|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Ewa my na szczepienie mamy sie umawiać po 21 sierpnia, jak Mała skończy 1,5 roku.
Fajnie Ci, ze tak sobie wybieracie sprzety do domku. Zazdroszczę Super, ze sie ruszyło z tą sprawą napadu. mam nadzieję, ze oprawcy poniosą zasłużoną karę... Dysiu, fajnie Ci, ze wcześniej kończysz pracę Na pewno miłe to było, jak Adusia powiedziała mamusiu i tatusiu Dziewczyna mojego szwagra miała taką operację laserową na oczy i teraz widzi super, a miała duzą wadę. ale nie wiem, czy tak dużo wcześniej nie nosiła soczewek? A gdzie planujesz zrobić? Bo nasza Beata miała zabieg w Warszawie. Angie widzę Cię co tam u Ciebie? Jak zdrówko?Ana jak ucho? Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-08-07 o 11:37 Powód: dopisek |
|
|
|
#2732 |
|
Zadomowienie
|
Freddy to super ze sprawa jest w toku. Mam nadzieje ze cos im zrobia gliniarze, zeby wiecej im takie rzeczy nei przychodzily do glowy. Tylko ze nasze prawo pozostawia wiele do zyczenia i musi dojsc do tragedii zeby ktos d***e ruszyl.
Basiu ja tez bede robila w Warszawie, bo mi tam najblizej. Poza tym moja siostra miala tez w W-wie robiana ta operacje i teraz juz rok po widzi super a miala wieksza wade ode mnie i jeszcze astygmatyzm.
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Robaczki!!
Przekazuję wiadomość od KasiL, są odwtorku w szpitalu z Nikusiem. Dopadł go wirus, ma wymioty i biegunkę, w nocy miał podawaną kroplówkę. Wczoraj przez cały dzien było już ok, ale nie chciał nicpić ani jeść, a wieczorem znowu wymiotował. Strasznie się męczy Nikusio, ale Kacha piszę że i tak sobie bryka. Ściska nas wszystkich mocno i śle buziaki. U mnie ok, tylko roboty koopa, ale od przyszłego tygodnia już wraca ta dziewczyną która zastępuję, więc będzie luźniej ![]() Pogoda u nas jest do doopki, dziś akurat troszkę słonko wyszło. Czuję się dobrze, Milka też, nic nowego się nie wydarzyło więc nie mam co o nas pisać... Podpisaliśmy umowę z facetem który ma nam zrobić schody na klatce i te nieszczęsne balustrady na balkonie, ale niestety facet ma pozajmowane terminy i dopiero w marcu 2009 u nas ruszy z robotą, no ale umowa jest więc miejmy nadzieję że nas nie wykołuje jak tamten. Trochę tak kiepsko bo wtedy kiedy my będziemy mieli małego brzdąca to on nam tu z robotą wkroczy no ale trudno, jakoś damy radę. W tym roku chcemy zrobić kominek... szukamy fachowca. Basiu - gratuluję zmiany pracy, dasz sobie radę Ty jesteś zdolna i ambitna dziewczyna!! Ana - o matko nie mogę wyjść z podziwu jak ten Isiak zapiernicza w tym kółku, niesamowite!!! Moja Milka już 15 razy by się utopiła, zdolniacha z niego! Nie wiem już co miałam komu odpisać, bo jestem zupełnie nie 'na czasie', pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!!! Do później!!
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
O matuniu,niedny Nikolasek -mam nadzieje,ze szybko go ten wirus opusci Z moim uchem troche lepiej.Wczoraj pojechalismy na ostry dyzur o 21:30,bo mialam ochote wyc z bolu.Nie nacierpialam sie tak po cieciu cesarskim jak z tym uchem.Ogolnie to strasznie glupio wygladam,bo to chore ucho zrobilo sie jak "plastusiowe",czyli odstajace ,bo jest cale spuchniete.Dzis w nocy saczyla mi sie z niego ropa bleeeee,ale to ponoc dobrze zeby to swinstwo wyplynelo na zewnatrz.Wczoraj dostalam dodatkowe leki na zmiejszenie obrzeku i silniejsze przeciwbolowe.Antybiotyk ten sam.Mam nadzieje,ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej.Freddy,trzymam kciuki zeby wszystkich tych idiotow,ktorzy Was napadli,za kraty wsadzili.U nas kolejne szczepienie dopiero jak Isiu skonczy 2 latka. Angie,bardzo sie ciesze,ze dobrze sie czujesz Dysiu,no to jeszcze tydzien i bedziesz mogla troszke odpoczac przed pojawieniem sie Olenki na swiecie.Slodko musialo brzmiec to "mamusiu" i "tatusiu" ![]() Basiu,fajne te domki i w sumie nie wychodzi tak najgorzej cenowo.Z tego co MadziaO pisala standard pewnie dosc wysoki musi byc. Madziu,i co,dowiedzialas sie po ile bilety do Poznania? Wrzucam na wrzute nastepne filmiki z wesolego miasteczka-jak sie zaladuja to podam linki.Wrzuce Wam tez jeden jak Isiu plywa w samych rekawkach-ten moj Piernik kompletnie sie wody nie boi.Na przyszly rok zapiszemy go na nauke plywania,bo polot do tego ma ogromny.Moze bedzie jakims slynnym plywakiem? ![]()
|
|
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Biedny Nikuś
Angie fajnie, ze udało sie Wam w końcu załatwić kogoś do tych schodów Ana mam nadzieję, ze dodatkowe leki pomoga i nie bedziesz musiala sie już długo męczyć Ja jeszcze nie widziałam filmików, bo wczoraj już nie chciałam włączać głosu, bo Emilka spała, a tutaj w pracy nie mam głośników Postaram sie obejrzeć, jak wrócę do domku.
Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-08-07 o 12:43 Powód: dopisek |
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewuś szczerze odradzam tą firmę!!!!! No chyba że masz zamykaną kuchnię i nie przeszkadza Ci hałas. Ja sobie kupiłam a później szukałam po necie o co biega z wydawanymi przez nia dźwiękami!! I co się doszukałam że lodówy Whirpoola są bardzo głośne i że to u nich ponoć normalne. Wieczorem jak siedzimy ( a mam otwartą kuchnię a właściwie brak drzwi) to strasznie jęczy, stęka a nawet gwizda jak mam załadowany zamrażalnik!! Jest cicha mniej więcej przez tydzień od umycia i tyle a później znów szaleństwo. I na to samo skażyli się inni użytkownicy. Beko nie znam - paru znajomych ma polara i są bardzo zadowoleni
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#2737 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() U nas piękna pogoda i nawet nie wieje W pon okropnie wiało.Barti w nocy coś się budził i wstał nie wyspany.Za to padł mi wcześniej na drzemkę.Chyba zębole ruszyły bo ciągle chodzi za mną i cycem ![]() Moja karta jeszcze zipie to coś zdążę skrobnąć Zerwałyśmy z mamą kolejną turę ogórków i mama kisi.Jakiś mega urodzaj mamy w tym roku. Basiu gratulujemy nowej pracy ![]() Angie przekaż mnóstwo buziaków Kasi i Nikusiowi Ewuś super że już macie swój kącik Ana to cię dopadło paskudztwo.Ślemy duuuuuużo zdrówka
|
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
a wlasnie sie wczoraj zastanawialam ze w cos Kasia nie pisze.tak pomyslalam ze przeciez na urlopie juz byli wiec sa w domu a tu prosze.oby Nikus wyzdrowial szybciorem
Czarinka z Kasia tez sie dawno nie odzywaly,chyba ze cos przegapialam jeszcze nie widzialam tego domku ale jestem za.tez tak pomyslalam wczoraj jak przegladalam te linki Ikoli ale pomyslalam ze moze faceci bede sie zle czuli razem wszyscy czy cos.dlatego pytalam kto nocuje.za takie dzieciaki sie raczej nie placi ja mam szczepienie dopiero jak tati bedzie miala 5 lat ![]() ![]() ![]() a czemu wy tak dziwnie?albo ja tak dziwnie my mamy te 6w1 to moze dlategoAna prosze mi tu nigdy wiecej bez takich opisow bo ledwo monitor przezyl czysty a szkoda bo nowy jest i nigdy wiecej slowa ROPA na watku prosze!!!!bleeeee ale dobrze ze juz jest lepiej,ciesze sie zes sie nacierpiala....isia tez jeszcze nie ogladalam z braku czasu.
|
#2739 |
|
Wtajemniczenie
|
A to Ci Nikus, gdzie on sie tego swiństewka nabawił
Oby wyzdrowiał szybciutko! Wysylam miliony buziaczkow one shout i gołabku będe miec mocno na uwadze wasze zdanie... juz pewnie nie kupie Whirpoola... a ponoc taka ekstra firma patrzylam tez na Indesit - ale one jakis taki dziwny wygląd maja No i popatrzymy w roznych sklepach... bylismy tylko w 2. Jeszcze mamy pare w miescie ![]() Ale poczekamy z kupnem do samej wprowadzki... ciszo mi sie marzy, bo brat mial mi kupic lodówke - cos tam wymamrotał ostatnio... Dlatego poczekam do parapetówki ![]() Teraz pozamawiam odkurzacz i zelazko - ale to grosze w porownaniu z cenami lodowek i pralek ![]() Madziu faktycznie dziwnie.... my tez nastepne bedziemy miec zaraz i na dwa latka.
|
|
#2740 |
|
Zadomowienie
|
fajny ten kamping.trzeba zadzwonic i zapytac o szczególy.he he wtedy ja sie w salonie rozgoszcze
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia z okazji podjecie przeze mnie nowej pracy
![]() Madziu, nie wiem dlaczego macie tak późno szczepienie. Moze faktycznie przez te szczepionki 6w1 ![]() Coś Franka sie nie odzywa...? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2742 |
|
Wtajemniczenie
|
Frania jestes... pisz szybciutko
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
hej....jak milo....ktos zauwazyl ze mnie dluugo nie bylo
![]() wiecie...mialam malusi kryzysik w malzenstwie...niby malusi ale tak jakos mnie zdolowal ...nie bede teraz pisac bo pisze "na kolanie"czyli w pospiechu-jedziemy nad jeziorko...odezwe sie po niedzieli -jak mezulo pojedzie i bede miala wiecej luzu ![]() u nas oki-franio zdrowy -ma kilka guzów i siniaków ale to normalka w pracy tez dobrze |
|
|
|
#2744 |
|
Wtajemniczenie
|
Franiu dobrze, ze to tylko malenki kryzysik i ze juz za Wami. Zagladaj czesciej.
KasiuL trzymam kciuki za szybki powrot Nikusia do zdrowia! Dysiu oj tak Zuzia jest strasznie ruchliwa, wydaje mi sie, ze bardziej niz Wiktoria, jak byla w brzuszku. Wiki to w zasadzie miala stale pory kiedy sie ruszala, a na Zuzie to nie znalazlam zadnej reguly - rusza sie prawie non stop...ooo chyba wyczaila, ze o niej mowa, bo wlasnie sie rozpycha... Kamilka super, ze Fifi ma takie urozmaicone jedzenie! Brawa dla Ciebie! Strasznie Ci tego zazdroszcze, bo Wiki ma ulubione smaki i ciezko ja do czegos namowic, zreszta ona bez jedzenia moze zyc... Golabku dobrze, ze sie odezwalas, a tak z ciekawosci, to jaka to wies, gdzie tak czesto jezdzicie? Angie ciesze sie, ze u Was wszystko dobrze i to tylko brak czasu na pisanie..., poglaskaj brzuszek... Ana ja niestety w pracy, wiec nie moge ogladac filmikow, ale sadzac z reakcji dziewczyn musza byc boskie! Mam nadzieje, ze z uchem juz lepiej. Co do szczepien - my mamy opoznienie, bo teraz pracuje i nie ma kto isc z mala do przychodni, w przyszlym tygodniu nas nie ma, wiec dopiero nastepny. A zreszta teraz z katarem i tak by jej nie zaszczepili. Moja mala dzis skonczyla 1,5 roku!!!!! |
|
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Franka dobrze, ze kryzys był malutki. Mam nadzieję, ze już między Wami jest OK
Ana obejrzałam filmiki i jestem pełna podziwu, jak Isiu świetnie pływa No po prostu bomba, ale co sie dziwić skoro macie basen, to codziennie moze sobie pływać. Ja też tak chcę..... Idę ugotować budyń, bo będziemy z Miśką jadły ![]() Do później |
|
|
|
#2746 |
|
Wtajemniczenie
|
No i do jasnej cholery wiedzialam ze ten rok 2008 nie jest nam pisany!!!!!
Dostalam info z banku ze nie uruchomili pieniędzy jeszcze bo dostarczona kopia aktu notarialnego jest zle zeskanowana i jest nieczytelna !!!!!!!!!!!!! ![]() No szlag!!! i jutro znow musze leciec do oddzialu zanim on to wysle, zanim to zanim sramto... Sprzedający mnie zjedza zywcem, ze musza tak dlugo czekac na kase!!!!! Co za pacan z tego goscia co mi skanował! Swoja droga notariusz tez rewelacji nie zrobil, bo te pieczatki notarialne to ledwo co widac!!! Echhhh!!!!! Ja na zawał niedlugo wykorkuje... Dziwne ze sie nerwicy nabawilam!!!
|
|
#2747 |
|
Zadomowienie
|
Ewuś mam nadzieję, że ci z banku szybko to odkręcą i przeleją pieniadze tym ludziom od mieszkania, zebyście mogli już w końcu spokojnie się tam wprowadzić
|
|
|
|
#2748 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2749 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Robaczki
![]() Tradycyjnie padam na pyszczek. Ciężki i stresujący dzień w pracy, ale jestem zadowolona z siebie bo załatwiłam, żeby nam kogoś dali do pomocy Teraz zastępuję kierownicę (jest na urlopie) i pogadałam z szefostwem, że już nie daję rady robić za 2 a teraz nawet za 3. U nas od dziś znów gorąc. Byłam z Ulą po południu nad jeziorkiem. Jutro pojedziemy z TZ i Ulą i będziemy pływać na dmuchanych akcesoriach ![]() Co do szczepienia to my tez mamy mieć na dniach. Miało być w lipcu, ale z terminami cienko. Więc w przyszłym tyg się wybierzemy. Ktoś tu pisał o opóźnieniu z powodu kataru Moja lekarka mówi, ze katar nie jest przeszkodą. Nawet lekka temperatura nie jest. Ważne, żeby dziecko nie było CHORE (oskrzela itp.) TZ położył przede mną magnum....Nie broń, tylko loda I jak tu ma brzuszysko nie rosnąć???BASIU jeszcze ja, jeszcze ja Ci nie pogratulowałam!!!! JULITAAAA !!!!!!!! HADŻIIIIII !!!!!!!! Angie dziękujemy za wieści od kasiL Przekaż Jej uściski, pozdrowienia. Wiem, co przechodzi. Na szczęście Nikusiowi szybko się polepsza.... Ula długo i często wymiotowała I ta wracająca jak bumerang gorączka. Och...jak to sobie przypomnę....Kurczę blade! Z tego co widzę, to narazie do Poznania chętnych mało... :ikolowa rodzinka basieńkowa madzia i Tati wiśniowa rodzinka (CZY TAK?) one_shot freddy A reszta???? Kamila coś wspominała, że podoba jej się pomysł... A Hadżiki ??? A esti??? A Lachkasia z moim zięciuniem??? A Synta ???? Przepraszam, jeśli kogoś nie wymieniłam... Nie wiem, czy gołąbek doczytała o spotkaniu? Kto ma do Niej nr kom? ******** No i magnum pożarte.... Kończą nam kłaść deskę parkietową!!! ![]() W połowie sierpnia pan ma skończyć zmieniać obudowę wanny. i zaczniemy sprzątać. Zostaną tylko drzwi do osadzenia, ale z tym chłopaki mają czas do końca sierpnia, więc nie będę czekać. To już nie jest taka brudna robota, zeby mi nasyfili dużo... (mam nadzieję) ************* dodałam album z fotkami z lipca
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2750 |
|
Wtajemniczenie
|
Ikolka dzięki za pamięć
Bartul nie wysiedzi tylu godzin w foteliku nie ma szans.Szkoda bo chętnie bym wpadła.Ja też dziś miałam ciężki dzień.Bartul nas wykończył Skąd te maluchy czerpią energię ![]() Aguś już Ci piszę.Mamy mały domek w okolicach Kocmyrzowa.To jest w kierunku na Proszowice.W lecie spędzamy tu większość czasu.Niby nie daleko od miasta ale powietrze inne Ucałuj Wikusię i fasolkę Ewuś a to pech.Obyś tylko to szybko odkręciła bo ludziska będą się niecierpliwić. Zmykam lulu
|
#2751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam wam wczoraj napisać że mamy kalendarz szczepień obowiązkowych zaliczony!! I mamy się pajawić dopiero na bilans dwulatka. Teraz tylko wykupię małej meningokoki w październiku i jak skończy 2 latka to pneumokoki - bo wtedy będzie tylko jedna dawka szczepionki. Marcjanka waży 9800 - niezły pudzian hehehe
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
||
|
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy W sumie troszkę mi smutno, bo przyzwyczaiłam sie do ludzi Mam nadzieję, ze w nowej pracy szybko się zaklimatyzuję Franka jaki Franuś podobny do Tatusia śliczny chłopak z niego A TZ tez niczego sobie ![]() ikola dzięki Albumik obejrzałam. Uleńka zawsze taka uśmiechnięta Super, ze prace w domku szybko sie posuwają na przód i juz niedługo będziecie mogli zamieszkać MadziuO no faktycznie w porównaniu do mojego "Szczypiora" , który waży ponad 13 kg , Marcysia, to kruszynka Zabieram sie za śniadanko, bo już kanapka sie do mnie usmiecha ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
Niedawno wróciliśmy do domku. mamy przepustkę do poniedzialku, ale z malym już ok, wszystko w porządku. Właśnie czytam zaległości, mały śpi, a potem lecimy do pup, bo mam jakąś rozmowę z pośrednikiem.
Postaram sie wieczorem zajrzeć i napisać coś więcej Buziaczki |
|
|
|
#2754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia na rozmowie w posredniaku Ale mi sie juz dzisiaj nie chce nic robić Własnie objadamy się z koleżanka ciastem, bo kupiłam na pożegnanie
|
|
|
|
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
Freddy no jak pech to pech, a swoja droga, to cos duzo czasu ten bank potrzebowal na stwierdzenie, ze jakosc aktu jest zla. Przeciez w banku byliscie juz jakis czas temu.
Ikola to ja pisalam, ze jak mala ma katar to jej nie zaszczepia. Nie wiem jaki sa ogolne wytyczne do szczepien, ale ja po prostu z katarem do przychodni nie pojde, zwlaszcza jesli to jest poczatek, bo nigdy nie wiadomo, czy z tego sie nie rozwinie cos wiecej, moze jakas choroba wlasnie sie wykluwa? Szczepienie nie zajac, nie ucieknie, a ja wole unikac powiklan z nimi zwiazanymi. Golabku wiem, gdzie to jest w takim razie. Moja chrzestna mieszka w Kocmyrzowie, ale szczerze Ci powiem, ze rzadko tam jezdze, ostatnio jak zapraszalismy na wesele - 5 lat temu. Jakos nie przepadam za tamtymi stronami, mam uraz z dziecinstwa. One shot no Marcjanka to faktycznie waga ciezka! Moja wazy cos kolo 11 kg. Basiu mozemy sobie rece podac - ja tez mam dzis ostatni dzien w pracy, roznica taka, ze Ty w poniedzialek do nowej, a ja juz nie. U nas tez slodkosci, troche ja przynioslam i inne osoby, ktore awansowaly. KasiuL dobrze, ze weekend spedzicie w domu, mam nadzieje, ze skoro piszesz, ze Nikus juz ok, to moze juz nie bedzie potrzeby tam wracac. I kciuki za rozmowe zacisniete! Franka zdjecia super! |
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
cześćććććććććććććć
![]() Proszę na mnie nie krzyczeć ![]() Nic nie czytałam ![]() Chciałabym zapytać o co dokładnie chodzi ze spotkaniem Kiedy, gdzie, czy noclegujecie itp...... BUZIAKI |
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
Witanko
Wybaczcie,ze sie nie odzywam (tzn.ze malo sie odzywam) ale z tym uchem przechodze katusze .Wczoraj wieczorem wylam z bolu,myslalam,ze mi pol glowy rozsadzi.Dzis zaczelam 4 dzien z antybiotykiem a poprawa zadna,wrecz gorzej jest niz na poczatku.Martwi mnie ta opuchlizna,bo schodzi teraz na szyje z tylu ucha.Chyba popoludniu pojedziemy na ostry dyzur do szpitala-niech tam to obejrza,bo juz glupich mysli dostaje.Frania,Synus slodki w tym kapelutku A Wy dalibyscie rade przyjechac na spotkanie do Poznania 6 wrzesnia? ikola,super,ze wykonczeniowka idzie pelna para,za miesiac pewnie bedziecie juz na swoim ![]() Co do spotkania to mysle,ze gdyby przyjechali wszyscy ci,ktorych wymienilas,byloby nas calkiem sporo ,Synta nie da rady,bo Piotrus nie lubi podrozy samochodem.Nie wiem tylko jak KasiaL i Kasia333.KasiuL,dasz rade przyjechac na spotkanko? Ciesze sie ogromnie,ze Nikus ma sie lepiej Do Kasi333 napisze na pv w tej sprawie.A wlasnie z tego co pamietam to jutro maja sie spotkac z Czarinka ![]() Freddy,trzymam kciuki zeby bank szybko kase przelal ![]() Basiu,milego ostatniego dnia w "starej" pracy Jeszcze Wam napisze co Isiek wczoraj wywinal .Po poludniu poszlam do sklepu i Isiu zostal z tata w domu.Jose ogladal jakis film,a Maly biegal miedzy salonem i kuchnia.W pewnym momencie zniknal z salonu na dluzsza chwile i jak sie pojawil w koncu to Jose myslal,ze padnie![]() .Dziecko przyszlo rozebrane do naga z koopa w rece .Oczywiscie po akcji bylo wielkie kapanie i sprzatanie wysmarowanej koopa kuchni![]() cd filmikow: http://ana2.wrzuta.pl/film/xvwJOgqpkd/ http://ana2.wrzuta.pl/film/koWmYRZsv4/ http://ana2.wrzuta.pl/film/llrH4691xv/ jeszcze jeden wrzucam-link podam jak sie zalaczy. |
|
|
|
#2758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Esti Spotkanie bedzie 6/7 wrzesnia w Poznaniu.Dziewczyny chca wynajac domek do ktorego link znajdziesz w jednym z postow Basi na poprzedniej stronie. Przyjedziecie??? |
|
|
|
|
#2759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak przyjedzie Piotrek to pogadamy o tym. Nie muszę chyba mówić że jakby to zależało tylko ode mnie to bylibyśmy na 100% ![]() Buziaki. Dam znać co powiedział
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() U nas dziś słonko się schowało ale jest gorąco i nie pada.W nocy oglądaliśmy gwiazdy przez godzinę Bartek się obudził z płaczem chyba przez zębyi godzinkę podziwialiśmy światełka na niebie Na szczęście później spał ładnie.Nigdy nam takich numerów nie odstawia i oby to było jednorazowe.Fakt że przybyły mu chyba 3 zęby.Teraz odsypia ![]() Ana bidulko co za paskudztwo czepiło się twojego ucha Super chłopak KasiuL trzymam kciuki za zdrówko i rozmowę Basiu to miłego ostatniego dnia pracy ![]() Aguś dokładnie jesteśmy w Wysiołku Luborzyckim kilka km od Kocmyrzowa. Oneshot to masz super sprawę przy noszeniu małej
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

co tam u Ciebie? Jak zdrówko?

-mam nadzieje,ze szybko go ten wirus opusci
bleeeee,ale to ponoc dobrze zeby to swinstwo wyplynelo na zewnatrz.Wczoraj dostalam dodatkowe leki na zmiejszenie obrzeku i silniejsze przeciwbolowe.Antybiotyk ten sam.Mam nadzieje,ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej.

my mamy te 6w1 to moze dlatego

...
w pracy tez dobrze
mama Franka