![]() |
#2731 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Witam Was laseczki xD ... OD dziś postanowiłąm do was dołączyć do tego wątku oczywiście i bardzo was wszystkich serdecznie witam xD i coś odemnie na początek LOL xD
![]() ![]() Ludzie są bezbronni wobec losu, są ofiarami czasu. I własnych uczuć. ... jak grawitacja przyciągasz mnie do siebie... ![]() Przeznaczenia się nie wybiera, więc zaakceptuj to swoje.. Co Ty Mówisz? Kochasz Mnie? Przykro Mi. .Nie Ten Adres. Mnie Nikt Nie Kocha Za Darmo czym się różni blondynka od żaby?.....blondynka nie kuma lol ![]() milosc???pojecie wzgledne...dla mnie nie istnieje.... "głupia miłość" - powiedziałeś gdy tak naprawde mnie pokochałeś...<3 Następny ma pukać i ściagać buty przed wejściem... -moje serce Idea naszej Ery to żyć w Plusie i mówić Heah Samym Swoim Łza Po Pierwszej Miłości Jest Jak Perła... To nasza miłość... Wskroś potępiona, przegrana, co tu kryć... "Ze wszystkich decyzji, najtrudniejszą była decyzja na miłość..." "Czas mnie zmienił wiara w miłość mi obrzydła.." ! ! ! Człowiek..To rzeczownik..A rzeczownikiem rządzą przypadki..;] Wszyscy jesteśmy narkomanami - różne są tylko uzależnienia.... Jeśli musisz mnie kochać, niech to będzie za nic. Jedynie dla miłościę Porzucona? Ależ skąd! Ja po prostu ... znów jestem do wzięcia! ;-) Wrażliwy? Czuły? Delikatny? A jesteś pewna,że to nie kobieta??? Wszystko na co mam ochotę jest niemoralne,nielegalne,alb o tuczące! |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam prośbę.. Chociaż nie zauważacie moich próśb to mam nadzieję, że z tym mi pomożecie
![]() Jest taka sytuacja : Piszę z chłopakiem, który jest za granicą, ale w styczniu ma przyjechać do Pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________ Baby, I'm crazy for you ![]()
#2733 |
Wtajemniczenie
|
Czy otwierasz się na ten świat czy zamykasz
Wiem za błędy ponoszę konsekwencje Wmalowane w pejzaż codzienności w której brak litości Podobno młodość musi się wyszaleć Podwinie Ci się noga i będziesz zawiedziony wk**wiony możesz kupić mój album ale duszę nie, dzięki Emocje są jak piach i biorę je w garść Zbieram Resztki Uczuć, Tyle Ich Zostało I Ponosze Klęske Chcąc Je Złożyć W Całość. nadzieja matką głupich? cóż chyba nigdy nie zmądrzeje.
#2734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I głupi opis ma wszystko zniszczyĆ?przepraszam. tylko takie coś mi przyszło do głowy ![]() _______ Dała nadzieje,otrzymała spowrotem piękną miłośĆ -Na co ci rajtuzy? -a na co Ci mózg? ![]() Chodź maleńki będziemy tanczyĆ tak,że aż sie zawstydzisz ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Wtajemniczenie
|
you're my obsession.. / jesteś moją obsesją
Serce rzucone na ziemię musi kogoś na ziemi kochać i mieć przy sobie' Daleko w świecie Muminków... Po ilu buziaczkach Ty sie uśmiechniesz? Roztancze w sobie świat, na przekór łzom, umiem jeszcze iść pod prąd. u mnie wszystko jak dawniej, tylko świat jakby mniej kolorowy... po raz kolejny trwa w mej głowie projekcja filmu o szczęściu... a w głowie amatorski film o miłości kręcony kamerą serca.. Pierwszy raz mówisz tak o jakimś facecie. - no.. - tylko się nie zakochuj! - Za późno. a ja? a ja i tak będę niegrzeczną dziewczynką Aniołom łatwo być aniołami. Nie jedzą i są bezpłciowi Dlaczego mężczyzna przypomina burzę śniegową? Bo niewiadomo kiedy przyjdzie, ile będzie miał centymetrów i jak to długo potrwa. .. dziś nawet nie potrafię powiedzieć, gdzie leży niebo .. Bo Księżyc obiecał mi...że w głębokim śnie ujrzę Cię...więc śpię...i śnię... a na biurku wciąż stoi mały biały aniołek i zbiera me łzy w swe dłonie Miłosc zapukała do moich drzwi, gdy je otworzyłam była juz u sąsiadki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Serce. Potrzaskało się... straszliwie i doszczętnie Nie mam serca. skąd ona wzięła się, ta dziewczyna tu . ? na wyciągnięcie ręki .. byłam moja tęsknota
#2737 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny.!
