![]() |
#2731 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Pięknie! Trzymajcie się zdrowo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ej kurde! Dziwne te testy, skoro z taką super betą ledwo kreska Ci na Pinku wyszła.. przecież to już jednak dość wysoki poziom. Cytat:
![]() Oooo to mam nadzieję,że Ci pomoże! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Konto usunięte
|
Frezjan, Ovarin ma za zadanie wyregulować gospodarkę hormonalną, w składzie ma myo inozytol, ale też kwas foliowy. Głównie jest przypisywany kobietom z PCOS i pomaga w przywróceniu owulacji. To są suplementy, dostępne bez recepty.
Myo inozytol poprawia też stosunek LH do FSH (u mnie to było 1.69), zmniejsza poziom testosteronu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2736 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, że jestescie zdeterminowani do dalszej walki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej kurde! Dziwne te testy, skoro z taką super betą ledwo kreska Ci na Pinku wyszła.. przecież to już jednak dość wysoki poziom. Ja to zaczęłam brać od razu jak mi przyszło, chyba to był 3 dzień cyklu ![]() Oooo to mam nadzieję,że Ci pomoże! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Raczkowanie
|
Moszka, dziękuję za odpowiedź! Bardzo dużo wiedzy, aż ja sobie zapisze w galerii
Powodzenia również dla was, już wystarczająco przeszliście ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
...
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Rozeznanie
|
awulaz, gratulacje!! Mi sie tak bardzo marzy synek <3
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi na moje wątpliwości
![]() ![]() Chyba faktycznie najlepiej będzie jak udam się do gina i zapytam o ten monitoring owulacji. Bo sam do tej pory w sumie mi tego nie zaproponował. W sumie chyba dopiero koło grudnia się u niego pojawię, bo tak się z nim ostatnio umawiałam, że mam teraz brać ovarin, a jak w przeciągu 3 m-cy nie uda mi się zajść w ciążę to będziemy robić badanie nasienia u mojego TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Nikaa, Kruszyna to chyba w ramach, jakiegoś programu ma, a nie od lekarza samego z siebie.
Ja patrzyłam i jest jakiś program dla kobiet poniżej 35 rż, ale oczywiście trzeba być bezrobotną albo alkoholiczką ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dokładnie! ![]() Wkurzylam się jak ostatnio na jednym z wątków przeczytałam, że dziewczyna ma ewidentne wskazania do amnio, ale lekarz jej powiedział, że tylko w tym roku miał kilka pacjentem z komplikacjami po amnio, a część z nich nawet poroniła, więc on jej odradza, zamiast tego zachęcając do zrobienia (u niego) nifty czy tam sanco... Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Super że są takie programy dla kobiet, ale nie wiem czy takie grupy społeczne najbardziej potrzebują wsparcia, bo jak mowi nasz doktor - to oni mają najwięcej dzieci bo żyją bezstresowo i mają czas na sexy ![]() Myślę że kryteria naboru do takich programów powinny być zupełnie inne, bo są ludzie którzy bardzo ciężko pracują ale na leczenie już im nie starcza, bo to sa bardzo drogie rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 |
Zadomowienie
|
https://www.gov.pl/web/zdrowie/progr...jnego-w-polsce
Wrzucam link do programu. Safie przysięgam, że nie jestem alkoholikiem ![]() ![]() Nika1987 przykro mi z powodu Twoich doświadczeń i trzymam kciuki za owocne starania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2747 |
Raczkowanie
|
Mnie chodzi o ten program: https://www.gyncentrum.pl/bezplatne-...a-prenatalne-1 to dotyczy województwa śląskiego. Tam jest wypisane jakich osób dotyczą, ale do żadnej się nie nadaje, ani bezrobotna, ani niepełnosprawna, ani alkoholiczka.
I w sumie ani w ciąży Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Raczkowanie
|
Ale ja mówię o badaniach już w ciąży
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj chyba 7dpo owu i już mnie tak macica boli jakby okres miał być za chwilę... Ale może po biochemicznej to wszystko się pokićkało i przyjdzie wczesniej. Tak czy siak coś mnie w dodatku zbiera bo czuję się rozpalona i boli głowa, a tak się starałam uważać, no ale w biurze wszyscy z przeziębieniem chodzą do pracy tak czy siak to ciężko się nie zarazić ![]() Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() A jeszcze a propos kryteriów w różnych naborach, zawsze mnie dziwi uprzywilejowanie osób bezrobotnych itp. Przykład: rekrutacja do żłobków i przedszkoli - takie osoby otrzymują więcej pkt niż pracujące, bo przecież im jest bardziej potrzebna opieka nad dziećmi i nie mają co z nimi zrobić... A pracujący to na pewno ma pieniądze więc niech sobie płaci za prywatne. Paranoja. Tak w ogóle to u mnie dziś 21dc (cykle 26-27dni) i zero jakichkolwiek objawów, wkrętek, nic! ![]() ![]() Moszka, miałam to już wcześniej napisać - myślę, że podjęłaś bardzo odpowiedzialną decyzję i zdecydowanie uzasadnioną z uwagi na Wasze wcześniejsze przykre doświadczenia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zadomowienie
|
Safie, ja piernicze, masz rację
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Anilani też uważam, że te 'selekcję' są trochę krzywdzące. Zawsze powtarzam jak młodzi mają żyć normalnie, gdzie utrzymanie jest takie wysokie, a wystarczy, że zarabiasz 2 tys i już się nie łapiesz. A przeciez 2 to nie dużo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2754 |
Raczkowanie
|
Frezjan, no właśnie w tym drugim są powymieniane punkty i trzeba chociaż jeden spełniać.
Nie wiem, który mam dc i nie mam żadnych objawów ciąży. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratulacje dziewczyny! Szczesliwych kolejnych miesiecy ![]() Ja sie malo co udzielam teraz.. u mnie 28dc owu brak. Juz przestalam nawet robic testy do monitora bo zuzylam cale opakowanie testow a owu nadal niet. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2756 | ||
...
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
Mnie cos zbiera. Ostatnio znowu zaczelam bac sie korony. W firmie coraz wiecej przypadkow... Nie wiecie jak to jest, czy jak sie zajdzie to teraz odrazu lekarz kieruje na L4 ze wzglwdu na pandemie? Czy kobieta w ciazy moze pracowac w przylbicy(w masce sobie nie wyobrazam, aktualnie mam maske i zakupilam przylbice bo juz nie wydalam. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi). Nie chcialabym isc na zwolnienie odrazu jak sie uda. Moszka, zgadzam sie ze to odpowiedzialna dezycja. Tylko zostan z nami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale natchnęłyście mnie trochę. Pytanie czy mimo tego, że u nas 7 cykli starań to można się zapisać? Tzn. wiecie, trochę oszukać, że staramy się dłużej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zadomowienie
|
Pewnie, że ściemniaj. Ja też nie wiem czy faktycznie mamy jakiś problem, ale skoro jest taka opcja to dlaczego mam nie skorzystać?! Jak dla mnie nic tylko. Korzystać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.