Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-07-02, 08:59   #2701
NanaR
Zadomowienie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
U na s po marchewce :-D wszystko ladowalo wszędzie:-D. Ale ostatecznie lizala

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Tak

U nas sie cos strasznego stalo. Zasnelan po karmieniu co czesto mi sie zdarza bo nieprzytomna jestem a Zoska od paru dni intentysnoe sie kręci... I oblozony koc nic nie dal spadla z łóżka 😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢 nie wybacze sobie tego

Marta nie martw się grunt że Zosi nic nie jest Ja też przy suwak pude i odkładać poduszkami tyle że ja mam bardzo duże łóżko i mały ma dużo miejsca więc mam nadzieję, że nigdzie nie zawedruje.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Właśnie Joann gdzie jesteś? Czy mój sen się sprawdzi i odezwiesz się za 2 dni szczęśliwa tylko zapomniałaś się pochwalić??

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

A my dziś na wieczór usypia my małego i pójdziemy na 3 godz na ognisko o ile będzie mały w humorzeOgólnie to 4 dzień bez kupy leci. Pewnie to przez wprowadzenie mm mam nadzieję że w końcu zrobi. zastanawiam się czy skoro mieszam mogę dawać probiotyk czy jak już jest wdrożone mm to nie. Kurcze moja pani dr na urlopie i miała na maile odp ale już 3 dni czekam i nic. :-/

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 09:30   #2702
lamia12344
Rozeznanie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Joann pisala na klubie... Robi przerwę od forum szelki nadal zostaja do 18.08...

Elena moja Zuza tez fatalnie znosi upaly, chyba zainwestuje w kocyk bambusowy. Kolezanka dostala z la millou i jest świetny. Utrzymuje niższą temperaturę o 2 stopnie i faktycznie jak zarzuciliśmy sobie go na plecy i wystawiliśmy na slonce to nie czuc gorąca tylko ta cena wiecie za cos co mieści sie w malym woreczku 150 zl ... Ale Lila z niczym innym nie spi i nie spaceruje...

Marcia my tez mamy wąską wersalkę, kładę Zuzę na środku i odgradzam ciezka kołdrą. Tyle że tż sie eksmitował... Nie rob sobie wyrzutów bo nie da sie wszystkiego upilnować. Jak nic sie nie stało to nie ma co płakać... Jeszcze nie raz upadnie

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2016-07-02 o 09:31
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 09:43   #2703
nursii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość

A my dziś na wieczór usypia my małego i pójdziemy na 3 godz na ognisko o ile będzie mały w humorzeOgólnie to 4 dzień bez kupy leci. Pewnie to przez wprowadzenie mm mam nadzieję że w końcu zrobi. zastanawiam się czy skoro mieszam mogę dawać probiotyk czy jak już jest wdrożone mm to nie. Kurcze moja pani dr na urlopie i miała na maile odp ale już 3 dni czekam i nic. :-/

Nana ja jak przestawiałam Alę na mm to przez pierwszy tydzień dwa też były problemy z kupami, powiedziałabym że nawet zaparcia, trzeba to przeczekać, organizm się przyzwyczai i później będzie normalnieA probiotyk dawaj jak najbardziej! Ja cały czas daję, przy alergii to jest jak najbardziej wskazane a na pewno nie zaszkodzi. Mi lekarze kazali dawać probiotyk nawet pomimo, że nasze mm ma dodany w składzie probiotyk( Nutramigen LGG) Nie stresuj się, i udanego ogniska!
Stary 2016-07-02, 09:44   #2704
Lola2828
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim 😎 widzę że dużo się dzieje 😉 Gratulacje dla Zosi dzielna dziewczynka niech próbuje nowych smaków 😁 super ze jakoś bez większych oporów 😉 Marcia współczuję małego wypadku, nie chce się powtarzać każdemu się może zdarzyć i nie rób sobie Wyrzutów 😘 najważniejsze że nic się nie stało 😘 😘

Stary 2016-07-02, 09:44   #2705
esor
Mamusia Luty 2016

Marta rozumiem Twoje wyrzuty, ale niepotrzebnie, to nie Twoja wina. Najważniejsze, że nic się nie stało, a nie ma czegoś takiego że nie upilnowalas, bo się nie da.

Kurde też coś muszę zrobić bo Hania mobilna coraz bardziej a mamy mega wysokie łóżko...

