|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Dobrze, że odkopałam ten wątek, bo stał się on dla mnie inspiracją do walki ze sobą i swoim ciałem.
Jestem dość szczupła, ale nie mam ani grama mięśni (no, bo i od czego), a marzy mi się taki mocno umięśniony brzuch z równie mocno zarysowaną talią. 6 waidera nie jestem w stanie zrobić, 8 minutes abs spróbuję, ale na pewno zacznę od czegoś lekkiego, co mnie nie zniechęci. Lecę wiec szukać wątków, w których są ćwiczenia na brzuch
|
#2732 |
|
♥
|
mad ładny brzuch
maja wysłałam pw :P |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;10663953]To ja wklejam swój ....
![]() Macie piękne brzuchole, Zaczynam REGULARNE treningi od dziś więc zobaczymy co z tego będzie trzymać kciuki za mniewow! cuuudo! i nóżki też śliczne w ogole jestes drobna, prawda?
|
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
Mad Woman - respect piękny brzusio
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Mad woman, bossssssski ten brzuch, matko ile ty na niego pracowałaś??????
|
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
podbijam pytanie
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;10663953]To ja wklejam swój ....
![]() Macie piękne brzuchole, Zaczynam REGULARNE treningi od dziś więc zobaczymy co z tego będzie trzymać kciuki za mnieno właśnie też jestem ciekawa, co ty ćwiczyłaś? masz problem z oponką pod pępkiem? bo ja właśnie mam trochę tłuszczyku co mnie wnerwia na dowód wklejam swój brzuchol: sory za jakość zdjęć, ale robione komórką^
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz totalnie plaski brzuch, nie widac zadnego tluszczyku |
|
|
|
|
#2739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wystarczy wyrobic sobie nawyk prostowania się. Wystarczy wyciągnąć szyję, ściągnąć łopatki i troche wciagnąć brzuch. Od razu lepiej. Po krzywiznie prawie sladu nie ma ![]() A czy ćwiczenia Tobie moga pomóc? Oczywiście, że mogą. Mogą każdemu. Może od razu nie będziesz miała super plaskiego brzucha, ale na pewno będzie prezentował się ładniej niż dotychczas. Aha, i przy skrzywieniu kręgosłupa wskazany jest wszelki ruch, wiec nic sie nie stanie od cwiczen. |
|
|
|
|
#2740 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam za miłe slowa, az mi sie przyjemnie zrobiło![]() Iza_wiosenna masz racje ,jestem drobniutka ,mam 160 wzrostu i obecnie 44 kg moim marzeniem jest takie zdrowe 50 kg chociażNa takie efekty jakie osiągnęłam zlożyl sie rok regularnych treningów tzn 3 razy w tygodniu plus swiadome odzywianie tzn posilki okolotreningowe itp. Z tym ze naprawde uwielbiam ćwiczyć wiec mozna powiedzieć ze to czysta przyjemność. Od wrzesnia zeszlego roku zmienilam prace na siedzaca ,rozne zmiany w tym nocki i cieżej zmobilizowac mi sie do treningów bo zawsze jakas wymówka sie znajdzie. Jak zaczynalam to byl to zwykly aerobik z plyt,potem zajecia fitness w klubie i dopiero na końcu ćwiczenia siłowe plus dietka- co nie ukrywam daje najlepsze rezultaty przynajmniej na mnie No i brzuch jest ta czescia która uwielbiam ćwiczyc pewnie dlatego ze najszybciej widac efekty .Nawet nie wiecie jakiego dałyscie mi teraz powera do ćwiczeńCo do brzuchów jakie tu sie pojawiają to naprawde same rarytasy Cytat:
![]() Ty chyba w życiu oponki nie widziałaś, masz szczupły płaski brzuch . Szkoda nerwów powinnas sie cieszyc z brzuszka bo naprawde niczego mu nie brakuje |
|||||
|
|
|
#2741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, ze jak usiądziesz to zrobi się 'oponka', ale w Twoim przypadku to będzie oponka skóry ;p nawet najszczuplejszy ma takie coś jak usiądzie! wiem bo mam koleżankę która jest chuda jak patyk(sory za określenie ;p) a też ma takie coś to jest naturalne ![]() i nie zadręczaj się bo nie ma czym, ile dziewczyn chciało by mieć taki szczuplutki brzuszek jak Twój! |
|
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
Renia ma racje
fajny fajny... Jak ja siebie to mi taka opona sie pojawia ze mozna z niej opone do ciezarowki zrobic
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
uch.. może na zdjęciach tego nie widać, ale coś jednak jest ;p
mimo wszystko dziękuję^ chyba przychylniej spojrzę na mój brzuch następnym razem. co nie oznacza, że przestanę ćwiczyć xd- wręcz przeciwnie, ostro biorę się do walki ! ;]
|
|
#2745 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważyłam, że odkąd zaczęłam ćwiczyć, to nabrałam większej siły i pewności siebie. poza tym inaczej postrzegam ból- potrafię z nim walczyć i nie jestem już taka cizia, jak jeszcze do niedawna ;p każdy ból gdzieś w ciele kończył się u mnie lamentem. a teraz nawet z bolącą nogą brałam udział w sztafecie szkolnej ;d
|
|
|
#2747 |
|
Rozeznanie
|
![]() Macie piękne brzuchole, Zaczynam REGULARNE treningi od dziś więc zobaczymy co z tego będzie trzymać kciuki za mnieMAd Woman brzuch masz piekny, ja do takiego daze ale jeszcze troszke mi brakuje
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
Mad Woman- brzuszek po prostu boski!
|
|
|
|
#2749 |
|
Raczkowanie
|
[1=589c74df79962c61509f6b9 f72c24225a252fd9f_66fc7ef 222693;10680852]
Na takie efekty jakie osiągnęłam zlożyl sie rok regularnych treningów tzn 3 razy w tygodniu plus swiadome odzywianie tzn posilki okolotreningowe itp. [/quote] Mogłabys napisac cos więcej? mam 155cm i ważę 40 kg. Skóra i kości ;] cała ja.. ;] Chciałabym coś zrobic, motywacji potrzebuję ale najbardziej to konkretów! Wybredna jestem, więc z jedzeniem może być kiepsko choc jestem w stanie się przemóc.. ale ćwiczenia? mogłabyś podać jakieś konkretne przykłady, moze strony z których korzystałaś? Nie mam możliwości chodzenia na siłownię czy fitnes. muszą mi wystarczyć 4 ściany domu
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
sliczne brzuszki
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
moj brzuch cwicze go nadal
![]() 1-aktualne 2-wakacje
|
#2752 |
|
Przyczajenie
|
moj wakacyjny, cwiczenia oczywiscie nieregularne, a teraz to w ogole sie rozleniwilam zimowo...
|
|
|
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
|
#2754 |
|
♥
|
a mogłabys dac zdjecie jak jestes wyprostowana ?
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z posiłkami okołotreningowymi? bo szukałam na google, ale wyskoczyły mi stronie o kulturystyce itd., gdzie było pełno jakiś nazw niezrozumiałych.
a u mnie to trzeba prosto i na temat- najlepiej wbić łopatą do głowy ;/
|
|
#2756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kochana może to Ci pomoże http://super-sylwetka.pl/posilki_okolotreningowe.php Przeszukaj sobie forum wizażu tutaj juz wiele razy bylo o tym pisane w prosty sposob,ogolnie chodzi o to zeby swiadomie dostarczac dla organizmu potrzebnych składników zarowno przed jak i po treningu żeby byly jakies efekty. Ćwiczenia są tylko dodatkiem do prawidlowej diety. Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
CZyli w wielkim skrócie- przed treningiem węgle, po treningu białko?
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
sorki za tło
me ciuszki
|
#2759 |
|
Raczkowanie
|
wpadłam w kompleksy po przeczytaniu wątki i obejrzeniu zdjęć
chyba pora wziąć się za siebie bo jak nie teraz to nigdy ;( |
|
|
|
#2760 | |
|
♥
|
Cytat:
przed treningiem powinno się jeść białko łatwo przyswajalne i ww złozone po treningu siłowym jemy łatwo przyswajalne białko (np. kurze cycki, chuda rybka, ) + ww proste (np. , ryż) po treningu nie jemy tłuszczów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

trzymać kciuki za mnie
cuuudo! i nóżki też śliczne
w ogole jestes drobna, prawda?

Cwiczenia mi nie zaszkodza dodatkowo??

Dziękuje Wam za miłe slowa, az mi sie przyjemnie zrobiło