Wszystko o Avonie 4 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 09:19   #2731
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez nelka333 Pokaż wiadomość
Tak od nowa zaczynasz TPS
Dziękuję
BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 11:02   #2732
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Mam pytanie, myślicie że mogę zamówić znowu ten złocisty olejek po opalaniu jeśli w k12 go zamawiałam i napisali mi na fakturze że produkcja zakończona i proszą żeby nie zamawiać? Muszę podbić zamówienie i nie wiem czy jako że jest nowy katalog to mogę go znowu zamówić żeby nie policzyli kosztów małego zamówienia.
Stary 2008-09-11, 11:08   #2733
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, myślicie że mogę zamówić znowu ten złocisty olejek po opalaniu jeśli w k12 go zamawiałam i napisali mi na fakturze że produkcja zakończona i proszą żeby nie zamawiać? Muszę podbić zamówienie i nie wiem czy jako że jest nowy katalog to mogę go znowu zamówić żeby nie policzyli kosztów małego zamówienia.
ja zamawiałam w ten sposób nawet w jednym katalogu, tzn jesli nie przyszło mi coś na pierwszy termin to i tak zamawiałam tą rzecz na drugi lub trzeci bo czasem "wygrzebywali" coś z magazynów i potem przychodziło, więc jeśli nie było informacji że olejek nie bedzie się wliczał do bazy (tak jak to było kiedys z precyzyjnymi ołówkami do kresek) to śmiało możesz zamawiać
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 11:09   #2734
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

Mam pytanko. Do tej pory mój Avon zapisany jest na moją mamę. Dziś chcę go przepisać na siebie. Czy będę mogła przejść program TPS od nowa ??

ja tak wlasnie zrobilam podpisalam umowe na siebie i przechodze program tps

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 13:01   #2735
taka jedna
Zakorzenienie

Dostałam wczoraj maila, że zestawy są objęte upustem. Odpisałam więc, że czy mogę od podanej kwoty odjąć swój wypracowany upust i zapłacę mniej itp. I dostałam dzisiaj odpowiedź(o dziwo już od innej osoby):
Cytat:
Szanowna Konsultantko,

Informujemy, że zestawy z serii Spa są objęte opustem wypracowanym. Taki opust będzie uwazględniony przy cenie regularnej.

Z pozdrowieniami,

Anna Oleksiak
Obsługa Internetu
Szczerze mówiąc nie do końca wiem jak to rozumieć
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 13:31   #2736
agus87
Zakorzenienie

czy ja jestem slepy czy nie ma w ogole w katalogu 13 dezodorantow w spray'u ??
Stary 2008-09-11, 13:53   #2737
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

niektóre są przy zestawach z perfumami ale można też kupić oddzielnie
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 14:12   #2738
agus87
Zakorzenienie

nie ma...
na ktorej stronie ??
przy perfumach sa tylko roletki, nie moge znalesc
Stary 2008-09-11, 14:15   #2739
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj maila, że zestawy są objęte upustem. Odpisałam więc, że czy mogę od podanej kwoty odjąć swój wypracowany upust i zapłacę mniej itp. I dostałam dzisiaj odpowiedź(o dziwo już od innej osoby):

Ja myślę, że ci co odpowiadają, że jest opust się mylą, pewnie nie wiedzą, że chodzi o zestawy z formularza, przecież one maja już podaną cenę netto. Od netto nie da się już odjąć.

A ja dostałam kilka dni temu paczuszkę z K12 i skupię się tylko na najważniejszym:
wzięłam ten szampon AT oczyszczający, o który pytala Hosenka. Ja po umyciu miałam wyjątkowo suche i szorstkie włosy (to pewnie to oczyszczanie ), zastosowałam odżywkę i włosy po wyschnięciu takie jak zawsze. Ale rzeczywiście, nie stosowałabym na codzień;
wzięłam też szampon naturals morelowo słonecznikowy, pachnie cudnie ;
i tusz CT pogrubiający, polecany tutaj już. Rzeczywiście jest niezły, ładnie pogrubia, ładniej niż niektóre droższe tusze z katalogu. To kolejna rzecz z CT, po korektorze perfekcjoniście, która mnie miło zaskoczyła.
Stary 2008-09-11, 14:22   #2740
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie ma...
na ktorej stronie ??
przy perfumach sa tylko roletki, nie moge znalesc
Tylko na 47 i 51 stronie są dezodoranty no i ze 3 męskie.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 15:03   #2741
agus87
Zakorzenienie

taka jedna mi chodzi o body spray, czyli dezodorant tam jest tylko jeden far away, zawsze byly kolo kulek a kulki sa na samym koncu no i nie widze. a koniecznie musze zamowic;/
nie chodzi mi o perfumy, moze zle zrozumialas...
ale dziekuje

sa tylko treselle i far away hmm ciekawe czemu, okej taka jedna dziekuje

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-11 o 17:25 Powód: prosze nei pisacv posta pod postem tylko korzystac z funkcji "edytuj" i "multicytuj"
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 15:18   #2742
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość

dzis bede mieć fv i zamawiałam 1 zestaw wiec napisze czy jest upust (w co głęboko wątpie)

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:35   #2743
ashiva
Wtajemniczenie

czy któraś z Was miała/ma może zestaw z pumeksem do pedikiuru 4 w 1? chciałabym się dowiedzieć jak sprawuje się ta tarka do stóp i w ogóle czy jest to "sprzęt" godny polecenia, sprawny, fajny i warto go mieć za te 12,90 czy raczej odradzacie?
Stary 2008-09-11, 16:42   #2744
renia0809
Wtajemniczenie

Jestem prawie pewna zakupu kredki big colour jadnak nie wiem który kolorek wybrać : Creamy Ice czy Mint Breeze...jak patrzyłam na fotki to Creamy Ice jest chyba srebrna a Mint Breeze ma odcień średniej zieleni czy jednak jest może bardziej jasna? Może któraś z was jest w jej posiadaniu i może dokładniej określić kolorek i jeszcze jedno co do tych kredek - czy one połyskują/mają brokatowe drobinki czy są raczej matowe?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:48   #2745
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Jestem prawie pewna zakupu kredki big colour jadnak nie wiem który kolorek wybrać : Creamy Ice czy Mint Breeze...jak patrzyłam na fotki to Creamy Ice jest chyba srebrna a Mint Breeze ma odcień średniej zieleni czy jednak jest może bardziej jasna? Może któraś z was jest w jej posiadaniu i może dokładniej określić kolorek i jeszcze jedno co do tych kredek - czy one połyskują/mają brokatowe drobinki czy są raczej matowe?
mam tymi kredkami pomazianą kartkę, odcienie połyskują jednak nie ma w nich wyraźnych brokatowych drobinek, efekt określiłabym jako metaliczno-perłowy, co do odcieni to na kartce Creamy Ice wygląda na typowo kremowy a Mint Breeze jest żywym raczej ciepłym odcieniem zieleni, natomiast na skórze te kolory mogą być zdecydowanie mniej intensywne, nie używałam ich więc mogę powiedzieć tylko tyle.. (z tych kredek do powiek posiadam trzy "miękkość kaszmiru" więc w razie czego na ich temat mogę się wypowiedzieć a zdjęcia umieszczałam już kiedyś - te bardzo lubię i polecam )
Stary 2008-09-11, 17:01   #2746
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
czy któraś z Was miała/ma może zestaw z pumeksem do pedikiuru 4 w 1? chciałabym się dowiedzieć jak sprawuje się ta tarka do stóp i w ogóle czy jest to "sprzęt" godny polecenia, sprawny, fajny i warto go mieć za te 12,90 czy raczej odradzacie?
ja mam ten zestaw...pumeks nawet ok, uzywam dosc czesto, tak samo szczoteczke tdo paznokci...co do pilniczka to mam mnostwo osobnych wiec je uzywam, ten jakos niewygodnie sie uzywa, natomiast tarka hmmm...narobila wiecej zlego niz dobrego, strasznie porobila mi brzydkie rysy na pietach, wczesniej uzywalam innej tarki, nie z avonu i bylo ok, wiem jak sie uzywa tarek, ale ta jakos mocno zmasakrowala piety, strasznie sa podrapane
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 17:02   #2747
porzeczka2602
Zakorzenienie

własnie mam wystawioną fv. oczywiście zestawy z hello... sa bez upustu
braków brak (ja zamawiałam głównie żele), jedynie alternatywna woda treselle.
Dostane też mase ulotek (my avon, cennik my avon, oferta my avon... nowa ulotka o KR )
a czy przypadkiem KR miał sie juz nie skonczyc? bo ja na koncie nadal mam tyle ile miałam, tzn nic nie wyzerowali

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2008-09-11 o 19:42
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 17:09   #2748
gabipati
Zadomowienie

Też dostałam dziś paczkę z k12 i podzielę się z wami wrażeniami.

Zamówiłam płyn do kąpieli różowy grejpfrut i jestem mile zaskoczona.Podoba mi się zapach - taki rzeczywisty i intensywny.Na razie umyłam nim tylko ręce , fajnie się pieni, na skórze pozostaje zapach i nie zauważyłam wysuszenia.Krótko mówiąc - podoba mi się w wersji grejpfrutowej.
Wzięłam też ten błyszczyk z netto pink pleasure bo pamiętam jak zachwalałyście że to najładniejszy kolorek z tych błyszczyków i rzeczywiście odcień podoba mi się bardzo , taki mój.Niestety znowu wypnchęli mi towar z 26.02.07 a co gorsze nie ma oznaczenia otwartego słoiczka z info o czasie ważności.Mam pytanie do posiadaczek tego błyszczyka - jak z wydajnością i czy dobrze się go wyciska gdy się kończy.Do tej pory używałam błyszcydeł z aplikatorami ale ten też mi się podoba.

Ciekawa jestem jak będzie z tymi opustami zestawów spa z hello , kto już ma je zafakturowanie nie napisze jak to ten ich system "rozumuje".

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 17:28   #2749
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

ale się skopałam zamówiłam 3 wody Lyrical żeby podbić zamówienie bo ktoś pisał że są w brakach a tu na fakturze są wszystkie eh ja to mam szczęście

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 17:57   #2750
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
ale się skopałam zamówiłam 3 wody Lyrical żeby podbić zamówienie bo ktoś pisał że są w brakach a tu na fakturze są wszystkie eh ja to mam szczęście
no własnie tak to jest z tymi brakami, mogli sprowadzić z innego kraju, albo doprodukowali.. niestety trzeba uważać z podbijaniem.. sama też się kiedyś "nadziałam" na podbijanie ale wtedy przyszły mi tylko dwa cienie do powiek w sumie nie były za wysokie kwoty więc sprezentowałam je klientkom które złożyły wyokie zamówienia, ale teraz nauczona tamtym, jak brakuje mi jakiejś kwoty do kolejnego progu to zamawiam produkty które wiem że na 100% sprzedam lub zużyję, bo tak przynajmniej jest pewność że się nie zmarnuje i nie będę zła że przyjdzie coś czego nikt nie będzie chciał..
Stary 2008-09-11, 18:56   #2751
kashka
Rozeznanie

Nie podbijajcie zamówień olejkami ze stron wyprzedażowych. W katalogu 13 nie wliczają się do bazy upustu. Mam już wystawioną fakturę i upust mniejszy niż powinnam. Dzwoniłam na Avon non stop i pani potwierdziła, że to przez olejki.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:11   #2752
wertusia
Zakorzenienie

Jestem w programie tps na

Jestem w programie tps na 3 etapie i musze zrobic zakupy za 250zł. netto sie wlicza do tej kwoty czy nie?
bo coś słabiutko u mnie tym razem

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-11 o 19:37 Powód: prosze nie pisać postu pod postem tylko korzystać z opcji "edytuj" i "multicytuj"
Stary 2008-09-11, 19:19   #2753
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Jestem w programie tps na 3 etapie i musze zrobic zakupy za 250zł. netto sie wlicza do tej kwoty czy nie?
bo coś słabiutko u mnie tym razem

Niestety nie.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:28   #2754
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Nie podbijajcie zamówień olejkami ze stron wyprzedażowych. W katalogu 13 nie wliczają się do bazy upustu. Mam już wystawioną fakturę i upust mniejszy niż powinnam. Dzwoniłam na Avon non stop i pani potwierdziła, że to przez olejki.

jak to nie wliczają a jeżeli ktoś nie wie że olejek jest w brakach to co?Przecież nie było info ,że się nie wlicza do bazy opustu , przynajmniej ja nie miałam.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:33   #2755
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Cytat:
Ja mam Mint Breeze. Jestem bardzo z niej zadowolona, nawet dawałam jej zdjecia na powiekach do wątku z katalogami --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=376
Kolorek [to ten wyzej na powiece, bo przy linii rzęs i brzegu powieki przyciemniałam zielonym cieniem do powiek] - dosyć ładny, bardzo jasny kremowy zielony z pięknie mieniącymi się drobinkami (nie dużymi). Bardzo polecam

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:43   #2756
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
jak to nie wliczają a jeżeli ktoś nie wie że olejek jest w brakach to co?Przecież nie było info ,że się nie wlicza do bazy opustu , przynajmniej ja nie miałam.
No właśnie...
Ta babka z Avon Non Stop powiedziała, że taką informację dostały OMS i powinny były przekazać ją swoim konsultantkom. Moja niestety się nie wysiliła (nigdy zresztą się nie wysiliła na jakikolwiek kontakt ze mną). Powiedziała też, że taka informacja znajdzie się na fakturze, ale to trochę poniewczasie...
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:44   #2757
.eva.
Raczkowanie

Może testował już ktoś pomadki Anew i wie coś o nich.
.eva. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 19:54   #2758
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Creamy - kremowa biel, Minty - miętowa, blada zieleń. Nie mają brokatowych drobinek, są lekko perłowe, ale mniej tłuste niż poprzednie "grube" kredki. I dlatego lepiej się trzymają.

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
Wzięłam też ten błyszczyk z netto pink pleasure bo pamiętam jak zachwalałyście że to najładniejszy kolorek z tych błyszczyków i rzeczywiście odcień podoba mi się bardzo , taki mój.Niestety znowu wypnchęli mi towar z 26.02.07 a co gorsze nie ma oznaczenia otwartego słoiczka z info o czasie ważności.Mam pytanie do posiadaczek tego błyszczyka - jak z wydajnością i czy dobrze się go wyciska gdy się kończy.Do tej pory używałam błyszcydeł z aplikatorami ale ten też mi się podoba.
Mam ten błyszczyk, ale nie ma na nim oznaczenia ze słoiczkiem. Kupiłam go jak był na stronach wyprzedażowych i jak użyłam żałowałam, że nie odkryłam go wcześniej. Usta super profesjonalnie w nim wyglądają i moim zdaniem jest lepszy od tych wykręcanych błyszczyków z aplikatorem.
Stary 2008-09-11, 20:08   #2759
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Niestety nie.

dzieki za odpowiedź

szkoda,ze sie nie wliczają

Stary 2008-09-11, 20:36   #2760
margo80
Zakorzenienie

dziewczyny, co właściwie "robi" maseczka z białą herbatą?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości