne. Ale zobaczymy jak mi pojdzie jutro na marudzacym Wojtku.

Edytowane przez _itakinie_
Czas edycji: 2016-06-29 o 19:49
_itakinie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:52   #2706
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
Wymiekam. Mam dosyć. Mała ciągle chce cyca, za cholerę nie mogę jej uśpić. Chciałabym zjeść obiad ale nawet nie mam jak. Ja nie mam aż tyle cierpliwości co wy, wkurza mnie ta sytuacja i tyle.
To moja Ala dziś ma odwrotnie - je dosłownie kilka minut i drze się, że już nie chce. Co prawda ssie naprawdę intensywnie ale martwię się że je tak mało

Cytat:
Byłyśmy z Maryśką na usg bioderek, wszystko ok Kontrola za 6 tyg.

Gdzie teraz najbardziej się opłaca kupić pampersy?
Super, że z bioderkami wszystko dobrze

Co do pampersów to dostałam smsa że w Super Pharm Premium Care są po 34,99zł do 01.07

Btw, czy wam Premium Care też tak śmierdzą czy tylko mi się wydaje?

Cytat:
Napisane przez _itakinie_ Pokaż wiadomość
My po wizycie w przychodni. Wojtus ma zaczerwienione gardelko ale na szczescie plucka czyste. Jest strasznie marudny. Uspokaja sie przybmnie, przy tacie ma problem. Teraz zasnal. Ja tez padam. Jak patrze na syf w domu to mam ochote sobie walnac. Choc najchetniej walnelabym drinka.

Przyszla tez chusta. Zamotalam dwa razy na misiu, teraz ja piore. Chusta jest boska, samo motanie nie tak straszne. Ale zobaczymy jak mi pojdzie jutro na marudzacym Wojtku.
Zdrówka dla Wojtusia i powodzenia z motaniem! Zdawaj relację jak wam idzie

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 19:52   #2707
201701091517
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Oj tak... Jon Snow...

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Juz mialam cos wiecej napisac ale nie bede spoilowac

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Agassek brawo za bioderka

Cytat:
Lambada jak to pyskowal???

patrzył na misia.. cap go rączka.. i nagle bardzo glośne gaworzenie ale w takim tonie jakby byl zly (cos w stylu jak dostaje czkawki, wtedy tez sie denerwuje i glosno "krzyczy") ;D

Co do GOT.. to jest tyle spoilerow na necie i ich fb ze chyba nikt juz tego nie uniknie temat na topie

Cytat:
Napisane przez synteleia Pokaż wiadomość
a ja widzę że mały to 2 minuty pije i potem juź tylko ciumka i zasypia z piersią w buzi, jak chce go odstawić to płacze i tak w kólko przez cały dzien. Czyli zrobił sobie smoczka z mojej piersi. Próbowałam kilka razy dać mu smoczka i on nie chce, wypluwa, denerwuje się. Nie wiem co mam zrobić, jak go tego oduczyć
A dawalas rozne rodzaje? Moj to nie lubi aventu i nuka. Tylko lovi chce ciumka

U mnie w sobote, w parku obok szykuje sie ogromny festiwal techno.. az dostalam informacje ze od 8:30 do 22 bedzie glosno juz czuje jak mi beda szyby w oknach chodzic na boki.. :P
201701091517 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:04   #2708
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Fruzjape chodzisz do poradni laktacyjnej na zelaznej?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-06-29, 20:09   #2709
Clio_99
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie teraz najbardziej się opłaca kupić pampersy ?
Premium care kupowałam w Rossmanie ( bez promocji - cena regularna) po 0,46gr! Tylko w małej paczce (9,99) w dużej wychodziły o wiele drozej. Jeszcze nigdzie nie widziałam taniej

A zielone pampersy kupuje po 0,43 w aptece Gemini (100 szt po 43zl).

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
patrzył na misia.. cap go rączka.. i nagle bardzo glośne gaworzenie ale w takim tonie jakby byl zly (cos w stylu jak dostaje czkawki, wtedy tez sie denerwuje i glosno "krzyczy") ;D
Hehe mój też się tak śmiesznie denerwuje jak ma czkawkę. A jak był malutki to tylko przewracał oczkami i nie wiedział co się dzieje a teraz nerw i krzyk

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Tak.mnie śmierdzą! Tak jakoś chemicznie. Ale jak dla mnie to jedyna ich wadą jeszcze wszystkich nie testowałam ale jak narazie są nr.1

Edytowane przez Clio_99
Czas edycji: 2016-07-05 o 20:33
Clio_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:10   #2710
Anika1986
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi o taką chemie to mam podobne odczucia.
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:12   #2711
fruzjape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Fruzjape chodzisz do poradni laktacyjnej na zelaznej?

Tak, do dr Rubik. Bardzo spoko jest.

Czytałam na fb o nietolerancji laktozy u Was. Szczerze mówiąc jesli delicol nie działa, to obstawialabym, ze cos innego jest na rzeczy. Bo delicol nie ma prawa nie działać, on po prostu trawi laktozę bez udziału organizmu dziecka...
fruzjape jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 20:13   #2712
Anika1986
Zadomowienie

Clio, te ceny dotycza 1 czy 2?
Anika1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:19   #2713
konsternacja
Zakorzenienie

Dziekuje za wsparcie
Goraczka nadal jest mimo ibuprofenu i paracetamolu. Nie wiadomo co to jest. Podejrzewaja wirusa. Rotawirus nie- te powszechne sa wykluczone. Najwazniejsze, ze to nie zapalenie opon mozgowych. Posiedzimy tu jakis czas pewnie-do poniedzialku minimum.
Jedzenie (musialam wykupic) nawet zjadliwe
A jeszcze jutro musze wyskoczyc do lekarza z palcem. Dobrze, ze mam rzut beretem (5 min autem).
Ale tu jest goraco... bo dzis chyba ogolnie bylo goraco?
W ukryciu popijam Karmi, zeby mnie nikt nie pogonil.
Mysle nad wypozyczenuem znow laktatora bo mala malo je a recznym laktatorem nue dam rady z uwagi na moj palec..i tak to...wybaczcie, nie nadrobir Was
Bylam na tym oddziale 2 lata temu to zbytnio sie nie zmienilo (na Nieklanskiej).
konsternacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:26   #2714
biedronkadancer
Rozeznanie

Właśnie wyczailam w śmiesznej cenie pampery premoim care 2 w ross w tym opakowaniu po 22 sztuki za 8.99 (10%rabatu karty rossne). Do tego uzywamy rozmiaru 3 z baby dream, ciut luzne, ale 2 za male a luzne dobre na odparzenia Igi.

Pisalam dlugi post, ale q skrócie - od tygodnia siedzimu w szpitalu z zapaleniem pluc. I do poniedziałku posiedzimy ze wzgledu na to, ze jutro Iga kończy 8 tygodni. Serio myslalam, ze o takie dzieciaki sie dba ale po mojej walxe o odpowiedni probiotyk na biegunke po tym.konkretnym antybiotyku to watpie. Iga świetnie sobie teraz radzi, od tygodnia ma te sama wage (trafilismy z goraczka w największe upaly), ale juz delikatnie przybiera
Ma 5700, strach pomyśleć ile by wazyla bez choroby. Starsza corka codziennie do mnie przychodzi, ale siostry zobaczyc nie moze, bo jest za mala. Tata bierze mlodsza w chustę i zostaje na sali a ja ze starsza idę na rowerku pojeździć, porysowac itd na terenie szpitala. A i mlodsza wcale nie jest gruba, ona jest normalna, tylko pediatra mi tłumaczyla, ze to miesnie tyle ważą, i ze na piersi tak jest, ze dziecko ma inna budowe. To tyle.
biedronkadancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:27   #2715
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fruzjape Pokaż wiadomość
Tak, do dr Rubik. Bardzo spoko jest.

Czytałam na fb o nietolerancji laktozy u Was. Szczerze mówiąc jesli delicol nie działa, to obstawialabym, ze cos innego jest na rzeczy. Bo delicol nie ma prawa nie działać, on po prostu trawi laktozę bez udziału organizmu dziecka...
A ta poradnia jest na nfz? Dlugie terminy? Ta pania dr mi polecono.

Kurcze z testu wyszla nietolerancja wiec to jest napewno.

Stary 2016-06-29, 20:41   #2716
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Niestety, poradnie laktacyjne nigdy nie są na NFZ...co do terminów to się nie wypowiem. Można umówić się w przychodni, można też w domu.
http://przychodnia.szpitalzelazna.pl...a-w-przychodni
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 20:56   #2717
Clio_99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anika1986 Pokaż wiadomość
Clio, te ceny dotycza 1 czy 2?
Tyle placilam za 2.
]
Stary 2016-06-29, 21:47   #2718
fablous
Zakorzenienie

Ogarnęliśmy dziś temat chrzcin, lokal zaklepany, ksiądz również. Chrzcimy 20 sierpnia, na 5 dni przed naszą rocznicą ślubu Musimy jeszcze ustalić ostateczne menu i listę gości. Bardzo chciałam żeby chrzciny były u nas kameralne, tylko sami najbliżsi, kilka osób, tak jak u Roses. Ale wyszło tak, że będzie ok 20-25 osób

Teraz zostanie tylko kwestia kreacji dla bohaterki dnia i dla mamy Z racji, że mamy jeszcze 2 miesiące to poczekam z kupowaniem sukienki dla Ali, nie wiadomo jak szybko bedzie rosnąć i jaki rozmiar będzie wtedy nosić. Natomiast dla siebie powoli zaczynam szukać bo coś czuję że może być ciężko znaleźć coś co spełnia moje wymagania. A wymyśliłam sobie, że chcę jasną sukienkę np białą lub pudrową, w letnim klimacie i koniecznie taką w której łatwo będzie się dało karmić.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 22:54   #2719
fruzjape
Zadomowienie

Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing

Cytat:
A ta poradnia jest na nfz? Dlugie terminy? Ta pania dr mi polecono.

Kurcze z testu wyszla nietolerancja wiec to jest napewno.

Dzwoniłam w czwartek i dostałam termin na poniedziałek.
Nie jest na NFZ. Pierwsza wizyta 120 złotych, kolejne (chyba?) 80.

To jest ten test, który wykrywa cukry redukujące? Jak wyglądał wynik?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 22:56   #2720
agassek
Zakorzenienie

Cytat:
Agassek brawo za bioderka

Cytat:
http://www.welniano-mi.pl/pl/p/Welni...jne-MERINO/208

Bardzo proszę. Ja używam wełnianych otulaczy na pieluszki wielorazowe dla Małej i one są najwygodniejsze, nie trzeba ich często prac wełna jest fajna
Dziękuję

Cytat:
Super, że z bioderkami wszystko dobrze

Co do pampersów to dostałam smsa że w Super Pharm Premium Care są po 34,99zł do 01.07

Dziękuję, o SP słyszałam, ale mam daleko Ale może się uda kogoś wysłać

Cytat:
to u nas też mega syf. Mała nieodkładalna, męża na razie staram się nie angażować, bo do końca czerwca musi skończyć coś do pracy, więc gryzę się w język. Od piątku go pogonię

Cytat:
Napisane przez Clio_99 Pokaż wiadomość
Premium care kupowałam w Rossmanie ( bez promocji - cena regularna) po 0,46gr! Tylko w małej paczce (9,99) w dużej wychodziły o wiele drozej. Jeszcze nigdzie nie widziałam taniej

A zielone pampersy kupuje po 0,43 w aptece Gemini (100 szt po 43zl).
Dzięki! Czym różnią się zielone od premium care? (my mamy tylko te drugie)

Cytat:
Napisane przez biedronkadancer Pokaż wiadomość
Właśnie wyczailam w śmiesznej cenie pampery premoim care 2 w ross w tym opakowaniu po 22 sztuki za 8.99 (10%rabatu karty rossne). Do tego uzywamy rozmiaru 3 z baby dream, ciut luzne, ale 2 za male a luzne dobre na odparzenia Igi.

Pisalam dlugi post, ale q skrócie - od tygodnia siedzimu w szpitalu z zapaleniem pluc. I do poniedziałku posiedzimy ze wzgledu na to, ze jutro Iga kończy 8 tygodni. Serio myslalam, ze o takie dzieciaki sie dba ale po mojej walxe o odpowiedni probiotyk na biegunke po tym.konkretnym antybiotyku to watpie. Iga świetnie sobie teraz radzi, od tygodnia ma te sama wage (trafilismy z goraczka w największe upaly), ale juz delikatnie przybiera
Ma 5700, strach pomyśleć ile by wazyla bez choroby. Starsza corka codziennie do mnie przychodzi, ale siostry zobaczyc nie moze, bo jest za mala. Tata bierze mlodsza w chustę i zostaje na sali a ja ze starsza idę na rowerku pojeździć, porysowac itd na terenie szpitala. A i mlodsza wcale nie jest gruba, ona jest normalna, tylko pediatra mi tłumaczyla, ze to miesnie tyle ważą, i ze na piersi tak jest, ze dziecko ma inna budowe. To tyle.
Trzymajcie się w tym szpitalu, zdrówka dla malutkiej

