![]() |
#2731 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Nikus nie zaniedbuj nas
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś na pączka miałam wielką ochotę, ale zdziwiłam sie bardzo, bo w takie pączkowe święto nasi piekarze stwierdzili, że wyboru klientowi nie zostawią żadnego i naprodukują beleCo i beleZczym beleDużo. Co za jakaś kupa straszna!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
ależ Ty wysublimowane masz podniebienie, ja to taka wygłodniała jestem , że nawet taka bekształtna mase pożre i juz , i oddAM SIE temu procederowi z lubością, bowiem dodatkowo wkurzona jestem, wiesz jak to jest Kochana, raz komuś pomożesz z dobrej woli i odwalisz za niego robote, a takiej szumowinie potem sie wydaje , że zawsze będziesz to robiła, a poszedł won ,,,, mam to w nosie, nie jestem Matką teresą, jak ktoś sie boi pracy, to niech sie najpierw pożądnie wykształci.... alez naładowana jestem, zaraz pójde na pąka, może być nawet gliniasty , byle by byl słodki i lampka szlachetnego błękitno-fioletowego napoju by się pzrydała, by nerwicę ukoić, co za naród cholera |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Raczkowanie
|
Kochane babeczki,piękne istoty!dzisiaj podejmuję próbę następną w swojej diecie :smażę faworki i oponki!!!!!
Mój zamiar jest następujący:nie liznąć ani deczko ,ani okruszyny!!!!! Switezianko nie przejmuj się tak ludźmi,czasami warto odmówić czegoś ,żeby potem nie żałować.. Ja jestem taką samotną duszą ,że wolę od ludzi z daleka,bliskość ludzi mnie przeraża,boję się że wejdą za głęboko w moje życie,że zabraknie im taktu.... Przyjaciółkę mam tylko jedną,trzymam się zazwyczaj mojej rodziny. Szczególną satysfakcje daje mi praca której mi teraz brakuje.
#2736 |
Zakorzenienie
|
cuś sabbathnie odzywa się mam nadzieję że zdrowieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i nie ma wogóle apetytu,jak tak dalej pójdzie to wpadnie w anemię. Dziękuję za troskę,Ty się tak o wszystkich martwisz.... ![]()
![]() |
#2738 |
Zadomowienie
|
A ja jadłam pyyyszne pączki
![]() ![]() ![]() Switezianko widzę, że Ci robota daje popalić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Co do wspomnianych pączków to ja właśnie skonsumowałam bardzo smakowitego
![]() Dodka dziewczyno zadziwiasz mnie, alez jesteś zawzięta. ![]() Świtezianko wspomniałaś, że z wagi nie spadło Ci nic ale luz w ciuchach masz duuuży, i to najważniejsze ![]() ![]() Świtezianko wysłałam zdjęcia Tobie i Sabbath także. |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
mogę Wam wytłumaczyć jak to jest w przypadku ćwiczeń ,jak człowiek ćwiczy to wagowo tyje , obwodowo chudnąc ,bo mięsień jest cięższy niż tłuszcz, ale Wy nie ćwiczycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zadomowienie
|
Witam,,,dopiero jakos sie zwleklam,,,dzis chyba mam kryzys swojej choroby....
strasznie boli mnie glowa i pol nocy kaszlałam.O paczkach nie ma mowy,,nie mam siły piec,,,a przyniesc nie ma kto.Milego dnia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Nesko tak jest przy ćwiczeniach, a my ćwiczymy tylko gadulstwo więc to dziwne????
Ciekawe czy jeden tłuszczyk może ważyć więcej a drugi mniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o odchudzanie to w ekstremalnych metamorfozach trenet powiedział że błedem jest przy odchudzaniu ciągłe ważenie sie , ważniejsze są obwody, dodatkowo powiedział bardzo fajną rzecz , że żeby chudnąć trzeba jeść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Wtajemniczenie
|
Oj tak Nesko Kochana, ten Twoj trener, to fajny gośc, ja chcę jeść
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane,
nie lubię, gdy ktoś wykorzystuje moją dobroć, dobrą wolę pomocy i życzliwośc, zarowno w zyciu prywatnym jak i zawodowym. Lubie pomagac ludziom, jestem empatycznym stworzeniem, a budowanie pozytywnych relacji jest moją domena - powiem nieskromnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
witam Was wszystkie
![]() znowu nie mam czasu przeczytać co napisałyście, ale widzę, że powrót Świtezianki zmobilizował Wszystkie do pisania cieszę się z tego i wieczorem poczytam i ...posiedzę sama na fotum, dziś w dodatku bez alkoholu ![]() ja mam tyle pracy, że powoli zapominam co ja wogóle robię trzymajcie się cieplutko wszystkie zdrowe i chore ![]() i pa pa a pączki tylko wącham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety to nie mój trener tylko z takiego programu w TV "ekstremalne metamorfozy taka taka musiasz zjeść choć jednego , tradycja mówi że jak nie zjesz to będziesz miala chudy rok a wiadomo że lepiej mieć tłusty......hehehehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana, Ty jesteś taką dobrą duszą, a niestety nie każdy to potrafi docenić, na świecie jest mnóstwo ludzi, którzy tylko patrzą jakby tu wykorzystać takie wspaniałe osoby jak Ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
dziekuję Ci Moja Piekna za zdjęcia. jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wyjątkowej urody. Kochana Moja, nieskromnie Ci sie przyznam, że odnajduję podobne cechy w ukladzie naszych twarzy - ale to zapewne dlatego, że chcę sobie pochlebić. Jestes śliczna i taka zgrabna, i taka idealnie szczupła, a Synuś Twój równiez jest piekny. Właśnie tak sobie Ciebie Kochana wyobrażałam. Jestem dumna, że mam tak piękna Koleżankę jak Ty Moja Droga i cóż jeszcze mogę dodać - zachwyt, zachwyt, zachwyt, zachwyt........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Wtajemniczenie
|
Maro Moja Kochana,
jest mi zawsze bardoz pzrykro, gdy ktoś kogo darze sympatia i staram sie mu pomóc z dobrego serca, w nastepstwie mojego pozytywnego uczynku zwala na mnie swoje obowiązki. Nie lubię takich ludzi i juz sie do nich uprzedzam. Potrafie mówić nie, jestem asertywna - jednak zawsze zbyt późno, bowiem pierwszym moim działaniem w kontaktach międzyludzkich jest nawiązanie nici sympatii |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Wtajemniczenie
|
Taka Taka Kochana,
dobrze, że zajrzałaś. Też bym się z Tobą winaka napiłą, ale Ty wczoraj oddawałaś sie zgubnemu nałogowi,...ale jeszcze życie pzred nami. Cieszę się, że z nami jesteś |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Wtajemniczenie
|
Dodko Kochana,
ja generalnie lgnę do ludzi i staram sie być miła, ale nie toleruję braku lojalności i bezczelności. Potrafie wtedy powiedzieć nie. A już od dłuższego czasu - podobnie jak Ty Kochana, nie wpuszczam ludzi do swojego życia, bowiem miewałam negatywne doświadczenia. jesteście pierwszymi, z którymi dziele się swoim życiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zadomowienie
|
Switezianko kochana, nawet nie wiesz jak ja Cię rozumiem. Ja tylko w teorii jestem taka dobra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: dla zasady jak ognia unikam pomagania osobom, które lubią sobie przypisywać cudze zasługi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 |
Wtajemniczenie
|
Maruś Kochana,
osoba, której pomogałam, robi z siebie cierpiętnice, co to za miliony musi pracować. W gruncie rzeczy wyrę czyłąm ja w jej obowiązkach i zamiast dziekuję, dzis został do mnie pzrysłany pracownik, ktory uważał, że obowiązki tamtej pani mam wykonywac ja. Cóż szybko wyprowadziłam go z błędu. a tej osobie juz nie pomoge, wręcz pzreciwnie od dzis będę jej antagonista i już, nie znosze w życiu chamstwa, bowiem jest nabyte, głupote moge wybaczyć, bowiem bywa najczęściej wrodzona., dzięki Ci Kochana, że ze mną jesteś |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Kochana,
jeśli mnie pzreczytasz, to chciałam Cie Kochana zapytać w jaki sposob zamawiałaś te probki arabskich perfum, bo widzisz Kochana, wysąłąłm im wiadomość pzrze gadu( właściwie zrobił to mój Syn) i niestety od 3 dni żadnego odzewu. Może mi cos podpowiesz kochana, bardoz proszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko dziękuję Ci za komplementy
![]() ![]() Jesli masz jeszcze jakieś fotki to podeślij mi na ten adres z którego Ci wysłałam, syna też nie widziałam. Nie przejmuj się tak pracą, tzw "spychologia" to norma dla niektórych osobników, ale trzeba twardo się temu przeciwstawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
zapewniam Cię, że to Ty jesteś ładniejsza i dużo młodsza. Niestety Piekna Moja nie mam w tej chwili więcje dostepnych zdjęć swojego obłego ciała i posępnego oblicza. Obiecałam tez Nice, że mój Synek zrobi mi kilka fotek, ale niesety swtorzonko nie ma na to czasu, a ja też nie mam chęci obnażać swoje złe strony wizualne. Ty jestes śliczna, piekna i cudowna. Kochana Moja, jeśli chodzi o pracę, to widzisz Moja Dorinko, ja byc może nie jestem tak upierdliwa sluzbowo, ale boli mnie gdy ktoś komu okazuję sympatie, obrac sie pzreciwko mnie tylko po to, by z siebie zrzucić robotę. Nie warto więc ludziom okazywac serdca, ale ja stara jestem i durna, a jak to sie mow "jak masz miękkie serce, to musisz mieć twardą pupę" - u mnie oba elemnty miękkie. Stara jestem i głupia, zbyt mocno wierzę w ludzi i ludzkie więzy. Do lamusa ze mną dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko wysłałąm Ci Moje szczęscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko rozumiem, będę czekała cierpliwie na kolejne Twoje piękne objawienia
![]() Rozumiem Cię z tym lamusem........, też mam często takie wrażenie- że jestem zbyt miękka na te czasy, zbyt ufna, zbyt romantyczna. Wychodzę z założenia, że jeśli ja jestem wobec kogoś fair, to ktoś wobec mnie także taki będzie, życie bywa jednak okrutne i uczymy się tego na codzień ![]() Miałam już kilka nauczek w życiu, ale niewiele mi to dało niestety, już taka niereformowalna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
wszystkie moje odczucia i uczucia zawarłąś w powyższych słowach, to jeszcze raz udowadnia, że jesteśmy bardoz podobne - charakterologicznie oczywiście, bowiem do twej urody nie smiem sie porównywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.