U nas słabo tzn nocka super, tż wywalczył jej zaśnięcie i spala uwaga 9 h bez pobudki taka wymeczona płaczem wieczorem płacze, w ciągu dnia płacze i od rana to samo niby moja królewna w dobrym humorze a nagle ryk i palce do buzi i litry śliny aż się dusi, po chwili znowu trochę spokoju i znowu ryk. Nie chce leżeć na płasko chyba od tej śliny... Tak chce żeby jej to wyszło bo po prostu serce mi pęka jak widzę jak cierpi. No i z tż słabo, ale teraz jakoś się tym bardzo nie przejmuje. A tych głupich zębów jak nie było tak nie ma. Boję się co będzie jak będą faktycznie się wyrzynaly. I zbankrutujemy za prąd za suszarke, teraz chodzi nam dosłownie godzinami dziennie.

Aninis współczuję że Lilce odwidziala się butla..

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 09:46   #2706
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Nana ja jak przestawiałam Alę na mm to przez pierwszy tydzień dwa też były problemy z kupami, powiedziałabym że nawet zaparcia, trzeba to przeczekać, organizm się przyzwyczai i później będzie normalnieA probiotyk dawaj jak najbardziej! Ja cały czas daję, przy alergii to jest jak najbardziej wskazane a na pewno nie zaszkodzi. Mi lekarze kazali dawać probiotyk nawet pomimo, że nasze mm ma dodany w składzie probiotyk( Nutramigen LGG) Nie stresuj się, i udanego ogniska!
Dziękuję za odpowiedź Nursi bardzo mnie uspokoilas

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-07-02, 09:48   #2707
Lucy31
Zakorzenienie

Niewiele chyba da się zrobić. Jak mój np taki szatan on wszystko staranuje serio Dlatego ja zapobiegawczo jak gdzieś wychodzę z pokoju to zostawiam go po prostu na dywanie. I tak wędruje, ostantio "polazł" pod biurko przez cały pokój. no ale przynajmniej nie spadnie. Walnie się pewnie o coś głową, no ale tego się nie uniknie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-02, 10:34   #2708
nursii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Marta rozumiem Twoje wyrzuty, ale niepotrzebnie, to nie Twoja wina. Najważniejsze, że nic się nie stało, a nie ma czegoś takiego że nie upilnowalas, bo się nie da.

Kurde też coś muszę zrobić bo Hania mobilna coraz bardziej a mamy mega wysokie łóżko...

U nas słabo tzn nocka super, tż wywalczył jej zaśnięcie i spala uwaga 9 h bez pobudki taka wymeczona płaczem wieczorem płacze, w ciągu dnia płacze i od rana to samo niby moja królewna w dobrym humorze a nagle ryk i palce do buzi i litry śliny aż się dusi, po chwili znowu trochę spokoju i znowu ryk. Nie chce leżeć na płasko chyba od tej śliny... Tak chce żeby jej to wyszło bo po prostu serce mi pęka jak widzę jak cierpi. No i z tż słabo, ale teraz jakoś się tym bardzo nie przejmuje. A tych głupich zębów jak nie było tak nie ma. Boję się co będzie jak będą faktycznie się wyrzynaly. I zbankrutujemy za prąd za suszarke, teraz chodzi nam dosłownie godzinami dziennie.

Aninis współczuję że Lilce odwidziala się butla..

Esor współczuję Haneczce Ale przetrwacie to jakoś na pewno, mam nadzieję, że szybko ząbki wyjdą i będzie trochę spokoju. A suszarki nie możesz na aplikacji z telefonu puszczać? Czy nie działa to na nią? U nas jest tak jak opisywałaś ostatnio u Hani, bardzo labilnie... jeden dzień jest ekstra a następnego dnia masakra I też wydaje mi się, że to przez ząbki, dolne jedynki już mocno prześwitują na biało spod dziąsełek, tak aż do linii dziąseł jakby zaraz miały wyjść... ale ciekawe kiedy to nastąpi. Hetolitry śliny i wpychanie wszystkiego z nerwami do buzi też jest. Jeszcze na domiar złego wyszła Ali pleśniawka Smaruję takim preparatem na plesniawki i metodę z obsikaną pieluchą tetrową tez stosuję ale to cholerstwo nie chce zejść. Na szczęście jest tylko jedna, taka mała kropka i mam nadzieję, że to się nie rozsieje.

Marta współczuję akcji z łóżkiem, rozumiem co czujesz... ale to nie Twoja wina, no ciężko przypilnować po prostu. Na szczęście nic się nie stało Zosi i teraz będziecie bardziej jakoś ją zabezpieczać i będzie ok.
Ja Bogu dziękuję, że my z Alą nie śpimy. W łóżeczku już robi takie akrobacje w nocy, że jestem w szoku czasami w jakich pozycjach ją rano znajduję... A no i super, że Zosia marcheweczkę zajada już
Stary 2016-07-02, 10:35   #2709
agnieszka_2293
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Niewiele chyba da się zrobić. Jak mój np taki szatan on wszystko staranuje serio Dlatego ja zapobiegawczo jak gdzieś wychodzę z pokoju to zostawiam go po prostu na dywanie. I tak wędruje, ostantio "polazł" pod biurko przez cały pokój. no ale przynajmniej nie spadnie. Walnie się pewnie o coś głową, no ale tego się nie uniknie
Bart to mały łobuziak 😎

Zuzka jest dzisiaj nieodkładalna. Śpi tylko na mnie, cały czas tulić i jest marudna. A dzisiaj w nocy Zuzia odstawiła numer 😀 przyniosłam ją z łóżeczka do nas do łóżka na karmienie, ale położyłam ją na środku łóżka blisko tż, bo chciałam poprawić poduszkę, żeby było wygodnie karmić, a ta się wzięła, obróciła i ojca w tyłek ugryzła 😂😂😂😂

agnieszka_2293 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 10:45   #2710
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Joann pisala na klubie... Robi przerwę od forum szelki nadal zostaja do 18.08...

Elena moja Zuza tez fatalnie znosi upaly, chyba zainwestuje w kocyk bambusowy. Kolezanka dostala z la millou i jest świetny. Utrzymuje niższą temperaturę o 2 stopnie i faktycznie jak zarzuciliśmy sobie go na plecy i wystawiliśmy na slonce to nie czuc gorąca tylko ta cena wiecie za cos co mieści sie w malym woreczku 150 zl ... Ale Lila z niczym innym nie spi i nie spaceruje...

Marcia my tez mamy wąską wersalkę, kładę Zuzę na środku i odgradzam ciezka kołdrą. Tyle że tż sie eksmitował... Nie rob sobie wyrzutów bo nie da sie wszystkiego upilnować. Jak nic sie nie stało to nie ma co płakać... Jeszcze nie raz upadnie
O kur.... Biedna joann. Biedny maluszek.
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2293 Pokaż wiadomość
Bart to mały łobuziak 😎

Zuzka jest dzisiaj nieodkładalna. Śpi tylko na mnie, cały czas tulić i jest marudna. A dzisiaj w nocy Zuzia odstawiła numer 😀 przyniosłam ją z łóżeczka do nas do łóżka na karmienie, ale położyłam ją na środku łóżka blisko tż, bo chciałam poprawić poduszkę, żeby było wygodnie karmić, a ta się wzięła, obróciła i ojca w tyłek ugryzła 😂😂😂😂

Haha.

No na szczescie ona sie przestraszyła i ja tez. Ehhh

Dzis maraton zaproszeniowy i jutro tez. I prawie wszedzie z Zoska :-(

Stary 2016-07-02, 10:46   #2711
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Bart to mały łobuziak 😎

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-02, 10:46   #2712
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Esor współczuję Haneczce Ale przetrwacie to jakoś na pewno, mam nadzieję, że szybko ząbki wyjdą i będzie trochę spokoju. A suszarki nie możesz na aplikacji z telefonu puszczać? Czy nie działa to na nią? U nas jest tak jak opisywałaś ostatnio u Hani, bardzo labilnie... jeden dzień jest ekstra a następnego dnia masakra I też wydaje mi się, że to przez ząbki, dolne jedynki już mocno prześwitują na biało spod dziąsełek, tak aż do linii dziąseł jakby zaraz miały wyjść... ale ciekawe kiedy to nastąpi. Hetolitry śliny i wpychanie wszystkiego z nerwami do buzi też jest. Jeszcze na domiar złego wyszła Ali pleśniawka Smaruję takim preparatem na plesniawki i metodę z obsikaną pieluchą tetrową tez stosuję ale to cholerstwo nie chce zejść. Na szczęście jest tylko jedna, taka mała kropka i mam nadzieję, że to się nie rozsieje.

Marta współczuję akcji z łóżkiem, rozumiem co czujesz... ale to nie Twoja wina, no ciężko przypilnować po prostu. Na szczęście nic się nie stało Zosi i teraz będziecie bardziej jakoś ją zabezpieczać i będzie ok.
Ja Bogu dziękuję, że my z Alą nie śpimy. W łóżeczku już robi takie akrobacje w nocy, że jestem w szoku czasami w jakich pozycjach ją rano znajduję... A no i super, że Zosia marcheweczkę zajada już
Brzmi identycznie jak u nas.

Dziewczyny miałam was pytać... Dziś Hania obudziła się z "wylaną" woskowina z ucha - wylala jej się z tej, przepraszam za niemedyczne słownictwo, dziurki do ucha zewnętrznego i zabrudzila go, dosyć sporo, powiedzmy 1/5 malzowiny była brudna. Woskowina dosyć ciemnego koloru. Boję się czy to nie coś z uchem? Wczoraj przed snem ja kapalismy i czy to możliwe, że woda się dostała i "wyplukala" zawartość z ucha?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Bart to mały łobuziak 😎

Hahahahaha dobre 😂

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2016-07-02, 10:50   #2713
agaczilla21
Zakorzenienie

Hej 😊 my z M od rana sprzątamy. Patryś ładnie wspolpracowal bo wstal o 6, od 8 do po 10 drzemka tak ze za niedługo znow pójdzie spać. M wyslalam teraz na zakupy a ja gotuje rosół z udek 😊

Jutro pewnie pojedziemy do moich rodziców bo tata na 65 urodziny 😊

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Esorku u mnie któres tez tak miało ale które to nie wiem. Za dużo ich 😉 woda mogla wypłukać. Ja się smieje ze Patryś robi świeczki bo nieraz na samym dole ma taki powiedzmy ogonek z woskowiny 😉
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 11:01   #2714
nursii
Zadomowienie

Red face Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Brzmi identycznie jak u nas.

Dziewczyny miałam was pytać... Dziś Hania obudziła się z "wylaną" woskowina z ucha - wylala jej się z tej, przepraszam za niemedyczne słownictwo, dziurki do ucha zewnętrznego i zabrudzila go, dosyć sporo, powiedzmy 1/5 malzowiny była brudna. Woskowina dosyć ciemnego koloru. Boję się czy to nie coś z uchem? Wczoraj przed snem ja kapalismy i czy to możliwe, że woda się dostała i "wyplukala" zawartość z ucha?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Hahahahaha dobre 😂

Esor to normalne, dobrze że jej się oczyściło ucho a nie żeby jej tam zalegało Coś by się działo jakby to była ropa czy jakaś inna dziwna wydzielina... a tak jak piszesz to wydaje mi się normalne.
Stary 2016-07-02, 11:02   #2715
agnieszka_2293
Zadomowienie

Joann trzymajcie się 😘😘 oby sierpniowa kontrola była Waszą ostatnią 😘😘

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-02, 11:11   #2716
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Joann trzymajcie się 😘😘 oby sierpniowa kontrola była Waszą ostatnią 😘😘

Asiu ja również jestem sercem z Wami, tak mi przykro, że ciągle te szelki 😘😘

Dzięki za Agata i nursii czyli ok, uspokoiłam się

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2016-07-02, 13:36   #2717
Elena_22
Wtajemniczenie

Nana, Nursii ma rację, probiotyk mimo mm można a nawet trzeba dawać, ja przecież M. dokarmiałam mm od urodzenia, a jednoczesnie podawałam dicoflor.

Esorku, dziewczyny mają rację, taka wydzielina to normalne, ucho musi sie oczyszczac, gdyby Hania miała coś z uszkiem, to by strasznie płakała, bo ból ucha jest nieznośny.
Kiedyś ktoś mi powiedział, jak sprawdzić, czy dziecko ucho nie boli- trzeba lekko nacisnąc palcem przy uszku od strony policzka, tak mniej więcej przy wejściu, jeśli dziecko sie skrzywi i zaplacze, to znaczy, ze boli, jak nie, to jest ok .

U nas z mężem bez zmian , tzn. ciche dni
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 14:23   #2718
marciar7
Zakorzenienie

Elena co za chlopy :-\

My jedziemy do pierwszych gosci 20km. Zosia zostaje z mama. Potrm jeszcze w 2 miejsca w jednej wsi to juz z Zosia.

Dzis marchewke ładnie jadla. Otwierala buzie i w ogole chyba jej smakowalo wczoraj ugotowalam i dzis w kapieli wodnej reszte podgrzalam reszte zjadl pies :-D mysle ze ze 3 malutkie łyżeczki zjadla

Stary 2016-07-02, 16:23   #2719
NanaR
Zadomowienie

Cytat:

My jedziemy do pierwszych gosci 20km. Zosia zostaje z mama. Potrm jeszcze w 2 miejsca w jednej wsi to juz z Zosia.

Dzis marchewke ładnie jadla. Otwierala buzie i w ogole chyba jej smakowalo wczoraj ugotowalam i dzis w kapieli wodnej reszte podgrzalam reszte zjadl pies :-D mysle ze ze 3 malutkie łyżeczki zjadla

Brawo Zosienka

Dumna mama Dominika
07.02.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-02, 16:29   #2720
agnieszka_2293
Zadomowienie

Cytat:

Zdolna Zosia 😊

Stary 2016-07-02, 16:45   #2721
Aagaciorek
Zadomowienie

Cześć !

Marcia fajnie że Zosia bez problemu zjada, ciekawe jak to będzie u nas za miesiąc Teraz jak mu daje witaminę z łyżeczki to nie ma problemu i jak zaciesza przy tym 😃

Elena takie ciche dni są najgorsze... My z tz na bieżąco wyjaśniamy sobie wszystko, chyba nie potrafiłabym się nie odzywać do niego Chociaz jeśli by przeskrobal coś bardzo to kto wie

U nas dziś znowu deszcz, ocipieje chyba w domu. Wczoraj byliśmy na 2 h u znajomych, to się ciut rozerwałam. A Mały w końcu po wrzaskach padł na drzemke.
Stary 2016-07-02, 18:38   #2722
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

No i super ! Dzielna zocha!

Nie martw się ze spadła - wiadomo straszne to itp ale nie wyrzucaj tego sobie

My dzisiaj pił dnia na zakupach

Matka się odstawiła- wymalowalam a tu wyszliśmy z parkingu i deszcz lunal

Miałam pande na gebie

Ale udało się kupić w końcu strój na chrzest dla malutkiej
Jutro mam dwie sesje ciążowe to przy okazji walne mijce sesje z okazji 5 msc

A teraz mija szaleje chce iść spać ale nie pójdzie - drze się i piszczy aż uszy pękają

Tatuś bawi

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 20:27   #2723
marciar7
Zakorzenienie

Paula super ze strij jest

Conza dzien.. U jednych co bylismy z zocha połowę spala potem nosilam nakarmilan jakims cudem w dziwnej pozycji i do nastepnych. A tam okazuje sie ze jakas mega impreza i gril.. Ludzi ful a nie wiedzielismyy o tym. Dzieci psy muza nawet moja chrzestna sie znalazla... Zosia na poczatku ok ponosili ja. Ale za chwile jak sie rozdarla.. Chodzilan po calym podwórku robiłam przysiady.... Mowie zapraszamy jedziemy i tak zrobilismy. Zebraliśmy tych ci mielismy zaprosic do kupy dalismy zapro i do domy. Zocha juz po kapaniu ale nue widzi jej sie spac.. A jest 21.30

Stary 2016-07-02, 20:45   #2724
jestinna
Raczkowanie

Paula moja Nina tez ostatnio sie tak drze. A wieczorem to sie jeszcze nasila, jakby jakiegos dzika zazynali Marta super ze Zosia przekonala sie do jedzonka i to jak szybko!! My musimy porzadnie wymeczyc Nine zeby zasnela w miare wczesnie. Uwielbiam jak zasypia juz kolo 19, ale zazwyczaj jest to tak do 21. Zalezy jak ma drzemki.

jestinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 20:55   #2725
Elena_22
Wtajemniczenie

Marcia, brawa dla Zosi!

Joann

Agaciorek, my już tyle lat po ślubie, że mam choć spokój przez tych kilka dni , my sie nawet nie pokłóciliśmy, wkurzył mnie na maksa, ale nie bardzo chcę tu o tym pisać... a poza tym wredota ze mnie, mówiłam przecież .

Paula, zdolniacha z Ciebie
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-02, 21:03   #2726
marciar7
Zakorzenienie

No zesz kur... Kazdy najmadrzejzy oczywiscie. Zocha nie chce spać oczywiscie i na gorze z nia a oni na dole pija se piwko i mowia nie usypiaj bo i tak nie zasnie tyle wrazen wyłącz ta suszarke. Tz tez sie zabral na dol i zadowoloby. To wiecie co zrobilan? Zanioslan ja im na dol powiedzialam to macie skoro ma nie spac i poszlam wziac kapiel. ☠☠☠☠☠☠☠e te rady wszystkie juz mam dosc. A jeszcse caly tydzieb tu bedziemy siedziec

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Dodam ze te dziecko w dzien prawie nir spi chodzi spac zazwyczaj kolo 22 i budzi sie co 2 h ja nie wiem skad ona energie bierze .

Stary 2016-07-02, 21:29   #2727
jestinna
Raczkowanie

Marcia i dobrze zrobilas! Najgorzej jak inni sie wtracaja. W koncu Ty najlepiej znasz swoje dziecko. Cos czuje, ze malutka pospi dluzej jak wprowadzisz stale pokarmy. Pierwszy krok juz za wami. Teraz moze byc tylko lepiej!

jestinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-07-02, 21:46   #2728
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
No zesz kur... Kazdy najmadrzejzy oczywiscie. Zocha nie chce spać oczywiscie i na gorze z nia a oni na dole pija se piwko i mowia nie usypiaj bo i tak nie zasnie tyle wrazen wyłącz ta suszarke. Tz tez sie zabral na dol i zadowoloby. To wiecie co zrobilan? Zanioslan ja im na dol powiedzialam to macie skoro ma nie spac i poszlam wziac kapiel. ☠☠☠☠☠☠☠e te rady wszystkie juz mam dosc. A jeszcse caly tydzieb tu bedziemy siedziec

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Dobrze zrovilas
Dodam ze te dziecko w dzien prawie nir spi chodzi spac zazwyczaj kolo 22 i budzi sie co 2 h ja nie wiem skad ona energie bierze .

Dobrze zrovilas! !!!!

Niech sobie z nią siedzą jak tacy mądrzy są

Ja bym godzinę leżała w wannie tt nawet w nocy nie odpoczniesz a tż pewnie śpi. I co z tego ze on pracuje - a co ty leży z cały dzisn z zocha przed tv nie ? I odpoczywasz

Ja oglądam mecz

I tak przeżywam jak by pl grała - tak bym chciała żeby niemcy przegrali

Teraz ręką była I wykopali Niemcom bramkę to ja prasie się wydarlam ze szczęścia

Mia i Tosia <3

Stary 2016-07-02, 21:55   #2729
marciar7
Zakorzenienie

Ta nawet zeszlam na dol i wzielan se karmi a oni ja nosili haha zosce sie na gadki zebralo. Zaczela jeczec wiec zaraz robię probe cycka znow i moze zasnie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez jestinna Pokaż wiadomość
Marcia i dobrze zrobilas! Najgorzej jak inni sie wtracaja. W koncu Ty najlepiej znasz swoje dziecko. Cos czuje, ze malutka pospi dluzej jak wprowadzisz stale pokarmy. Pierwszy krok juz za wami. Teraz moze byc tylko lepiej!

Wiesz to zadne jedzenie bo daje po karmieniu i nie najada sie. Ale moze kiedys.

No oczywoscie ja cycka a ta ryk. No ja nie moge 23...

Stary 2016-07-02, 22:01   #2730
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Ta nawet zeszlam na dol i wzielan se karmi a oni ja nosili haha zosce sie na gadki zebralo. Zaczela jeczec wiec zaraz robię probe cycka znow i moze zasnie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Wiesz to zadne jedzenie bo daje po karmieniu i nie najada sie. Ale moze kiedys.

No oczywoscie ja cycka a ta ryk. No ja nie moge 23...

Jeszcze nie śpi ? .......

Eh...

Mia i Tosia <3

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości