Lubelskie Żonki!! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-24, 17:26   #2731
Joasia***
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

dziewczyny, mm pytanko, dostałam na priv prosbę o dopisanie do listy, sam fotograf mnie o to prosi, a nie pamietam żeby raczej któraś z was korzystała z jego usług, nie widziałam tez na Lubelskich PM... co mam odpisać? do listy chyba dopiuje się propozycje od nas, te sprzawdzone i polecane, nie???

dopisek: jego stronka
www.zdjeciaslubne.lublin. pl
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 18:08   #2732
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
dziewczyny, mm pytanko, dostałam na priv prosbę o dopisanie do listy, sam fotograf mnie o to prosi, a nie pamietam żeby raczej któraś z was korzystała z jego usług, nie widziałam tez na Lubelskich PM... co mam odpisać? do listy chyba dopiuje się propozycje od nas, te sprzawdzone i polecane, nie???

jak dobrze pamiętam to ktoś już kiedyś dostał ochrzan za wysunięcie propozycji dodania swoich usług do listy, która z założenia jest listą usług polecanych przez zadowolone wizażanki

PS. już trzeci dzień mam problemy z wizażem o co kaman? a może to coś nie tak z moim koputerem? ale reszta stron działa bez zarzutu
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 18:15   #2733
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość

Generalnie to go nie znam, zdjęcia mogą być - ha znalazłam na nich mojego kolegę z dzieciństwa

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
PS. już trzeci dzień mam problemy z wizażem o co kaman? a może to coś nie tak z moim koputerem? ale reszta stron działa bez zarzutu
No masakra z ładowaniem się wizażu :/

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 18:52   #2734
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość
postanowiłam się przerzucić - w końcu- z wątku panien młodych na lubelskie żonki

trochę tak ciężko się rozstać z tamtym wątkiem ale moja druga połowica się ciągle śmieje ze ja to wieczną panną młodą bym chciała być więc jesli pozwolicie dałącze do Was.
witamy - przyzwyczaisz się zapewniam he he

poza tym coś mega ciążowo się zrobiło he he he nie da się nie zauważyć
a ja byłam w W-wie, było tak samo paskudnie jak tutaj... choć rano pani w TV twierdziła, że w mazowieckim będzie słońce... tiaaaa bujać to my, ale nie nas
tyle dobrego, że spotkanie trwało tylko godzinę i miałam chwilę na złote tarasy

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 19:33   #2735
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Mnie już dobija ta pogoda.

Co do ginekologów, to polecam prywatny gabinet na Jana Sawy, Donna Vita, chyba któraś z Was już o nim pisała. Mogę polecić panią ginekolog, którą wcześniej poleciła mi nicky (pewnie nie ma nic przeciwko rozpowszechnieniu tej informacji). To pani Gulanowska-Gędek, jest położną i pracuje też na Kraśnickiej. Jest przesympatyczna, naprawdę w porządku, odpowiada wyczerpująco na każde pytanie, dużo mówi. I bada piersi bez przypominania o tym (wiem, że to oczywiste, ale u każdego ginekologa, u którego wcześniej byłam, musiałam o to pytać...). W cenie jest USG i cytologia, co dla mnie bardzo ważne. Nigdy nie czekam na swoją kolejkę dłużej niż 5-10 minut, co jest dla mnie szokiem, bo u poprzedniego ginekologa 50-60 minut to była norma i dlatego już nigdy nie pójdę do przychodni z NFZ. Szkoda że mnie już nie będzie w Lublinie jak będę potrzebowała położnej (w każdym planuję nie być ).
Stary 2008-09-24, 19:58   #2736
marzedowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
witamy - przyzwyczaisz się zapewniam he he

poza tym coś mega ciążowo się zrobiło he he he nie da się nie zauważyć
a ja byłam w W-wie, było tak samo paskudnie jak tutaj... choć rano pani w TV twierdziła, że w mazowieckim będzie słońce... tiaaaa bujać to my, ale nie nas
tyle dobrego, że spotkanie trwało tylko godzinę i miałam chwilę na złote tarasy
dzięki, no ja tez mam nadzieje ze się szybko przestawię...

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Mnie już dobija ta pogoda.

Co do ginekologów, to polecam prywatny gabinet na Jana Sawy, Donna Vita, chyba któraś z Was już o nim pisała. Mogę polecić panią ginekolog, którą wcześniej poleciła mi nicky (pewnie nie ma nic przeciwko rozpowszechnieniu tej informacji). To pani Gulanowska-Gędek, jest położną i pracuje też na Kraśnickiej. Jest przesympatyczna, naprawdę w porządku, odpowiada wyczerpująco na każde pytanie, dużo mówi. I bada piersi bez przypominania o tym (wiem, że to oczywiste, ale u każdego ginekologa, u którego wcześniej byłam, musiałam o to pytać...). W cenie jest USG i cytologia, co dla mnie bardzo ważne. Nigdy nie czekam na swoją kolejkę dłużej niż 5-10 minut, co jest dla mnie szokiem, bo u poprzedniego ginekologa 50-60 minut to była norma i dlatego już nigdy nie pójdę do przychodni z NFZ. Szkoda że mnie już nie będzie w Lublinie jak będę potrzebowała położnej (w każdym planuję nie być ).

co do ginekologów to ja polecam przychodnię przy szpitalu na Staszica i tamtejszych lekarzy! co prawda ja chodzę do prof Kotarskiego, który przyjmuje prywatnie na Północnej, ale w tamtej przychodni jest swietny lekarz Dr. Nowakowski! po za tym mają tam bardzo dobry sprzęt do badań no i codzienną praktykę w szpitalu, co akurat dla mnie jest bardzo ważne!

Edytowane przez marzedowna
Czas edycji: 2008-09-24 o 20:20
marzedowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 20:43   #2737
pola_m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Pola - a doniczki mają dziurki? Bo mi ziemia pleśniała jak nie było dziurek.
kurde, mają-niektóre tylko po jednej i myślałam że to może to, ale jest jeszcze tymianek, który nie zdążył jeszcze być przesadzony i on też... Może ziemia jakaś nie teges...? Inne kwiatki wporzo. Słyszałam też kiedyś że nie można podlewac wodą taką od razu z kranu, bo przez kamień sie robi taki biały osad, wyglądający jak pleśń, więc specjalnie odstawiam na co najmniej dobę, żeby sie ustała. Może zacznę podlewać w ogóle filtrowaną... ech szkoda by mi ich było, bez świeżych ziół to nie umiem...

Ruda masz rację, faktycznie zaciążyło na forum... Mam jednak nadzieję, że to niezaraźliwe
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 20:51   #2738
martuko
Wtajemniczenie

kurcze, napisalam po Joasi i nie ma mojego posta NO to ja już nie mam natchnienia. DObrej nocki żonki
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 21:13   #2739
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
Jeśli Ziętek to taki starszy to on przed wakacjami zmarł. Bo coś mi sie nazwsiko kojarzy ale nie jestem pewna czy dobrze.
Ale numer, nie wiedziałam, a byłam ostatnio u niego 4 kwietnia, szkoda , bo fajny był, trochę milczący. Miałam dzwonić aby się umówić na wizytę, bo po ciąży czas zrobić cytologię, a do niego niespecjalnie się czekało.
Kurcze i właściwie nie mam swojego ginka. Kiedyś chodziłam do Teresińskiej przy Lubartowskiej, ale denerwowało mnie że trudno się dostać. No to znów muszę pojechać do szpitala na Kraśnickich

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Nie, do innej. Ale po tym, jak obsmarowałam prowadzącą, to może nie będę pisała na wątku. Wyślę Ci info na PW.

No proszę, nie sądziłam, że zauważysz... Tak stwierdzilam, że chyba sb jednak bardziej mi pasuje, bo małż będzie w robocie, więc nie będzie wydzwaniał za mną, a w pt ma wolne, więc może jęczeć. To o której Ci pasuje? Ja się dostosuję.

A herbatkę z Jodie popsuła moja ulubiona szwagierka... Eh... Brak słów. Niektórzy to nie wiedzą, co to dobre wychowanie i nie pytają się czy jest się zajętym. Wydaje im się, że jak się jest w domu na zwolnieniu, to w każdej chwili można mu się zwalić na głowę...
Sprytna jestem, co? A w sobotę tak koło 11, może być? A co Cię tak małż pilnuje?
A tak właściwie to skąd wiedziała, że jesteś w domu, w sumie mogło cię nie być.

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
jak to w Pro-vivo ciąż nie prowadzą?
a ja to co?
czy mi sie może przysniło?
a sprzęt do KTG to niby dla kogo mają?

ja tam chodziłam do Wdowiaka, z tego co wiem to ma kilka dyżurów w m-cu na Kraśnickich, ja rodziłam na Staszica, nie miałam tam swojego lekarza, zresztą po co mi lekarz jak przy porodzie i tak wiecej działa połozna.
Ja trafiłam akurat na połozną ,która prowadziła szkołe rodzenia przy szpitalu na Staszica, bardzo mi pomogła, nie wiem jakby się wszystko skonczyło gdyby trafił mi sie kto inny
No Yoolia nareszcie jakiś post, ale Ty zrobiona jesteś, po same pachy, że nawet na chwilę na neta nie zajrzysz, o sorki podglądasz ale nie piszesz.No ewentualnie coś skrobniesz na Mikołajkowych! O nas zapominasz

Pola m moim zdaniem je trochę zalałaś, za dużo wody miały i teraz pleśnieją, ściągnij wierzchnią warstwę ziemi i podsusz je trochę.

Witaj Marzedowna!
Stary 2008-09-24, 21:34   #2740
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
kurde, mają-niektóre tylko po jednej i myślałam że to może to, ale jest jeszcze tymianek, który nie zdążył jeszcze być przesadzony i on też... Może ziemia jakaś nie teges...? Inne kwiatki wporzo. Słyszałam też kiedyś że nie można podlewac wodą taką od razu z kranu, bo przez kamień sie robi taki biały osad, wyglądający jak pleśń, więc specjalnie odstawiam na co najmniej dobę, żeby sie ustała. Może zacznę podlewać w ogóle filtrowaną... ech szkoda by mi ich było, bez świeżych ziół to nie umiem...

Ruda masz rację, faktycznie zaciążyło na forum... Mam jednak nadzieję, że to niezaraźliwe
a mnie się wydaje, że to coś z ziemią... że są w niej zarodniki pleśni albo coś takiego - u mnie też się czasem tak robi w niektórych doniczkach, a przecież utrzymuję podobny poziom wilgotności we wszystkich kwiatkach... a w palmie to mi nawet mech wyrósł ale wygląda nieźle wiec mu nic nie zrobiłam

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 06:27   #2741
Malpka
Zakorzenienie

widziałam dziś z rana słońce chcmura go zaraz zasłoniła jak wstawało no ale było więc może dzis w dzień wróci

Cytat:
Napisane przez marzedowna Pokaż wiadomość
postanowiłam się przerzucić - w końcu- z wątku panien młodych na lubelskie żonki

trochę tak ciężko się rozstać z tamtym wątkiem ale moja druga połowica się ciągle śmieje ze ja to wieczną panną młodą bym chciała być więc jesli pozwolicie dałącze do Was.
witam i ja a przyzwyczaić tutaj to nic trudnego

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
jak to w Pro-vivo ciąż nie prowadzą?
a ja to co?
czy mi sie może przysniło?
a sprzęt do KTG to niby dla kogo mają?

ja tam chodziłam do Wdowiaka, z tego co wiem to ma kilka dyżurów w m-cu na Kraśnickich, ja rodziłam na Staszica, nie miałam tam swojego lekarza, zresztą po co mi lekarz jak przy porodzie i tak wiecej działa połozna.
Ja trafiłam akurat na połozną ,która prowadziła szkołe rodzenia przy szpitalu na Staszica, bardzo mi pomogła, nie wiem jakby się wszystko skonczyło gdyby trafił mi sie kto inny
hmhm to ciekawe dlaczego mi powiedzieli ze nie prowadzą ciąż czyżby dlatego ze chodziłam na darmowe wizyty no ale nie to nie pójdę sobie do innego lekarza

miłego dnia i zeby to słońce w końcu wyjrzało

o jestem dziś pierwsza
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png

Edytowane przez Malpka
Czas edycji: 2008-09-25 o 06:28 Powód: dopisek
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-25, 06:37   #2742
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
widziałam dziś z rana słońce chcmura go zaraz zasłoniła jak wstawało no ale było więc może dzis w dzień wróci
Jest, jest i świeci nawet
Tylko jakoś się nie cieszę, bo samopoczucie do kitu boli mnie gardło i chcę do domu....

Cytat:
o jestem dziś pierwsza
Druga

Stary 2008-09-25, 07:06   #2743
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Sprytna jestem, co? A w sobotę tak koło 11, może być? A co Cię tak małż pilnuje?
A tak właściwie to skąd wiedziała, że jesteś w domu, w sumie mogło cię nie być.
Nie no szlag mnie trafi z tym wizażem!!!!!!!!!!!! Wrrr...

Będę ok. 11, w zależności od autobusu.

Zadzwoniła, zapytała, czy jestem w domu, aha, no to ona wpadnie, na razie...

Cześć dziewczynki!
Stary 2008-09-25, 07:15   #2744
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Nie no szlag mnie trafi z tym wizażem!!!!!!!!!!!! Wrrr...

Będę ok. 11, w zależności od autobusu.

Zadzwoniła, zapytała, czy jestem w domu, aha, no to ona wpadnie, na razie...

Cześć dziewczynki!
a no cześc a mi tam wizaż chodzi bez zarzutu chociaz wy marudzicie od kilku dni
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 07:22   #2745
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
a no cześc a mi tam wizaż chodzi bez zarzutu chociaz wy marudzicie od kilku dni
Dziś też mi ok się ładuje, ale wczoraj masakra była

Stary 2008-09-25, 07:34   #2746
omikrona
Raczkowanie

Nareszcie SŁOŃCE

niebieska.lwica - niestety właściciel budynku po remoncie jeszcze nie przykręcił grzejników (i jakoś za bardzo się tym nie interesuje) dlatego mi tak zimno a szefowa już obiecała załatwić jakiś dogrzewacz.

Dziś stronka działa bez zarzutu, wczoraj to był koszmar.
Stary 2008-09-25, 07:55   #2747
SELKA*
Zakorzenienie

Dzień dobry! Dzień dobry
Nasze wizażowe modły zostały wysłuchane i wreeeeeeszcie wyjrzało słoneczko Oby już na stałe...
Ale mam dzisiaj lenia, cholernie nie chce mi się iść do pracy. Musze się jakoś zmotywować, tylko jak
Miłego dnia laseczki
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 08:03   #2748
Sonia11
Wtajemniczenie

No po prostu całkiem inaczej świat wygląda jak jest słonko.

Joasiu - możesz dopisać tego fotografa do listy z dopiskiem że to na jego prośbę i że nie jest jeszcze wypróbowany - możemu komuś przyda się namiar bo zdjęcia są całkiem niezłe.
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 08:06   #2749
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
a ja bym się nie pogniewała jakby zarażało

u mnie też słoneczko świeci od razu więcej mam energii

a i dzień dobry wszystkim
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-25, 08:53   #2750
sija
Zadomowienie

SŁOŃCE i od razu wszystkim humorki się widze poprawiły aż mi się chce iść na spacerek lekarka powiedziała, że już moge troche wychodzić, zresztą musze, bo brejdak wyjechał na kilka dni i nawet nie ma kto zakupów zrobić

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 08:57   #2751
anadun
Rozeznanie

Ale piękny dzień
U mnie też słoneczko się przebija przez chmury.
Właśnie wróciłam z usg i pierwszy raz widzieliśmy mojego brykającego maluszka
od razu zapał do życia inny idę coś na obiad przed pracą nastawić i może posprzątam wykorzystując chęci do pracy
Stary 2008-09-25, 09:23   #2752
Ostrowczanka
Zakorzenienie

No, wreszcie to wyczekiwane słoneczko! . Mam nadzieję, że wreszcie w niedzielę uda nam się zrobić ten plener . No i nie umarznę na weselu .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 09:45   #2753
martynka81
Rozeznanie

nareszcie, nareszcie sloneczko moze w koncu uda nam sie ten plener zrobic no i ostrowczance tez, nie!!!
od razu humorek lepszy jak sloneczko za oknem witam nowa lubelska zonke im nas wiecej tym lepiej i weselej,
a mi tez wizaz slabo sie ladowal wczoraj , czasem sie tak zdarza i to przewaznie wieczorkiem, moze cos usprawniaja
a tak wogole dzien dobry wszystkim
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 10:14   #2754
nicky_1981
Rozeznanie

Dzien doberek! Własnie wróciłam z badan okresowych. Masakra jest w przychodni na Langiewicza. Ale humor jest w porzadku bo wreszcie pogoda inna!

Dołączam też do naszych wizazowych "słomianych wdów" bo mój monsz 04/10 wyjezdza na 2 tygodniową delgację do Niemiec.
Jakby powiedział Gargamel "uuuuuu jak ja nie cierpię delegacji"
Papatki
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 10:44   #2755
Sonia11
Wtajemniczenie

A ja znowu cierpię na bezrobocie w pracy
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 11:44   #2756
jodie
Zakorzenienie

czesć dziewczynki, mój dziadek znowu wylądował w szpitalu , znowu miał operację;( smutno mi

Tola dzięki za herbatke i pyszne ciacho! poproszę przepis!
Stary 2008-09-25, 11:55   #2757
sija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
czesć dziewczynki, mój dziadek znowu wylądował w szpitalu , znowu miał operację;( smutno mi

Jodie my tu wszystkie mocno żeby było wszystko dobrze

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 12:29   #2758
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość

Nie ma za co. Jak chwilę posiedzę, to może się zbiorę i pójdę do kuchni po ten przepis... Chwilowo nie chce mi się tyłka ruszyć. Dużo zdrówka dla Twojego dziadka!
Stary 2008-09-25, 13:19   #2759
skrzatek24
Rozeznanie

I juz po słońcu, poszło sobie... Dobrze, że chociaz na chwilke zajrzało, chociaż dziś pracowałam w terenie i przez 3 godzinki zapisywałam różne wyniki na dworze - wcale nie było super ciepło. Ręce zmarzły, gardło i uszy bolą Idę pod kocyk.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 13:47   #2760
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Idę do domu się wygrzewać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości