![]() |
#2731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
Dzień dobry
![]() Widzę, że dolegliwości brzuszne ma kilka z nas. ![]() Oby szybko minęło. Mnie teraz co noc budzi i na wszelki wypadek zawsze chodzę do wc. Odnoszę wrażenie że to u mnie to spowodowane jest mniejszą ilością i gnieceniem żołądka i jelitek...a to dopiero początek ![]() Domima powodzenia na zakupach. My wpadliśmy wczoraj ok 10:00 i były takie tłumy że tylko załatwiliśmy to co mieliśmy i uciekliśmy ![]() My większość przez internet zamówiliśmy. Brakujące domówię w ddd. Edytowane przez blaira Czas edycji: 2017-12-03 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My dzis jedziemy na obiad do tesciow - w smsie napisala "mikolajkowy" wiec dzis im juz damy prezenty mikolajkowe choc u nas na mikolajki skromnie jakis drobiazg za 15-20zl w koncu to jeszcze nie Boze Narodzenie 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. My dzisiaj też obiad u tesciow. Od wczoraj staram się panować nad emocjami i nawet w inny sposób rozmawiać z tzt który to bardzo docenia. Jestem dobrej myśli, więc chyba wojny z treściami nie będzie dziś..
Śniło mi się,że zdradziła tzta. Miałam wyrzuty sumienia ale nie pamiętam czy calowalam innego czy to było coś znaczną gorszego? W każdym razie we śnie poszłam do łazienki i...dostalam okres a byłam w ciazy, zupełnie jak teraz. Nie wiedziałam co zrobić, zaczęłam zrywać krew w ubrań i zastanawiać się jak ja teraz wrócę do domu bo przecież jestem na wielkim statku (się okazalo) i martwiła się,że nikt nie udzieli mi medycznej pomocy a ja pewnie poronię. Oczywiście to tylko sen, Ale straszny naprawde. Inaczej człowiek myśli już z samego rana po czymś takim. Dobrze,że jutro wizyta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Wybaczcie za te błędy niewielkie w moich wpisach. Słownik jeszcze nie ogarnia moich słów i przeinacza na inne. A ja zbyt szybko pisze by się poprawic. Mam nadzieję,że mimo wszystko czytelne to.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2734 |
Zakorzenienie
|
Rybcia na szczescie to tylko sen, na pewno ma wizycie bedzie wszystko w porzadku 😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Rybcia dobrze ze to tylko sen
![]() ![]() Blaira ja mam z tym brzucham tak samo jak Ty chyba, dzis tez mnie meczy ale poki co do lazienki nie da sie wejsc (nie bede opisywac dlaczego bo to zbyt dluga i nieprzyjemna historia) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
rybcia
Będzie wszystko dobrze! Chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama przebieram niecierpliwie nogami do 13.12 ![]() To chyba ja tylko jakaś zdegenerowana, bo żadnych erotikonów nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Erotyczne sny też mnie nie opuszczają ale..to miałam nawet i bez ciąży!
![]() No nic. Już trochę stresuj przeszedl, postanowiłam cieszyć się ta wizytą, gorzej z tżtem..nak stanie w poczekalni to chodzi z kąta w kat i nie usiedzi więc i mnie wtedy nosi a gin się śmieje,że te wizyty powinny być czystą przyjemnością ale i rozumie to podenerwowanie. Dzisiejszy dzień będzie mi się dluzyc...a jutro wizyta chyba na 15:30? Już nie pamiętam, wolałabym rano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2740 |
Zakorzenienie
|
My wszystkie bierzemy późno, żeby tż mógł być, więc minimum 17, ale często 19.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boli mnie brzuch i nie wiem o co chodzi, czy to od kaszlu, czy z nerwow, czy mi sie macica rozrasta... Wzielam nospe i leze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Ja np.nienawidze jak ktoś milczy gdy akurat się z nim kłócę. Dlatego sama jak już ktoś doprowadza mnie do szału po prostu gryzę się w język. To najlepsza kara. Domi uważaj proszę na siebie, nie jest to wszystko tego warte. Tak w ogóle który tc? Teraz może maleństwo pokaże co nie co i będzie wiadomo co za cud się tam kryje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
W sumie to gdybyśmy miały wpisany tydzień ciąży na pierwszej stronie - obok imion np.to byłby łatwiej i wygodniej
#2745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę się ogarnąć i ułożyć sprawdzian bo przez moją nieobecność przełożyłam na jutro. O ile będę się na tyle czuć, że do pracy dojadę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mezem juz rano mialam przeprawe bo niestety z wczoraj nic nie pamieta a dzisiaj pomimo okropnego samopoczucia robi sobie zarty od rana. Opier*** go od gory do dolu i przestalam sie odzywac, chodzi przeprasza, zadaje mnostwo pytan a ja go traktuje jak powietrze Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() domiii jak ja Cie rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lazienke tak zalatwil ze nie dalo sie wejsc, dywanik, reczniki i jeszcze kilka rzeczy do wywalenia. Kapal sie w ubraniach, poodpinal pompe insulinowa - kapal sie ponad godzine a nie moze miec tyle czasu odpietej pompy. Nie chcial wyjsc z wanny a przeciez nie bede sie ze 100kg chlopem silowac bedac w ciazy. Musialam mu ta pompe popodpinac, zmierzyc cukier, w nocy kontrolowac czy wszystko w porzadku, czy wklucia sobie z nogi nie wyrwal, mierzylam mu co troche cukier bo jakby mu spadl to w tym stanie nawet by nie poczul. Teraz chodzi i sie podlizuje... Niech mnie pocaluje gleboko w ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
Qazsew dziękuję, że o mnie pomyślałaś odnośnie pierwszego posta
![]() ![]() Byliśmy z teściami na obiedzie w knajpie, ale było pyyyyszne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2751 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj tez mial pare lat temu faze na przytulanki po pijaku ale jak go uswiadomilam na drugi dzien ze wiecej checi niz mozliwosci to sam stwierdzil ze juz bedzie grzecznie chodzil spac i zebym go czasem nie zaczepiala po alko ![]() domii zapomnialam jeszcze napisac ze jak mojemu tz zdarzylo sie zwymiotowac czy cos nabroic w domu to on wie ze ja NIGDY po nim nie bede sprzatac,jego syf jego sprzatanie i teraz albo sprzata odrazu po pijaku,o dziwo mu to idzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego cos za cos. Jak sie jej maz czasem postawi albo krzyknie na nia to jest placz i teksty typu "ja Cie wychowalam, bylam dla Ciebie i matka i ojcem a Ty sie mi tak odwdzieczasz?" albo jak gdzies ja zawiezc trzeba to mowi "ja Cie wychowalam a Ty mnie teraz woz" w zyciu bym nie wpadla na to zeby wlasnemu dziecku wyliczac co sie dla niego zrobilo 😱😱😱 Dziekuje ze pytasz ![]() Brzuch lekko pobolewa jeszcze ale mam wrazenie ze to glownie od kaszlu mam obolaly no i stres zrobil swoje, stres odpuscil to i brzuch powoli wraca do normy ![]() Wlasnie sie zbieram na ciacho do moich rodzicow co by bezczynnie nie przelezec calego dnia ![]() W ogole jakos mi smutno dzis. Wlasnie sobie uswiadomilam ze zaczal sie grudzien... 11.12 mialam tp, jako ze mialam miec cesarke to pewnie juz jutro tulilabym mojego Aniolka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Domi
![]() Dzisiaj mój brzusio szaleje, to pobolewa po prawo, to na dole, to jakiś twardszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz wszystko musi sie dobrze skonczyc, los Ci wynagrodzil choc w pewnym stopniu to cierpienie i bedziesz tulic swoje dzieciatko tylko troche pozniej ![]() Co do checi na przytulanki po alkoholu to ja nie moge pic wina ![]() ![]() Cytat:
My u tesciow na obiedzie bylismy, tesciowa serwowala rosol (maz nie przepada), gulasz z dzika (nie lubi, ja w sumie tez srednio dziczyzne) i ges (nie lubimy) 😂😂 zjadlam rosol i troche tego gulaszu a maz rosol i ziemniaki z kapusta kiszona bez miesa 👍 Niedawno wrocilismy. Korzystajac z przyplywu energii w koncu konkretnie wyszorowalam brodzik pod prysznicem i posprzatalam reszte lazienki, zostalo mi tylko umycie podlogi. Pomylam tez naczynia, ktore nie zmiescily sie juz do zmywarki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny cały dzień przespałam praktycznie. Głowa cały czas mnie boli. Zaraz tabletke chyba wezmę. W dodatku ciągle kłuje mnie w lewym boku. Jutro będę u gina po to zaświadczenie to zapytam o to kłucie, bo aż mnie niepokoi...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.