![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Miszka jest szansa, ze polubi bujaczek. Gabrysia dopiero dwa dni w nim siedzi, wczesniej to beee
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Mielismy gdzieś jechać aby tak nie siedzieć w domu, a tu burza i deszcz ![]()
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
Miszka dziękuję
![]() U nas leje na całego... Dziewczyny śpią już od 13 ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Wyszlismy na spacer i zaczęlo padać. Siedzimy w budynku, Maks je kukurydzuaki i czekamy aż przestanie. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie w towarzystwie Marysi zrobiłam muffinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
My po deszczu spakowaliśmy sie do auta na lody i spacer. Skonczylo sie zjedzeniem lodow w domu,nakarmieniem Gabi w aucie i powrotem do domu, bo się znów rozpadało
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Australia nawet nie pytam jakie,bo mi ślinka cieknie!
![]() |
#2706 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Zabcia nie czytaj: A jakie zrobiłaś muffinki? ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zadomowienie
|
A u mnie w piecu drozdzowe slimaczki z cynamonem.
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
U nas dopiero od kilku dni Zuzia położy dłużej w lezaczku, interesuje się karuzelka, wcześniej po minucie był już wrzask i na ręce.
Rośnie me dziecię ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Boli mnie gardło i z nosa cieknie. Super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Konto usunięte
|
Madzius zdrówka!
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Ania
|
Cytat:
taka teraz ta pogoda kiepska- najpierw 30 stopni, później w chwilę spada do 15 i jak tu nie być chorym..;/ ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Proszę o przepis
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo właśnie w łóżeczku polezy a w bujaczku się denerwuje. A jak ten ręcznik podłożyć? na tym zgięciu łączeniu oparcia z siedziskiem? tak żeby pupa nie wpadała, tak? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Ale smakołyki robilyscie dzisiaj. Mniam! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dobrze ze dzień się skończyl... inaczej go sobie wyobrazalam. Ide wypic piwo z tz ja karmi tz radlera i ide spać.
Dostalam mate i motylka lamaze wiec jutro będziemy się bawić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Dobranoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Ania
|
Cytat:
Motylek fajny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-08-21 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Przyjechaliśmy i szwagier juz byl wstawiony i zaczal morde wydzierac widząc ze Maje usypiamy. Nagle zorientowal się ze nie ma mojego taty i jeszcze wieksza morda: ze olal wnuczke i jego,ze on tez tak będzie robil itp.
A tata nie przyjechał dlatego bo chciał odpocząć. Od 2 tyg remontuje mieszkanie i jezdzi na dzialke. Oczywiście stanęłam w obronie taty i zaczela się kłótnia między nami...odpuścilam bo nie miałam ochoty tego ciągnąć. Kolejna rzecz przy której sie rozplakalam to to ze wziął i rzucił o ziemie kotem ![]() Po jakimś czasie kolejny raz Majunia usypiala na tz a on podchodzi podpity i pcha swoje ręce... bo chce ja wziąć. Ja mówię ze nie to znowu morda ze nie musze Jej dawac bo on przecież zły człowiek itp Mając już dość powiedzialam tz ze sie zbieramy i co znowu mordaaaa ze za wcześnie itp Pisze morda bo inaczej nie da się tego nazwać. Nawet nie wiem czy ktos zrobił Ami zdjęcia z pierwszych urodzin.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Aniu nie rozumiem czemu Twoja siostra jest z takim człowiekiem... stosunek do człowieczeństwa wyraża się,zachowaniem w stosunku do istot żywych i bezbronnych. Zachowanie szwagra poniżej,wszelkiej krytyki.