Cytat:
Ogarnęliśmy dziś temat chrzcin, lokal zaklepany, ksiądz również. Chrzcimy 20 sierpnia, na 5 dni przed naszą rocznicą ślubu Musimy jeszcze ustalić ostateczne menu i listę gości. Bardzo chciałam żeby chrzciny były u nas kameralne, tylko sami najbliżsi, kilka osób, tak jak u Roses. Ale wyszło tak, że będzie ok 20-25 osób

Teraz zostanie tylko kwestia kreacji dla bohaterki dnia i dla mamy Z racji, że mamy jeszcze 2 miesiące to poczekam z kupowaniem sukienki dla Ali, nie wiadomo jak szybko bedzie rosnąć i jaki rozmiar będzie wtedy nosić. Natomiast dla siebie powoli zaczynam szukać bo coś czuję że może być ciężko znaleźć coś co spełnia moje wymagania. A wymyśliłam sobie, że chcę jasną sukienkę np białą lub pudrową, w letnim klimacie i koniecznie taką w której łatwo będzie się dało karmić.
Pochwal się jak znajdziesz sukienkę dla Ali, bo ja szukam, ale nic na razie nie znalazłam. Jedynie w 5-10-15, ale za 140 zł za kreację na jeden raz...
A dla siebie to już zupełnie nie wiem.. Tzn. mam upatrzoną sukienkę, którą bym założyła potem jeszcze na dwa wesela, ale w niej na pewno nie dam rady karmić... Chociaż zastanawiam się czy podczas chrzcin będę karmiła Może na te kilka godzin odciągnę pokarm po prostu...

Cytat:
Napisane przez synteleia Pokaż wiadomość
u mnie dokładnie to samo. Od 4 rano mały ciągle chce pić, z przerwami na przewijanie i bezskuteczne próby usypiania... nie spał dziś w ogóle. Też już nie mam cierpliwości, zwłaszcza że karmie cały czas na siedząco...
Jakbym Marysię widziała od 15 do 24 stan czuwania. Dopiero teraz padła i dała się odłożyć i z karmieniem to samo, co chwilę szukała piersi, possała chwilę i koniec

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-29, 22:57   #2721
fruzjape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pluszowy_kot Pokaż wiadomość
Niestety, poradnie laktacyjne nigdy nie są na NFZ...co do terminów to się nie wypowiem. Można umówić się w przychodni, można też w domu.
http://przychodnia.szpitalzelazna.pl...a-w-przychodni

W Instytucie Matki i Dziecka jest bezpłatna, tylko trzeba miec skierowanie od lekarza POZ do Poradni Neonatologicznej:
http://www.imid.med.pl/pl/main-menu/...urzen-laktacji
Stary 2016-06-29, 23:30   #2722
synteleia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość

A dawalas rozne rodzaje? Moj to nie lubi aventu i nuka. Tylko lovi chce ciumka
myślałam że to chodzi o kształt a nie o firmę... mam jeden okrągły i jeden anatomiczny i żaden mu nie odpowiada, wylatuje mu
synteleia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 02:17   #2723
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Nikt nie karmi? Ja wybudzam malizne co 2h na ciumkanie. Nie ma za bardzo apetytu bidula. Troche goraczkuje po tej szczepionce. Wieczorem bylo 38.5 i podalam pedicetamol. Od razu dziecko zrobilo sie energiczne i nawet zachcialo jej sie z nami gadac, w ruch poszly grzechotki.
Teraz ma 37.7, spie dzis w trybie czuwania i chyba co pol godz sprawdzam temperaturę
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 02:27   #2724
agassek
Zakorzenienie

Ja karmię nawet ładnie mi pospała...

No właśnie, co robić w przypadku gorączki? Od razu jechać do lekarza czy na pomoc doraźną? Czy najpierw samemu próbować zbijać? Jeżeli samemu, to czym??? Przy 38 st. Zaczynać się martwić?

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 02:51   #2725
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fruzjape Pokaż wiadomość
Dzwoniłam w czwartek i dostałam termin na poniedziałek.
Nie jest na NFZ. Pierwsza wizyta 120 złotych, kolejne (chyba?) 80.

To jest ten test, który wykrywa cukry redukujące? Jak wyglądał wynik?
To tez dzis sprobuje sie umowic.
Tak to ten test wynik:
Cukry redukujace obecne ++++
Cukry nieredukujace -
Cytat:
Nikt nie karmi? Ja wybudzam malizne co 2h na ciumkanie. Nie ma za bardzo apetytu bidula. Troche goraczkuje po tej szczepionce. Wieczorem bylo 38.5 i podalam pedicetamol. Od razu dziecko zrobilo sie energiczne i nawet zachcialo jej sie z nami gadac, w ruch poszly grzechotki.
Teraz ma 37.7, spie dzis w trybie czuwania i chyba co pol godz sprawdzam temperaturę
Ja karmie

Biedula, strasznie sie boje szczepionki ile ta goraczka moze trwac?
Cytat:
Ja karmię nawet ładnie mi pospała...

No właśnie, co robić w przypadku gorączki? Od razu jechać do lekarza czy na pomoc doraźną? Czy najpierw samemu próbować zbijać? Jeżeli samemu, to czym??? Przy 38 st. Zaczynać się martwić?
Tez nie wiem. Chyba cos kupie na goraczke, tylko co?

Ja znalazlam fajna sukieneczke dla malej na dawandzie. Tez sie wstrzymam jeszcze chwile z rozmiarem.

Stary 2016-06-30, 04:20   #2726
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
A jak mi moj nie da spokoju z tym lekarzem to rano zaczelam sciagac chlopakom mleko w razie mojego wyjscia. Czy moge do sciagnietego z rana dolac sciagniete pozniej? Czy to juz osobno trzeba bo jedno wczesniejsze drugie pozniejsze?
Hafija podaje, żeby najpierw schłodzić te drugą porcję, a potem można mieszać.

Cytat:
Kupilam paczke pieluch toujours 2. Jakies takie sztywne mi sie wydaja. Niby fajnie ze nie ma tam tyle barwnika co w pampersach, ale ich sztywnosc mnie powala. Potestuje kilka dni. Zobaczymy jak będzie dalej
Oj mnie zupełnie nie pasują, twarde to takie...

Cytat:
Napisane przez AnneMariie Pokaż wiadomość
Ej, Najlepszy odcinek sezonu got to i tak bylo hold the door. No plakac mi sie chce jak sobie przypomne..:p

najlepsza była bitwa! ale finał też rewela

Cytat:

Zdrówka

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Dziekuje za wsparcie
Goraczka nadal jest mimo ibuprofenu i paracetamolu. Nie wiadomo co to jest. Podejrzewaja wirusa. Rotawirus nie- te powszechne sa wykluczone. Najwazniejsze, ze to nie zapalenie opon mozgowych. Posiedzimy tu jakis czas pewnie-do poniedzialku minimum.
Jedzenie (musialam wykupic) nawet zjadliwe
A jeszcze jutro musze wyskoczyc do lekarza z palcem. Dobrze, ze mam rzut beretem (5 min autem).
Ale tu jest goraco... bo dzis chyba ogolnie bylo goraco?
W ukryciu popijam Karmi, zeby mnie nikt nie pogonil.
Mysle nad wypozyczenuem znow laktatora bo mala malo je a recznym laktatorem nue dam rady z uwagi na moj palec..i tak to...wybaczcie, nie nadrobir Was
Bylam na tym oddziale 2 lata temu to zbytnio sie nie zmienilo (na Nieklanskiej).
Trzymajcie się dzielnie
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-30, 05:03   #2727
martunia_199
Zakorzenienie

5 karmien od 21 masakra!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-30, 05:27   #2728
Monanka83
Zakorzenienie

U nad tez coś około tego już przestaję liczyć no I od 5.40 się bawimy w najlepsze
Stary 2016-06-30, 05:52   #2729
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

A u mnie dopiero drugie karmienie a ja durna od 3 nie spie. Ide dzis na kontrole

Stary 2016-06-30, 05:59   #2730
biedronkadancer
Rozeznanie

Konsternacja trzymam kciuki, oby diagnozę się udalo wykonac. Jak ja tu widzę, że im się czasami tylko cos wydaje to tak słabo mi się robi. Zazdro wykupionych posiłków, w naszym szpitalu nie ma takiej możliwości.
biedronkadancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości