Mamusie majowe 2018 cz. 3 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-03, 08:41   #2731
blaira
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3

Dzień dobry

Widzę, że dolegliwości brzuszne ma kilka z nas.
Oby szybko minęło.
Mnie teraz co noc budzi i na wszelki wypadek zawsze chodzę do wc.
Odnoszę wrażenie że to u mnie to spowodowane jest mniejszą ilością i gnieceniem żołądka i jelitek...a to dopiero początek

Domima powodzenia na zakupach.
My wpadliśmy wczoraj ok 10:00 i były takie tłumy że tylko załatwiliśmy to co mieliśmy i uciekliśmy
My większość przez internet zamówiliśmy.
Brakujące domówię w ddd.

Edytowane przez blaira
Czas edycji: 2017-12-03 o 08:48
blaira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 08:55   #2732
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry!
Ciezka noc za mna... Brzuch mnie troche pobolewa mam nadzieje ze sie uspokoi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oby bol brzucha szybko minal 😘
Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Dzień Dobry
Jadę na szybko do galerii po końcówkę prezentów na Mikołajki ❤️ muszę to ogarnąć teraz bo potem pewnie będą dzikie tłumy ...
Od rana mój Syn daje czadu - ledwo go pochwaliłam to nam za swoje - następnym razem jak będę chwalić to mnie od razu sprowadzcie na ziemie

Domi - tez mnie brzuch dzisiaj wyjątkowo pobolewa

Wczoraj nie wytrzymałam i ubrałam choinkę ❤️❤️ i wyciągnęłam wszystkie świąteczne gadżety ❤️
Liczę jeszcze ze w H&Y kupię jakaś narzutkę na łóżko bo mi się już moja znudziła
Miłego dnia Laseczki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pokaz choinke ❤ my w tym roku chyba zywa kupimy, mamy taka ogromna sztuczna od tesciow ale teraz jak w pokoju stoi stol to ona nawet sie nie zmiesci chyba marzy mi sie zywa choinka chociaz maz mowi, ze pewnie nie bedzie nam sie chcialo zamiatac czy odkurzac tych igielek oby bol brzucha minal 😘
My dzis jedziemy na obiad do tesciow - w smsie napisala "mikolajkowy" wiec dzis im juz damy prezenty mikolajkowe choc u nas na mikolajki skromnie jakis drobiazg za 15-20zl w koncu to jeszcze nie Boze Narodzenie 😎

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 09:25   #2733
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dobry. My dzisiaj też obiad u tesciow. Od wczoraj staram się panować nad emocjami i nawet w inny sposób rozmawiać z tzt który to bardzo docenia. Jestem dobrej myśli, więc chyba wojny z treściami nie będzie dziś..

Śniło mi się,że zdradziła tzta. Miałam wyrzuty sumienia ale nie pamiętam czy calowalam innego czy to było coś znaczną gorszego? W każdym razie we śnie poszłam do łazienki i...dostalam okres a byłam w ciazy, zupełnie jak teraz. Nie wiedziałam co zrobić, zaczęłam zrywać krew w ubrań i zastanawiać się jak ja teraz wrócę do domu bo przecież jestem na wielkim statku (się okazalo) i martwiła się,że nikt nie udzieli mi medycznej pomocy a ja pewnie poronię. Oczywiście to tylko sen, Ale straszny naprawde.
Inaczej człowiek myśli już z samego rana po czymś takim. Dobrze,że jutro wizyta.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Wybaczcie za te błędy niewielkie w moich wpisach. Słownik jeszcze nie ogarnia moich słów i przeinacza na inne. A ja zbyt szybko pisze by się poprawic. Mam nadzieję,że mimo wszystko czytelne to..