Współczuję siostrze chyba, że od zawsze był takim palantem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dla mnie niedopuszczalna sprawa - alkohol na urodzinach (a roczku to już w ogóle) dziecka. Podobnie jak na chrzcie. Nie zgadzam się i koniec! Ładnie musiał być szwagier wstawiony, że tak się zachowywał. Chyba, że tak się zachowuje na co dzień. Tak czy inaczej współczuję takiej imprezy a szczególnie już siostrze. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Ania
|
Cytat:
Współczuję bardzo Twojej siostrze, jesli to nie jednorazowa sytuacja... Jak ktoś nie umie pic, to niech tego nie robi.. A juz alkohol na urodzinach DZIECKA to dla mnie również nie wchodzi w gre-to impreza dziecka, nie dorosłych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Btw melduję się na pierwszym karmieniu. Moje obawy,że jak gdzieś wyjdziemy to będę tylko karmić okazały się bezpodstawne, Basia spała cała imprezę imieninowa mojego męża cioci. Normalnie wszyscy ją chwalili. Za to w domu sytuacja się zmienia o 180 stopni,ale grunt,że byliśmy te 4 godziny. Dziewczyny,do której z Was się zgłosić o tego fejsa? Dzanet,moja Imienniczko ![]() Ps. Ja już w zasadzie od stycznia mam 26 lat,ale jakoś niezręcznie mi było się przyznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
Karmienie nr 2. Co do fb to do Dzanet.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zadomowienie
|
Młodego wysypało : drobna blada kaszka na buzi szyjce brzuszku i udach ktoś wie co to moze byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Konto usunięte
|
Radena dziękuję :-*
Wyślij mi na priv linkt do swojego fb ![]() Ania bardzo przykro że tak ta wczorajsza impreza wyglądała. Zgadzam sie z dziewczynami, jak ktoś nie umie pić to niech nie pije, a impreza dziecka to nie ku temu okazja. Ja też się mie zgodziłam na alkohol na chrzcinach i roczku dzieci, ku małemu oburzeniu niektórych, ale mam to gdzieś. Nie znoszę głupiej gadki niektórych po alkoholu. Kiepska u nas nocka. Mała cały czas się prężyla. Chyba urodzinowe słodkości jej nie pasowały. Dzisiaj sobie daruję ciasteczka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamuśki
![]() Noc mialam trochę ciężką bo Majunia często się budziła. Pewnie przeżywała wczorajszy dzień. Mnie jest przykro że moja siostra nie zareagowała tak jak powinna. Po wczorajszym dniu zmieniłam zdanie o szwagrze.... My juz na nogach od 8.30 Majunia leży na macie i się bawi. Potrafi juz sama łapać i puszczać zabawki ![]() ![]() Brzydka pogoda trochę pochmurno i raczej zostaniemy dzisiaj w domu. Mnie cos głowa boli. Mialam dziwny sen..smutny. śniło mi się ze urodzilam druga córkę byla większa od Mai i dopiero po jakimś czasie mi ja pokazali i dali. Bardzo podobna byla do Mai. Bardzo się ucieszyłam a zarazem bylam zdziwiona ze nikt mi nie powiedział. Okazało się ze podczas porodu lekarz pociągnął za rączkę i ona stała się bezwladna. Wkurzylam się i powiedziałam ze będę ich oskarżać i zabieram córkę do domu.... cos sie dzieje z głowa ze mam takie sny. Wstawilam mieso do piekarnika ![]() Zaraz pranie i śniadanie ![]() Wrzucam zdjęcie mojego Serduszka bawiacego się.1471850615352.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
Halo halo
Czytałam was na bieżąco, ale nie mialam jak pisać. My od czwartku co raz to lepsze rozrywki wymyślaliśmy, a to ze znajomymi się umówiliśmy a to wczoraj pojechaliśmy na Łysą Polanę i powiem Wam że dumna jestem z tego mojego dziecka. Mimo że cały czas coś się działo, był bardzo grzeczny a wczorajszą wycieczkę pięknie przespał. Był wątek antykoncepcji i powiem wam, że ja tym prezerwatywą nie ufam. Bo nawet jak człowiek zobaczy że pękła to chyba przy kp i tak chyba nic nie może z tym zrobić. Mam receptę na pigułki, ale nie wiem czy się zdecyduje. Na pewno jak tylko skończę karmić to wracam do pigułek. Jak już będę mieć wszystkie swoje dzieci to pomyślę o spirali czy czymś na dłużej. Dziś mam mocne postanowienie iść na step. Mam cały plan jak to zrobić😊trzymajcie kciuki żeby się udało. Śliweczko udanych wakacji. Kiara fajnie ze sie odezwałaś Aniu współczuję takich urodzin i biedne te koty. Trudno się czyta takie rzeczy jak ktoś jest takim imbecylem dla swojej rodziny i zwierząt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Impreza dziecka to dziecka, a nie pretekst dla dorosłych żeby się nachlac. Jakie później wspomnienia będzie miało to dziecko, jeśli każde urodziny będą tak wyglądały? Smutne ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Chudziaszek fajnie ze korzystacie i się wycieczkujecie ![]() Trzymam kciuki za step! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Koło 14 wychodzimy ze szpitala
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.