![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, myślicie że mogę zamówić znowu ten złocisty olejek po opalaniu jeśli w k12 go zamawiałam i napisali mi na fakturze że produkcja zakończona i proszą żeby nie zamawiać? Muszę podbić zamówienie i nie wiem czy jako że jest nowy katalog to mogę go znowu zamówić żeby nie policzyli kosztów małego zamówienia.
![]() |
#2733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak wlasnie zrobilam ![]() ![]()
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj maila, że zestawy są objęte upustem. Odpisałam więc, że czy mogę od podanej kwoty odjąć swój wypracowany upust i zapłacę mniej itp. I dostałam dzisiaj odpowiedź(o dziwo już od innej osoby):
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
czy ja jestem slepy czy nie ma w ogole w katalogu 13 dezodorantow w spray'u ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
niektóre są przy zestawach z perfumami ale można też kupić oddzielnie
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
nie ma...
na ktorej stronie ?? przy perfumach sa tylko roletki, nie moge znalesc |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
szeryfcio
|
Cytat:
A ja dostałam kilka dni temu paczuszkę z K12 i skupię się tylko na najważniejszym: wzięłam ten szampon AT oczyszczający, o który pytala Hosenka. Ja po umyciu miałam wyjątkowo suche i szorstkie włosy (to pewnie to oczyszczanie ![]() wzięłam też szampon naturals morelowo słonecznikowy, pachnie cudnie ![]() i tusz CT pogrubiający, polecany tutaj już. Rzeczywiście jest niezły, ładnie pogrubia, ładniej niż niektóre droższe tusze z katalogu. To kolejna rzecz z CT, po korektorze perfekcjoniście, która mnie miło zaskoczyła. ![]()
![]() |
#2740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Zakorzenienie
|
taka jedna mi chodzi o body spray, czyli dezodorant tam jest tylko jeden far away, zawsze byly kolo kulek a kulki sa na samym koncu no i nie widze. a koniecznie musze zamowic;/
nie chodzi mi o perfumy, moze zle zrozumialas... ale dziekuje sa tylko treselle i far away hmm ciekawe czemu, okej taka jedna dziekuje ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-11 o 17:25 Powód: prosze nei pisacv posta pod postem tylko korzystac z funkcji "edytuj" i "multicytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
dzis bede mieć fv i zamawiałam 1 zestaw wiec napisze czy jest upust (w co głęboko wątpie)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
czy któraś z Was miała/ma może zestaw z pumeksem do pedikiuru 4 w 1? chciałabym się dowiedzieć jak sprawuje się ta tarka do stóp i w ogóle czy jest to "sprzęt" godny polecenia, sprawny, fajny i warto go mieć za te 12,90 czy raczej odradzacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Wtajemniczenie
|
Jestem prawie pewna zakupu kredki big colour jadnak nie wiem który kolorek wybrać : Creamy Ice czy Mint Breeze...
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
własnie mam wystawioną fv. oczywiście zestawy z hello... sa bez upustu
![]() braków brak (ja zamawiałam głównie żele), jedynie alternatywna woda treselle. Dostane też mase ulotek (my avon, cennik my avon, oferta my avon... nowa ulotka o KR ![]() a czy przypadkiem KR miał sie juz nie skonczyc? bo ja na koncie nadal mam tyle ile miałam, tzn nic nie wyzerowali ![]() Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2008-09-11 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zadomowienie
|
Też dostałam dziś paczkę z k12 i podzielę się z wami wrażeniami
![]() Zamówiłam płyn do kąpieli różowy grejpfrut i jestem mile zaskoczona.Podoba mi się zapach - taki rzeczywisty i intensywny.Na razie umyłam nim tylko ręce , fajnie się pieni, na skórze pozostaje zapach i nie zauważyłam wysuszenia.Krótko mówiąc - podoba mi się w wersji grejpfrutowej. Wzięłam też ten błyszczyk z netto pink pleasure bo pamiętam jak zachwalałyście że to najładniejszy kolorek z tych błyszczyków i rzeczywiście odcień podoba mi się bardzo , taki mój ![]() ![]() Ciekawa jestem jak będzie z tymi opustami zestawów spa z hello , kto już ma je zafakturowanie nie napisze jak to ten ich system "rozumuje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Raczkowanie
|
ale się skopałam zamówiłam 3 wody Lyrical żeby podbić zamówienie bo ktoś pisał że są w brakach a tu na fakturze są wszystkie
![]() ![]()
![]() |
#2750 |
Wtajemniczenie
|
no własnie tak to jest z tymi brakami, mogli sprowadzić z innego kraju, albo doprodukowali.. niestety trzeba uważać z podbijaniem.. sama też się kiedyś "nadziałam" na podbijanie ale wtedy przyszły mi tylko dwa cienie do powiek w sumie nie były za wysokie kwoty więc sprezentowałam je klientkom które złożyły wyokie zamówienia, ale teraz nauczona tamtym, jak brakuje mi jakiejś kwoty do kolejnego progu to zamawiam produkty które wiem że na 100% sprzedam lub zużyję, bo tak przynajmniej jest pewność że się nie zmarnuje i nie będę zła że przyjdzie coś czego nikt nie będzie chciał..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Rozeznanie
|
Nie podbijajcie zamówień olejkami ze stron wyprzedażowych. W katalogu 13 nie wliczają się do bazy upustu. Mam już wystawioną fakturę i upust mniejszy niż powinnam. Dzwoniłam na Avon non stop i pani potwierdziła, że to przez olejki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Jestem w programie tps na
Jestem w programie tps na 3 etapie i musze zrobic zakupy za 250zł. netto sie wlicza do tej kwoty czy nie? bo coś słabiutko u mnie tym razem ![]()
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-09-11 o 19:37 Powód: prosze nie pisać postu pod postem tylko korzystać z opcji "edytuj" i "multicytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak to nie wliczają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolorek [to ten wyzej na powiece, bo przy linii rzęs i brzegu powieki przyciemniałam zielonym cieniem do powiek] - dosyć ładny, bardzo jasny kremowy zielony z pięknie mieniącymi się drobinkami (nie dużymi). Bardzo polecam ![]()
![]() |
#2756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta babka z Avon Non Stop powiedziała, że taką informację dostały OMS i powinny były przekazać ją swoim konsultantkom. Moja niestety się nie wysiliła (nigdy zresztą się nie wysiliła na jakikolwiek kontakt ze mną). Powiedziała też, że taka informacja znajdzie się na fakturze, ale to trochę poniewczasie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Raczkowanie
|
Może testował już ktoś pomadki Anew i wie coś o nich.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
#2760 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co właściwie "robi" maseczka z białą herbatą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.