Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-13, 11:46   #2731
motley
Zadomowienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
aaa kloce sie z tzem i woggle dzisiaj strasznie mi sie tesknilo za tata az sie jak glupia poplakalam w autobusie beznadziejny dzien i noc tez sie taka zapowiada
mam nadzieję, że już jest lepiej

Jaga hehe niezła ta dziewczyna Ja tam nic nawiązującego do glanów w Twoich zaproszeniach nie widzę. W ogóle to gdzieś przeoczyłam, że sama je robiłaś. Myślałam, że je zamawiałaś. Jak dla mnie są proste i eleganckie

Natomiast te zaproszenia za kilkanaście złotych, do których był tu link zupełnie mi się nie podobają... nie widzę w nich nic co by uzasadniało tak wysoką cenę.

Za to super jest ta piosenka z horroru Bloody Marry

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 11:47   #2732
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dzień dobry ZA MIŁOŚĆ TWĄ.........KURCZE NIE MOGĘ SIĘ POZBYĆ TEGO REFRENU Z GŁOWY.Oglądałam te drogie zaproszenia...nic specjalnego.Ja chcę zrobić sama dla rodziców zaproszenia ale nie mam pomysłu.JAGA a gdzie można zobaczyć twoje zaproszenia?Bo jestem ciekawa efektu.OK już znalazłam....mi osobiscie takie zaproszenia się nie podobają tzn chodzi o styl ale wogule nie wyglądają zebyście sami je zrobili.Są ok.Myśle,że ta dziewczyna żuciła się na ciebie z pazurami bo pozazdrościła ci kreatywności

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-13 o 12:16
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 12:36   #2733
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
my za dzieci do 3 lat nie płacuimy nic a do 12 polowe ceny. niestety orkiestra i kamerka i foto normalna cena ;/

a i gratuluje obraczek my sie tylko rozgladamy na razie
my za dzieci do 3 lat tez nieplacimy za starsze normanie, ale za zespol kamere foto nie wiec mysle ze wychdozi a to samo..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
baja ale skoro te ręczniczki się moczy w wodzie to one nie są potem mokre? hmm.. opowiedz jak zobaczysz jak to działa bo mnie to ciekawi hehe
tez mialam takie mysli co do tych recznikow.. skoro beda mokre i beda duze to jak wyschna to niezmaleja hihih

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
hehe a'propos odjechanych piosenek na pierwszy taniec to my z TŻ śmiejemy się, że weźmiemy to: (wrażliwe osoby niech nie słuchają!!!)

http://pl.youtube.com/watch?v=jXTZBJ...eature=related
boska ja ja musze miec

a u mnie dalej remont.. dzis pan skonczyl.. w poniedzialek przyjdzie zafugowac i pomalowac jedna sciane ta na ktorej zrobil gladz... ale co najwazniejsz ejuz sie niebedzie kurzyc i mige sprzatnac u mnie u babci i w lazience... no i wstawic wkoncu gazowke i zlew bo akurat te miejsca sa zafugowane... no i bedzie normalny obiad
Stary 2008-12-13, 13:50   #2734
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Cytat:
mam nadzieję, że już jest lepiej
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
sas, poloz sie, przespij, jutro moze bedzie lepiej jak odpoczniesz. bo pewnie to ze zmeczenia
dzieki dziewczyny juz jeste lepiej chociaz i tak chodze smutna od rana nie wiem co sie z nami dzieje czy to przemeczenie ..nie mam pojecia klocimy sie o glupie rzeczy a te klotnie przeradzaja sie w cos okropnego..tzn nie robimy sobie krzywdy ale jedno idzie w jedna strone drugie w druga...boje sie ze kiedys sie rozejdziemy tylko ze wtedy juz nie latwo bedzie powrocic dnaszego domku teraz juz jest okey mam nadziee, ze ten urlop w polsce dobrze nam zrobi
buziaki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 13:56   #2735
śliweńka
Zakorzenienie

ja wróciłam od TŻ musiałam stać na mrozie i patrzec jak przykręca nadkola w aucie jeszcze się obraził że nie zaglądam ze pojechałam wcześniej myślałam że zamarzne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 14:00   #2736
jaga_2001
Zakorzenienie

Hej.

Heh, dziewczyna jest niesamowita po prostu. Teraz zaczela odwracac kota ogonem, ze z tymi glanami to jej niby chodzilo, ze moje zaproszenia nawiazuja do gotyku, maja styl... szlachecki. Sorry, ale jak dla mnie glany nie maja nic wspolnego ze stylem szlacheckim. Napisala jeszcze, ze jej sie moje robione w wordzie i tak sie nie podobaja i ze ona zle by sie zle czula jakby takie dala gosciom. Na co jaj jej odpisalam, ze jak ta to ok, tylko, ze ja nie widze roznicy miedzy jej a moimi zaprszeniami, bo u niej tez jest tylko sam tekst. W zwiazku z tym ktos musial je obrabiac w wordzie i drukowac, tak samo jak moje. :P

No i zauwazylam, ze czesc ludzi mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem i z logicznym mysleniem. Nie dosc, ze facet posadzil mnie o to, ze mu wmawiam, ze jego wybor jest zly (a ja tylko napisalam spostrzezenia co do jego wynajetego auta, nad ktorym sami sie zastanawialismy - chodzilo o to, ze wg mnie para w acuie, ktory on wynajal wyglada na matulki; ale i tak dalej bralismy go pod uwage; no i ze dokonalam poprawki co do jego spostrzezen - twierdzil, ze to nasze auto jest tyci, ciasne i wogole i dwudrzwione - ja tylko na potwierdzenie jego mylnosci wkleilam zdjecia by moj sam zobaczyc, ze sie myli). Za chwile dostalam PW z zenujaca wiadomoscia o moim podpisie (mam specjalne haslo, ktore generuje rogram i zamiast slowa, ktore wstawilam pojawia sie imie uzytkownika, ktory w danym momencie czyta moja wypowiedz, ale tylko z jego profily to widac). Przeczytalam caly esej dotyczacy tego, ze moj opis staje sie zenujacy, ze nie rozumie co popycha ludzi do takich zloscilosci (w opisie bylo napisane wczesniej, zeby sie usniechnac, bo dzien bez usmiechu jest dniem straconym), ze zapewne czuje nienawisc do swiata, ze moze brak mi zajecia, ze sie wtracam w innych zycie, ze mam manie przesladowcza itp.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 14:26   #2737
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Heh, dziewczyna jest niesamowita po prostu. Teraz zaczela odwracac kota ogonem, ze z tymi glanami to jej niby chodzilo, ze moje zaproszenia nawiazuja do gotyku, maja styl... szlachecki. Sorry, ale jak dla mnie glany nie maja nic wspolnego ze stylem szlacheckim. Napisala jeszcze, ze jej sie moje robione w wordzie i tak sie nie podobaja i ze ona zle by sie zle czula jakby takie dala gosciom. Na co jaj jej odpisalam, ze jak ta to ok, tylko, ze ja nie widze roznicy miedzy jej a moimi zaprszeniami, bo u niej tez jest tylko sam tekst. W zwiazku z tym ktos musial je obrabiac w wordzie i drukowac, tak samo jak moje. :P

No i zauwazylam, ze czesc ludzi mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem i z logicznym mysleniem. Nie dosc, ze facet posadzil mnie o to, ze mu wmawiam, ze jego wybor jest zly (a ja tylko napisalam spostrzezenia co do jego wynajetego auta, nad ktorym sami sie zastanawialismy - chodzilo o to, ze wg mnie para w acuie, ktory on wynajal wyglada na matulki; ale i tak dalej bralismy go pod uwage; no i ze dokonalam poprawki co do jego spostrzezen - twierdzil, ze to nasze auto jest tyci, ciasne i wogole i dwudrzwione - ja tylko na potwierdzenie jego mylnosci wkleilam zdjecia by moj sam zobaczyc, ze sie myli). Za chwile dostalam PW z zenujaca wiadomoscia o moim podpisie (mam specjalne haslo, ktore generuje rogram i zamiast slowa, ktore wstawilam pojawia sie imie uzytkownika, ktory w danym momencie czyta moja wypowiedz, ale tylko z jego profily to widac). Przeczytalam caly esej dotyczacy tego, ze moj opis staje sie zenujacy, ze nie rozumie co popycha ludzi do takich zloscilosci (w opisie bylo napisane wczesniej, zeby sie usniechnac, bo dzien bez usmiechu jest dniem straconym), ze zapewne czuje nienawisc do swiata, ze moze brak mi zajecia, ze sie wtracam w innych zycie, ze mam manie przesladowcza itp.

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 15:06   #2738
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
A mój poddał się kuracji wiszeniowej i się sam odwisiał i wyprostował w ciągu 3 godzin
oo to moj musze takiej kuracji poddac

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Ja za mój welon długi,ciągnacy się po ziemii płacę 550złw salonie
ja mam 2 warstwowy
jeden 2,5 metra
pozniej sie odpina i mam do pupci

Cytat:
normalnie jakbym czytała Harrego Pottera
ja tez

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
ja tez chcialabym dlugi welon 2 warstwowy. pani w salonie powiedziala mi ze musze liczyc 250zl za taki najmniej szukalam na allegro ale niestety... sa dlugie welony ale nie 2 warstwowe. a mi chodzi zeby mozna bylo ta dluzsza warstwe odpiac zeby na wesleu zostala tylko ta krotka czesc.
no to ja mam taki dałam 90zł plus wysyłka 20zł...

odkupiłam na allegro od dziewczyny ...super jest...w ogole jak nowy wyglada
Stary 2008-12-13, 15:35   #2739
motley
Zadomowienie

Cytat:

jeny Jaguś zostaw do forum w diabły i pisz z nami

Stary 2008-12-13, 15:38   #2740
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Odebraliśmy dzisiaj obrączki!! Chociaż są takie zwykłe klasyczne, to zakochałam się w nich, już nie mogę się doczekać, kiedy będziemy mogli je nosić Na żywo są o wiele ładniejsze.
piekne sa kochana !!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przyszedł tiul na welon jest piękny!!!!
Oto ja w przymiarce tiulu
super wygladasz

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej
Raczej napewno dołacze do Waszego wątku PM2009 a nie PM2010, gdyż dzwoniliśmy juz po salach, które nas interesuja i mają terminy wolne na październiki do dwóch zespołow, to tez niektóre weekendy mają wolne. Prawdopodobnie w przyszłym tygdoniu już zarezerwujemy sale (tylko jeszce niewiemy która) A dziś wieczorem lub jutro jedziemy oglądać Nasza lista gości wzrosła (wczoraj jeszcze 60 osób było) a dzs już 87i na ty koniec, mam nadzieje, ze w 80ciu jednak sie zmieścimy
no to super

powodzenia
na pewno wam sie uda

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Strippi i kliwia cos dawno Was na wątku bliźniaczek nie widziałam
no ja zadko tutaj jestem a co dopiero tam

Cytat:
hehe a'propos odjechanych piosenek na pierwszy taniec to my z TŻ śmiejemy się, że weźmiemy to: (wrażliwe osoby niech nie słuchają!!!)

http://pl.youtube.com/watch?v=jXTZBJ...eature=related
haha zayebista jest

Cytat:
zaraz ocenię.Wklejam nasze obrączki.Moja oczywiście z brylancikiem hihi.Białe złoto będzie zmatowione
sliczne !!! ile dajecie?

Cytat:
Właśnie go przeczytałam.Nie znam cię i nie wiem jaka jestes w rzeczywistosci ale nie nawidzę takich osób które wchodzą na forum,żeby obrażac,oceniać-chodzi mi o tą dziewczynę która tak cię oceniła.Szkoda gadać.Popieram kolczyki svarowskiego są piękne
ja podpisuje sie tez pod tymi slowami

jaga ta twoja kolezanka jest dziwna

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
pisałam do jednego sprzedawcy na allegro wiadomość czy ma jeszcze inne węże do odkurzacza a ten mi tak odpisał

Jednak przed Pani "odwiedzinami" musze upewnic się czy wąz jest na
magazynie, zeby nie telepała się Pani na darmo

widzę że ma poczucie humoru hahaha telepała myślałam że w fotela spadnę jak to przeczytałam
hahahah umarlam !
Stary 2008-12-13, 15:48   #2741
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzien dobry gadułki

co do obraczek to nam sie podobaja takie:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,141

a my jutro mamy przedostatnie nauuki -jeszcze raz i z głowy będzie
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 15:56   #2742
motley
Zadomowienie

Cytat:

a my jutro mamy przedostatnie nauuki -jeszcze raz i z głowy będzie
my też, my też

fajne obrączki

Stary 2008-12-13, 15:57   #2743
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

nadrabiam zaległości...zostało mi jeszcze 30 stron

Cytat:
a mi Tż oświadczył się w hotelu bez świadków i bez pierścionKA.POTEM POSZLIśMY I SAMA WYBRAłAM PIERśCIONEK.Do tej pory rodzice mają nam zA złe,że Tż nie poprosił oficjalnie moich rodziców o moją rękę.Zrobiliśmy,jak chcieliśmy
no moi rodzice tak samo

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Paulina miała chyba z 6 tygodni te pazury aż w końcu zlitowałam się nad nią i znalazłam czas

w rzeczywistości ten brokat to tak się pięknie mieni że szok!
cudne

Cytat:
Daysy ja lubię takie brokaciki Podoba mi się też kolorek ale zgadzam się, że ta część wystająca za paznokieć jest gdzieniegdzie trochę za szeroka.
A ja dzisiaj zrobiłam sobie na próbę takie pazurki jakie wymyśliłam sobie na ślub. Co myślicie o takim wzorku?
sliczne sa !! bardzo mi sie podobaja

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a wiec zastanawiam sie nad tymi 4 zaproszeniami
a dzisiaj dostalam probke tego pierwszego zaproszenia , nie myslice ze za cimne?
piekne ! z klasa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
byłam....zanim nie zaczęłam brać tabsów
oj tam gadasz !! chudzinka i tyle

Cytat:
Napisane przez moni1211 Pokaż wiadomość
Cześć!

To i ja się dołączę do wątku. 25/04/2009 Gdańsk.

Pozdrawiam
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
niewracaj.. wiesz przeciez ze niewatrto... a my zawsze ci pomozemy...
ale nie chce byc taka gruba ;/

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale jesteście niesamowite, czasami tu zaglądam do was, ale niestety coraz rzadziej i widze, że to błąd smarujecie strasznie szybko powstaje wątek po wątku w tak krótkim czasie...jak Wy to robicie gaduły buziaki
no tak wlasnie z nimi jest
ja dalej nadrabiam
Stary 2008-12-13, 15:59   #2744
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
co do obraczek to nam sie podobaja takie:
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,141
Ooo, to takie jak nasze, tylko my mamy w środku białe złotko

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 16:05   #2745
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

w końcu nadrobiłam uff...

A propo glanów ja mam do tej pory w szafie i czasem je zakładam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-13, 16:13   #2746
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Byłam w sklepie wczoraj i znalazłam naszyjnik i kolczyki do ślubu.... cudo.Zrobione z krycztałków SVAROWSKIEGO.Dostanę w lutym na urodziny a może nawet wcześniej.Jak zauważyłyście ja zwariowałam na punkcie jego kryształów.....bedą w sukience,w welonie no i w kolii.Nie mam zdjeć bo pani nie pozwoliła w sklepie robić fotek.Za to wklejam zdj mojego bukietu,jaki wybrałam.Zaznaczam,że to moje ulubione kwiaty i innej możliwości nie ma hihi.No i wszystko będzie białe wiec bukiet trochę musi być kolorowy.proszę o komentarze
2 przecudny !

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że makijaże panien młodych raczej są delikatne...
wlasnie tak

Cytat:
każda okazja jest dobra zeby obdarować kogoś prezentem
no dokladnie
ja na mikolaja i pod choinke dostalam konia

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Iza, to na serio jest straaaaszna zabawa, obleśna, żenująca i w ogóle. Facetom w rozporek wsadza sie butelki z napojem a konkurs polega na tym, że pani klęcząca przed panem ma mu pić z tej butelki i kto pierwszy ten wygrywa. Dla mnie- żenua!
o maSAKRA ochyda

Cytat:
Przepraszam, ze nie przeczytalam tego co napisalyscie. Ale ja tu tylko na chwile, by pochwalic sie, ze od wczoraj jestem przeszczescliwa narzeczona
gratulacje kochana moja
w koncu
Stary 2008-12-13, 16:40   #2747
Strobiluska
Zadomowienie

dziewczynki, co wy macie do glanów? piszecie tak, jakby posądzenie o ich noszenie Jagi było jakimś zniesławieniem i obrazą majestatu....ja glany mam i chodze i mi dobrze w nich

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 16:40   #2748
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

zobaczcie co mój przyszły szwagier wymyślił http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=126933
hehe super, też sobie taką zrobiłąm
http://www.dancingsantacard.com/?santa=162252

Stary 2008-12-13, 17:11   #2749
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
dziewczynki, co wy macie do glanów? piszecie tak, jakby posądzenie o ich noszenie Jagi było jakimś zniesławieniem i obrazą majestatu....ja glany mam i chodze i mi dobrze w nich
ja w niedalekiej przeszłości nie wyobrażałam sobie życia bez glanów schodziłam, chyba trzy pary teraz niestety już troszku jestem za stara i glany mi nie pasują....tzn. nie pasuja też z racji wykonywanego zawodu, ale byl taki czas kiedy kategorycznie stwierdziłam, że w bialych martensach ( w zastępstwie glanów) pójdę do slubu...

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 17:30   #2750
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
my też, my też

fajne obrączki
hehe pewniedlatego tez konczycie bo pewnie to te same nauki
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 17:36   #2751
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ooo, to takie jak nasze, tylko my mamy w środku białe złotko
ladne bardzo

strippi kiedy ja ci mowie ze jestes piekna... pamietaj ze jakcos to zawsze tu jestesmy...

gadalam z kolezanka z uczelni ktora uczy nas na kursie tanca i ta moja pisenka tzn moj utwor na 1 taniec to jest samba.. i ona go tanczyla jako sambe konkursowa jak dostala sie do wyzszej klasy tanecznej.. i ze tez go uwielbia... powiedziala ze zrobi nam taki uklad ze na konkurs bedziemy mogli isc.. ale mamy juz go zaczac cwiczyc w kwietniu i ze da nam wycisk ale bedziemy zadowoleni
az sie boje.. no i ogladala moja sukienkE slubna i powoiedziala ze jak do samby szyta
kurde ale mam dobry humorek
uciekam ze znajomymi do knajpki buziaki

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-12-13 o 17:55
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 18:08   #2752
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

STRIPPI za nasze obrączki daliśmy 1000zł.Te na zdjeciu są APART-u ale nasze są identyczne tylko innej firmy więc tansze.Wiecie co...oglądam zdjęcia ślubne na NK dziewczyny której nie znam ale wam powiem,że masakra!Jak można iść do ślubu z tak wielkimi odrostami!Jeszcze włosy na jasny blond a naturalne ciemne!tragedia

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-13 o 18:16
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 18:40   #2753
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
STRIPPI za nasze obrączki daliśmy 1000zł.Te na zdjeciu są APART-u ale nasze są identyczne tylko innej firmy więc tansze.Wiecie co...oglądam zdjęcia ślubne na NK dziewczyny której nie znam ale wam powiem,że masakra!Jak można iść do ślubu z tak wielkimi odrostami!Jeszcze włosy na jasny blond a naturalne ciemne!tragedia
my na razie tylko oglądamy, ale jeszcz nie zdecydowalismy sie na konkretne...ale w grę APART - mamy kartę stałego kilienta i zniżki

dziewczyny, co za masakra już 2 dzień mam taki katar, że aż mi oczami leci...kicham, smarkam i mam wszystkiego dość...strasznie mnie to męczy dla poprawienia humoru, wybieram pisenkę na nassz pierwszy taniec...teraz tylkoczekam na akceptację mojego TŻ
a myslę o Karolinie Kozak i pisence razem zestarzejmy się
GOO GOO Dols Iris - nasz faworyt
Savage Garden - truly, medly deeply
Michael Bolton- when a man loves a woman
jest jeszcz kilka innych, bardzo ładych ale te 4 są głównie brane pod uwagę

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 19:00   #2754
agnusek22
Wtajemniczenie

N.ik.a też uwielbiam goo goo dolls i savage garden

Aha, i jeśli chodzi o zniżki w aparcie, teściowa też ma ta kartę (bodajże 10% upustu) i niestety apart jest cwany i zauważ, że obrączki są przez cały rok w tak zwanej "promocji" niby na 20%, a rabatów nie można łączyć...Byliśmy w trzech salonach i wszędzie te same odpowiedzi. Także dobrze by było jak byście się upewnili.

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-13, 19:09   #2755
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Strobiluska, to nie o to chodzi. To chodzi o to, ze na podstawie tylko zdjec zaproszen przypina sie komus jakas latke zupelnie go nie znajac. Dla mnie to ograniczenie. Do tego zostalo to napisane tak, ze wg niej ludzie chodzacy w glanach sa gorszego rodzaju. Bo osoby chodzace w szpilkach sa cacy a w glanach be. No sorry, ale nie po okladce osadza sie ksiazke, ale na podstawie jej zawartosci.

Poza tym, co maja glany to stylu szlacheckiego? Czy stylu szlacheckiego do gotyku. To roznica setek lat! To tez swiadczy o znajomosci tej dziewczyny historii (sama za historia nie przepadalam, ale wiem jakie po sobie nastepowaly okresy). To tak jakby porownywac styl z czasow "Pana Tadeusza" do sredniowiecza.

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-13, 19:18   #2756
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

och laseczki bylam dzis poumawiac sie na mierzenie sukienki slubnej jeju.... jakie slicznosci mają mialam nie zachodzic do jednego salonu a wlasnie tam najladniejsze suknie widzialam i juz sie napalilam tak na jedna, ze juz zaczynam pieniazki zbierac
hehe we wtorek zaczynam rajd po salonach, a te najsliczniejsze dopiero 8 stycznia mierze.... nie doczekam sie chyba

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 19:22   #2757
jaga_2001
Zakorzenienie

misQa, to w jakich salonach bylas i do jakiego mialas nie zachodzic?

A ja zakupilam wlasnie butki, mimo, ze kiecy nie mam. Co prawda uzywane, ale za taka cene to mysle, ze warto. Najzwyzej beda na zmiane.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498620 963

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-13, 19:25   #2758
agnusek22
Wtajemniczenie

Jaga piękne buty!!! Też chciałabym coś w tym stylu

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-13, 19:25   #2759
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
misQa, to w jakich salonach bylas i do jakiego mialas nie zachodzic?

A ja zakupilam wlasnie butki, mimo, ze kiecy nie mam. Co prawda uzywane, ale za taka cene to mysle, ze warto. Najzwyzej beda na zmiane.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498620 963
w Mon Cheri na lipowej, jeju Agata co oni tam maja kumpela moja tak sie napalila na te sukienke co ja, ze zadzwonila do swojego faceta i powiedziala zeby po pierscionek lecial, bo ona sukienke juz znalazla
a bylam jeszcze w tym na warszawskiej, obok fryzjera meskiego.... na branickiego w st. patrick czy jakos tak , i na malmeda, nad vipem na gorze. Nie zdążylam juz na legionowa zajsc bo tylko do 14 .... Jeszcze w tygodniu do kilku zajde, obejrze co maja

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 19:28   #2760
jaga_2001
Zakorzenienie

w mon cheri te kiece wypatrzylam i ide ja mierzyc we srode

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości