|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Tamia ja pije ineczke.. polecam
w ogole zamowilam rajstop i podkolanowek za 260 zl.. co prawda jeszcze dal mamy, sasiadki i kilka sztuk dla siostry.. no ale dla mnie 11 par rajstop, drugie tyle jak nie wiece..j podkolanowek.. szok.. |
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
lele na allegro zamawiałaś? bo też coś bym zamówiła
wogóle ostatnio tyle kupuje że szok! nawet się powstrzymałam i nic nie zamówiłam sobie teraz z avonu i mój zarobek jako konsultantki wydam chyba na ciuchy
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś lubiłam inke, ale tylko dlatego, że podawano ją na koloniach i musialam koniecznie ja wypić, i takim to sposobem ją polubilam.. a teraz juz moze z 8 lat jej nie pilam.. ale moze sie jutro skusze i sobie zrobie ![]() omg a po co ci tyle tych rajstop ![]() moja kolezanka miala w tamtym roku faze na rajstopy i kupowala we wszystkich kolorach ![]() ja kupilam sobie tylko fioletowe (o ślicznym odcieniu, tak btw )ale fajnie tak sobie siedzec w cieplym domciu z kubkiem gorącej herbatki, ze świadomością, że na zewnatrz jest tak zimno, a ty nie musisz robic absolutnie nic ![]()
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
HUla mnie tez jakos teraz katalog oriflame jako peirwszy od dawna az tak nie pociaga..
a zamawialam owszem z all zapowiadaja sie fajnie.. no i jak sie nie spodobaja mozna odeslac.. 40 den rajtki, a 50 podkolnowki no i Tz sie cieszy, z eznowu zamowialam kolorowe Tamia no wlasnie tyle wyszlo, bo mi sie podoba duzo kolorow no i inna gora, czy szaliczek to inne rajstopki.. a na inke to i ja czasem mam fazy
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
oglądacie teraz albo nigdy?? ale się tam porobiło
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam ![]() podoba mi się ten serial bardzo |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
DsC wlasnie ogladam
fajny filmik
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja jak raz mialam maraton 6 dni z rzedu na autobus o 5.27 czyli pobudka o 4.30 to myslalam ze zejde z tego swiata juz przy 3cim dniu
![]() Ale na szczescie koniec z tym bo dzis byl moj ostatni dzien pracy Ja tez to wczoraj i przedwczoraj stwierdzilam jak musialam spac w jakims smiesznie malym lozku w pokoju hotelowym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() swiatlo sie tak od niej odbija dziwnie ale jest czarna ![]() A ja mam brazowa i bardzo polecam ![]() Ja wlasnie ogladam Dobry wieczor
|
|||
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak byłam w górach to weszłam do dwóch sklepów właśnie w poszukiwaniu 40den i nie było :| btw, jestem w domu. z jednej strony bardzo smutna, z drugiej się ciesze bo spotkam się jutro z dziewczynami, niedługo do sopotu itp
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Będzin
nie wiem czy coś ci to mówiCytat:
![]() Cytat:
Może jakk wrócę na studia to do tego wrócę
|
||
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
jasne że mówi
... byłam tam kilka razy...
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Witam panie
Nic ciekawego sie nie dzieje. Jutro pisze CV i aplikuje GDZIES lele, no impreza przednia, az jubilat napisal esa z przeprosinami, ze bylo kijowo
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item431553683_..._4_21_kol.html http://www.allegro.pl/item431553069_...zuciskowe.html |
|
|
|
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
a o co chodzi z tym 20 den i 40 den??
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet w zimie nie chodze w rajstopach
![]() ale chyba zaczne.. z tego najbardziej podobaja mi sie ponczochy!
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam was ze kupujecie tak pojedyncze sztuki na allegro...jak dla mnie to strata pieniędzy. wolałabym iść po sklepach pochodzić niż wyrzucać pieniądze w błoto, na przesyłkę itp. wiadomo, indywidualna sprawa...ale mi by było szkoda na to pieniędzy. tym bardziej, że teraz w sklepach jest to samo
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
tamia to jest grubość rajstop
im większa liczba tym grubsze rajstopy |
|
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Hula dzieki.
nie wiedzialam tego, nigdy nie zwracałam na to uwagi teraz bede juz patrzec.ide ja dziewuszki spac dobranoc
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio zamówiłam sobie bieliznę i na każdej sztuce stringów czy szortów zaoszczędziłam 5zł, zamówiłam ponad 10sztuk więc zaoszczędziłam 50zł z czego 5zł wydałam na przesyłkę wiec jestem 45zł do przodu |
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Vill to nie nosisz spodnic i sukienek zima?
DsC tu jest o wiele taniej.. zamawialam juz wiosna rajstopy na ll i bylam zadowolona, w sumie jeszcze zakupy przez internet mnie nie rozczarowaly.. ja w ogole nie przepadam za chodzeniem po sklepach, bo nie lubie tego dziadostwa wszedzie.. a jak cos sie nie spodoba to wg prawa mozna odstapic od tej umowy jezeli byk to zakup kup teraz a nie licytacja wiec nie ma problemu.. przykladowo na all moge kupic soczewki, ktorych nie ma w polsce, a mi najbardziej pasuja.. a takie co sa dla mnie mneij wygodne na allegro sa o wiele wiele tansze mimo, ze niczym sie nei roznia |
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja lelus mówie o rzeczach typu bielizna, którą można dostać w sklepie...nie wiem, może dla mnie to jest drogo, bo ja z kolei jeżdżę do czech a tam jedna para majtek jest za 10, 15 koron może dlatego tak mi się wydaje. oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie
![]() odcinek teraz albo nigdy był boski
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbia chodzic po sklepach
, ale z allgo też często korzystam, bo czasami jest taniej, a czasami nigdzie indziej nie mogłam danej rzeczy dostać. Ile ja się sklepików i stoisk u siebie na bazarku oblatałam za zakolankami i nigdzie nie było, nawet w Katosach (chyba, że w firmówce a 30zł ).jak ja dawno w czechach nie byłam, chyba ze dwa lata. bielizny nie kupywałam, ale mam stamtąd fajne piżamki satynowe za 10-15zł i kilka bluzeczek |
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
ja zza moje ukochane szorty zapłąciłam 8 zł u siebie a znalazłam na all po 3,50 więc zamawiamy z przyjaciółką po kilka par i wysyłka na pół
http://www.allegro.pl/item430413169_...ylko_3_50.htmluwielbiam je. są sexowne
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
zresztą przesyłka 6 zł więc i tka nie jakoś super dużo. Nieźle u mnie w osiedlowym sklepiku zarabiają na tych majteczkach
a na zimę take lepsze od stringów ;D dobranoc
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
DsC to chyba, ze tak.. ha ja jak czasme jestem z rodzicami po materialy i nieopodal sa tez hurtownie chinskie to kupuje sobie striingole i musze poeiwedziec, ze jeste z nich bardzo zadowlona
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zazwyczaj zamawiam z kimś więc opłata za przesyłke idzie na pół i bardzo sie opłaca
![]() a teraz będzie Seks w wielkim mieście
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz z tydzień bede wspominać i tęsknić a potem wszystko wróci do normy ![]() i rajstopy chyba też sobie zamówie ![]() Vill dzisiaj jak jechałam przez wrocław to widziałam budynek 'uniwersytet ekonomiczny we wrocławiu' to Twój
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
noo a ja jesczze musze nabyc troche rzeczy xD
przydalby sie woooorek pieniedzy ;x... chcialabym takie cos wybielajace zeby.. umanilam sobie ;x do tego jeszcze soczewki... i w ogole ![]() wrr.. chyba zrobie na studiach strajk glodowy i nie bede jesc tylko wydawac na glupoty
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

wogóle ostatnio tyle kupuje że szok! nawet się powstrzymałam i nic nie zamówiłam sobie teraz z avonu i mój zarobek jako konsultantki wydam chyba na ciuchy

fajny filmik