Stary 2017-12-03, 09:30   #2734
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Rybcia na szczescie to tylko sen, na pewno ma wizycie bedzie wszystko w porzadku 😘

Stary 2017-12-03, 09:38   #2735
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Rybcia na szczescie to tylko sen, na pewno ma wizycie bedzie wszystko w porzadku

No tak, niby to wiem ale sny powodują, że człowiek się tylko bardziej boi. Jestem jednak dobrej myśli

Stary 2017-12-03, 09:51   #2736
domii29
Zakorzenienie

Rybcia dobrze ze to tylko sen . Zobaczysz ze jutro na wizycie bedzie wszystko w porzadku

Blaira ja mam z tym brzucham tak samo jak Ty chyba, dzis tez mnie meczy ale poki co do lazienki nie da sie wejsc (nie bede opisywac dlaczego bo to zbyt dluga i nieprzyjemna historia)

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:33   #2737
Ladymama85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. My dzisiaj też obiad u tesciow. Od wczoraj staram się panować nad emocjami i nawet w inny sposób rozmawiać z tzt który to bardzo docenia. Jestem dobrej myśli, więc chyba wojny z treściami nie będzie dziś..

Śniło mi się,że zdradziła tzta. Miałam wyrzuty sumienia ale nie pamiętam czy calowalam innego czy to było coś znaczną gorszego? W każdym razie we śnie poszłam do łazienki i...dostalam okres a byłam w ciazy, zupełnie jak teraz. Nie wiedziałam co zrobić, zaczęłam zrywać krew w ubrań i zastanawiać się jak ja teraz wrócę do domu bo przecież jestem na wielkim statku (się okazalo) i martwiła się,że nikt nie udzieli mi medycznej pomocy a ja pewnie poronię. Oczywiście to tylko sen, Ale straszny naprawde.
Inaczej człowiek myśli już z samego rana po czymś takim. Dobrze,że jutro wizyta.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Wybaczcie za te błędy niewielkie w moich wpisach. Słownik jeszcze nie ogarnia moich słów i przeinacza na inne. A ja zbyt szybko pisze by się poprawic. Mam nadzieję,że mimo wszystko czytelne to..

sny w ciąży nie są adekwatne do rzeczywistości erotyczne są na każdym wątku obecne w większości każda ma takie i często nawet z osobami co normalnie nie interesują w real w kwietniówkach kiedyś jednech jakoś putin w erotycznym snie się snił
Ladymama85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:37   #2738
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

rybcia
Będzie wszystko dobrze! Chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama przebieram niecierpliwie nogami do 13.12

To chyba ja tylko jakaś zdegenerowana, bo żadnych erotikonów nie mam Jak nie szkoła mi się śni to, że zbierałam borówki na plantacji albo jagody w lesie

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 10:58   #2739
rybcia34
Zakorzenienie

Erotyczne sny też mnie nie opuszczają ale..to miałam nawet i bez ciąży!
No nic. Już trochę stresuj przeszedl, postanowiłam cieszyć się ta wizytą, gorzej z tżtem..nak stanie w poczekalni to chodzi z kąta w kat i nie usiedzi więc i mnie wtedy nosi a gin się śmieje,że te wizyty powinny być czystą przyjemnością ale i rozumie to podenerwowanie.
Dzisiejszy dzień będzie mi się dluzyc...a jutro wizyta chyba na 15:30? Już nie pamiętam, wolałabym rano.

Stary 2017-12-03, 11:11   #2740
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

My wszystkie bierzemy późno, żeby tż mógł być, więc minimum 17, ale często 19.

2014

Stary 2017-12-03, 11:13   #2741
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
My wszystkie bierzemy późno, żeby tż mógł być, więc minimum 17, ale często 19.
Mój się zwalnia z pracy żeby być. Teraz tylko wyjdzie pół godziny przed czasem więc tragedii nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-03, 11:20   #2742
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
rybcia
Będzie wszystko dobrze! Chociaż wiem, że łatwo powiedzieć, bo sama przebieram niecierpliwie nogami do 13.12

To chyba ja tylko jakaś zdegenerowana, bo żadnych erotikonów nie mam Jak nie szkoła mi się śni to, że zbierałam borówki na plantacji albo jagody w lesie
Ooo mamy wizyte tego samego dnia

Boli mnie brzuch i nie wiem o co chodzi, czy to od kaszlu, czy z nerwow, czy mi sie macica rozrasta... Wzielam nospe i leze

Stary 2017-12-03, 11:23   #2743
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo mamy wizyte tego samego dnia

Boli mnie brzuch i nie wiem o co chodzi, czy to od kaszlu, czy z nerwow, czy mi sie macica rozrasta... Wzielam nospe i leze

Aż tak boli? Nospa pomoże. Odpoczywaj. I broń boże nie dyskutujcie dzisiaj z mężem. Milczeniem go ukaraj bo teraz jesteś najważniejsza.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Ja np.nienawidze jak ktoś milczy gdy akurat się z nim kłócę. Dlatego sama jak już ktoś doprowadza mnie do szału po prostu gryzę się w język. To najlepsza kara. Domi uważaj proszę na siebie, nie jest to wszystko tego warte.

Tak w ogóle który tc? Teraz może maleństwo pokaże co nie co i będzie wiadomo co za cud się tam kryje

Stary 2017-12-03, 11:24   #2744
rybcia34
Zakorzenienie

W sumie to gdybyśmy miały wpisany tydzień ciąży na pierwszej stronie - obok imion np.to byłby łatwiej i wygodniej co o tym myślicie dziewczyny?

Stary 2017-12-03, 11:24   #2745
polasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry!
Ciezka noc za mna... Brzuch mnie troche pobolewa mam nadzieje ze sie uspokoi

Mnie wieczorem tak ścięło że tragedia. Ból głowy i gardła przeokropny. Do łóżka dojść nie mogłam. A w nocy co chwilę pobudki bo tu głowa boli, tu gardło, a tu brzuch z lewej strony, jakby takie kłucie. Teraz leżę jeszcze w łóżku. Rosół jest i gulasz z wczoraj.
Muszę się ogarnąć i ułożyć sprawdzian bo przez moją nieobecność przełożyłam na jutro. O ile będę się na tyle czuć, że do pracy dojadę...
polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 11:26   #2746
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Mnie wieczorem tak ścięło że tragedia. Ból głowy i gardła przeokropny. Do łóżka dojść nie mogłam. A w nocy co chwilę pobudki bo tu głowa boli, tu gardło, a tu brzuch z lewej strony, jakby takie kłucie. Teraz leżę jeszcze w łóżku. Rosół jest i gulasz z wczoraj.
Muszę się ogarnąć i ułożyć sprawdzian bo przez moją nieobecność przełożyłam na jutro. O ile będę się na tyle czuć, że do pracy dojadę...
Zdrowka kochana

Stary 2017-12-03, 11:34   #2747
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak boli? Nospa pomoże. Odpoczywaj. I broń boże nie dyskutujcie dzisiaj z mężem. Milczeniem go ukaraj bo teraz jesteś najważniejsza.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Ja np.nienawidze jak ktoś milczy gdy akurat się z nim kłócę. Dlatego sama jak już ktoś doprowadza mnie do szału po prostu gryzę się w język. To najlepsza kara. Domi uważaj proszę na siebie, nie jest to wszystko tego warte.

Tak w ogóle który tc? Teraz może maleństwo pokaże co nie co i będzie wiadomo co za cud się tam kryje

16tc leci u mnie. Zjadlam teraz obiad i wchodze z powrotem pod ciepla kolderke.
Z mezem juz rano mialam przeprawe bo niestety z wczoraj nic nie pamieta a dzisiaj pomimo okropnego samopoczucia robi sobie zarty od rana. Opier*** go od gory do dolu i przestalam sie odzywac, chodzi przeprasza, zadaje mnostwo pytan a ja go traktuje jak powietrze
Cytat:
Napisane przez polasia Pokaż wiadomość
Nie daj sie chorobie! Zdrowka

Stary 2017-12-03, 12:37   #2748
Qazsew
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
W sumie to gdybyśmy miały wpisany tydzień ciąży na pierwszej stronie - obok imion np.to byłby łatwiej i wygodniej co o tym myślicie dziewczyny?

No nie wiem bo w sumie groooszek by musiala co chwile aktualizowac bo co tydzien co innego przeciez
domiii jak ja Cie rozumiemmoj mi taki cyrk urzadzil jakos we wrzesniu,tyle ze on nie ma problemow ze zdrowiem,no i w domu grzecznie spal ale nie chcial jechac do domu i wogole mialam takie nerwy ze chcialam go udusic,ja mam system ze nie odzywam sie w dniu akcji,wyklad daje na drugi dzien i potem sie nie odzywam,ostatnio mnie juz tak wkurzyl ze mu powiedzialam ze albo nie pije wogole albo niech sie wyprowadzi bo dla mnie jest teraz dziecko najwazniejsze i nie mam sie zamiaru denerwowac,poskutkowalo,d odatkowa kara,kilka cichych dni
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 14:26   #2749
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Dzien dobry

No nie wiem bo w sumie groooszek by musiala co chwile aktualizowac bo co tydzien co innego przeciez
domiii jak ja Cie rozumiemmoj mi taki cyrk urzadzil jakos we wrzesniu,tyle ze on nie ma problemow ze zdrowiem,no i w domu grzecznie spal ale nie chcial jechac do domu i wogole mialam takie nerwy ze chcialam go udusic,ja mam system ze nie odzywam sie w dniu akcji,wyklad daje na drugi dzien i potem sie nie odzywam,ostatnio mnie juz tak wkurzyl ze mu powiedzialam ze albo nie pije wogole albo niech sie wyprowadzi bo dla mnie jest teraz dziecko najwazniejsze i nie mam sie zamiaru denerwowac,poskutkowalo,d odatkowa kara,kilka cichych dni
Ja jestem wsciekla najbardziej o to ze upil sie do nieprzytomnosci. Dziecko plakalo ze chce juz spac, tatus nie reagowal bo flaszki pilnowal. Czekalam 20 minut w samochodzie az przyjdzie, w koncu pojechalam do domu sama z mlodym a mojego meza nieprzytomnego szwagierka odwiozla.
Lazienke tak zalatwil ze nie dalo sie wejsc, dywanik, reczniki i jeszcze kilka rzeczy do wywalenia. Kapal sie w ubraniach, poodpinal pompe insulinowa - kapal sie ponad godzine a nie moze miec tyle czasu odpietej pompy. Nie chcial wyjsc z wanny a przeciez nie bede sie ze 100kg chlopem silowac bedac w ciazy. Musialam mu ta pompe popodpinac, zmierzyc cukier, w nocy kontrolowac czy wszystko w porzadku, czy wklucia sobie z nogi nie wyrwal, mierzylam mu co troche cukier bo jakby mu spadl to w tym stanie nawet by nie poczul. Teraz chodzi i sie podlizuje... Niech mnie pocaluje gleboko w

Stary 2017-12-03, 14:28   #2750
_groooszek_
Zakorzenienie

Qazsew dziękuję, że o mnie pomyślałaś odnośnie pierwszego posta jak ktoś chce to z daty porodu sobie może wyliczyć tc

Byliśmy z teściami na obiedzie w knajpie, ale było pyyyyszne dodatkowo ostatnio pisaliście o wątróbce i teściowa dzisiaj robi na kolację - a ja tak naprawdę szczerze tej wątróbki nie lubię i nie wiem jak to się stało, że mam na nią ochotę

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 14:32   #2751
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4
Konto usunięte

Treść usunięta
4d88b8945be75952c39c61b9b17b2a8019c982be_5fd16501de8d4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 14:40   #2752
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem wsciekla najbardziej o to ze upil sie do nieprzytomnosci. Dziecko plakalo ze chce juz spac, tatus nie reagowal bo flaszki pilnowal. Czekalam 20 minut w samochodzie az przyjdzie, w koncu pojechalam do domu sama z mlodym a mojego meza nieprzytomnego szwagierka odwiozla.
Lazienke tak zalatwil ze nie dalo sie wejsc, dywanik, reczniki i jeszcze kilka rzeczy do wywalenia. Kapal sie w ubraniach, poodpinal pompe insulinowa - kapal sie ponad godzine a nie moze miec tyle czasu odpietej pompy. Nie chcial wyjsc z wanny a przeciez nie bede sie ze 100kg chlopem silowac bedac w ciazy. Musialam mu ta pompe popodpinac, zmierzyc cukier, w nocy kontrolowac czy wszystko w porzadku, czy wklucia sobie z nogi nie wyrwal, mierzylam mu co troche cukier bo jakby mu spadl to w tym stanie nawet by nie poczul. Teraz chodzi i sie podlizuje... Niech mnie pocaluje gleboko w

Jak to czytam to az mnie trzepiea co dopiero jakbym byla na Twoim miejscu,ja swojemu postawilam ultimatum,albo nie pije jak nie umie albo nigdzie z nim nie jade,nawet w swieta do jego rodzicow,bo tam zawsze alko i glupie gadki do mojego tz ze bedziesz zony sluchal?bedziesz pantoflarz?tyle dobrze ze on jest za mna jak wypije ale mnie to juz cisnienie podnosi,no ale czekanie az wstanie od stolu tez troche trwalo no i zanim wsiadzie do autaa corka tez nie lubi jak tata wypity i zaraz mi poplakuje,a jeszcze w sytuacji Twojego meza,tzn ze ma cukrzyce to juz wogole igranie z losem jest przeciez to nie jest katar tylko powazna choroba i roznie moze byc,ale niestety mam w rodzinie tez faceta z cukrzyca i nic sobie nie robi z tego,jak ma pic to do upadlego,oni chyba mysla ze jak maja ta insuline to juz nic sie zlego stac nie moze...

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Qazsew dziękuję, że o mnie pomyślałaś odnośnie pierwszego posta jak ktoś chce to z daty porodu sobie może wyliczyć tc

Byliśmy z teściami na obiedzie w knajpie, ale było pyyyyszne dodatkowo ostatnio pisaliście o wątróbce i teściowa dzisiaj robi na kolację - a ja tak naprawdę szczerze tej wątróbki nie lubię i nie wiem jak to się stało, że mam na nią ochotę

No za duzo zamieszania z tymi tygodniami jestu mnie jak byla watróbka to mi zawsze najbardziej smakowala ta cebula z ktora byla smazonabo sama niezbyt
Cytat:
Napisane przez 4d88b8945be75952c39c61b9b 17b2a8019c982be_5fd16501d e8d4 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Moj tez mial pare lat temu faze na przytulanki po pijaku ale jak go uswiadomilam na drugi dzien ze wiecej checi niz mozliwosci to sam stwierdzil ze juz bedzie grzecznie chodzil spac i zebym go czasem nie zaczepiala po alko

domii zapomnialam jeszcze napisac ze jak mojemu tz zdarzylo sie zwymiotowac czy cos nabroic w domu to on wie ze ja NIGDY po nim nie bede sprzatac,jego syf jego sprzatanie i teraz albo sprzata odrazu po pijaku,o dziwo mu to idzie albo na drugi dzien,ja zawsze spie na pietrze a on na dole jak popil wiec mi nie przeszkadzalo
Stary 2017-12-03, 14:45   #2753
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to czytam to az mnie trzepiea co dopiero jakbym byla na Twoim miejscu,ja swojemu postawilam ultimatum,albo nie pije jak nie umie albo nigdzie z nim nie jade,nawet w swieta do jego rodzicow,bo tam zawsze alko i glupie gadki do mojego tz ze bedziesz zony sluchal?bedziesz pantoflarz?tyle dobrze ze on jest za mna jak wypije ale mnie to juz cisnienie podnosi,no ale czekanie az wstanie od stolu tez troche trwalo no i zanim wsiadzie do autaa corka tez nie lubi jak tata wypity i zaraz mi poplakuje,a jeszcze w sytuacji Twojego meza,tzn ze ma cukrzyce to juz wogole igranie z losem jest przeciez to nie jest katar tylko powazna choroba i roznie moze byc,ale niestety mam w rodzinie tez faceta z cukrzyca i nic sobie nie robi z tego,jak ma pic to do upadlego,oni chyba mysla ze jak maja ta insuline to juz nic sie zlego stac nie moze...

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

No za duzo zamieszania z tymi tygodniami jestu mnie jak byla watróbka to mi zawsze najbardziej smakowala ta cebula z ktora byla smazonabo sama niezbyt

Moj tez mial pare lat temu faze na przytulanki po pijaku ale jak go uswiadomilam na drugi dzien ze wiecej checi niz mozliwosci to sam stwierdzil ze juz bedzie grzecznie chodzil spac i zebym go czasem nie zaczepiala po alko

domii zapomnialam jeszcze napisac ze jak mojemu tz zdarzylo sie zwymiotowac czy cos nabroic w domu to on wie ze ja NIGDY po nim nie bede sprzatac,jego syf jego sprzatanie i teraz albo sprzata odrazu po pijaku,o dziwo mu to idzie albo na drugi dzien,ja zawsze spie na pietrze a on na dole jak popil wiec mi nie przeszkadzalo
Ja tez po nim nie sprzatalam. Niestety tesciowa sie trzesie nad syneczkiem i jak jego darlo jak sie wzial za sprzatanie tak sie zlitowala i kazala mu isc bo ona posprzata. Ja jestem inna, nie ma przebacz, nabroiles teraz posprzataj, chocbys mial sprzatac i dorabiac - dla mnie to tez nic przyjemnego sprzatac po kims . Aaaa tesciowa postawila mu ultimatum "ona dzis sprzata po nim, on za pare lat ogarnia ja kiedy bedzie robic pod siebie" u nich w rodzinie nie ma nic za darmo, jest cos za cos czego nigdy nie zrozumiem

Stary 2017-12-03, 14:55   #2754
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez po nim nie sprzatalam. Niestety tesciowa sie trzesie nad syneczkiem i jak jego darlo jak sie wzial za sprzatanie tak sie zlitowala i kazala mu isc bo ona posprzata. Ja jestem inna, nie ma przebacz, nabroiles teraz posprzataj, chocbys mial sprzatac i dorabiac - dla mnie to tez nic przyjemnego sprzatac po kims . Aaaa tesciowa postawila mu ultimatum "ona dzis sprzata po nim, on za pare lat ogarnia ja kiedy bedzie robic pod siebie" u nich w rodzinie nie ma nic za darmo, jest cos za cos czego nigdy nie zrozumiem

Czyli tesciowa ma swoj cel w tym sprzataniumy mieszkamy sami wiec go nikt nie wyreczydziwne podejscie z tym cos za cosa jak sie wogole czujesz?jak brzuszek?
Stary 2017-12-03, 15:06   #2755
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli tesciowa ma swoj cel w tym sprzataniumy mieszkamy sami wiec go nikt nie wyreczydziwne podejscie z tym cos za cosa jak sie wogole czujesz?jak brzuszek?
Wczoraj jak mezowi uwage zwrocilam zeby juz nie pil i ze jedziemy to sie tesciowa oburzyla "gdzie Ci sie tak spieszy, niech sie chlopak napije" a jak przyszlo co do czego to siedziala, wyla i panikowala aaa no i wyzywala go od skur*** Dzis wymiekla i poleciala pomoc syneczkowi bo on taki biedny i nieszczesliwy - no coz na glupote nie ma lekarstwa .
Co do tego cos za cos. Jak sie jej maz czasem postawi albo krzyknie na nia to jest placz i teksty typu "ja Cie wychowalam, bylam dla Ciebie i matka i ojcem a Ty sie mi tak odwdzieczasz?" albo jak gdzies ja zawiezc trzeba to mowi "ja Cie wychowalam a Ty mnie teraz woz" w zyciu bym nie wpadla na to zeby wlasnemu dziecku wyliczac co sie dla niego zrobilo 😱😱😱

Dziekuje ze pytasz
Brzuch lekko pobolewa jeszcze ale mam wrazenie ze to glownie od kaszlu mam obolaly no i stres zrobil swoje, stres odpuscil to i brzuch powoli wraca do normy .
Wlasnie sie zbieram na ciacho do moich rodzicow co by bezczynnie nie przelezec calego dnia

W ogole jakos mi smutno dzis. Wlasnie sobie uswiadomilam ze zaczal sie grudzien... 11.12 mialam tp, jako ze mialam miec cesarke to pewnie juz jutro tulilabym mojego Aniolka

Stary 2017-12-03, 15:15   #2756
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Domi
Dla mnie początek grudnia też smutny, bo poroniłam w grudniu. Nie da się tego wymazać, ale ja staram się odsuwać od siebie te emocje.

Dzisiaj mój brzusio szaleje, to pobolewa po prawo, to na dole, to jakiś twardszy.

2014

Stary 2017-12-03, 15:15   #2757
skorpio87
Rozeznanie

Cytat:
zgadzam się z Dziewczynami, że bez sensu pisanie tygodni, szkoda Naszego Groszka zawsze idę do pierwszej strony i sobie patrzę ile ktoś jest przede mną/za mną
skorpio87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-03, 15:17   #2758
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
zgadzam się z Dziewczynami, że bez sensu pisanie tygodni, szkoda Naszego Groszka zawsze idę do pierwszej strony i sobie patrzę ile ktoś jest przede mną/za mną
Też jestem za, bo Grosia miałaby więcej pracy. Ja też podgląda na pierwszej stronie.

2014

Stary 2017-12-03, 17:50   #2759
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość

W ciazy podobno smaki sie zmieniaja, kolezanka opowiadala mi ze nie cierpiala zupy pomidorowej az pewnego dnia zaczela jej strasznie smakowac nie powiazala tego wtedy z ciaza ale pewnie jakis to zwiazek mialo. Ja nigdy nie rozumialam fenomenu rosolu - ze to taki pyszny niedzielny obiad a od kilku miesiecy tak mi smakuje, ze jak robilam pomidorowa to najpierw musialam sobie rosolku odlac
Cytat:
Wczoraj jak mezowi uwage zwrocilam zeby juz nie pil i ze jedziemy to sie tesciowa oburzyla "gdzie Ci sie tak spieszy, niech sie chlopak napije" a jak przyszlo co do czego to siedziala, wyla i panikowala aaa no i wyzywala go od skur*** Dzis wymiekla i poleciala pomoc syneczkowi bo on taki biedny i nieszczesliwy - no coz na glupote nie ma lekarstwa .
Co do tego cos za cos. Jak sie jej maz czasem postawi albo krzyknie na nia to jest placz i teksty typu "ja Cie wychowalam, bylam dla Ciebie i matka i ojcem a Ty sie mi tak odwdzieczasz?" albo jak gdzies ja zawiezc trzeba to mowi "ja Cie wychowalam a Ty mnie teraz woz" w zyciu bym nie wpadla na to zeby wlasnemu dziecku wyliczac co sie dla niego zrobilo 😱😱😱

Dziekuje ze pytasz
Brzuch lekko pobolewa jeszcze ale mam wrazenie ze to glownie od kaszlu mam obolaly no i stres zrobil swoje, stres odpuscil to i brzuch powoli wraca do normy .
Wlasnie sie zbieram na ciacho do moich rodzicow co by bezczynnie nie przelezec calego dnia

W ogole jakos mi smutno dzis. Wlasnie sobie uswiadomilam ze zaczal sie grudzien... 11.12 mialam tp, jako ze mialam miec cesarke to pewnie juz jutro tulilabym mojego Aniolka

Ech Domii Ty to masz nerwow z nimi wszystkimi 😘
Teraz wszystko musi sie dobrze skonczyc, los Ci wynagrodzil choc w pewnym stopniu to cierpienie i bedziesz tulic swoje dzieciatko tylko troche pozniej
Co do checi na przytulanki po alkoholu to ja nie moge pic wina wtedy zawsze mnie bierze na amory
Cytat:
Napisane przez skorpio87 Pokaż wiadomość
Robie dokladnie tak samo 👍
My u tesciow na obiedzie bylismy, tesciowa serwowala rosol (maz nie przepada), gulasz z dzika (nie lubi, ja w sumie tez srednio dziczyzne) i ges (nie lubimy) 😂😂 zjadlam rosol i troche tego gulaszu a maz rosol i ziemniaki z kapusta kiszona bez miesa 👍
Niedawno wrocilismy. Korzystajac z przyplywu energii w koncu konkretnie wyszorowalam brodzik pod prysznicem i posprzatalam reszte lazienki, zostalo mi tylko umycie podlogi. Pomylam tez naczynia, ktore nie zmiescily sie juz do zmywarki szklanka z cienkiego szkla mi pekla w rekach jak mylam, na szczescie tylko lekko maly palec mi zadrasnelo szklo. Ja to mam pecha ostatnio

Stary 2017-12-03, 18:22   #2760
polasia
Wtajemniczenie

Dziewczyny cały dzień przespałam praktycznie. Głowa cały czas mnie boli. Zaraz tabletke chyba wezmę. W dodatku ciągle kłuje mnie w lewym boku. Jutro będę u gina po to zaświadczenie to zapytam o to kłucie, bo aż mnie niepokoi...

polasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości