![]() |
#2731 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() Eeech, ja mam straszną słabość do niego... W sumie jakoś strasznie się nie kłócimy, czy coś... Ale wiem, że w razie czego, to ja bym pierwsza wyciągnęła rękę. Niby jestem strasznie uparta, ale nie potrafię strzelić focha i tupnąć nogą ![]() Za to TŻ... jak się zaprze - to nie ma siły... Czasami czuję się z tym podle, jak ostatnia naiwna ![]() Dobrze, że jakoś specjalnie się nie żremy... A i Tobie życzę szybkiego rozwiązania ![]()
![]() |
#2732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wina zawsze leży pośrodku, nigdy nie ma tak żeby tylko jedna osoba była winna no, ale faceci nie zawsze to rozumieją ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: No chyba nie rozumieją. W ogole. Chodze jak osa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz nas, więc na nas możesz się wyżyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() lasoa ![]() Hajja Hawwa - no ja nie wiem, się zobaczy. Dziś byłam u tego lekarza, jutro idę znowu ![]() Przepraszam, że nie nadrabiam na bieżąco, ale wybiłam się z rytmu, a teraz jeszcze zaczęło się to latanie po lekarzach... Byłam dzisiaj, dowiedziałam się, że najbardziej optymistyczna diagnoza mojego zas...tanego bólu głowy to ostre przewlekłe zapalenie zatok. Zrobiłam dzisiaj rentgen od razu (kocham tę przychodnię!), jutro o 13 mam kolejną wizytę z opisanym zdjęciem, będzie jednoznaczna diagnoza i leczenie. Zaraz po wyleczeniu (tzn. zbiciu infekcji) mam mieć pozostałe badania, krew, mocz, bo teraz to nie ma sensu. Już wiem, że mam coś z wątrobą, bo powiedziałam o mojej reakcji na każdy alkohol, pan lekarz popatrzył w moje wyniki z czerwca i powiedział, że nie ma się co dziwić, skoro mam poziom czegoś tam na dolnej granicy normy. No ale to jak mówię wszystko się okaże. Poza tym mówię, że mnie wszystko boli, zakwasy mam, stawy pękają, ale nie grypowo, a on mnie pyta, czy... bolą mnie zęby po prawej stronie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że tu się znowu zrobiło wymiarowo-rozmiarowo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2737 |
Rozeznanie
|
ej Dziewczyny macie tak czasem, że nie macie już siły do tego wszystkiego??ani do TŻ, ani do czegokolwiek?? Ja chyba właśnie wymiękam. Mam dosyć swojego życia, potrzebuję zmian, drastycznych zmian. Potrzebuję, żeby coś ruszyło w moim życiu albo w jedną albo w druga stronę...Tymczasem nic się nie zmienia...wrr...jak ja nie lubię tego stanu u siebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja mogę 10 kg oddać, bardzo chętnie
![]() Tylko cycków nie oddam ![]() ![]()
#2739 |
Zakorzenienie
|
Justynko, dżizas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: Insane - ehh... no, dobrze, przeżyję jakoś bez tych 10 cm... może kto inny mi zaofiaruje ![]() ![]() ![]() ![]() Claris - dzięki ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-11 o 17:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oddam 1,2 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Wtajemniczenie
|
wybaczcie za ta podloge:/ obecnie jestem bez dywanu.to czesc ubran bo reszta w pralce
|
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
cd.
justynko ja Ci z checia oddam pare kilo i sporo biustu:P Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-11 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Oddam w tempie ekspresowym! ![]()
![]() |
#2746 |
Rozeznanie
|
hmm...no Justyna nowa pasja by mi się przydała. Tylko tłumaczę to sobie brakiem dostępności do tych ewentualnych pasji.
Też mam coś takiego w związku ze studiami-też w tym roku kończę i kompletnie nie wiem, co będę robić. Zaraz po skończeniu studiów, tj. w lipcu jadę do Niemiec do pracy sezonowej niestety w polu, żeby sobie trochę zarobić na jakiś start życiowy. A potem - nie wiadomo. Studia skończę, ale sprawa wątpliwa czy dostanę pracę w zawodzie. Może stąd te zawirowania, potrzeba zmiany czegoś... Rany jak ja bym chciała skończyć już te studia, i żeby TŻ też skończył i żebyśmy mogli zacząć już żyć po swojemu i na swoim daleko stąd... |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholercia... muszę się koniecznie wybrać do "ciucheksów" ![]() ![]() Grape - ano, trzeba. Zdam relację jak było, bo ja tam nie wiem, jak się teraz ma nasza służba zdrowia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Wtajemniczenie
|
mi by sie przydalo isc do ginekologa ale boje sie,wstydze...to samo do dentynsty ehh
![]() oczywiscie u mnie w lumpku:P to jeszcze nie wszystko..ale tego akurat nie zapakowalam jeszcze do pralki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Zakorzenienie
|
też chętnie oddam trochę centymetrów z tyłka i brzucha
![]() ![]() elizka773 bardzo fajne zdobycze, wiedze, że polowanie się udało ![]() edit: ja tam też się kiedyś wstydziłam, choć chodziłam w Pl do lekarki, która mi bardzo psychicznie odpowiadała, wiedziała, że ja wstydliwa jestem, więc wiedziała jak najlepiej napięcie rozładować, ale raz mi się zdarzyło wstrętne uczulenie na wkładki higieniczne i nie mogłam sobie pozwolić na lot do Pl, więc poszłam do tego, który akurat miał wolny termin, okazała się facetem, ale też bardzo sympatycznym teraz już nie ma znaczenia cz facet czy babka a lekaż ginekolog jak każdy inny lekaż nie jedno w życiu widział, więc nie ma się, co wstydzić a z babskimi sprawami nie ma, co zwlekać
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-11 o 17:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Grape ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Rozeznanie
|
Grapefrutka Ty też tak masz?? No to widzę, że jednak nie jestem sama, w sensie, że ludzie mają podobnie. uff
![]() Kurcze czasami się zastanawiam czy coś ze mną jest nie tak, czy to coś z tym całym światem jest nie tak... Nic mi się nie chce. Najchętniej zapadłabym na sen zimowy trwający do października, a żeby w tym czasie ktoś skończył za mnie studia, obronił się, pojechał do tej pracy, wrócił i wtedy mogłabym się obudzić ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh Dziewczynki...Życie czasem niezrozumiałe jest i trudne i nudne też czasami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
kurde nawet sobie na opis ustawił. napisałam mu że ma otworzyć okno w pokoju jak nie ma powietrza.
Cytat:
aaaaaa zwariuje. ale mi się podoba ten staniczek http://www.dopasowana.pl/product-pol...rade-5261.html a wam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie- potrzebuję zmian, może pracy, może nowych znajomych... Nie wiem czego... lasoa to widzę, że z Twojego TZ twarda sztuka...
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
Grapefrutka<przytul>
Kurde ciężkie to wszystko. Z tego, co pisałaś to jesteście w Irlandii-hmm...kiedyś myślałam, że wyjedziemy tam po studiach. Ale koleżankę też mam w Irlandii i twierdzi, że już kryzys jest widoczny i że z pracą ciężko. NO u nas też nie jest łatwo, śmiem twierdzić, że jeszcze ciężej. Znasz angielski, jesteś już tam trochę czasu, mam nadzieję i wierzę w to, że znajdziesz tam pracę ![]() A co do kryzysów czy jak tam to nazwać rzeczywiście najlepsze jest znalezienie jakiejś pasji, jakiegoś zajęcia...ale kurcze no...żeby to wszystko było trochę łatwiejsze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Do mojego TŻ'ta doszła właśnie koszula (prezent) - o ta: http://www.rockmetalshop.pl/product-...H-wszp112.html
I jest... DOBRA !! ![]() ![]() ![]() Od razu mi się humor poprawił ![]()
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, podrzućcie mi pomysł: mam zajęcia 2 dni w tygodniu średnio do południa, w pozostałe dni też średnio do południa praktyki w szkole, chociaż pewnie nie we wszystkie... jakiej pracy mam szukać? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() justynko ja też szukam obecnie pracy nie na pełen etat i też nie mam pojęcia gdzie się udać...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-11 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Justyna, szkoła językowa to dobry pomysł... Albo ogólnie jakieś kursy
![]() Zawsze też za dobry zawód uważałam... Tłumacza... Ale to chyba trzeba jakieś certyfikaty mieć ![]() Cytat:
![]() A z RockMetalShop'u nosi M-ki, dlatego tak się tej L-ki bałam... ale to w końcu koszula, musi być ciut luźniejsza... No jak mówi, że pasuje IDEALNIE, to mu wierzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.