![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
Wszystko mnie denerwuje.
![]()
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Anul Gratulacje
![]() ![]() Chyba mam początki depresji.... ![]() Tż wyjechał 2 tyg temu do Holandii do pracy, zarobic na start(planujemy otworzyc firme transportową) W ciagu tego czasu Ja dowiedzialam sie ze ma pozakladane konta na portalach randkowych wlazlam tam jako On, poczytalam wiadomosci,-propozycje spotkan- jakie skladal roznym dziewczynom,poprostu sie zupelnie zalamalam..... Nie umialam zlapac oddechu ,czytalam to przez łzy i nie moglam uwierzyc ze to sie dzieje. Zapytalam go wprost czy sie z nimi spotykal i czego szuka w takich miejscach-ale nie potrafil ,nie chcial mi odpowiedziec??? Zupelnie mu nie ufam, niewiem czy jeszcze nadal mozemy byc parą, tym bardziej ze teraz nawet nie mozemy sobie wytlumaczyc ,porozmawiac-przez tel to nie ma sensu-... Stracilam poczucie wlasnej wartosci,i wogole czuje sie fatalnie..... Dzieki ze moglam sie Wam wypisac Caluje wasza Bombka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Bombka
![]() ![]() Ściskam Cię mocno i na razie tylko tyle mogę napisać bo na 20 mam dojechać na siłownię na drugi koniec miasta, a w ogóle nie jestem jeszcze gotowa. Te portale stają się jakimś atrybutem zajętych facetów ![]()
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bombus ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Bombka
![]() Rozstałabym się z nim, naprawdę.
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Dzieki kochane za mile slowa
![]() Niewiem zupelnie co robic, gdy jestem w pracy staram sie znajdowac sobie zajecia jedno po drugim, ale wystarczy ze zostaje sama i zalamka ,dol totalny rozpamietywanie wszystkiego od nowa.... Kocham go strasznie ,niewiem czy umialabym odejsc... Narazie licze na wyjasnienie-jakiekolwiek- moze czas pokaze,moze On sprobuje walczyc na nowo o zaufanie... Za duzo w tej chwili pytan zostaje bez odpowiedzi.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Bombuś, trzymaj się dzielnie.
![]() Nie zapominaj o samej sobie. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Bombkuś
![]() ![]() ja sie teraz tez takich rzeczy boje jesli chodzi o TZa ![]() Pisz jak cos pisz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
Bombka, babo
![]() mam nadzieję, że jednak będziesz mogła w końcu go zostawić, bo jego zachowanie nie wróży nic dobrego na przyszłość ![]() ![]()
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
Bombka kochana, trzymaj się ciepło i nie daj się
![]() ![]() Pamiętaj, ze tu się możesz wygadać jakby co...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
Halo, halo...?
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
hop hooooop...
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
jest tu ktos??
![]()
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
jak się kurcze wstawia linka zeby linka nie bylo widac, tylko mozna bylo jakis napis ?
![]() Nie moge sobie przypomniec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
Yenn
![]() [u rl="link"] nazwa [/u rl] * url oczywiście bez spacji. ![]() Co u Was? ![]() Bri nas opuściła. Zamieniła Mafiję na dwór królewski. Z plebsem się nie zadaje... ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już się cieszę na długi weekend, może w końcu uda mi się odpocząć... Bri wracaj do nas ![]() ![]() Bombuś, i jak tam? Cmokam Dziewczyny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
Taaa, ja będę miała długi weekend.. pf
![]() ale jakoś specjalnie mnie to nie martwi. ![]() grunt, to autosugestia. ![]() jak, to dobrze studiować coś, co się lubi. I nawet nie przeszkadza mi kilka głupich przedmiotów, ech. ![]() Słonecznej majówki. ![]() ![]()
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
Helloł kochanieńkie
![]() Dziekuje za wszystkie dobre słowa,jestem wdzieczna, cieszę sie żemogę wam pozawracać czasem głowę-naprawde wiele to dla mnie znaczy. ![]() ![]() ![]() Jakos leci,staram sie nie myśleć za dużo chociaż czasem płaczę jeszcze w poduszkę.... Miłego długiego weekendu ![]() ![]() u nas koncerty Brodki i Boney M ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
eeeeeeeeeeej no, durnowate :P
jestem, czuwam. ale dziś tak mi dali popalić w robocie, że chyba nawet w ogóle na wizaż nie wlazłam. po pracy poleciałyśmy z kumpelą w poszukiwaniu jakiejś padliny na grilla ale oczywiście sępy wszystko wymiotły :/ i jesteśmy, że tak powiem, w d.......... ![]() na szczęście się zgadaliśmy na piątek, więc jest szansa, że rano coś dopadniemy ![]() cięzkie to życie, normalnie jak za komuny - puste póły ![]()
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
alio alio
![]() Nasz Jaszek niewidziaszek dziś urodzinuje. pewnie i tak tu nie zajrzy i nie przeczyta, ale wszystkiego najlepszego Jaszko ![]() ![]() ![]() ![]() tęsknię ![]()
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
Jaszek?
Jaszeńko kochana Nasza! ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin! Zdrówka, szczęścia, słonka, przyjaciół, uśmiechu!!! no i zaglądaj do Nas czasami. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
A moze zajrzy??
![]() Jaszmurko Ty nasza ![]() ![]() ![]() wszystkiego dobrego z Okazji urodzin!!!! BRAKUJE NAM CIEBIE ![]() Cmokam goraco paróweczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
Brisia.
![]() U mnie było to samo. ![]() ![]() Powariowali. Przecież sklepy są zamknięte tylko dzisiaj. ![]() a tu wyprawy, jak na wojnę. ![]()
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
ludzie powariowali, naprawdę
![]() Jaszka żyje, odpisała mi na sesemesa małpa rogata ![]()
![]() |
#2755 |
Zakorzenienie
|
Jaszuś żyj nam 100 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ____ Odnośnie urodzin, mam problem. ![]() ![]() ![]() A, miałam pierwszą jazdę ![]() ![]()
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
Paula, a co chciałabyś na to ciepłe danie?
![]() I dlaczego ona nie chce? ![]()
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Westi ja się w tym roku już sporo osiemnastkowałam i zauważyłam, że ciepłe danie jest potrzebne. Każdy je z przyjemnością i ma energię, a reszta rzeczy stoi. Dlatego zrezygnowałam z ciasta i sałatek. Wymyśliłam tylko danie, torta, owoce, kanapki, paluszki i czipsy, ewentualnie lody. Już się naoglądałam stojących całą noc sałatek i talerzy z ciastami
![]() A co będzie na ciepło, to jest mi obojetne. Myślałam nad chińszczyzną albo pieczonymi ziemniakami z mięsem.Moja mama chce placki po węgiersku, bo to wychodzi dosyć tanio, a gości będzie sporo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
A nie możesz się... wycofać?
![]() Jaszka, wszystkiego naj Syrzaku Nasz. ![]() Rozbita dziś jestem. ![]()
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Anul, ale to ja zamawiałam salę i w sumie to ona dołączyła się do mnie. Tylko, że jej nie wyrzucę przecież. To moja bardzo dobra kumepla i nie wiedziałam, że tak wyjdzie
![]() ![]() W ogóle.... Liverpool ![]()
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Ech, a ona widziała co dzieje się z sałatkami i ciastami? Pewnie dzieliłaś się doświadczeniemz 18tek na których byłaś, może poproś wspólnych znajomych żeby powiedzieli jej że mają nadzieję, że będzie cos ciepłego na ruszt
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.