![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ Tż.
+ wolny dzień. + moje postanowienia. + mały apetyt. - okres. - samopoczucie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Wtajemniczenie
|
+ tż
![]() + nie było spr z ang + jutro nie ma spr z hist - mama - pękła mi kulka od kolczyka i musiałam kupić nowy - poniedziałek |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
(-) nauka, nauka, nauka
![]() (-) ziiiiimno i pochmurno ![]() (-) katar mnie męczy ![]() (+) opuścił mnie ból głowy, który wczoraj dawał mi się we znaki ![]() (+) możliwość spędzenia większości dnia z ciepłym mieszkaniu z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Rozeznanie
|
"+"
- zszedł mi olbrzymi pryszcz - kupno ciuszka "-" - kłótnia z TŻ - czekanie na wpis w indeksie - złe samopoczucie
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
+ kupiłam prezent urodzinowy dla siostry
+ paczka przyszła + jutro kino z klasą + dostałam dużo komplementów dotyczących mojej opalenizny - zdenerwowały mnie za niskie oceny z historii - zapomniałam kupić farby dla cioci - tragiczny apetyt, mogłabym w ogóle nie jeść - cały czas to samo
![]() |
#2736 |
Wtajemniczenie
|
- bolą mnie trochę nogi
-zapsuły mi się flaeki w bucie - internet źle mi działa + naprawiłam sobie fleki + mam ferie +dowiedziałąm się, że mam 5 z egzaminu +kupiłam sobie profesjonalną farbę do włosów - mam nadzieję, że dobrze wyjdzie + jestem wyspana + i wogóle mam dobry dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
+ TŻ,
+ basen, + przeprawiłam sprawozdania, + dopisałam trochę do projektu, + jeszcze tylko dwa wpisy, + jutro impreza z dziewczynami, + jutro śpię do oporu, + zakupy,zakupy,zakupy, - oblany egzamin, - w środę i w piatek kolejne zmagania sesyjne, - TŻ ma masę nauki i za mało czasu, - chcę już następnego tygodnia, - wydaję za dużo kasy ostatnio. |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | ||
Zakorzenienie
|
+ waga spada
+ dietka ok ![]() + w pracy luzik + kupilam super ciuchy na allegro - czekam na wypłate - bedzie kiepsko po wypłącie ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zakorzenienie
|
+nie poszłam do szkoły
+uczyłam się +Tż -zimno -pogoda -zatrułam się orzeszkami ![]() -połowę nocy nieprzespanej -nie wiem kiedy spotkam się z Tż
#2740 |
Zakorzenienie
|
+ dobrze z Tż.
+ od przyszłego tygodnia częściej z Tż. + dieta. + wysprzątałam pokój. + mały apetyt. - pogoda. - pewna sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Raczkowanie
|
- coś źle się czuję ;(
- sprzątanie - pogoda.. bleee.. + już jutro koncert Depeche Mode w Łodzi.. i to największy plus tego tygodnia! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Zadomowienie
|
+ TŻ
+ przesyłka + wizyta kolezanki - złe samopoczucie
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
+ tż
+ przypadkowe spotkanie z chrzestnym=nieoczekiwany przypływ gotówki ![]() + spotkanie z Instruktorem ![]() + jutro raczej nie idę do szkoły.. - ale za to do lekarza - niezapowiedziana kart z matmy ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
+przeżyłam kolejny dzień w szkole
+cera +komplementy +włosy mi się ładnie ułożyły ![]() +dobry humor +odrobiłam wszystko i nauczyłam się w miarę możności +nowy tusz świetnie się spisuje +miła niespodzianka w autobusie +perspektywa jutrzejszej drogi do szkoły napawa mnie optymizmem -jutro środa, najgorsze lekcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
+ w kinie było fajnie
+ kupiłam farbę dla cioci + byłam na solarium + próba poloneza dobrze poszła + 4 dni do studniówki + cera - apetyt - żołądek - stan zdrowia dziadka - nic mi nie wchodzi do głowy
![]() |
#2746 | ||
Zakorzenienie
|
- w pracy fatalny dzień
- wkurzona na maxa byłam pół dnia - zmęczenie ogólne - mniejsza wypłata + dietka ok + dzień wypłaty + jutro jade na wielkie zakupy i juz sie nie moge doczekać !! ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Wtajemniczenie
|
+ tż
+ zostałam dziś w domu + obejrzałam 'Diabeł ubiera się u Prady' i ściągnęłam audiobook'a, czas najwyższy brać się za prezentację maturalną.. - byłam u lekarza, okazało się, że mam asymetrię kręgosłupa, prawdopodobnie przez noszenie torebki ;/ - nie wypożyczyłam książki - baba od ang wstawiła mi 0 za spr, który dzisiaj był ;/ - z mama dalej ciche dni Edytowane przez cziikii Czas edycji: 2010-02-10 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Zakorzenienie
|
+ Tż.
+ zakupy. + dieta. - coraz częstsze bóle głowy. - zimno mi. - samopoczucie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
+ wolne
+ wyspałam się - nie spotkam się dziś z Nim - znów muszę jechać z kotem do weta... ![]()
#2750 |
Zakorzenienie
|
+ impreza bardzo udana,
+ mały kac, + wolny dzień, + TŻ, + odpocznę w końcu, - sprawozdania znowu nie zaliczone, - muszę się pouczyć ale to dopiero jutro, - TŻ do późno pracuje a ja tęsknię, - miałam się spotkać z koleżanką dzisiaj wieczorem ale jednak nie wypalą nasze plany. |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Zakorzenienie
|
- jestem strasznie niewyspana
- musze się uczyć,a zasypiam na siedząco nad zeszytem - mdli mnie - boli mnie głowa - nadal coś mi się dzieje niedobrego z żołądkiem + Pani od korepetycji odwołała dzisiejszą lekcje + 100dniówka za 3 dni! + korzystne usadzenie mojej klasy na sali studniówkowej + cera wygląda świetnie + znalazłam potencjalną towarzyszkę na tegoroczny wakacyjny wyjazd
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
+ wolny dzień.
+ postanowienia. + motywacja do czytania. - Tż chory. - cera taka sobie. - zimno. - złe samopoczucie ostatnio mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
+ znowu mam wolne
+ katar powoli przestaje mnie męczyć + nareszcie udały mi się zdjęcia - nie mogłam spać w nocy przez co jestem bardzo śpiąca - nie mam co robić.
#2754 |
BAN stały
|
+
od rana pisze mi smsy fajny chłopak ![]() nie poszłam do szkoły mam zamiar się obijać cały dzień zjadłam pyszne spaghetti - brak |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Wtajemniczenie
|
+ miałam na 10 do szkoły
+ nie zrobiła mi spr z ang + jutro tylko 4 lekcje + tż - mama - pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
+ 2 dni do studniówki
+ wyśpie się dzisiaj + solarium + sprawdzian z matematyki mi dobrze poszedł + przełożona kartkówka z angielskiego - 2 zjedzone pączki - okropne wyrzuty sumienia - chyba powoli zaczynam wariować - boje się,że moja cera się pogorszy tuż przed studniówką - jutro test z PP,a ja się nic nie uczyłam i raczej się nie poucze
![]() |
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
+ w pracy w miarę luzik
+ nie jadłam pączków + nie uległam zadnej pokusie - zmęczenie po wczorajszych zakupach - dręczy mnie łupież i swędzi głowa
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
BAN stały
|
+ jest piatek
+nie siedzie sam w domku brat jest + jeszcze 2 tyg noga w tym ciezkim gipsie.. - zima mnie dobija -siedzie 8 dzien w domku -mam dosc nogi w gipsie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
+ Tż.
+ weekend. + zakupy. + dietka. - mam dość śniegu. - martwię się pewną sprawą. - tęsknię za Tż. |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
+ nareszcie piątek
+ tż wcześniej przyjedzie! + tylko 4 godz w szkole + niby zgoda z mamą - ale najpierw musiała mi sprawic ogromną przykrośc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.