prosilabym o opisy w stylu : - ale... ale On ma dziewczynę... - no i co? Dzień dobry. - Skoro tak mówisz. (opisy z wizazu! zeby nie było) najlepiej śmieszne.!! miłosne albo wesołe ![]() może : happysadowa _Anusia_, agattee, 12 Stonka Cysiia Fizzelicious i ineee ![]()
#2738 |
Zadomowienie
|
Zdaje mi się, że myślę,
zdaje mi się, że fruwam, ale jestem jak mikrob zasklepiony w swojej małej kropelce wody... Spóźniłeś się o tyle lat, A jednak jestem tobie rada. Choćbyś zabiegł mi drogę, choćbyś zajrzał w oczy, minę cię samym skrajem przepaści cieńszej niż włos... Nie znam zabawy w serce. Dziecinny zeszyt mój z wierszami... Przebacz i to, że w życiu mym Innych za ciebie często brałam.
![]() |
#2739 |
Zadomowienie
|
Nie mów nic, czas na miłość.
Co za wieczór, co za noc. ![]() Tak sam na sami ![]() Tylko tchu mi brak... I love my people ![]() Wrócimy tu jeszcze...
![]() |
#2740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
* Ona ma siłę, nie wiesz jak wielką. * Wolnością się zachłysnąć, wolność kocham całym sercem. * Kocham Cię, życie. * I kocham moją samotność. Kocham moją wolność! * Panna mam-wszystko-w-dupie-jest-bosko. * W końcu poznała co to wolność i pokochała to z całego serca. * Niech żyje wolność, wolność i swoboda! * Nazywała się wolną, szła piękną drogą i była tak cholernie szczęśliwa. Może coś sobie wybierzesz ![]() * Bo jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć. * Dieta cud. Jem to co chcę i jak schudę będzie cud. * Moje oczy są oczami wariata, gdy spotykają się w Twoimi oczami. * - Czy opuścił Cię kiedyś ktoś, kogo kochałaś? - Owszem. Zawsze ktoś kogoś opuszcza. Czasem ten drugi cię ubiegnie. - I co wtedy zrobiłaś? - Wszystko. Wszystko, ale to nic nie pomogło. Byłam strasznie nieszczęśliwa. - Długo? - Tydzień. - To niedługo. - Cała wieczność, jeśli się jest naprawdę nieszczęśliwym. Każda cząstka mojej istoty tak była nieszczęśliwa, że kiedy tydzień minął, wszystko się wyczerpało. Moje włosy były nieszczęśliwe, skóra, łóżko, nawet suknie. Nieszczęście wypełniło mnie tak całkowicie, że nic poza nim nie istniało. A kiedy nic już nie istnieje, nieszczęście przestaje być nieszczęściem, bo nie ma go z czym porównać. I wtedy następuje kompletne wyczerpanie. I wtedy to mija. Powoli zaczyna się żyć na nowo. * To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ku*wa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. * Patrzę jak nasza miłość spaceruje w naszych płaszczach. * Znajdziemy powód by odchodzić i sto powodów, żeby wracać. * Uśmiech z odrobiną ironii.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-10-04 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Raczkowanie
|
Nie, to nie uzależnienie, ono się źle kojarzy <33 Nie ma już dla mnie nikogo, poza Tobą ![]() Przeżywać razem wszystkie radości, a najbardziej tą, że jesteśmy spełnieni w miłości <33 Wszystko Tobie dziś już mogę dać... nie chce być nie chce śnić nie chce żyć bez Ciebie I'm in heaven when you kiss me ![]() Ostrożnie stawiam każdy krok Tak łatwo jest popełnić błąd...
#2742 |
Raczkowanie
|
miłosne :
Jesteś mi w każdy sen wpisany , w każdą myśl Słońca promykiem w chmurny dzień Zmarzniętą ogrzewasz , śmieszne bajki śpiewasz I może dlatego , nie pytaj dlaczego KOCHAM CIĘ Znajdziemy powód by być z sobą Albo będziemy bez powodu... Ja Cię odszukam bez kłopotu W tłumie tak zwanych zwykłych ludzi I żeby to zauroczenie Ująć w banalnie wielkie słowa Chciałabym być Powietrzem co w tobie mieszka prosto w słońce wybiegłam twej zimy boś mnie wziął i zaczarował. Miałam myśli spokojne, Lecz ktoś wywołał w nich wojnę. Chciałabym stać się Płomieniem w twoich dłoniach...
#2743 |
Zakorzenienie
|
Nastychick
AnusiaPn Domiiniisiia Kee dziękuję ;** piękne opisy. ![]()
#2744 |
Raczkowanie
|
Wszystko w życiu zdarzyć się może ….. Coś nam ucieka, coś nas omija Dlatego ważna każda chwila jest …. Czasem się mylę, czasem mam rację Prowadzą mnie pozytywne relacje ... Ciągle Cię widzę, Dobrze Cię znam….. Stoję sobie tutaj sam i wierzę w swoją siłę ….. Zmienił się zupełnie świat, a ja się nie zmieniłem ….. Trzeba iść do przodu, kiedy nie da się zawrócić ... Czasem tracę wiarę, ale ciągle jeszcze płynę ... Przyjaciel przyjacielem - Wróg zawsze wrogiem ... Parę opisów zespołu FL |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Raczkowanie
|
słoneczny, ciepły, wspólny dzień..
nikt nie wiedział, że ostatni raz za rękę trzymasz mnie.. zamiast deszczu, popłynęła gniew.. gorzki przeznaczenia śmiech! ![]() nie masz nic, jesteś n.i.k.i.m! małej cząstki Ciebie szukam <333 zostań i bądź, tak zwyczajnie.. blady horyzont wyznacza nam cel.. wiele dróg, wiedzie do nikąd.. małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co nic. { nijakie.. może jednak coś wybierzecie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
xoxo
|
Cytat:
-on ma dziewczyne. - i co z tego każdy wagon mozna odczepić. dziewczyna rzecz nabyta zawsze można zmienić ;D
![]() |
#2747 |
Zadomowienie
|
'Niech wiara się tli, dodając Ci sił, by na nic nie było za późno. Lecz traci swój sens, gdy głupi masz cel i góry przenosisz na próżno..'
'A czas goni, a czas goni. Straszy, że źle z nami jest..i że zawieszenie broni, to miłości naszej kres. Strudzeni trochę, bądź co bądź posłusznie wyryszamy więc, na pole bitwy wyruszamy. Żeby jak co dzień udział wziąć w potyczce czułej dwojga serc. W serdecznej wojnie zakochanych. Czy Ty wiesz (...)' 'Gdybym tak spotkała na swojej drodze kogoś, kto wszystkie zmartwienia zmaże i prawdę zna (...)' 'Gdy byłam dzieckiem, szukałam biedronek, ale nigdzie ich nie było. Wtedy zmęczona zasypiałam w trawie. Gdy się budziłam one były wszędzie (...)' 'Ja po prostu chcę mieć życie, które zapamiętam nawet, jeśli nie zapiszę tego w żadnym pamiętniku..' 'Chwycić dłoń Boga i walczyć o swoje marzenia, wierząc, że ich spełnienie dokona się zawsze we właściwym momencie..' - Paulo Coelho 'Musi minąć kilka dni, zanim zduszę w sobie wstyd, zanim nabiorę nowych sił. Nie wiem w którą stronę, nie wiem dokąd mogę dotrzeć. Uwalniam swoją wolę, zaczynam nową drogę w miejsca, których nie ogarnia myśl (...)' 'Na całe szczęście wiem, jak radę dać bez wiary. Znalazłam wielu, którzy drogę pokazali. Przez całe życie na najwyższej pędzą fali. Pochmurne niebo im na głowę się nie zwali..' 'Czasami wolę być zupełnie sama, niezdarnie tańczyć na granicy zła..i nawet stoczyć się na samo dno. Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk. Posiadam wiarę w niemożliwą moc, potrafię, jeśli chcę, rozświetlić mrok. Mogę poruszyć was na kilka chwil, tylko zrozumcie kiedy zechcę znowu z sobą być. Okłamali mnie z nadzieją, że uwierzyłam i przestanę chcieć. Muszę leczyć się na ból i strach. Gdzie jest człowiek, który z siebie sam pokaże mi, jak..Kto pokaże mi, jak?'
![]() |
#2748 |
Przyczajenie
|
Troszku odemnie opisików , aby niebyło xD xD
Myślisz, że cierpisz...tak naprawdę walczysz o szczęście... Bo może właśnie w nas narodzi sie nowa miłość... Tak Wiele Trzeba Przejść Tak Wiele Trzeba Przeżyć By W prawdziwą Miłość Znów Uwiżyć JeślI nIe PrZyZnAsZ sIę Do BłędU pOpEłNiAsZ dRuGi błąD... Człowiek gdy mówi,że ma wszystko a nie ma miłośći nie ma wszystkiego. DeSzCz JeSt JaK kWiAt,KtórY cZuJe Się nA oDLeGłOść ![]() [zielen trawy odbija się codziennie w Twoich oczach] ;* Szliśmy po tej samej ścieżce szczęścia aż do skrzyżowania. Każda ma łezka ma marzenie.."Ja już nie chce spaść na ziemie". to wlasnie tego dnia wszyscy patrza na te same gwiazdy... Dlaczego nie posluchalam serca, dlaczego zrezygnowalam ze szczescia;( Każdy dzień przyprawia mnie o ból gdy widze jak mnie omijasz bez słowa Jesteś dla mnie ciepłem gwiaz,które zawsze będą grzać ![]() _Wstawaj Rano Patrząc W Życie Przez Pryzmat Szczęścia_ to już jest koniec ![]() ![]() Spójrz na tęczę, a zobaczysz, że słońce będzie wiecznie świecić ;> I Prośba potrzebuje opisów na gg , o tym , że lubie sie z nim drażnic czasami , ale gdy go niechcący zranie robie to nieświadomie pliss |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Raczkowanie
|
'Trzeba zmierzyc sie ze wszystkim co najgorsze, zanim zaswita nadzieja na to, co najlepsze...'
'Moj caly swiat rozsypuje sie jak popiol w dloni.' 'Zycie klebilo sie wokol smierci...' 'Jednostka ludzka jest zobowiazana, by bronic swoich ukochanych!' 'W to, co z pozotu oczywiste, zawsze trzeba watpic...' |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja będę czekać... Niezależnie od tego co zrobi reszta świata... Czekać czy to jest to samo co tęsknić.? Bo na ciebie nawet kilka lat mogę czekać I zanim się obejżała on już był przy niej Bo liczysz się tylko ty... Czekam... Tylko coś takiego.. Może coś wybierzesz... _________________________ _____ I tylko czasem ciebie brak, gdy po policzkach płyną łzy... On i ona w miłości bez jutra Czy słowo Przepraszam coś znaczy? Nie cofnie czasu ale wybaczy? Zanim Ciebie nie poznałam, nie wiedziałam... Jak to jest kochać, każdą cząsteczką ciała Tęsknić, w każdej samotnej minucie Jakie jest piękne prawdziwe uczucie Jak można ufać, jak można czekać Jak patrzeć w oczy, jak nie uciekać Jak liczyć gwiazdy, gadać do rana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
z głową w chmurach. happy (;
szczęście ze mnie tryska. ot, taak po prostu. smak szczęścia. nie urodziłam się po to, aby ktoś mnie zniewalał. Prawdziwa wolność to wtedy, kiedy człowiek może decydować, jak chce żyć.
#2752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- on ma dziewczynę - i co z tego dziewczyna nie ściana da się przesunąć ;]
![]() |
#2753 |
Rozeznanie
|
~ Czasem trudno powstrzymać strumień życia…
~ Nie łatwo mi, czasem zrozumieć Cię... ![]() ~ Czy mi zostało to coś, co nadzieją się nazywa ?? ![]() ~ teraz wem... tak już jest... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnę! Kradnę! Kradnę! Wszystkie kradnę! Boskie są ii dzięki ![]() ![]() ![]() O.! Jestem kradziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam debila na Twoim punkcie ;D
chcę łyżkami Ciebie jeść <3 mniam ;d ;d Trzeba pocałować wieeele żab zanim natrafi się na księcia :P Nie lubię Twojej dziewczyny. Myślę że potrzebujesz nowej xD Zobaczyć błysk żalu w oczach byłego: bezcenne ![]()
![]() |
#2756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-tak, ale ona chyba nie ma juz chłopaka ![]() -Tylko Ty Kochana do końca moich dni ![]() -Nie pierd*l ![]() Nic więcej nie posiadam ![]() ![]()
![]() |
#2757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kee . zabieram. ujął mnie ten opisik ^^
![]() |
#2758 |
BAN stały
|
Witam : * poszukuję opisów w stylu " Nieustanne poszukiwanie telefonu z nadzieją że zadzwoni" lub coś że będę czekać na niego. Może moje kochane dziewuchy pomogą ? (:
to ja też dodam kilka moich opisów (; -"I umrzeć też chciała. Najlepiej na atak wspomnień." -Pustka, która dopóki sama nie zniknie... nic jej nie zapełni.. -So here Iam once more in my playground of the broken hearts/ A wiec jestem znów na placu zabaw zlamanych serc -I nie mów mi proszę, że chcesz być moim przyjacielem Nie masz pojęcia jak bolą mnie te słowa -Czasem każdy dzień przynosi lęk. -Czy Ty wiesz co to znaczy umierać z miłości?Ja wiem. -Żyj-krzyknęła nadzieja.. Bez Ciebie nie umiem-odparło życie. -po raz kolejny zakładam sztuczny uśmiech. -Czasem nie potrafię odwrócić się placami od ludzi którzy ranią mnie za nic -Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. ![]() -"Pomóż mi pozostawić powody do tęsknoty za mną" -Nie mogę być taka jak Ty.. -Potrzebuję Cię bo Cię kocham,nigdy odwrotnie. -"Jesteś a jakby Cię nie było,zapomniałam o Tobie nawet jeśli byłeś słodką chwilą.." -jak zaufać komuś skoro anioł mnie oszukał ? -"Gdy spojrzenia się spotkały mocniej zabiło serce." może ktoś skorzysta w co wątpię ;d buziaki moje drogie (: ;* ;* ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Raczkowanie
|
*proszę, spojrz na mnie, zatrymaj się proszę
*Boy, are you feeling me? Cause I'm feeling you, Something in my heart, Tells me you're the one - Chłopcze czujesz mnie? Bo ja czuję ciebie Coś w moim sercu Mówi mi że jesteś tym jedynym *Mój czas nie miną, on jeszczze nie nadszedł *Bez Ciebie w mym życiu jest tylko ponuro *Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią?? *ból doświadczeń sprawia że śmiech znika... *wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wolanie *ból kiedyś minie, zagoi rany czas *Ona, na pierwszej randce: nie daję. On: to może chociaż weź (: *jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie ![]() *poszłam się powiesic, jak cos s*******e bede wieczorem *95% mężczyzn się masturbuje, pozostałe 5% nie ma rąk *Czas nie ch*j - nie staje *oj...rozlalo sie :/ Jest tu jakas szmata?..Ej....nie kładz sie na podłodze *lato w Czarnobylu sie zbliza. trawka sie czerwieni, ptaszki wesolo poszczekują *48% facetów miało pierwszy stosunek pod prysznicem, reszta w wojsku nie służyła *...bo z po***aniem mi do twarzy.... *módlmy sie za dzieci które wsiąkły w prześcieradło ![]() *Wódka na W? Na ile liter? Na dwóch (: *wszystko płynie, wszystko zmienia się i świat do przodu biegnie - niepolegnę *jak upadły anioł który płacze krwia... *byłam u chłopaka, waliłam całą noc....i nikt nie otworzył *w pokoju stali w trójkę: ona, on i jego *znów kolejny dzień mi uciekł, głupot narobiłam jeszcze wiecej *Twój telefon, mój pomysł, nasz błąd... *za mało siebie jeszcze znasz, bym mogła poznac Ciebie ja... *byłam w rekach Twych zabawka - teraz to wiem *odchodzisz, ja juz nawet nie mam siły krzyknąć "zostań" *w oczach Twoich jestem chmurą zbyt ulotną i niewazną by zatrzymać wzrok *marzenia sa po to by je realizowac, a nie po to, by je mieć... *all`s fair in love and war - w miłości i na wojnie wszystkie chwyty sa dozwolone *there is nothing either good or bad, but thinking makes it so - to czy coś jest dobre czy złe zalezy od punktu widzenia *jeśli strasznie czegoś chcesz szukasz sposobów, jesli strasznie czegoś nie chcesz szukasz wymówek *Jai yen yen - zachowaj zimne, zimne serce *milczec bedziemy w grobie, teraz trzeba mówić czego się pragnie |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zadomowienie
|
![]() __________ na dziś ![]() -Widzisz jak Cie kocha? -A widzisz że mnie to g_ówno obchodzi? Daruj sobie marny h_uju... mam dar...chcesz go poznaĆ? ![]() choĆ boli...dam rade.Przyzwyczaiłam się do odejśĆ i łez.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.